Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’10júl30
11 hozzászólás
Boldogság, szerelem. Ebben a sorrendben?
Boldogság, szerelem. Ebben a sorrendben?

"A szerelem, ha igazi, mindig halálos. Úgy értem, nem célja a boldogság, az idill, a kéz a kézben, az andalgás, holtomiglan-holtodiglan virágzó hársfák alatt, melyek mögött a tornácon lámpa szelíd fénye világít, s az otthon dereng, hűvös illataival ... Ez az élet, de nem ez a szerelem. Komorabb láng ez, vészesebb. ..."

Mi az, hogy „a szerelem, ha igazi, mindig halálos”? Már itt, a Márai Sándor idézet első mondatának elolvasásánál tudtam: azért, mert amikor legutóbb szerelmes voltam, rendkívüli intenzitással kellett újra és újra meghalnom (vagyis az egómból, az elvárásaimból, a félelmeimből, a rám nőtt szerepekből lefaragnom egy-egy jókora darabot) ahhoz, hogy szerelmünk életben maradhasson, és ne oltsák ki a lángját személyiségem egymással harcoló részei.

Te is éltél már át ilyet?

Kategóriák: Szerelem

’10júl23
1 hozzászólás
Szükségünk van a szeretetre – vagy mégsem?
Szükségünk van a szeretetre – vagy mégsem?

A minap cél nélkül ténferegtem az ezoterikus könyvek szigete körül, amikor a szemem sarkából, egy oldalsó polcon, legalul, „rám kiáltott” egy eddig nem látott könyv egyetlen példánya.

Belelapoztam, aztán körülnéztem valamilyen ülőalkalmatosság után. A kávézóba nem akartam lemenni, hiszen csak pár percre volt szükségem ahhoz, hogy a könyvet gyorsan átfutva eldöntsem, van-e benne számomra fontos információ. Átsétáltam hát a gyerekkönyvek polcaihoz, és egy iciri-piciri székre leülve olvasni kezdtem.

Két és fél óra múlva ocsúdtam fel, amikor a testem elgémberedett tagjai tiltakozni kezdtek a kifacsart pozitúra ellen. De nem bántam – addigra megváltozott bennem az, ahogyan önmagamra, és a kapcsolataimra tekintek.

Kategóriák: Gyorssegély

’10júl16
8 hozzászólás
Ki kell-e fejezni, amit érzünk?
Ki kell-e fejezni, amit érzünk?

"Ha egy fiú megbántódott, puhánynak csúfolták. Ha egy lány dühöngött, nőietlennek és csúnyának nevezték. Alázatosan, diszkréten és tapintatosan hozzászoktunk, hogy sírjunk, amikor dühösek vagyunk, és mosolyogjunk, amikor igazából ordítani szeretnénk."(Patricia Lynn Reilly: Imagine a Woman in Love with Herself – Képzelj el egy nőt, aki szerelmes önmagába.)

Döbbenten olvastam e sorokat, mert végletesen magamra ismertem.

Élénken él bennem a jelenet, amikor kislányként a megalázottságtól zokogva ezt vágták a fejemhez:
- Ne gondold, hogy meghatsz a sírásoddal! – mintha bizony szándékosan törtek volna elő belőlem a könnyek …
Mindenesetre akkor és ott elhatároztam, hogy engem többet nem fog sírni látni senki.

Kategóriák: Kommunikáció

’10júl09
3 hozzászólás
Lelkedet tápláló apróságok
Lelkedet tápláló apróságok

A testünket végre melegíti a napfény. A lelkünk is megérdemli, hogy kényeztessük, és olyan gondolatokkal simogassuk, amelyek táplálják, építik, örömmel és szeretettel töltik el.

Az alábbiakban hét megerősítést találsz, hogy minden napra legyen egy, amelyet reggel, ébredéskor, azután pedig a nap folyamán többször is elolvasol.

Figyeld meg, mennyivel fényesebben ragyog kint is a nap, ha belülről is táplálod magad!

Kategóriák: Gyorssegély

’10júl02
4 hozzászólás
A boldog párkapcsolat 8 összetevője
A boldog párkapcsolat 8 összetevője

- Néha eltűnődöm azon, hogy ajándék-e a számomra az, hogy megismertelek, vagy inkább átok? - fordult felém a kedvesem, miközben ráérősen üldögéltünk a napsütötte padon. Elmosolyodtam, mert a kérdést már én is számtalanszor feltettem magamnak, kettőnkkel kapcsolatban.

- Az egóm számára mindenképpen átok – válaszoltam. – A valósághoz, a szeretet birodalmához, az isteni középpontomhoz kapcsolódó valódi lényemnek viszont ajándék. Mert ő kapcsolódik a te valódi lényedhez. Az egóink viszont gyakran harcba bonyolódnak egymással, és ez fájdalmat okoz. Az egónak.

- Honnan tudod ennyire megkülönböztetni a kettőt?

Kategóriák: Kommunikáció

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim