Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!

Ariadné fonala

E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2018 január
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Krisztáról

A tanító, a gyógyító és a papnő útja

A tanítói mesterséget több, mint 20 éve tanulom. Évekig dolgoztam az üzleti életben készségfejlesztő tréningek megalkotójaként és levezetőjeként; aztán egy kereskedelemmel foglalkozó cég teljes képzési rendszerét kellett felépítenem; később önismereti csoportokat vezettem, ahol olyan módszereket tanultunk, melyek segítségével megvalósíthatjuk azt az életet, amelyre vágyunk; a ma is zajló spirituális tanulócsoportokban pedig a nem látható világgal, az isteni vezettetéssel való összekapcsolódás módjaira helyezzük a hangsúlyt. Ha tudod, hogy mit szeretnél megtanulni, én azt tudom, hogy ezt hogyan tedd.

A gyógyítás akkor kezdett el érdekelni, amikor önismereti csoportok vezetőjeként észrevettem, hogy sokszor hiába tudjuk, mi az, amit szeretnénk, még a legjobb módszerekkel sem vagyunk képesek azt megvalósítani, mivel valamiféle lelki sérülés megakadályoz ebben. Így ilyenkor muszáj ennek a gyógyításával foglalkozni ahhoz, hogy valóban úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. Életünk során óhatatlanul begyűjtjük ezeket a sérüléseket, akár tudunk róluk, akár nem. Ezek által alakul a személyiségünk. Ám eljön az idő, amikor a sérülések nyomán kialakuló félelmek már nem szolgálnak minket – ekkor érdemes ránéznünk, és végleg begyógyítanunk őket.

Az élet a segítségemre sietett: sorban olyan mesterekkel találkoztam, akiktől különböző gyógyítási módszereket tanultam. Kiváló pszichológusok képeztek ki a pszichoterápia gyakorlatára; mások az álmok értelmezésének ismeretével láttak el; voltak, akik a zene és az énekhang gyógyító erejét mutatták meg; megint mások pedig az érintéssel való gyógyításra tanítottak.

Álmomban sem gondoltam volna arra, hogy papnőnek lenni is olyan, mint egy új mesterséget kitanulni. Pedig így van; ám évszázadokkal ezelőtt a bábák, a sámánasszonyok, a jósnők, a füvesasszonyok, a papnők saját lányukat, unokájukat, vagy egy-egy kiválasztott tanítványt maguk mellé véve adták tovább az ismereteiket. Ma pedig iskolákban, felnőttek kisebb-nagyobb közösségeiben nyílik rá mód, hogy ezen a téren is visszaemlékezzünk ősi tudásunkra. Amikor 2006-ban beiratkoztam az egyik ilyen iskolába, igazából nem gondoltam bele abba, hogy a végén valóban papnővé fogok válni. Csak azt éreztem, hogy rendkívüli módon vonz ez az út, mely vonzalom idővel mély elköteleződéssé változott. Ma már azt is látom, hogy milyen nagy szükség van mindarra, amit egy papnő nyújthat; én pedig örömmel veszek részt ebben a szolgálatban.

Az elmúlt néhány évben saját életem változásai mentén egyre nagyobb hangsúlyt kapott a párkapcsolatok témája. A világ átalakul, és vele együtt mi is, valamint az is, ahogy önmagunkhoz és egymáshoz viszonyulunk. Lassan semmi sem tartja össze a félelemre, a hazugságra, és a régi – számunkra már nem működő – mintákra épülő kapcsolatainkat. Nehéz helyzetben vagyunk, mert nincsenek új minták. Nekünk kell létrehoznunk őket. Magamon kísérletezve olyan felismerésekre és módszerekre bukkantam, amelyek a segítségemre vannak abban, hogy legyen elég bátorságom magam mögött hagyni a régit, és kialakítani egy új, csak rám jellemző életet, amelyben a kedvesemmel együtt boldogan élhetek.

Írásaim, előadásaim, találkozó-sorozataim, hétvégi elvonulásaim, valamint szertartásaim célja tehát a korlátok lebontása a szeretet áramlása előtt. Szívfájdalmaink meggyógyítása azért, hogy képesek legyünk félelmek és elvárások nélkül szeretni, és a szeretetet elfogadni. A számodra megfelelő párkapcsolatra ugyanis nincs recept, az ilyen együttlét részleteit mindenkinek magának kell kidolgoznia. Találkozásaink alkalmával gyógyulnak a sebek, és leomlanak a korlátok, amelyek régi mintákhoz kötnek, és eddig nem engedték a saját megoldásodat kialakítani. Képesek leszünk félelmeinket, sértettségünket és elvárásainkat elengedni annak érdekében, hogy valódi lényünk végre szabadon megmutatkozhasson. Amikor ez megtörténik, ellenállhatatlanul vonzóvá válunk, és nem csak a társunk érkezik meg, és marad velünk szívesen, hanem a szerelem is.

Blog kategóriák


Referenciák

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara További referenciák

Korábbi írásaim