Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’12márc30
4 hozzászólás
Milyen lenne, ha biztosan tudnád: a szerelmed már úton van feléd?
Milyen lenne, ha biztosan tudnád: a szerelmed már úton van feléd?

Milyen érzés lenne, ha 100 % bizonyossággal tudnád, hogy akár jársz társaságba, akár nem; akár randizol rendszeresen, akár nem; akár elutazol, akár itthon maradsz, mondjuk nyolc hónap elteltével az a bizonyos, ideális társ menetrendszerűen felbukkan az életedben?

Valószínűleg megkönnyebbülnél, és erőt venne rajtad az izgatott várakozás. De legfontosabbként talán eltöltene a szabadság és a könnyedség érzése, amit hosszú ideje nem éreztél: azóta, amióta szingliként azt vetted a fejedbe, hogy minden egyes megfontolt lépésednek ahhoz kell vezetnie, hogy minél hamarabb rátalálj a szerelmedre.

Kategóriák: Egyedül

’12márc24
9 hozzászólás
Szerelem … illúzió vagy valóság?
Szerelem … illúzió vagy valóság?

Biztosan te is találkoztál már olyan felfogással, ami azt hangoztatja, hogy „a szerelem sötét verem”, csak a baj van vele, jobb, ha messzire elkerülöd. Vannak, akik azt állítják, hogy a szerelem pusztán illúzió, egy olyan – a valóságtól elrugaszkodott – állapot, amelyben szerelmünk tárgyát nem olyannak látjuk, amilyen, hanem rávetítünk valamiféle ideális képet. Így a „valódi” szeretet csak a rózsaszín köd elmúltával, a kijózanodás pillanatai után érkezhet meg – ha megérkezik egyáltalán.

Ám ha egy emelkedettebb, megvilágosodottabb nézőpontból szemléled, akkor a szerelem egyáltalán nem valamiféle idegbaj, hanem épp ellenkezőleg: természetes, és a valóságot megmutató tudatállapot, amit sokáig csak meglehetősen ritkán élhettünk át itt a földön. Olvass tovább, és tudd meg, miben áll ez az állapot, és hogyan lehet létrehozni!
 

Kategóriák: Szerelem

’12márc16
8 hozzászólás
Mennyire szereted a tested?
Mennyire szereted a tested?

Ha nem szereted a tested, nem tudsz magabiztosan viselkedni olyan helyzetekben, amelyekben hódítani szeretnél: akár egy bimbózó szerelemről van szó, akár évek óta tartó, szeretetteli kapcsolatodról a pároddal.

Akkor hát hogyan léphetünk túl a negatív programozáson, amit gyakorlatilag az anyatejjel szívtunk magunkba? Hogyan fogadhatnánk el magunkat itt és most, miközben fejlődni és változni is szeretnénk?

Az egyetlen módja annak, hogy hosszantartó, valódi szépségre tegyünk szert az, ha belülről kifelé haladunk. A válaszainkat többé nem a divatmagazinok csillogó oldalain kell keresnünk. Ehelyett belső lényünkhöz – a lelkünkhöz, felsőbb énünkhöz fordulva – kell választ keresnünk a kérdéseinkre. Hogy melyek ezek? És mik a válaszok? Olvass tovább!
 

Kategóriák: Kommunikáció

’12márc09
8 hozzászólás
Minden madár társat választ ...
Minden madár társat választ ...

Változtass a hozzáállásodon, és gondolkodj inkább így: jó, hogy egyedül vagy! Ezt az időt arra használhatod, hogy felkészítsd magad. Ez idő alatt el lehet végezni mind a külső, mind a belső munkát, amely által azzá válunk, akik valójában vagyunk – nem pedig sérült érzelmek, beteges neurózis, és összetört álmok gyűjteménye egy megbocsátatlan múltból. Legfontosabbként gondolataink természetén kell munkálkodnunk. Valahányszor arra gondolunk, ami hiányzik, még több hiányt teremtünk. Miért? Mert a hiány alapvető hiedelmünk. Amikor elhiszed, hogy bármi is hiányozhat, még több hiányt vonzol. Hiányzik a szerelem az életemből – ez a gondolat nem fogja odahívni a partneredet. Klassz, amim van – ez már sokkal jobb. Olvass tovább, és tudd meg, milyen konkrét lépések megtételével készítheted fel magad a szerelem megérkezésére!

Kategóriák: Egyedül

’12márc02
4 hozzászólás
Az élet szép!
Az élet szép!

Hol másutt, mint a női mosdóban került sor arra a beszélgetésre, amit egy egész napos találkozó egyik szünetében ejtettünk meg. Annával – aki szintén gyógyító - azon tanakodtunk, mi lehet az oka, hogy annyi a magányos ember, aki – bárhogy próbálja -, mégsem talál párra.
- Szerintem az, hogy rettegnek – mondta Anna.
- Rettegnek? Mitől? – kérdeztem.
- Attól, hogy úgy maradnak. Attól, hogy a helyzet sohasem fog megváltozni, és még hosszú éveket kell egyedüllétben leélniük. Legalábbis az én barátnőimet – akik néha hozzám járnak elsírni a bánatukat -, ez aggasztja a legjobban …
 

Kategóriák: Egyedül

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim