Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Lelkedet tápláló apróságok

’10júl09
3 hozzászólás
Lelkedet tápláló apróságok

A testünket végre melegíti a napfény, ízlelőbimbóinkat kényeztetik a friss gyümölcsök és zöldségek, a szemünk gyönyörködhet a színpompás virágokban, az ég kékjében, a növények tobzódó zöldjében. A lelkünk is megérdemli, hogy kényeztessük, és olyan gondolatokkal simogassuk, amelyek táplálják, építik, örömmel és szeretettel töltik el.

Az alábbiakban hét olyan megerősítést találsz, amelyek a www.soulseeds.com oldalról érkeztek hozzám. Azért hetet, hogy minden napra legyen egy, amelyet reggel, ébredéskor, azután pedig a nap folyamán többször is elolvasol. Figyeld meg, mennyivel fényesebben ragyog kint is a nap, ha belülről is táplálod magad!

Holnap, szombaton már kezdheted is – de természetesen bármely más nap is megfelel az indulásra. A fogalmakat igyekeztem úgy válogatni, hogy illeszkedjen a hét adott napjához is – úgy, ahogyan A szerelem napja a péntek című írásomban már megemlítettem.
 

NYITOTTSÁG
szombat

Légy magabiztos, mert tudod, hogy mindened megvan, ami a megvalósításhoz kell. Légy alázatos, mert tudod, hogy mindig van mit tanulni. Légy nyitott, mivel amikor az önbizalmat alázattal párosítod, mindannyiunk számára egy szeretetteli és békés világot teremtesz.

Mondd el magadnak: Gyógyító erő lakozik bennem. Az elmém, a szívem és a testem azért működnek együtt, hogy létrehozzák és megerősítsék mindazt, ami jó.

HÁLA
vasárnap

Minden egyes új nap egy gyönyörűen becsomagolt ajándék. Az üdvözlő kártyát neked címezték, és ezt írták rá: „Ez a te napod. Élvezd ki az élet adta örömöket és csodákat. Ezen a napon is a lehető legjobbat érdemled.” Majd várakozással telve bontsd ki az ajándékot. A doboz tele van az álmaiddal, melyeket minden képzeletet felülmúló lehetőségekbe csomagoltak. Öleld magadhoz az élet ajándékát és engedd, hogy eltöltsön a hála és a derű.

Mondd el magadnak: Az életem egy örömökkel és lehetőségekkel teli ajándék.

HARMÓNIA
hétfő

A tested, a lelked és a szellemed harmóniára vágyik. Amikor képes vagy arra, hogy megteremtsd magadban a békét, megfogalmazd a szándékaidat és jelen légy a pillanatban, lényed minden apró részecskéje feltöltődik, és elkezdi újrateremteni mindezt. Az elméd lelassul, a tested megerősödik, a szellemed szárnyalni kezd.

Mondd el magadnak: A gondolataim nyugodtak. A testem erős. A szellememet eltölti a béke.

ERŐ
kedd

Az élet néha zűrzavaros. Talán bizonytalan a következő lépés, vagy egymásnak ellentmondó követelményeknek kell megfelelned. Maradj a testedben, „földeld le magad”, és világossá válik, melyik ösvényt kell követned. Belső iránytűd megmutatja neked a legtöbb megelégedettséget, inspirációt és kiteljesedést hozó életet, amiről mindig is álmodtál. Bízz mindabban, amitől erősnek és határtalannak érzed magad. Építs az erődre, és az életed megtelik örömmel.

Mondd el magadnak: A döntéseim erővel töltik fel az életemet és megmutatják az életfeladatomat.

TELJESSÉG
szerda

A vágy álruhában érkezik – tárgyakra, emberek társaságára, kiváltságokra vágyunk, mintha hiányosak lennénk úgy, ahogy vagyunk. Az álruha alatt, amire igazából áhítozunk, az önmagunk elfogadása. Érkezz haza önmagadhoz, és üdvözöld lényed minden apró részletét. Leplezd le a vágyat azzal, hogy emlékezteted magad: már ebben a pillanatban is teljes és csodálatos vagy.

Mondd el magadnak: Úgy vagyok teljes és tökéletes, ahogy vagyok.

DÖNTÉS
csütörtök

Az életedet számtalan múltbéli döntés határozza meg. Választásaidat vállald büszkén, még akkor is, ha ma már más döntést hoznál. Abban a pillanatban a lehető legjobban döntöttél. Bánkódás nélkül sétálj végig az élet kifutóján! Ahogy az évszakok változnak, úgy te is átalakulsz, így állj készen arra, hogy új dolgokat válassz.

Mondd el magadnak: Elfogadok minden döntést, amit valaha hoztam. Az életem tele van lehetőségekkel.

SZERELEM
péntek

Vincent Van Gogh szerint „a legjobb módja annak, hogy megismerjük Istent, ha sok mindent szeretünk”. Már sokszor voltál te is szerelmes: hol valaki más, hol egy hely, hol pedig egy megvalósítandó álom adott erre okot. Ünnepeld meg a szerelemmel való összes találkozásodat – akár rövid, akár hosszú ideig tartott. Minden alkalommal egy kicsit közelebb kerültél az élet lényegéhez. Valódi lényed isteni szeretettől ragyog.

Mondd el magadnak: Az élet szerelmese vagyok. Olyan sokat adhatok és olyan sok szeretetet kapok.

Vincent Van Gogh: Szieszta


Ahogy most így végigolvastad őket, melyik érint meg a leginkább? Mit vettél észre, mire vágyik legjobban a lelked? Aztán írd meg a tapasztalataidat is!


Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Ajánló:

 

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Takács Júlia’10 júl 19 - 09:25

Kedves Kriszta,

Köszönöm ezeket az apróságokat :)! Nagyon jól jöttek a múlt héten... Különösen a pénteki, mert pont akkor érkezett vissza a párom külföldről, és egész más hangulatban tudtam őt fogadni, mint amire számított.

Köszi még egyszer!

Juli

Sarkadi Kriszta’10 júl 19 - 11:56

Kedves Juli!

Nagyon köszönöm a visszajelzésed. Mindig jólesik, amikor valaki elmondja, vagy megírja, hogyan tudta használni mindazt, amit közzétettem. Épp arról írtál, ami a lényeg: valamit másként csináltál, mint addig, és ettől minden megváltozott - ezt hívjuk csodának.

Szeretettel,

Kriszta

Zsuzsy’10 nov 05 - 18:10

Kedves Kriszta!
Talán legmélyebben a csütörtöki mondat érint, mert az a legnehezebb. Átmentem rajta tudom mennyi fájdalom után érik meg a lelkünk, hogy ezt átérezze és valóban el is fogadja. Most a szerdát és pénteket mondogatom, bár ezeket eddig nem kötöttem naphoz, csak egyszerűen mantráztam..
Örömteli szép napot.
Zsuzsy

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim