Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’12jún29
2 hozzászólás
Mi köze a Da Vinci-kódnak a szerelemhez?
Mi köze a Da Vinci-kódnak a szerelemhez?

Különös rejtvénybe keveredtem sok évvel ezelőtt, egy kapcsolati krízis kellős közepén. Napokkal korábban úgy döntöttem, hogy olyan mélységesen megbántódtam, hogy látni sem akarom a páromat, és kiköltöztem a hálószobából.

Néhány napig ment ez a „haragszomrád” közöttünk, amikor egy este hazaérve, egy levelet találtam az asztalomon. Kedves, szeretetteli szavakat olvastam benne, és egy utasítást, hogy nyissam ki a konyhában föntről a harmadik fiókot. Ott egy újabb levél volt, ami kiküldött a kertbe, ahol egy dobozt kellett megkeresnem. A dobozzal be kellett kúsznom a kanapé alá, mert ott volt hozzá a kulcs. Onnan fel kellett mennem az emeleti fürdőszobába, ahol egy szál rózsát találtam. Azon egy levelet, hogy nyúljak be a hálószobában a párnám alá. Itt aztán nem csak szív alakú kedvenc csokoládémat találtam, hanem a párom ölelő karjait is. Örömmel elfogadtam a bocsánatkérést, mert annyira remekül szórakoztam közben …

Ez után kezdtünk el beszélgetni arról, hogy miről is szól ez a krízis most, és hogyan állíthatnánk vissza kettőnk között a szeretetteli kötődést.

Kategóriák: Együtt

’12jún22
2 hozzászólás
10 + 1 tipp: Így szeresd a tested!
10 + 1 tipp: Így szeresd a tested!

Amint hazafelé sétáltam, visszagondoltam a beszélgetésre, és mosolyogva vettem sorra, mekkora változáson mentem keresztül pusztán azért, mert átalakítottam a gondolkodásomat. Hálásan emlékeztem azokra az élményekre, amelyek ahhoz vezettek, ténylegesen megszeressem nem csak a személyiségemet, nem csak a belső tulajdonságaimat, hanem a testemet is – azt az „eszközt”, amely lehetővé teszi számomra, hogy megtapasztalhassam a földi lét csodáját. Felidéződtek a bizonytalansággal és félelemmel teli első szerelmek és első éjszakák, majd a sikeres és boldog párkapcsolatok, amelyeknek mind fontos része volt az, ahogyan én magam a testemhez viszonyulok.

Kategóriák: Kommunikáció

’12jún15
17 hozzászólás
Visszaszerezheted-e, aki elhagyott?
Visszaszerezheted-e, aki elhagyott?

Sokan megkérdezték már tőlem, miért van az, és mi a teendő akkor, amikor váratlanul kilép az életünkből, akit szeretünk. Tudom, mert átéltem, hogy ilyenkor egy darabig az a leghőbb vágyunk, hogy valahogy visszaszerezzük őt, kerül, amibe kerül. Ám azt is tudom már, hogy épp ezzel a ragaszkodással okozzuk magunknak a legnagyobb fájdalmat.

Amikor nem ragaszkodsz az általad kitervelt végkifejlethez, hanem könnyedén elengeded, aki/ami távozni akar az életedből, akkor valami sokkal jobb megtörténtének készíted elő a talajt. És valóban lehetséges, hogy a lezárult kapcsolat egy magasabb szinten folytatódik, de ehhez is az szükséges, hogy ténylegesen elengedd mindazt, ami eddig történt.
 

Kategóriák: Gyorssegély

’12jún08
3 hozzászólás
A társadhoz egy filmben rejlő válasz is elvezethet ...
A társadhoz egy filmben rejlő válasz is elvezethet ...

Az egyik kedvenc filmem az M. Night Shyamalan rendezte Lány a vízben. Ez a történet olyan nagy hatással volt rám, hogy napokig, sőt hetekig újra és újra felidéződtek bennem bizonyos jelenetek, és szép sorban választ kaptam néhány - számomra rendkívül fontos - kérdésre. 

Rájöttem például, hogy amikor arra készülök, hogy ideális társamat behívjam és beengedjem az életembe, nem az a feladatom, hogy görcsösen keressem őt, hanem az, hogy megengedjem egymásra találásunk megtörténtét. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel ülnék, arra várva, hogy „a sült galamb a számba repüljön”. Épp ellenkezőleg: aktív, cselekvő életet élek, arra törekszem, hogy minden helyzetben száz százalékban önmagamat adjam, és mindent megteszek annak érdekében, hogy egyre sokasodjanak az örömteli pillanatok az életemben.

Olvass tovább, és ismerd meg a teljes történetet!

Kategóriák: Egyedül

’12jún01
hozzászólok
Mi hozza el a boldogságot és a szerelmet?
Mi hozza el a boldogságot és a szerelmet?

- Majd, ha megtaláltam a társamat, akkor boldog leszek! – magyarázta nekem néhány napja egy gyönyörű, fiatal nő, amire én persze a saját magyarázatomba kezdtem arról, hogy ez a folyamat éppen fordítva történik.

A társad épp azért fog megérkezni, mert ellenállhatatlanul vonzóvá tesz a belőled sugárzó öröm. Minél magasabb szinten „rezegsz”, minél boldogabb vagy, minél jobban érzed magad a bőrödben, annál vonzóbbá válsz ideális társad számára.

Az öröm olyasmi, amit választanod kell. Nem attól költözik be az életedbe, hogy a külső körülmények megváltozására vársz, hanem attól, ha ismerős drámáid és történeteid helyett tudatosan inkább az örömöt választod. Hogyan? Olvass tovább ...
 

Kategóriák: Szerelem

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim