Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Milyen lenne, ha biztosan tudnád: a szerelmed már úton van feléd?

’12márc30
4 hozzászólás
Milyen lenne, ha biztosan tudnád: a szerelmed már úton van feléd?

Tegyük fel, egy napon meglátogatsz egy jósnőt, akiről úgy hírlik, amikor belenéz a kristálygömbjébe, az 100 %-os bizonyossággal megmutatja bárkinek a jövőjét. Belépsz a hangulatos, gyertyákkal megvilágított, füstölőtől illatozó szobába. A jósnő párnákkal körbevéve ül egy puha, sötétvörös, tökéletesen kerek szőnyeg közepén, előtte egy apró asztalon a híres kristálygömb. Az asztalka túloldalára mutatva hellyel kínál, és tekintetével arra biztat, nyugodtan helyezkedj el kényelmesen, válogass a párnák közül kedvedre. Amikor befészkelted magad, és nem csak a tested, hanem a lelked is megérkezett, és megszületett benned a figyelem és a csend, a jósnő beszélni kezd:
- Pontosan tudom, milyen kérdéssel érkeztél. Halld hát a választ. Az olyannyira vágyott szerelem hamarosan megérkezik az életedbe. Olyan lesz, amilyennek kérted: hihetetlenül intenzív, varázslatos, égbe emelő, és az egész életedet átalakító folyamatnak leszel a részese. Nézzük csak – és itt kicsit jobban összpontosít – mikor is lesz ez? Igen, úgy hét-nyolc hónap múlva találkozni fogsz a számodra ideális társsal, majd …
- És … és .. milyen lesz Ő? – kérdezed izgatottan, a torkodban dobogó szívvel.
- Nos, hát, hogy is mondjam – mosolyodik el -, rengeteget fogtok nevetni együtt. Leginkább ezt látom itt: ezt a sok-sok jóízű kacagást és szívbéli hahotázást. De az is jól látszik, hogy a párod rendkívül vonzó, és nagyon szerencsésnek érzed magad, hogy vele lehetsz. Ő pedig nagyon okosnak, hihetetlenül lazának, és elképesztően szexinek tart téged. Imád téged, és a világ legértékesebb kincseként bánik veled. Bármerre is jártok, bármit is csináltok, mindig jól érzed vele magad - még akkor is, amikor éppen egy tömött buszon zötykölődtök. A barátaid azonnal a szívükbe zárják, és akik éppen egyedül vannak, arról faggatnak, hogyan tehetnének szert ők is egy ilyen csodálatos partnerre.

A jósnő még tovább beszél, de hamarosan észreveszi, hogy már nem figyelsz. Elmosolyodik, és elhallgat, csendben figyeli, ami benned zajlik. Amikor látja, hogy az elindult folyamat végbement benned, már azt is biztosan tudja, hogy nincs több információra szükséged. Kedvesen elbúcsúzik tőled, kikísér az ajtóig, és még a lelkedre köti, hogy néhány órán keresztül lassan, óvatosan, megsokszorozott figyelemmel közlekedj az utcákon.

Nos, milyen érzés? Milyen érzés lenne, ha 100 % bizonyossággal tudnád, hogy akár jársz társaságba, akár nem; akár randizol rendszeresen, akár nem; akár elutazol, akár itthon maradsz, a nyolc hónap leteltével az a bizonyos, ideális társ menetrendszerűen felbukkan az életedben?

Valószínűleg megkönnyebbülnél, és erőt venne rajtad az izgatott várakozás. De legfontosabbként talán eltöltene a szabadság és a könnyedség érzése, amit hosszú ideje nem éreztél: azóta, amióta szingliként azt vetted a fejedbe, hogy minden egyes megfontolt lépésednek ahhoz kell vezetnie, hogy minél hamarabb rátalálj a szerelmedre.

Mindez azt jelentené, hogy – miután becsukod magad mögött a jósnőhöz vezető ajtót, és visszatérsz ismerős világodba - már csak néhány hónapod maradt, hogy kiélvezd a szingli életet! Mindez azt jelentené, hogy nyugodtan, felszabadultan bulizhatsz a többiekkel anélkül, hogy hat másodpercenként körül kellene nézned, van-e valaki, akire lecsaphatnál. Azt is jelentené, bármikor eltölthetsz egy laza, kalandos hétvégét azzal, aki a múltkor elhívott, hiszen jól tudod, ő nem az, akivel házasságra akarsz lépni, és már őt sem akarod erre rábeszélni. Azt is jelentené, hogy nyugodtan lazíthatsz otthon, és végignézheted a sorozatokat, meg a kedvenc filmjeidet anélkül, hogy lelkiismeret furdalásod lenne amiatt, hogy már megint erre pazarolod az időt, ahelyett, hogy hódító hadjáratra indulnál. Azt is jelentené, hogy elutazhatsz bárhová, ahová szeretnél; elkezdheted megírni életed regényét; vagy megtanulhatsz spanyolul, arra az esetre, ha életed párja – akivel nyolc hónapon belül találkozol – meg akarná mutatni neked Latin-Amerikát.

Összefoglalva: az életed egy sokszínű játszótérré válna, ahol újra végeláthatatlanul sorjáznak az izgalmas és szórakoztató lehetőségek.

Nos, pontosan ez az érzést hozhatod létre magadban, ha eljössz április 15-én és 22-én a

Mágnes Műhelybe,

a kétnapos, szerelemvonzó elvonulásra! Amikor átéled ezt a nyolc, rendkívül erőteljes meditációs utazást, egyre szabadabbnak, egyre boldogabbnak érzed magad, és többé nem izgatod magad a jövő miatt, mert tudod, hogy minden a lehető legjobban alakul. Hogy honnan tudod? Onnan, hogy ezekben a napokban akkora mértékben fogod a figyelmedet arra fókuszálni, amit szeretnél, hogy ez nem csak rád lesz hatással, hanem a környezetedre és a világodra is. A kedvesednek így nem lesz más választása, mint válaszolni a hívásodra, és bekopogtatni az ajtódon. Amikor remekül érzed magad a bőrödben, akkor az, aki éppen ideális a számodra, természetes módon megjelenik, és életed részévé válik.

Így aztán köztünk a helyed, ha

  • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
  • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
  • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz;
  • hajlandó vagy felismerni és elengedni azokat az illúziókat, téves hiedelmeket, valamint másoktól átvett mintákat, amelyek már nem szolgálnak téged;
  • hajlandó vagy összekapcsolódni belső bölcsességeddel - lelked hangjával -, és az ő iránymutatásait követve új, tiszta, szeretetteli életet kezdeni;
  • megelégelted az egy helyben topogást, és végre szeretnéd rendbe rakni az életedben a szerelem és a párkapcsolat „területét”;
  • valódi változást szeretnél;
  • szívesen kihasználod a tavasz kínálta friss energiákat arra, hogy megteremtsd magadnak, amire vágysz;
  • örömmel válsz részévé egy jókedvű, támogató közösségnek.

Kattints ide a részletekért >>>!

Előtte tizenkét nappal, április 3-án (kedden, 18.00-20.00) pedig mindezt megalapozhatod az

Önbizalom építés

című meditációs esten. A meditáció átélésével

  • megérzed, mennyien szeretnek;
  • felismered, hogy te magad is mennyire szeretetteljes vagy;
  • felébred benned a nyitottság, a törődés, és a világba vetett hit;
  • megerősödik benned a tudat, hogy el fogod érni a céljaidat, és meg fogod valósítani az álmaidat;
  • tisztán látod, hogy minden sikerül, amit igazán szeretnél;
  • ráébredsz, mennyire vonzó vagy;
  • a környezetedben megsokasodnak a szeretetteli, elismerő visszajelzések.

Kattints ide a részletekért >>>!

Április 4-én pedig, a Szerelmi jóslás - másképp

keretében használt Szerelem Kártya megmutatja neked

  • hogyan növelheted meg szerelemvonzó képességedet;
  • mi az, ami visszatart álmaid megvalósulásától;
  • min lenne érdemes változtatnod;
  • hogyan hozhatsz jobb döntéseket;
  • hogyan tartsd meg a szerelmet a kapcsolatodban;
  • milyen lehetőségeid vannak a továbblépésre;
  • milyen ajándékokat hordozol, amelyek építik a kapcsolataidat;
  • milyen támogatásra számíthatsz a folyamatban, amelyben vagy.

Kattints ide a részletekért >>>!

Várlak!

Addig is, amíg találkozunk, írd meg a hozzászólások között: Szerinted melyik a legjobb szerelemvonzó "technika"? Neked mi szokott működni? A környezetedben a többiek hogyan csinálják? Mit figyeltél meg, mi kell ahhoz, hogy valakiben megszülessen, aztán vele is maradjon a szerelem?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Így hívd magadhoz a szerelmet és a társadat! Arról szól, mi az a 4 kulcsfontosságú lépés, amely az igaz szerelemhez vezet … Kattints ide >>>, és olvasd el ezt is!

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

szvirnyak olga’12 márc 30 - 13:11

Mikor határozottaan éreztem, igenis megérdemlem a TÁRSAT, meg is jelent az életemben. Üdv.: Olgi

Szvirnyak Olga

Zsuzsi’12 márc 30 - 15:36

Hat hónapon át képzetem, hogy mellettem van a nagy Ő. Minden este két megállóval előbb szálltam le a BKV-ról és azt képzeltem hogy együtt sétálunk haza. Mikor leültem enni, két személyre terítettem meg az asztalt. Reggel két személyre főztem le a kávét... stb. Most ez úgy tűnhet mások számára, hogy abszurd dolgokat csináltam, de megérte, mert bevonzottam az ideális társat! Öt hónapja vagyunk együtt! :) :) :) És minden úgy zajlik, ahogy mindig is képzeltem! Sok sikert és főleg kitartást minden társkeresőnek.

Zsuzsi

Sarkadi Kriszta’12 ápr 06 - 13:55

Kedves Olgi és Zsuzsi!

Köszönöm, hogy megírtátok, mi az, ami nektek működött a pártalálásban. Remélem, sokan megfogadják a tanácsaitokat!

Szeretettel,

Kriszta

Andi’12 ápr 13 - 10:47

Ezt nagyon jó volt olvasni:) Pozitív gondolatokkal töltött el, és ez jó!!! :))
Üdv:

Andi

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim