Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - férfi


’16aug17
hozzászólok
Senkit nem kell megszerelni
Senkit nem kell megszerelni

Mi lesz azokkal az emberekkel, akik nem tudnak kapcsolódni? Mi lesz azokkal a férfiakkal, akik nem tudnak elköteleződni? Akikben olyan mélyek a sebzettségek, hogy nem lehet hozzájuk közel kerülni? Hiszen csak egy nő tudja meggyógyítani a sebzett lelkét, és csak akkor, ha hagyja …

Kategóriák: Együtt

’16febr07
hozzászólok
Kellene - vasárnapi szerelmes útravaló
Kellene - vasárnapi szerelmes útravaló

Nagyon könnyű fülön csípni az elvárásaidat pusztán azzal, hogy megfigyeled a nyelvezetet, amit használsz. Az elvárásokat tartalmazó - kimondott vagy kimondatlan - gondolataid nagy eséllyel tartalmazzák az alábbi szavak valamelyikét: kell, kellene, szükséges, muszáj, illik. Például ...

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’16jan16
1 hozzászólás
Ének - szombati szerelmes útravaló
Ének - szombati szerelmes útravaló

Közel kétezren voltunk a teremben. Legalább 500 férfi állt fel, és kezdte el Mitennel együtt énekelni a dalt. Csodálatos, valóban erőt adó érzés volt. Beleborzongtam, annyira igaz volt minden, ami elhangzott: mind a szavak, mind a dallamok.

Ráébredtem, hogy mindig is ...
 

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’16jan15
hozzászólok
Melegen - pénteki szerelmes útravaló
Melegen - pénteki szerelmes útravaló

Gimnazista koromban magánórára jártam egy matematika tanárnőhöz, hogy a reál jegyeimet is valahogy közelítsük azokhoz az ötösökhöz, amiket az irodalom és az idegen nyelvi órákon kaptam. Egy alkalommal hazaérve a szüleim ezzel álltak elő:
- Gyere, üljünk le, a Piriről akarunk veled beszélgetni.
- A Piriről? Hogyhogy?
- A fülünkbe jutott, hogy esetleg leszbikus. Azt szeretnénk tudni, hogy nem környékezett-e meg téged.

Megdöbbentem, és zavarba jöttem. Nem, Piri nem ...
 

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’15okt21
hozzászólok
Alapok - szerdai szerelmes útravaló
Alapok - szerdai szerelmes útravaló

Vajon mi a párkapcsolati boldogság alapja? Mi az, amire biztosan építhet bárki - függetlenül attól, hogy férfi vagy nő; fiatal, vagy öreg? Tényleg csak azon múlna az egész, hogy szeretem-e magam vagy sem?

Akárhányszor is merül fel ez a kérdés, a válaszom ...

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’15aug26
hozzászólok
Képesség - szerdai szerelmes útravaló
Képesség - szerdai szerelmes útravaló

Ha vannak már gyerekeid, vagy jártál már kisgyermekes családoknál, biztosan megfigyelted, hogy vannak férfiak, akik szívesen vannak együtt a gyerekeikkel már csecsemőkoruktól fogva, és vannak, akik csak akkor, ha már nagyobbak, és lehet velük játszani, kommunikálni.

Olvastam én is azokat az elemzéseket, amelyek arról szólnak, miért van az, hogy a férfiak akkor szeretnek a gyerekeikkel kapcsolódni, amikor ők már nagyobbak. És tudom azt is, vannak, akik egyáltalán nem szeretnek csecsemők vagy kisgyerekek közelében lenni, függetlenül attól, hogy azok a saját gyerekeik-e vagy sem.

Ám én mindettől függetlenül valami mást is megfigyeltem. Azt gondolom ...

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’15jan02
hozzászólok
Tanítás - pénteki szerelmes útravaló
Tanítás - pénteki szerelmes útravaló

Magamat és a többi embert boldogan élni tanítom. Így fogalmazódott meg bennem 1995 végén egy világos pillanatban az életfeladatom. El is újságoltam a társaságnak, akikkel voltam, és az egyikük így szólt:
- Nahát, micsoda önző dolog, hogy magadat teszed előre!
Megnémultam a döbbenettől, és ...

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’14ápr23
7 hozzászólás
A harmonikus párkapcsolat 12 pontja
A harmonikus párkapcsolat 12 pontja

Tudom, sokan vannak, akik nem szeretik a Facebook-ot, én mégis a kapcsolódás, valamint az öröm és a szépség megosztásának kiváló lehetőségét látom benne.

Most is egy olyan videó került az utamba így, amely - amellett, hogy gyönyörködtet -, szimbolikus módon arról is szól, mi mindentől lesz egy párkapcsolat ugyanolyan harmonikus és szívmelengető, mint az a csodálatos összhang, amit ebben a kisfilmben láthatunk.

Szánj rá 6 és fél percet, nézd végig itt, aztán olvass tovább arról, amit a két művész táncát nézve összegyűjtöttem a párkapcsolati boldogságról.
 

Kategóriák: Együtt

’13szept16
hozzászólok
Az esküvői fotó titka
Az esküvői fotó titka

Rendkívül boldoggá tesz, amikor így, vagy úgy, de eljut hozzám a híre, hogy valaki rálelt a szerelemre és a párkapcsolati boldogságra, részben az itt olvasottak vagy a velem való találkozás hatására. Azért írom, hogy részben, mert a valódi munkát mindenki önmaga végzi el – én csak a kísérő, az útjelző tábla, a katalizátor vagyok.

Most egy ilyen beszámoló következik: az örömteli hír egy esküvőről …
 

Kategóriák: Együtt

’13máj10
6 hozzászólás
Nekem talán nem is jár a boldogság ...
Nekem talán nem is jár a boldogság ...

Mindannyiunk személyisége több részből áll, és ezek az én-részek különböző mértékben egészségesek. A nem egészséges én-részek azok, akik elérik, hogy ne ess szerelembe, és ne alakíts ki boldog, harmonikus párkapcsolatot. Ezek az én-részek (vagy alszemélyiségek) akkor alakulnak ki, amikor születésed és felnövekedésed során olyan élmények érnek, amelyek mentén megtanulsz félni. Amikor félsz, akkor nem tudsz szeretni. És fordítva: amikor szeretsz, tudod, hogy nincs mitől félni.

Ezért, ha ténylegesen párkapcsolati boldogságra vágysz, akkor lassan, fokozatosan magad mögött kell hagynod a félelmet, és meg kell érkezned a szeretetbe. A szereteteddel tudod meggyógyítani azokat a sebzett, nem egészséges részeket magadban, akik félelmükből fakadóan visszatartanak attól, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.
 

Kategóriák: Egyedül

’13ápr19
hozzászólok
Észreveszed, amikor megérkezik?
Észreveszed, amikor megérkezik?

A férfi sóvárogva figyelte a nőt. A múlt héten vette észre, amikor futás közben a szokásos köreit rótta. Valójában nem is tudta megmagyarázni, mitől találta olyan vonzónak. De arra vágyott, hogy végre megszólíthassa, a szemébe nézhessen, hallhassa a hangját.

Két-háromnaponta találkoztak össze mintegy véletlenül, mindig ugyanazon a helyen – úgy látszik, mindketten szerettek errefelé futni. A férfi végül dűlőre jutott, és onnantól már csak a megfelelő alkalmat kereste.

Egy napon változtatott az útvonalán, és …
 

Kategóriák: Egyedül

’12ápr27
2 hozzászólás
Biztos, hogy senki nem csábíthatja el mellőled a kedvesedet?
Biztos, hogy senki nem csábíthatja el mellőled a kedvesedet?

Azt mondják, a férfiak nehezebben köteleződnek el, mert - mivel számukra nagyon fontos a változatosság -, félnek attól, hogy ha elköteleződnek egy nő mellett, akkor azt egy idő után megunják, viszont már nem lesz lehetőségük más nőt megszerezni. Sohasem végeztem kutatást ebben a témában, és nem is hiszek abban, hogy érdemes lenne bármivel kapcsolatban is általánosságokat megfogalmazni, hiszen minden egyes férfi és nő egyedi, mindannyian másképp viselkedünk a különböző helyzetekben.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is fontos a változatosság. Pusztán annyi a különbség, hogy észrevesszük-e egyáltalán, hogy mennyire beleszürkültünk a hétköznapokba. Így fordulhat elő még a leghűségesebb férfival/nővel is az, hogy váratlanul beleszeret valaki MÁSba, ténylegesen csak azért, mert ő – más. Új, izgalmas, ismeretlen, felfedeznivaló.
 

Kategóriák: Együtt

’12jan20
7 hozzászólás
Kérésekkel simogatod, vagy elvárásokkal bombázod?
Kérésekkel simogatod, vagy elvárásokkal bombázod?

Nagyon úgy tűnik, hogy Ferenc gyakorlatilag gyűlöli Klárát. Mihelyt ugyanis leülnek a kanapéra, Ferenc tekintete lángra gyúl, és elkezd Klárára panaszkodni.
- Meghízott – morogja, figyelmen kívül hagyva saját, méretes sörhasát.
- Jobb állást kell találnia, és több pénzt kell keresnie – mondja szinte kiabálva, miközben olcsó cipőjének talpával a szőnyegen dobol. Aztán tovább folytatja:
- Kedvesebbnek kellene lennie. Többet kellene törődnie a külsejével. Nyitottabbnak kellene lennie az ágyban. Egyszerűen jobbnak, jobbnak és jobbnak kellene lennie!

A terapeuta még csak most kezdett praktizálni. Ez az első üléseinek az egyike. A tenyere lassan izzadni kezd. Fogalma sincs, mit kellene most mondania. Végül ...

Kategóriák: Gyorssegély

’12jan13
15 hozzászólás
10 dolog, amire a nők vágynak
10 dolog, amire a nők vágynak

1. Kérünk, mondjátok el fáradhatatlanul, újra és újra, mennyire szépek és jók vagyunk, és mennyire boldoggá tesz benneteket, hogy épp velünk kötöttétek össze az életeteket.

2. Kérünk, engedjétek magatokat belevonni a beszélgetésekbe, és legyetek társaink kapcsolatunk erősítésében.

3. Szükségünk van az önmagunkra szánt időre – kérünk, támogassatok benne.

4. Néha váratlanul vigyetek el minket valahová, ahol kettesben lehetünk, és ahol csak egymásra figyelünk.

Kategóriák: Együtt

’12jan06
12 hozzászólás
10 dolog, amire a férfiak vágynak
10 dolog, amire a férfiak vágynak

1. Ahogy a nőknek, nekünk is szükségünk van szeretetre. Bár mindenki úgy tudja, hogy inkább a nők igénylik az érzelmi támogatást, valójában mi is vágyunk azokra a bizonyos szavakra. Kérünk, mondjátok ki őket gyakran.

2. Ezen kívül valósággal sóvárgunk az elismerés és a nagyrabecsülés után. Mutassátok ki, mennyire csodáltok minket, és parancs lesz a számunkra minden kívánságotok. Gúnyolódjatok rajtunk, vagy kritizáljatok, és azonnal visszahúzódunk a barlangunkba.

3. Nem vagyunk gondolatolvasók. Nem tudjuk felmérni, milyen igényeitek és vágyaitok vannak. Kérünk, mondjátok el, mit akartok. Segítsetek nekünk. Szerelmünk bizonyítéka nem a gondolatolvasói képességünk, hanem az, ahogyan világosan megfogalmazott kívánságaitokra reagálunk.

Kategóriák: Együtt

’11nov28
14 hozzászólás
A szerelmes nő, meg a két öreg fotel
A szerelmes nő, meg a két öreg fotel

Mit gondolsz, mikor vagy igazán vonzó, amikor magabiztosan ragyogsz, vagy amikor ideges vagy és feszült? Amikor magától értetődőnek veszed, hogy a kedvesed imád téged, vagy amikor attól tartasz, hogy ugyanúgy elhagy, mint aki előtte volt? Amikor arra figyelsz, hogy jól érezd magad a jelen pillanatban, vagy amikor azon aggodalmaskodsz, vajon mit hoz a jövő?

Költői kérdések ezek, hiszen a válasz nyilvánvaló: a leghatékonyabb módja annak, hogy elérd, beléd szeressen (és aztán úgy is maradjon), akit kiszemeltél magadnak az, ha kizárólag a jelen pillanatra fókuszálsz. Miért? Olvass tovább, és kiderül ez is, meg az is, mit keresnek a történetben a fotelek …
 

Kategóriák: Egyedül

’11jún03
5 hozzászólás
A lezárult kapcsolat is siker
A lezárult kapcsolat is siker

Ha valaki elhagyni készül – vagy épp a közelmúltban hagyott el – téged, vagy közömbösen, esetleg elutasítóan viselkedik, ne kezdj el azon rágódni, hogy mit mondhatnál vagy tehetnél annak érdekében, hogy újra a közeledbe csalogasd. Inkább gondolkodj el azon, vajon a másik tettei hogyan tükrözik mindazt, ami tebenned zajlik. Kérdezd meg magadtól: Milyen módon léptem ki ebből a kapcsolatból én magam? Talán érzelmileg nem voltál elérhető egy ideje, vagy fizikailag nem voltál már jelen. Valószínűleg számtalan kétséged merült fel a kapcsolatra vonatkozóan, illetve intuitív üzeneteket kaptál arról, hogy változtatnod kellene rajta, vagy befejezned, de mégsem tettél semmit.

Kategóriák: Gyorssegély

’11ápr27
7 hozzászólás
Miért fontos, hogy felismerd és kifejezd, amit érzel?
Miért fontos, hogy felismerd és kifejezd, amit érzel?

Párkapcsolataim többsége megsínylette, hogy nem voltam tisztában a saját érzéseimmel – sőt, még büszke is voltam arra, hogy ugyanolyan összeszedett és határozott vagyok, mint egy férfi. Évtizedek óta tanulom, mit jelent nőnek, mint jelent sebezhetőnek, mint jelent odaadónak, mit jelent nyíltnak és őszintének lenni.

Persze, a férfiak sincsenek sokkal jobb helyzetben: más okokból ugyan, de ők is azt tanulták, hogy az érzések és az érzelmek kifejezése nem helyénvaló.

Pedig hát mi más a szerelem, mint érzelmek erőteljes áramlása? Hogyan érhetjük el, hogy megszülessen bennünk és velünk maradjon a szerelem, ha bezárulunk az érzelmek előtt? Ha kényelmetlenül érezzük magunkat, amikor a sajátunkat észleljük, és ugyancsak feszengünk, amikor valaki más érzéseinek vagyunk a tanúi?
 

Kategóriák: Kommunikáció

’11febr10
30 hozzászólás
Tudod-e, mi a különbség férfi és nő között?
Tudod-e, mi a különbség férfi és nő között?

Tegyük fel, hogy adott egy férfi – Roger -, aki vonzódik egy nőhöz, akit úgy hívnak, Elaine. Roger elhívja Elaine-t moziba – a lány elfogadja, és egész jól érzik magukat. Néhány nappal később a férfi vacsorázni hívja a nőt, és megint jól mulatnak együtt. Elkezdenek rendszeresen találkozni, és egy idő után már egyikük sem randizik mással.

Majd egy este, amint hazafelé autóznak, egy gondolat fut át Elaine elméjén, ő pedig – szinte gondolkodás nélkül – hangosan ki is mondja azt:

- Észrevetted, hogy ma este már pontosan hat hónapja járunk együtt?

Kategóriák: Kommunikáció

’10dec03
9 hozzászólás
Mersz-e őszinte lenni?
Mersz-e őszinte lenni?

"Mirellának az eddigi kapcsolatai nem jöttek össze igazán. A benne lévő nagyfokú lelki érzékenységet sokáig egy kapcsolata sem bírta ki. Látta a partnerei érzéseit és mindig tudta azt is, ha őszintétlenek voltak vele szemben. Ettől legnagyobb részük megijedt és továbbállt. Azokkal pedig, akik el tudták ezt fogadni, azért nem volt szerencséje, mert egyiküket sem érezte az igazinak.

Kevin tetszett neki, az első pillanattól kezdve. A vele való találkozás új, eddig nem ismert dimenziókat nyitott meg benne. Végre egy kapcsolat, ahol a totális őszinteség és a szívek nyitottsága mindkét félnél adott.

Mirella a végére akart járni az érzéseinek.
- Én ugyan a fokozatosságnak vagyok a híve, de most szeretnélek tisztán látni téged és láttatni magamat is.
- Én benne vagyok. Menjünk a szobámba ..."

Kategóriák: Szerelem

’10nov26
3 hozzászólás
Az ellentétek vagy a hasonlóságok vonzzák egymást?
Az ellentétek vagy a hasonlóságok vonzzák egymást?

Amikor tizenöt évvel ezelőtt könnyűbúvár vizsgát tettem, egy több szempontból is izgalmas szakasza kezdődött az életemnek. Rendszeresen merültem, és olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikkel más körülmények között sohasem találkozhattam volna. Emlékszem, akkoriban szingli voltam, és izgatottan latolgattam a lehetséges esélyeket a különböző búvárcsapatok férfi tagjaira vonatkozóan. Sok meglepetés is ért: ekkor éltem át először, hogy bár többeket is vonzónak találtam a stílusuk és az első benyomás alapján, később kiderült, hogy valójában semmilyen módon nem tudunk egymáshoz kapcsolódni.

Máskor viszont előfordult, hogy az óriási különbségek nem, hogy taszítottak, hanem éppen nagyon is vonzottak valakihez.

Így később, amikor már tudatosabban foglalkoztam a szerelem és a párkapcsolat kérdésével, a következő megállapítást tettem: ...

Kategóriák: Kommunikáció

’10okt29
20 hozzászólás
Mit tennél, ha újraírhatnád a múltad?
Mit tennél, ha újraírhatnád a múltad?

Mielőtt tovább olvasnál, állj meg egy pillanatra, és ténylegesen válaszold meg a címadó kérdést:

Mit tennél, ha újraírhatnád a múltad?
Melyik pillanathoz mennél vissza?
Mit csinálnál másképp?
Milyen új döntést hoznál - birtokában mindannak a bölcsességnek, amivel most rendelkezel?
És ettől milyen változást remélnél a továbbiakra nézve?

Mindez onnan jutott eszembe, hogy a múlt héten elolvastam egy könyvet, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani.

Kategóriák: Gyorssegély

’10okt08
5 hozzászólás
Van-e bátorságod a boldogság mellett dönteni?
Van-e bátorságod a boldogság mellett dönteni?

Szeretném megkérdezni, hogyan fog alakulni a barátommal a kapcsolatunk, lesz-e még jövőnk.

Van egy férfi, akivel szeretjük egymást. Mindketten házasok vagyunk. Szeretném megtudni, ez a kapcsolat hoz-e közös jövőt?

Azt szeretném kérdezni, hogy a házasságomban lesz-e valamilyen változás, jó lesz-e?

Néhány olyan kérdés, melyeket egy népszerű internetes portálon tesznek fel nekem, ahol szerelmi, párkapcsolati szakértőként válaszolok rájuk. Olvasd őket újra: szerinted mi a közös bennük?

Kategóriák: Kommunikáció

’10okt01
36 hozzászólás
Szeretlek. De elfogadlak-e olyannak, amilyen vagy?
Szeretlek. De elfogadlak-e olyannak, amilyen vagy?

Az egyik előadásomról felháborodva rohant ki egy hölgy, és zaklatottságát azonnal megosztotta az első útjába eső gyógyítóval, akit történetesen ismerek. Így jutottak el hozzám a részletek, amiket most veled is megosztok.

- Hűha, mindennek elmondott téged! – kezdte Mária. – Alig tudtam megnyugtatni!
- De mégis, mi volt a baj? Mi zaklatta fel annyira?
- Szerinte azt mondtad neki, hogy kötelessége elfogadni az alkoholista férjét, és eltűrni a kibírhatatlan viselkedését.
- Semmi ilyet nem mondtam. Hacsak nem ...

Kategóriák: Szerelem

’10szept17
6 hozzászólás
Vállalkozol-e a nagy kalandra?
Vállalkozol-e a nagy kalandra?

Most először a történelem során a párok magukra vannak utalva: maguknak kell kitalálniuk, miért és milyen módon akarnak együtt élni, miként alakítsanak ki egészséges, jól működő kapcsolatot. Fontos felismernünk, mennyire új ez a helyzet. Mindannyian járatlan utakat taposunk egy javarészt felderítetlen vidéken. Ez egyben komoly kihívást is jelent, hiszen nem kevesebbet kíván tőlünk, mint hogy útra keljünk felkutatni valódi önmagunkat. Egy szerelmi kapcsolat talán a legjobb lehetőség az efféle kalandos utazásra. Amikor a szerelmet hívjuk segítségül, hogy az élet őserőit felébressze bennünk, az ezzel járó próbatételt nagy kalandként élhetjük meg. Ily módon az intimitás ösvénnyé válik, melyen haladva számos felfedezésben és felismerésben lehet részünk. Párkapcsolataink most először tudatossá válnak.” (John Welwood)

Kategóriák: Együtt

’10szept03
25 hozzászólás
Mit akar a nő?
Mit akar a nő?

Egy alkalommal ezzel a kérdéssel fordult hozzám valaki:

- Kriszta, szerinted mit akarnak a nők? Mit kéne tennem, hogy megkedveljenek, akikkel találkozom? Attól tartok, az, hogy ilyen vagyok, meg olyan, meg amolyan, az nem lesz nekik elég jó. Szerinted milyenné kellene válnom?

Válaszul úgy éreztem, ezt az igazat szóló, kedves humorral fűszerezett történetet szeretném megosztani vele, és veled is:

Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben az annak erdejében vadászott.

A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt annak, aki vét más tulajdona ellen. De meghatódott a rokonszenvesnek talált Artúr fiatalságától, és szabadságot kínált neki, feltéve, hogy 1 éven belül helyesen válaszol egy nehéz kérdésre.

A kérdés pedig így szólt: Mit akar valójában a nő?

Kategóriák: Együtt

’10aug27
22 hozzászólás
Bölcsen cselekszel, ha imádod a nőt
Bölcsen cselekszel, ha imádod a nőt

Amikor Arjuna Ardagh írását először elolvastam, mélyen meghatódtam, és azonnal tudtam, hogy ezt egyszer lefordítom, hogy hozzád is eljusson. Egy őszinte írás egy férfi tollából, amely egyszerre szól a férfiakhoz és a nőkhöz. Mindketten jobban érthetjük önmagunkat és a másikat általa.

Így aztán nekifogtam, és most itt van. Egy rövid összefoglaló arról, hogyan imádjuk a nőt, és miért ez a legbölcsebb dolog, amit egy férfi tehet.

Kategóriák: Szerelem

’10júl16
8 hozzászólás
Ki kell-e fejezni, amit érzünk?
Ki kell-e fejezni, amit érzünk?

"Ha egy fiú megbántódott, puhánynak csúfolták. Ha egy lány dühöngött, nőietlennek és csúnyának nevezték. Alázatosan, diszkréten és tapintatosan hozzászoktunk, hogy sírjunk, amikor dühösek vagyunk, és mosolyogjunk, amikor igazából ordítani szeretnénk."(Patricia Lynn Reilly: Imagine a Woman in Love with Herself – Képzelj el egy nőt, aki szerelmes önmagába.)

Döbbenten olvastam e sorokat, mert végletesen magamra ismertem.

Élénken él bennem a jelenet, amikor kislányként a megalázottságtól zokogva ezt vágták a fejemhez:
- Ne gondold, hogy meghatsz a sírásoddal! – mintha bizony szándékosan törtek volna elő belőlem a könnyek …
Mindenesetre akkor és ott elhatároztam, hogy engem többet nem fog sírni látni senki.

Kategóriák: Kommunikáció

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim