Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Boldogságteremtők Köre: találkozó-sorozat október 17-től

Az együtt töltött 9 hét hatására észrevétlenül átalakul, és pozitív irányba fordul az életed; felismered, melyek azok a tevékenységek, amelyek örömet okoznak neked és táplálnak téged; ezeket könnyedén beépíted az életedbe; új szokásaid alakulnak ki, amelyek erőssé és jókedvűvé tesznek; tisztázódnak saját, valódi vágyaid; világosabbá válik az életfeladatot; megtanulod, hogy hallhatod meg, és követheted belső bölcsességed hangját.

Időpont: 2012. október 17 - december 12. Szerdánként: 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület

 


Miről szól?

- Élj át minél több örömöt! Rakd tele az életedet olyan élményekkel, amelyek feltöltenek és táplálnak! Így jutsz el abba a szeretetet sugárzó, boldogsággal teli állapotba, amely a szerelmet, és a harmonikus párkapcsolatot is elhozza neked! - Gyakran hallják ezeket a mondatokat tőlem azok, akik hozzám fordulnak, és legtöbbjük következő kérdése ez:

- Hogyan? Hiszen azt sem tudom, mi okoz örömet! És ha tudnám, se férne bele az időmbe!

Ebben a - 9 héten át, 9 alkalommal találkozó - körben Deepak Chopra: A boldogság receptje című könyvének feldolgozásával épp ezekre a kérdésekre találjuk meg a választ.

Lépésről-lépésre felmérjük, pontosan mi az, ami személy szerint neked boldogságot okoz, és a kilenc hét alatt beépítjük az életedbe. A sok örömnek, amit átélsz közben (és amelyek a 9 hét végeztével egyszerűen megtartható szokások formájában életed részévé válnak) a "mellékterméke" az lesz, hogy a kapcsolataid is rendeződnek:

 • Ha egyedül vagy, megszűnik benned a hiány kínzó érzete, sőt, remekül érzed magad a bőrödben. Ez pedig ellenállhatatlanul odavonzza ideális társadat.
 • Ha kapcsolatban vagy, a figyelmed lekerül arról, a párod mi mindent csinál "rosszul", és átkerül önmagadra, arra, hogy neked mi esik jól. Ettől nyitottabbá, elfogadóbbá, nyugodtabbá válsz, és a problémák maguktól elsimulnak, vagy könnyen megbeszélhetővé válnak.
 • Ha kifejezetten zűrös, vagy se-veled-se nélküled kapcsolatban vagy, itt erőt kapsz ahhoz, hogy hátralépve ránézz a kapcsolatodra, és felismerd, merre érdemes továbbindulnod.
 • Ha szakítás után vagy, 9 héten át lehetőséged nyílik arra, hogy megerősítsd és tápláld magad. Felgyorsul az elengedés folyamata, és újra készen állsz a szerelemre.

Ebben a folyamatban megismered a személyiségeden túli, valódi lényedet. Ez a kapcsolat válik aztán minden vágyad beteljesülésének forrásává.

 

Hogy jönnek ide a könyvek?

Időről időre megihlet néhány könyv, és arra "kér", a benne foglaltakat éljem át annyira intenzíven, amennyire csak lehet, úgy, hogy közben mindezt megosztom másokkal is. Ez pedig egy rendszeresen találkozó csoportban működik a legjobban. Az alábbi könyveket dolgoztam már fel ezen a módon:

 • James Redfield: A mennyei prófécia
 • Julia Cameron: A művész útja
 • Eckhart Tolle: A most hatalma
 • Deepak Chopra: Merlin és a varázsló
 • Deepak Chopra: Fiatalodj és élj tovább!
 • Chuck Spezzano: Ha fáj, az nem szerelem
 • A Course in Miracles - Út a csodákhoz

Rendszeresen átbogarászom a frissen megjelenő könyvek polcát kedvenc könyvesboltomban, és számtalan jobbnál-jobb írásra bukkanok. Ám erre a célra csak azok a könyvek alkalmasak, amelyek "megszólítanak". Ez pedig úgy történik, hogy amint a kezembe veszem, és beleolvasok,

 • erős vágyat érzek arra, hogy a benne foglaltakat megtapasztaljam;
 • az elmémben sorjázni kezdenek azok a gyakorlatok és játékok, amelyeket nem írnak le a könyvben, de a megtapasztalást elősegítik;
 • lelki szemeim előtt megjelenik egy kép, amelyben egy csoportnyi embert látok, amint éppen remekül mulatunk mindezek átélése közben.

Legutóbb Deepak Chopra: A boldogság receptje című könyvével jártam így. Tarts velünk, ha szeretnél boldog életet kialakítani magadnak!

 


Kinek szól?

Az ilyen típusú könyveket gyakran bírálják amiatt, hogy szövegezésükkel azt az illúziót keltik az olvasóban, hogy minden megoldható, minden rendben lesz, ám a könyv elolvasásával mégsem történik semmi változás.

Egyetértek.

Valóban nem történik semmi, ha pusztán elolvassuk, és közben semmit sem próbálunk ki belőle, és semmilyen módon nem változtatunk a szokásainkon, a viselkedésünkön, a gondolkodásmódunkon. Pedig vannak könyvek, amelyekben kifejezetten lépésenként, pontokba szedve fogalmazzák meg, mi a teendő. Mégsem teszünk semmit.

Miért?

Mert elindulni egy új irányba sokszor nehéz. Visszahúz mindaz, ami régi és megszokott és ismerős. Visszahúz a félelem, hogy vajon mi vár ránk, ha mindezt - ami oly ismerős, mint egy agyonhordott, kényelmes papucs -, elengedjük.

De megtörténhet az is, hogy olvasás közben ez gondolat jelenik meg az elmédben:

- Á, ez nem lehet ilyen egyszerű!

Pedig a legtöbbször ilyen egyszerű, de csak akkor, ha időt és energiát szánsz arra, hogy az olvasottakat átültesd a gyakorlatba. Ez a rendszeresen találkozó csoport épp azt az ispirációt és támogatást fogja megadni neked, amire ehhez szükséged van.

Köztünk hát a helyed e 9 hét során, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó folyamatba, amelyben elkezded megteremteni pontosan azt az életet, amire vágysz!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Az ilyen rendszeresen találkozó köröknek megvan az a tulajdonsága, hogy mélyen összekovácsolja a benne résztvevőket. Ezért mindenképpen érdemes eljönnöd, ha

 • keresed azokat az embereket, akiknek a társaságában jól érzed magad;
 • szívesen vagy olyan emberek között, akikkel hasonló az értékrended és a gondolkodásod;
 • új barátokra szeretnél szert tenni;
 • rendszeres és alapos feltöltődésre vágysz;
 • örömteli, lelkes és könnyedén élhető életet szeretnél teremteni magadnak.

Az együtt töltött 9 hét hatására

 • észrevétlenül átalakul, és pozitív irányba fordul az életed;
 • felismered, melyek azok a tevékenységek, amelyek örömet okoznak neked és táplálnak téged;
 • ezeket könnyedén beépíted az életedbe;
 • új szokásaid alakulnak ki, amelyek erőssé és jókedvűvé tesznek;
 • tisztázódnak saját, valódi vágyaid;
 • világosabbá válik az életfeladatod;
 • megtanulod, hogy hallhatod meg, és követheted belső bölcsességed hangját.

Gyere, tarts velünk! Talán néhány év múlva úgy emlékszel majd vissza erre a 9 hétre, mint életed egyik mérföldkövére ...

Én mindenesetre azt szeretném, hogy minden résztvevő új, boldog, kiteljesedett életet élő emberként fejezze be a kurzust december közepén. Ezért arra kérlek, hogy ez alkalommal tedd félre a kifogásokat, meg a jól bevált magyarázatokat arra vonatkozóan, hogy miért nem tudod ezt vagy azt megtenni. Ehelyett hallgass a szívedre és jelentkezz bátran erre az izgalmas utazásra!
 

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni. 

A Boldogságteremtők Körében való részvétellel 3x3, azaz 9 hetet szánunk arra, hogy figyelmünket koncentráltan arra fordítsuk, amit a kiteljesedett, boldog élet vonatkozásában átélni szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy ez idő alatt számtalan olyan új szokásod alakul ki, amelyek vágyaid megvalósításában folyamatosan támogatnak. 

A könyvre természetesen szükségünk lesz, így, ha fontolgatod a részvételt, kérlek, feltétlenül szerezd be. 2012-ben jelent meg az Édesvíz Kiadó gondozásában, és szinte mindenütt kapható.

Szerdánként, amikor találkozunk

 • Alaposan átbeszéljük a könyv éppen soron lévő fejezetét, és értelmezzük, ami esetleg az otthoni olvasáskor nehézséget okozott. Ez rengeteg inspirációt és ötletet ad hétköznapjaink azonnali gazdagításához.
 • Átéljük azokat a gyakorlatokat, amiket a könyv javasol, így valóban megtörténik velünk mindaz, amit a könyv ígér.
 • Áltéljük azokat a gyakorlatokat is, amelyek nekem eszembe jutottak közben. Így még inkább elmélyül a hatás, és boldogságra törekvésünk azonnali eredménnyel jár.

A két találkozó közötti egy hétben

 • Elolvassuk a soron következő fejezetet, így felkészülünk egy-egy újabb életterület boldoggá alakítására.
 • Az általam összeállított kérdések alapján rendszeresen naplót írunk, így egyre közelebb jutunk önmagunk megismeréséhez, és valódi vágyaink feltérképezéséhez.
 • Minden nap meghallgatjuk azt a néhány perces meditációt, amit a könyv alapján a résztvevőknek készítettem (minden héten másikat). Így egyre erősödik a kapcsolat belső tanácsadónkkal, és egyre könnyebb lesz a javaslatait meghallani, és követni.

Mindezek hatására

 • Valódi, szeretetteli kapcsolatba kerülsz a testeddel, és megtapasztalod, hogyan jelez neked folyamatosan, és e jelzések követése hogyan vezet boldog, örömteli élethez.
 • Belülről fakadó erőre, és igazi önbecsülésre teszel szert, amely többé nem függ attól, hogy mások mit mondanak, vagy mit tesznek (vagy éppen mit nem mondanak és mit nem tesznek).
 • Kitakarítod magadból azokat a mérgező érzelmeket, amelyek eddig megakadályozták, hogy elfogadd azokat az ajándékokat, amelyeket az élet neked szán.
 • Abbahagyod az ítélkezést, és többé nem ragaszkodsz görcsösen az igazadhoz. Ettől a kapcsolataid könnyedebbé válnak, kisimulnak a konfliktusok, és újra megjelenik a szeretet; a meghitt közelség.
 • Megtanulod, hogyan időzhetsz sokkal többet a jelenben, és hogyan élheted meg a MOST-ban megjelenő varázslatos nyugalmat és belső békét, valamint a "minden lehetséges" érzését. Nem rágódsz többet a múlton, és nem félsz többet a jövőtől.
 • Megérted, hogyan működik az elméd, és képes leszel ezentúl valóban azt megteremteni általa, amit szeretnél.
 • Mélységesen összekapcsolódsz valódi, belső lényeddel, így többé nem lesz kérdés, mi az, ami valóban boldogságot okoz neked.

 

Ők is ajánlják:

"Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta csoportját választania. A csoportos munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye bármely csoportban." (Villányi Péter, www.villanyipeter.hu)

 

"Kriszta minden csoporthelyzetben teljes személyiségével jelen van, valamint képes csatornát alkotni a spirituális és földi energiák között, amely energiaáramlás így az általa vezetettek számára is hozzáférhetővé válik. Mindez óriási mértékben segít másoknak is megtapasztalni a saját jelenlétüket, utat találni valós önmagukhoz, amely különleges lehetőség a személyes fejlődésben való előrelépéshez, tudatosságunk emeléséhez."
(Domján Móni, www.monikaesatarot.blog.hu)"Már ezerszer meggyőződtem a saját párkapcsolataim fontos dilemmáikor és nehéz pillanataiban, hogy nem látok tisztán, amikor nyakig benne vagyok az adott helyzetben. A Krisztával átélt közös csoportok mindig segítettek rálátni magamra és a kapcsolatra. Megnyugodtam, és szeretettel tudtam visszalépni ezekbe a helyzetekbe."
(Demeter István)

 

 

Kinek nem való?

Ezt a 18 órát beszélgetéssel, játékokkal, és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés saját boldogságunkat megteremteni, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel ezeket az órákat. 

Akkor sem fogod jól érezni magad, ha tőlem várod a csodát, és meggyőződésed, hogy neked semmit sem kell tenned annak érdekében, hogy megszülessen benned a saját boldogságodat megteremtő képesség. Ha nincs kedved 9 héten keresztül rendszeresen időt és energiát szánni arra, hogy végre megleld a boldogságodat, akkor nem érdemes velünk tartanod. 
 

Miért Boldogságteremtők Köre a címe?

A résztvevőkből egy 9 héten át összetartó, egymást támogató és bátorító kör alakul, akik elszánták magukat arra, hogy végre életük összes területén pontosan úgy éljenek, ahogy szeretnének. Az a célunk, hogy lehámozzuk magunkról mindazt, ami már nem a miénk és nem hozzánk tartozik, majd pedig az így megjelenő üres és tiszta térben megteremtsük mindazt, ami valódi boldogságunkhoz vezet.

 

Miért pont ezen a napon?

Ahogy A szerelem napja a péntek című írásomban olvashattad, a hét minden napja a bolygókhoz rendelt speciális energetikával rendelkezik, amely bizonyos tevékenységeket többletenergiával tölt fel azon a napon.

Szerdán jól sikerül minden, ami a kommunikációval van összefüggésben, ezért, ha szeretnél belső bölcsességeddel kapcsolatba lépni, és a lelked szintjén már meglévő válaszokat a tudatosságodba emelni, erre ez a nap a legalkalmasabb. Másrészt arra is gondoltam, hogy – így, a hét közepén – jól jön egy pozitív légkörű, töltekező beszélgetés, amikor megteheted, hogy csak magadra figyelsz, és a saját vágyaiddal törődsz.

 

A jelentkezés módja

A Boldogságteremtők Körének részvételi díja:

Ft 29.000,-

melyet befizethetsz egy összegben, illetve két részletben (2x14.500,-Ft) is. Ez az összeg nem tartalmazza a könyvet.

Ha szeretnél részt venni a csoportban, kérlek írj nekem egy e-mailt, amiben add meg az alábbiakat:

 • Neved
 • Részvételi díj: 1 vagy 2 részlet?
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés

Ez után minden további tudnivalót megírok neked egy válasz e-mailben.

Ha ez így valamilyen oknál fogva mégsem működne, akkor is feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Találkozó-sorozat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla További referenciák

Korábbi írásaim