Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’19nov30
4 hozzászólás
Ünnepeld meg ezt a csodálatos évet!
Ünnepeld meg ezt a csodálatos évet!

Ahogy egész január új életed megálmodásáról szólt, úgy december folyamán arra van lehetőséged, hogy végiggondold, és megünnepeld ezt az évet. Újra emlékeztetlek tehát: ez nem egyetlen nap és egyetlen éjszaka (december 31.) leforgása alatt történik, hanem egész hónapban. Így bőven van időd arra, hogy az ünnepi készülődés és az ajándékok mellett időnként magadra is figyelj.

Valahányszor eszedbe jut valami, fogd a naplódat és írd le. Ehhez nem szükséges más, mint az, hogy tudatosítod: ez a hónap erről szól. Először még nagy a nyüzsgés, de december 21. (a téli napforduló) és a karácsony közeledtével elkezd növekedni a csendre való igény mindenkiben.

Ezért, ha teheted, a ...

Kategóriák: Szerelmi előrejelzés

’19nov26
hozzászólok
Ettől gyorsan derűssé válik a napod!
Ettől gyorsan derűssé válik a napod!

Felemelő érzés és egyben megtiszteltetés látni, amikor a Szerelmeskönyv megihlet másokat, és új, csodálatos dolgok létrehozására inspirálja őket.

Ez történt Hargitai Andi tarot suttogóval is, aki a könyvből a Szeretetszertartás című írást használta fel arra, hogy egy különleges tarot kirakást tanítson meg mindazoknak, akik szívesen követik az útmutatását. Nagy örömmel mutatom meg neked is Andi videóját, amiből megtanulhatod, hogyan használd a kártyát és a Szerelmeskönyvet együtt.

És azért írok neked erről pont ma, mert újhold van, ami mindig az új dolgok kezdetének energiáját hordozza. Ráadásul ma ...

Kategóriák: Gyorssegély

’19nov24
hozzászólok
Csak így élhetsz igazán szabadon
Csak így élhetsz igazán szabadon

Gondoltál már arra, hogy talán épp azzal tartod távol magadtól a szerelmet, hogy régi sérelmeket őrzöl?

Ha még mindig haragszol korábbi partnereidre azért, mert úgy bántak veled, ahogy, akkor ez egy falat emel közéd és leendő kedvesed közé. Ha még mindig haragszol apádra vagy anyádra azért, mert gyerekkorodban nem tudták megadni neked, amire szükséged lett volna, akkor ezzel a múlt történéseibe zárod magad.

Így pedig sajnos az a helyzet áll elő, hogy észre sem veszed a jelenben felbukkanó lehetőségeket. Ezért bármennyire és idegennek tűnik elsőre a gondolat, muszáj ..

Kategóriák: A hét témája

’19nov19
hozzászólok
Az én ajándékom neked
Az én ajándékom neked

Máris megérkezett a karácsonyi készülődés időszaka, minden szépségével és kihívásával együtt. Amikor erre rádöbbentem, eszembe jutott, hogy épp erre a néhány hétre készültem neked egy ajándékkal.

Az ötlet már tavaly megfogalmazódott bennem, és most eljött az ideje, hogy újra megvalósítsam. Olvass tovább, és derítsd ki, mi az, amivel november 20 és 29. között megajándékozlak!

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló

’19nov17
hozzászólok
Nyisd ki az ajtót!
Nyisd ki az ajtót!

Bármi is hiányzik az életedből (szerelem, párkapcsolat, boldogság, bőség, egészség, stb.) állj meg egy pillanatra, és gondold végig, hogy nem te magad vagy-e, aki rácsukta az ajtót ezekre a dolgokra. Mindezt azért fontos tudatosítanod, mert ahhoz, hogy a vágyott dolgok megtörténjenek veled, arra van szükség, hogy meghívd, és az életed részévé tedd őket. Nem a megfelelő pillanatnak kell elérkeznie, hanem annak, hogy ...

Kategóriák: A hét témája

’19nov10
hozzászólok
Amikor nincs merszed lépni, segít ez a fohász
Amikor nincs merszed lépni, segít ez a fohász

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem! Hadd legyek olyan, mint eső után a sok kis patak, amelyek könnyedén új utat találnak maguknak, és frissen szaladnak a céljuk felé. Önts belém bátorságot, és fogd a kezem, hogy könnyű legyen megtennem a következő lépést.

Tudom, hogy legtöbbször csak az választ el az álmaim megvalósulásától, hogy nem merek változni, és nem merek továbblépni. Kérlek, mutass ebben utat nekem. Mutasd meg, mi az, amit tennem kell, és légy velem!

Mostanra megértettem, hogy mindig a félelem az, ami visszatart. Akár tudok róla, akár nem, félek a változástól, ezért ...

Kategóriák: A hét témája

’19nov02
hozzászólok
Már most is megvan mindened. Vagy mégsem?
Már most is megvan mindened. Vagy mégsem?

A valóságodat a saját gondolataiddal teremted meg. Ez egy olyan alaptörvény, amivel mostanra nyilván te is tisztában vagy. De tudatosítottad-e, hogy ez nem csak a jövőre, hanem arra is vonatkozik, amit éppen most átélsz, vagy mostanáig megtapasztaltál?

Tehát, ha valami hiányzik az életedből, akkor az azért van, mert ...

Kategóriák: A hét témája

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim