Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Meghallod, amit kér? Kimondod, amit kérsz?

’12okt05
1 hozzászólás
Meghallod, amit kér? Kimondod, amit kérsz?
  • Azt gondoltam, mellém állsz ebben a dologban.
  • Ha meg kell mondanom, mit tegyél, akkor nem fog olyan jól esni, amikor végül megcsinálod.
  • Tudnod kellett volna, hogyan érzek ezzel kapcsolatban.
  • Ha valóban szeretsz, akkor magadtól is tudod, minek örülnék igazán.

Van ezek között az állítások között olyan, ami kényelmetlenül ismerősnek hangzik? Te is hajlamos vagy feltételezni, hogy amint valaki szerelmes lesz, a tisztánlátás képessége is azonnal megjelenik benne?

A helyzet az, hogy időről-időre mindannyian beleszaladunk abba, hogy ilyen vagy ehhez hasonló elvárásokat támasszunk a partnerünkkel szemben. A rossz hír az, hogy ezek a kijelentések sajnos ritkán hoznak valódi változást. Sőt, hosszú távon azt érjük el vele, hogy a kedvesünk egyre távolabbra és távolabbra húzódik tőlünk.

Muszáj elengedned kényelmes elképzelésedet arról, hogy valaki, aki fontos neked, a gondolatolvasáshoz is kell, hogy értsen. Ahogy sokan mások, talán te is attól tartasz, hogy, ha kimondod, és kéred, amit szeretnél, akkor amit kapsz, az már nem szívből jön. Valójában éppen fordítva van: mindenki szeretne sikeressé válni a szerelemben, és mindenki szeretné megadni a kedvesének azt, amire vágyik.

- Kérlek, mutasd meg nekem, hogyan szeresselek! – ez kell, hogy legyen az alapvető hozzáállásod, ha boldog párkapcsolatban akarsz élni. Nyilván vannak már tapasztalataid arról, hogy eddigi kapcsolataidban mire volt szüksége a másiknak, és talán azt is tudod, hogy téged hogyan kell szeretni, ám ez mind nem számít, mert aki most melletted van – vagy éppen megérkezni készül –, az egy másik ember, akit még nem ismersz. Nem tudhatod, őt hogyan kell szeretni, mert mindaz, amit tudsz erről, a múltban gyökerezik, és más emberekhez kapcsolódik.

Nem tudhatod, a másiknak mi esik jól; mi az, amit szeret; mi az, aminek örül, és ezért még kér belőle; mi az, ami fájdalmat okoz neki, és ezért fel kell hagynod vele - mindaddig, amíg nem ismered. Megismerni pedig csak úgy tudod, ha minél többet együtt vagytok, figyelsz rá, beszélgetsz vele, és a beszélgetésekben nem azon gondolkodsz, hogy mit fogsz válaszolni, hanem tényleg minden idegszáladdal arra figyelsz, amit ő mond.

Csak így ismerheted őt meg valójában, és csak ez után tudod úgy szeretni, hogy az neki tényleg jó legyen.

Ha nem akarsz állandóan a csalódottság állapotában ücsörögni, és azt is el akarod kerülni, hogy mások csalódottnak érezzék magukat a társaságodban, akkor muszáj tisztán megfogalmaznod és kimondanod, amire vágysz, és amit a másiktól kérsz.

Ha a gondolatolvasásra hagyatkozol, az olyan, mintha bekötött szemmel járkálnál – a sötétben.

Próbáld ki! Szánj rá néhány percet, és idézz fel legalább két olyan alkalmat a múltból, amikor felzaklattad magad azon, hogy a kedvesed, vagy egy barátod nem azt tette, amit szerettél volna. Emlékezz vissza: világosan megfogalmaztad, mit szeretnél? Vagy azt vártad el tőlük, hogy olvassanak a gondolataidban?

Aztán idézz fel két olyan helyzetet, amikor mindez fordítva történt: téged vádoltak meg azzal, hogy nem teljesítettél egy olyan kérést, amit nem fogalmaztak meg tisztán és érthetően. Milyen érzés volt?

Miközben mélyen belül tudod, hogy valódi lényed állandó összeköttetésben áll mindenki mással, azzal is tisztában kell lenned, hogy a látszólagos szétválasztottság világában élünk. Ezért amilyen gyakran csak teheted, emlékeztesd magad arra, hogy nem ismerheted mások gondolatait, érzéseit és vágyait, amíg el nem mondják neked. És ők sem ismerhetik a te gondolataidat, érzéseidet és vágyaidat, amíg el nem mondod nekik.

Ha már ezt tudod, akkor jön a következő kihívás: hogyan fogalmazzam meg mindezt úgy, hogy biztosan ne legyek bántó? Hogyan figyelhetek „jól”; úgy, hogy tényleg ne a saját gondolataimmal legyek elfoglalva, hanem valóban azzal, ami a kedvesemben éppen zajlik?

Ezt tanulhatod meg MOST VASÁRNAP az Őszinte szavakkal elvonuláson, ahol az örömteli és működő párkapcsolati kommunikációt gyakoroljuk.

 

Őszinte szavakkal – kommunikáció elvonulás

október 7-én vasárnap, 10.00-18.00

Ahhoz, hogy boldog, örömteli párkapcsolatban élj, elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elvárások helyett kéréseket megfogalmazni, és mindent, ami felmerül, megbeszélni a kedveseddel. Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a hozzád méltó partner.

Ezen a napon egy gondosan felépített folyamaton vezetjük végig magunkat, aminek a célja az, hogy a nap végére feltöltődjünk örömmel, bizalommal, pozitív energiákkal, valamint olyan módszereket és eszközöket kapjunk, amelyeket önállóan, a hétköznapokban is használhatunk.

Így válunk késszé arra, hogy az életünkbe megérkezzen és – ha már megérkezett, akkor – velünk is maradjon a szerelem.

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és tarts velünk!

 

Az élet szép - meditációs est

október 11-én csütörtökön, 18.00-20.00

Az élet szép című meditációs estre várlak Téged is, ha

  • úgy érzed, talán épp negatív hozzáállásod miatt kerül el a szerelem;
  • néha nem látod a kiutat a helyzetből, amiben vagy;
  • több örömre vágysz;
  • tisztában vagy vele, hogy mindig rád fér egy adag pozitív megerősítés;
  • szeretnél pozitívabban viszonyulni önmagadhoz, a számodra fontos emberekhez, és az életedhez;
  • irigyled azokat, akiknek - látszólag erőfeszítés nélkül - minden sikerül.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és foglald le a helyed!

 

Boldogságteremtők Köre

október 17-től 9 héten át szerdánként, 18.00-20.00

Az együtt töltött 9 hét hatására

  • Valódi, szeretetteli kapcsolatba kerülsz a testeddel, és megtapasztalod, hogyan jelez neked folyamatosan, és e jelzések követése hogyan vezet boldog, örömteli élethez.
  • Belülről fakadó erőre, és igazi önbecsülésre teszel szert, amely többé nem függ attól, hogy mások mit mondanak, vagy mit tesznek (vagy éppen mit nem mondanak és mit nem tesznek).
  • Kitakarítod magadból azokat a mérgező érzelmeket, amelyek eddig megakadályozták, hogy elfogadd azokat az ajándékokat, amelyeket az élet neked szán.
  • Abbahagyod az ítélkezést, és többé nem ragaszkodsz görcsösen az igazadhoz. Ettől a kapcsolataid könnyedebbé válnak, kisimulnak a konfliktusok, és újra megjelenik a szeretet; a meghitt közelség.
  • Megtanulod, hogyan időzhetsz sokkal többet a jelenben, és hogyan élheted meg a MOST-ban megjelenő varázslatos nyugalmat és belső békét, valamint a "minden lehetséges" érzését.
  • Nem rágódsz többet a múlton, és nem félsz többet a jövőtől. Megérted, hogyan működik az elméd, és képes leszel ezentúl valóban azt megteremteni általa, amit szeretnél.
  • Mélységesen összekapcsolódsz valódi, belső lényeddel, így többé nem lesz kérdés, mi az, ami valóban boldogságot okoz neked.

Gyere, tarts velünk! Talán néhány év múlva úgy emlékszel majd vissza erre a 9 hétre, mint életed egyik mérföldkövére ...

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és foglald le a helyed!

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Vonzódnak hozzád, vagy menekülnek tőled? Arról szól, miért olyan fontos régi sebzettségeinket elengednünk, és megbocsátanunk ...

Kategóriák: Kommunikáció


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Réka’14 nov 17 - 03:48

Kedves olvasók..
Olvasva az írást megfogalmazódott bennem, hogy megosztom, ami egy nagyon egyszerű gondolat, mégis piszok nehéz alkalmazni..

Régebben azt hittem, hogy azáltal válok sebezhetővé, ha kiadom, mi esik rosszul, min szorongok, mert ha ártani akar (??? Már miért akarna ha a Párom???), akkor olyan helyzetet generál, hogy "odaszúrjon"...

Pedig sebezhetővé azáltal válok, hogy érzek, bízok, és ha akar, könnyedén tud fájdalmat okozni anélkül, hogy felfedném az érzékenységeim, félelmeim. De aki szeret, és JÓL szeret, kérdezem én...nem elkerüli a fájdalomokozást? és hogy tudja elkerülni? ha KOMMUNIKÁLOM Neki, hogy mi esik rosszul....

És természetesen beszélgetés folyamán, ha fény derül arra, ami Neki nem esik jól, igyekszem elkerülni, és nem generálni, hogy ne okozzak fájdalmat akarva.

Akaratlanul néha előfordul, de tudni kell megbeszélni, és tisztázni,és annak egy lelki lemeztelenedés a vége, de mivel a Párom, és szeretem,és Ő is szeret, nem vagdalkozás lesz a végkimenetel, hanem egy újabb építő mérföldkő

Ez kijött:)

Réka

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim