Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’12szept28
2 hozzászólás
Mi lenne, ha ma beszélnél vele utoljára?
Mi lenne, ha ma beszélnél vele utoljára?

Gondolj valakire, akit szeretsz, aki fontos neked. Lehet, hogy mostanában vitáztatok is valamin. Képzelj el egy jövőbeni helyzetet – talán a soron következő alkalmat, amikor találkozol, vagy beszélsz vele. Ám most képzeld el, hogy ez a legeslegutolsó alkalom, hogy láthatod őt, vagy beszélhetsz vele. Soha többé nem lesz rá lehetőséged.

Ha életedben ez lenne az utolsó alkalom, hogy találkozhatsz vagy beszélhetsz ezzel az emberrel, figyeld meg, milyen könnyű szeretetet érezned, és milyen könnyű elengedni mindazt, ami egyáltalán nem fontos. Megengednéd magadnak, hogy érezd a mélységes szeretetet iránta, és megengednéd neki is, hogy ő is érezze. Nagyra becsülnéd őt, és elfogadnád épp olyannak, amilyen.
 

Kategóriák: Kommunikáció

’12szept25
1 hozzászólás
Ami nem megy, ne erőltesd!
Ami nem megy, ne erőltesd!

Érezted már azt, hogy olyan, mintha az egész világ összefogott volna ellened?

Megfogalmazod a szándékaidat, kitűzöd a céljaidat, elképzeled, amint a vágyad megvalósul, akciótervet készítesz … majd számtalan erőfeszítést teszel annak érdekében, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd.

Mégis, függetlenül attól, milyen sokat teszel érte, látszólag egyre több és több akadály tornyosul előtted, és a szerelem, a boldog, harmonikus párkapcsolat csak nem akar megérkezni az életedbe.

Nos, ez az a pillanat, amikor el kell engedned az egészet, és abba kell hagynod az erőlködést. Engedd el a minden apró részletig kidolgozott elképzelésedet arról, hogyan fog mindez megtörténni, ÉS engedd el az ellenállásodat: engedd meg, hadd történjen az, ami számodra is a lehető legjobb, csak talán nem vagy a tudatában.
 

Kategóriák: Gyorssegély

’12szept17
8 hozzászólás
8 biztos jele annak, hogy jó úton jársz
8 biztos jele annak, hogy jó úton jársz

Valahányszor egy csoportban beszélgetni kezdünk a vágyainkról, szinte mindig felmerül a türelem kérdése. Sokan mondják el, hogy türelmetlennek érzik magukat, és attól tartanak, nem bírják kivárni, amíg a szerelem végre betoppan az életükbe.

Így arra gondoltam, összegyűjtök neked néhány olyan megfigyelést, amiből észreveheted, hogy az álmod bizony megvalósulni készül, és a szerelmed hamarosan megérkezik. Olvass tovább, és tudd meg, melyek ezek!

Kategóriák: Egyedül

’12szept09
1 hozzászólás
Önzőnek lenni, vagy nem lenni ...
Önzőnek lenni, vagy nem lenni ...

Ha leveszem a figyelmemet másokról, nem fenyeget az a veszély, hogy csak magamra fókuszálok, és már nem fog érdekelni a többi ember? Nem válok így túlságosan önzővé?

Az ehhez szükséges egyensúly fenntartásában leginkább egy réges-régi idézet segít nekem, amely most egy csoportban ismét előkerült. Hillél rabbitól származik, aki híres ókori (i.e. 110 körüli) talmudi mester, tanító, iskolaalapító, a zsidó történelem egyik legfontosabb alakja. Neve jelentése magyarul „az öreg”.

Szerinte az egyensúly megtartásához három kérdést kell újra és újra tisztáznunk magunkban:

1. Ha én nem vagyok magamért, akkor ki van értem?
2. Ha csak magamért vagyok, akkor mi vagyok egyáltalán?
3. Ha nem most, akkor mikor?

Kategóriák: Egyedül

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim