Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’12okt26
11 hozzászólás
Megérkezel a szerelembe, amikor kitakarítasz belül
Megérkezel a szerelembe, amikor kitakarítasz belül

Amikor megbocsátasz, leteszed a sötét szemüveget, és meglepetve tapasztalod, hogy kinyílik, megfényesedik a világ. Amikor megbocsátasz, magad mögött hagyod a teherként visszahúzó bőröndöket, és könnyedén, mosolyogva indulsz tovább.

Amikor megbocsátasz, újra élvezni kezded az életet, sokat nevetsz, és egyre inkább meglátod a szépséget önmagadban és másokban. Amikor megbocsátasz valakinek, megbocsátasz magadnak is. Amikor megbocsátasz magadnak, megbocsátasz másoknak is.

Amikor megbocsátasz, a beteljesült szerelem, és a boldog, harmonikus párkapcsolat előtt tisztítod meg az utat.

Kategóriák: Kommunikáció

’12okt19
hozzászólok
Újabb 10 +1 tipp: Így szeresd a tested!
Újabb 10 +1 tipp: Így szeresd a tested!

Tudtad, hogy önkritikád oroszlánrésze a testedet sújtja? Az emberek (legfőképpen a nők) többsége testének minden részletét egy könyörtelen nagyítóval végzett, tüzetes vizsgálatnak veti alá. Végignézzük a testünket, de csak azért, hogy hibákat találjunk: túl nagy, túl kicsi; túl sok, túl kevés; túl kerek, túl lapos; túl magas, túl alacsony.

Egy idő után már folyamatosan neheztelsz a testedre, mert soha sem éri el a kultúra, a családod, az éppen aktuális szerelmed, illetve az önmagad által meghatározott tökéletességet. Bármit is teszel vele, valahogy sohasem lesz elég jó.

Mai írásomnak az a célja, hogy ebben a tekintetben egy alapvető változás történjen meg benned. Innentől kezdve pedig már nem lesz kérdés, hogy tetszel-e annak, akit kiszemeltél magadnak …
 

Kategóriák: Kommunikáció

’12okt14
6 hozzászólás
A romantikus lángolástól a valódi szerelemig
A romantikus lángolástól a valódi szerelemig

A lángolás elkerülhetetlenül csökken, amint megtette a feladatát: tudniillik azt, hogy összehozzon két embert, akik egyedülálló lehetőséget biztosítanak egymásnak arra, hogy érzelmi sebzettségüket begyógyítsák. Innentől kezdve könnyen úgy érezheted, kapcsolatotok csak egyre küzdelmesebbé válik. Pedig épp ez az időszak az, amikor az igazi szerelem, a benneteket mélyen összefűző, szerelmes kapcsolódás kialakulhat – ha hagyod.

Kategóriák: Szerelem

’12okt05
1 hozzászólás
Meghallod, amit kér? Kimondod, amit kérsz?
Meghallod, amit kér? Kimondod, amit kérsz?

Muszáj elengedned kényelmes elképzelésedet arról, hogy valaki, aki fontos neked, a gondolatolvasáshoz is kell, hogy értsen. Ahogy sokan mások, talán te is attól tartasz, hogy, ha kimondod, és kéred, amit szeretnél, akkor amit kapsz, az már nem szívből jön. Valójában éppen fordítva van: mindenki szeretne sikeressé válni a szerelemben, és mindenki szeretné megadni a kedvesének azt, amire vágyik.

- Kérlek, mutasd meg nekem, hogyan szeresselek! – ez kell, hogy legyen az alapvető hozzáállásod, ha boldog párkapcsolatban akarsz élni. Nyilván vannak már tapasztalataid arról, hogy eddigi kapcsolataidban mire volt szüksége a másiknak, és talán azt is tudod, hogy téged hogyan kell szeretni, ám ez mind nem számít, mert aki most melletted van – vagy éppen megérkezni készül –, az egy másik ember, akit még nem ismersz. Nem tudhatod, őt hogyan kell szeretni, mert mindaz, amit tudsz erről, a múltban gyökerezik, és más emberekhez kapcsolódik.
 

Kategóriák: Kommunikáció

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim