Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Mi hozza el a boldogságot és a szerelmet?

’12jún01
hozzászólok
Mi hozza el a boldogságot és a szerelmet?

- Majd, ha megtaláltam a társamat, akkor boldog leszek! – magyarázta nekem néhány napja egy gyönyörű, fiatal nő, amire én persze a saját magyarázatomba kezdtem arról, hogy ez a folyamat éppen fordítva történik.

A társad épp azért fog megérkezni, mert ellenállhatatlanul vonzóvá tesz a belőled sugárzó öröm. Minél magasabb szinten „rezegsz”, minél boldogabb vagy, minél jobban érzed magad a bőrödben, annál vonzóbbá válsz ideális társad számára.

Megfigyelted már, mi történik nyár elején a természetben? Amint kinyílnak, és illatozni kezdenek a virágok, úgy jelennek meg körülöttük a méhek … Amint a te szíved is kinyílik, amint egyre több örömöt élsz át, amint egyre boldogabb vagy életed minden egyes pillanatában, úgy válsz egyre szebbé és sugárzóbbá, és úgy jelenik meg egyszer csak éppen az a társ, akire szíved mélyéről vágysz.

A párkapcsolatok elsődleges célja a boldogság közös megtapasztalása; így amikor eléred, hogy egyedül is boldog légy, akkor ezt a célt már ki is pipálhatod. Így ennek a természetes következménye csak az lehet, hogy ideális társad felbukkan melletted, vagy a már melletted lévő kedves újra és újra beléd szeret.

Vigyázz! Ne ejtsd bele magad a csapdába, ahová ezek a hangok csalogatnak:
- Majd boldog leszek akkor, amikor …
- Örülni fogok, ha …

Az öröm olyasmi, amit választanod kell. Nem attól költözik be az életedbe, hogy a külső körülmények megváltozására vársz, hanem attól, ha ismerős drámáid és történeteid helyett tudatosan inkább az örömöt választod. Valójában minden probléma mélyén az öröm (egy mélyebb szinten a szeretet) választásának lehetősége rejlik, és maga a probléma is azért merült fel, hogy ezt a lehetőséget neked megadja. Amint jól választasz, a probléma azon nyomban eltűnik. Ám ha rosszul választasz (a félelem, a harag, a bírálat mellett döntesz, ahogy eddig is mindig), akkor a probléma fennmarad, adott esetben súlyosbodik.

Ha úgy véled, a társad dolga az, hogy boldoggá tegyen téged, akkor rendkívüli nyomás alá helyezed a másikat. Mindaddig, amíg elvárod tőle ezt, a kedvesed sohasem tud téged ténylegesen boldoggá tenni. Engedd el az elvárásaidat, és hagyd abba a követelőzést!

Ehelyett adj magadból annyit, amennyit csak bírsz, szeresd őt annyira, amennyire csak tudod, mert ez fogja elhozni az egyre sokasodó örömteli pillanatokat, és ez teszi lehetővé, hogy el tudjátok fogadni mindazt, amit a másik – önszántából, örömmel, és könnyedén - adni akar.

A saját örömöd és boldogságod a legnagyobb ajándék, amit a kedvesednek – és körülötted mindenki másnak – adhatsz. Miközben ettől te magad is egyre jobban érzed magad, a „mellékhatása” az, hogy ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

És mit jelent az, hogy az öröm és a boldogság pusztán választás kérdése? Egyszerű: gondolj arra, amikor például elmész cipőt vásárolni. Megnézegeted ezt is, azt is, felpróbálsz néhányat, majd végül az egyikre rámutatsz, és (gondolatban, vagy hangosan, az eladónak) így szólsz:
- Ezt választom - és már viszed is.

Az örömöt választó szándékodat kell tehát kijelentened, és valószínűleg újra és újra megerősítened ahhoz, hogy a vágyott változás bekövetkezzen az életedben. Hogyan teheted ezt?

  • Minden reggel és este, illetve napjában többször is mondd el magadnak: Az örömteli életet választom. A szerelmet és a boldogságot választom.
  • Valahányszor olyan helyzetbe kerülsz, amiben nem érzed jól magad, mondd el magadnak: Ezt, ami most van, nem akarom. Mivel a valóságban csak az létezik, ami szeretetből fakad, ez nem a valóság. Elengedem a rossz érzésekhez és a drámákhoz való ragaszkodásomat. A probléma megoldását most átadom belső bölcsességemnek. Az örömöt és a békét választom.

Túl egyszerűnek tűnik? És, ami egyszerű, az nem is működhet? Ha csak elolvasod, és aztán nem teszel semmit, valóban azt fogod tapasztalni, hogy nem változik semmi. Egyszerű, ám talán nem könnyű. Próbáld ki, és meglátod: egyáltalán nem könnyű ezt a néhány mondatot ténylegesen minden egyes napon elmondani. Egyáltalán nem könnyű tudatosnak maradni a felzaklató helyzetekben, és ilyenkor egy másik utat választani. Ám, ha képes vagy rá, a csodák valóban egymást érik majd az életedben.

Nos, mit választasz? Írd meg a hozzászólások között!

Átadom a szót neked …

Aztán pedig gyere el az alábbi programokra, amelyek kivétel nélkül mind abban támogatnak, hogy egyre több legyen az öröm és a boldogság az életedben!

 

Telepatikus kommunikáció

meditációs est június 5-én kedden, 18.00-20.00

Ezen az estén megtanulod,

  • hogyan küldhetsz telepatikus üzeneteket azoknak, akiket szeretsz, és
  • hogyan "foghatod" az ő üzeneteiket.

Az energiát érzékelő képességed fokozódik, így

  • elkezded felismerni a másoktól átvett, számodra szükségtelen energiákat, és
  • megtanulod elengedni őket.

Képes leszel a negatív energiát pozitívvá alakítani. Így érezhetően több lesz az energiád, és könnyedebb, örömtelibb lesz az életed.

Kattints ide a részletekért >>>!

 

Szerelem Kávéház

beszélgetés a boldog, harmonikus párkapcsolatokról június 6-án szerdán, 18.00-20.00

Chuck Spezzano: Ha fáj, az nem szerelem című könyve alapján az alábbi kérdésekre keressük a választ:

  • Mitől függ az, amit mások gondolnak rólam?
  • Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy meggyógyítsunk valamit?
  • Mi az oka annak, hogy egyedül vagyok?
  • Miben segít az elköteleződés?
  • Mikor törik össze a szívünk?
  • Mikor alakul ki vonzódás két ember között?
  • Mi kell a boldogsághoz?
  • Honnan jönnek az érzéseink?
  • Hogyan lehet a félelem egyszerre vonzalom is?

Kattints ide a részletekért >>>!

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: A lezárult kapcsolat is siker. (Arról szól, hogyan veheted észre egy éppen véget érő kapcsolat ajándékait ...)

Kategóriák: Szerelem


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim