Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’12ápr27
2 hozzászólás
Biztos, hogy senki nem csábíthatja el mellőled a kedvesedet?
Biztos, hogy senki nem csábíthatja el mellőled a kedvesedet?

Azt mondják, a férfiak nehezebben köteleződnek el, mert - mivel számukra nagyon fontos a változatosság -, félnek attól, hogy ha elköteleződnek egy nő mellett, akkor azt egy idő után megunják, viszont már nem lesz lehetőségük más nőt megszerezni. Sohasem végeztem kutatást ebben a témában, és nem is hiszek abban, hogy érdemes lenne bármivel kapcsolatban is általánosságokat megfogalmazni, hiszen minden egyes férfi és nő egyedi, mindannyian másképp viselkedünk a különböző helyzetekben.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is fontos a változatosság. Pusztán annyi a különbség, hogy észrevesszük-e egyáltalán, hogy mennyire beleszürkültünk a hétköznapokba. Így fordulhat elő még a leghűségesebb férfival/nővel is az, hogy váratlanul beleszeret valaki MÁSba, ténylegesen csak azért, mert ő – más. Új, izgalmas, ismeretlen, felfedeznivaló.
 

Kategóriák: Együtt

’12ápr20
4 hozzászólás
Mi kell a szerelemhez?
Mi kell a szerelemhez?

A párok sokszor elfeledkeznek arról, hogy újra és újra a szerelemre fókuszáljanak, amin osztoznak. Pedig az apró gesztusok, és kis üzenetek sokat hozzátehetnek ahhoz, hogy mindkettőtöket emlékeztessék arra, mennyire szerencsések vagytok, hogy együtt vagytok.

Aki pedig egyedül van, hajlamos elfeledkezni arról, hogy újra és újra arra fókuszáljon: mennyire szeretetteli, értékes és fontos ő maga.

Pierre Reverdy (XX. századi francia költő) szerint: Szerelem nincs – csak szerelmi jelek vannak. Vagyis lehet bármilyen szerelmes a szíved, csak a tetteid láthatók. Határozd most el, hogy minden nap megteszel valami apróságot, amivel kedvesed (vagy önmagad) tudtára adod, mennyire szereted, és mennyire örülsz neki, hogy itt van veled, és épp olyan, amilyen.
 

Kategóriák: Kommunikáció

’12ápr06
10 hozzászólás
Rázd fel magad!
Rázd fel magad!

Készen állsz? Ha a szerelem éppen most készül betoppanni az életedbe, nyitva találja az ajtót? Leráztad magadról a tél visszavonultságra hívó energiáit? Leporoltad a mosolyodat? Lomtalanítottad a szekrényeidet, a gondolataidat, és az érzéseidet? Elengedted, ami régi, és visszatart? Helyet teremtettél az újnak?

Ha mindez még nem sikerült volna, összegyűjtöttem neked néhány ötletet, mivel lehelhetsz új életet meglévő párkapcsolatodba, vagy önmagadba, ha egyedül vagy. Nagyon fontos ugyanis, hogy minden nap tegyél legalább egy apró lépést önmagadért, és ha melletted a párod, akkor kettőtökért is.
 

Kategóriák: Gyorssegély

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim