Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’13jan25
6 hozzászólás
Mit csinálok rosszul?
Mit csinálok rosszul?

Megpróbáltam elképzelni, milyen lehet, akiről a beszélgetésben szó volt. Ekkor konkrét arcok kezdtek el beugrani – olyan vonzó és nyitott nők, akikkel személyesen is találkoztam, és akik szintén egyedül vannak. Olyanok, akiknek már egy ideje semmilyen kapcsolatuk nem volt, és olyanok is, akiket néhány hónap után váratlanul, látható ok nélkül elhagytak.

Mindannyian ezt kérdezték tőlem:
- Kriszta, mi a baj velem? Mit csinálok rosszul?

Persze mindenki egyedi, így mindenki története is más és más. Mégis, a mindenkire érvényes válasz magában a kérdésben rejlik: Mi a baj velem?

Nos, az a baj, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerülhet. Az a baj, hogy természetesnek veszed: valami baj van veled; valamit biztosan rosszul csinálsz.
 

Kategóriák: Egyedül

’13jan04
2 hozzászólás
Miért bánik így velem?!
Miért bánik így velem?!

- Miért engedett be Zoltán az életébe engem, ha még az előző kapcsolatán sem tette túl magát? Ha pedig már ez így történt, akkor miért kellett hiú ábrándokkal hitegetnie engem? Végül aztán szakított velem, majd havonta egyszer felhívott, és ezt búgta a telefonba: Sokat gondolok rád, kedves Éva, és ilyenkor mindig kellemes, bizsergető érzés járja át minden porcikámat … De aztán semmit nem tett annak érdekében, hogy a kapcsolatunk újjáalakuljon! Akkor meg miért csinálja? Csak fájdalmat okoz nekem ezzel, és megnehezíti az elengedést! Szerinted, Kriszta, miért teszi ezt velem?

Sokféle válasz létezik ezekre a kérdésekre, én pedig igyekszem ezek közül néhányat megragadni, és leírni ide; abban a reményben, hogy nem csak Évának, hanem neked is tisztábban látszik majd a valódi, meghitt közelséghez vezető út.
 

Kategóriák: Együtt

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim