Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’10ápr30
8 hozzászólás
Hiszel a szerelemben?
Hiszel a szerelemben?

„Sokan így fogalmaznak: Olyan mélyen megsérültem. Hogyan is bízhatnék meg ezután bárkiben is? Ám a szeretetbe helyezett bizalmunk nem valakinek a személyiségébe vetett bizalomról szól, hanem azt jelenti, a szeretet megváltoztathatatlan természetében hiszünk. Amikor hiszünk a szeretetben, akkor nem egy másik emberben hiszünk, hanem önmagunkban. Hiszünk benne, hogy képesek vagyunk különbséget tenni és megbocsátani. Hiszünk benne, hogy képesek vagyunk hevesen szeretni még annak tudatában is, hogy amit, vagy akit szeretünk, holnap talán már nem lesz mellettünk.

Ebben az értelemben a valódi szerelem mindig kockázatos.

Kategóriák: Együtt

’10ápr23
11 hozzászólás
Adj Istenem, szerelmet!
Adj Istenem, szerelmet!

Adj istenem elég erőt, adj istenem szerelmet!
Valódit, óriásit, robbanót.
Érzések tüzében égő forró tengervizet, langyos őszi szelet.
Bátorságot és kitartást. Adj istenem!
Őstüzet, hogy érezzük végre újra, a másik fülébe bújva s mindenébe
kapaszkodva a hosszú, forró nyarat.
Adj istenem szépet, jót, kis kalitkát lebontót, adj istenem
ezeregyszer, annak aki már ezerszer...
Adj istenem szerelmet, adj istenem mindenkinek!

Kategóriák: Egyedül

’10ápr16
36 hozzászólás
Apró lépésekkel, de mindig a szerelem felé
Apró lépésekkel, de mindig a szerelem felé

Lehet, hogy épp boldog párkapcsolatban élsz, és csodálkozva olvasod a gondolatokat, amiket ezekben az írásokban felvetek. Kívánom, maradjon így.

De az is lehet, hogy már egy ideje egyedül vagy és nem érzed így jól magad – változást szeretnél, szerelemre vágysz.

És az is lehet, hogy ott van melletted a társad, de kapcsolatotokban egyre kevesebb az öröm és egyre több a bánat, ami elgondolkodtat, és arra késztet, hogy megkeresd a módját annak, hogy a helyzet átalakulhasson.

Előfordul, hogy a változás, amire vágyunk, olyan hatalmasnak tűnik, hogy feladjuk az álmainkat, anélkül, hogy megvalósításukba belevágnánk. De ha képes vagy emlékeztetni magad arra, hogy életed megváltoztatása felé pusztán egy apró lépést kell megtenned minden nap – és ezeket meg is teszed -, megdöbbenve és csodálkozva veszed észre, ahogy az életed a szemed láttára átalakul.

Kategóriák: Gyorssegély

’10ápr09
7 hozzászólás
Hová vezet Ariadné fonala?
Hová vezet Ariadné fonala?

Sokáig gondolkodtam azon, milyen összefoglaló nevet adjak írásaim sorozatának. Tudtam, hogy olyan embereknek írok, akiknek vannak kérdéseik, és tenni akarnak annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataikban (is) olyan életet éljenek, amilyenre szívük legmélyéről vágynak. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot szeretnék eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ahogy az mostanában történni szokott velem, éppen valami másra figyeltem, amikor megjelent bennem a gondolat: Ariadné fonala. Emlékeztem a mítoszra, amit még gyermekkoromban olvastam, de azért rákerestem az interneten, és találtam egy rövid változatot, amit az alábbiakban olvashatsz.

Helyezkedj el kényelmesen, idézd fel kedvenc foteled puha ölelését, hiszen most visszarepülünk a mítoszok és mesék varázslatos birodalmába. Abba az időbe, amikor kisgyermekként élénk fantáziaképeket vetített elénk a felolvasott mesék minden egyes sora ...

Kategóriák: Együtt

’10ápr02
18 hozzászólás
Szerinted mi igazából a szerelem?
Szerinted mi igazából a szerelem?

Belegondoltál valaha, hogy mi is a szerelem? Vagy túlságosan szabadon használjuk ezt a szót? Ténylegesen a szeretet az, ami összeköt, vagy nem a szeretet, hanem valami más kapcsol össze minket olyan erősen?

A szerelem természetére vonatkozó kérdést évszázadok óta újra és újra feltesszük. Mostanra már tudnunk kell a választ. De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira.

Mivel a szerelmet olyan nehéz meghatározni, és mivel esetleg tartunk attól, hogy a válasz mit rejthet a saját kapcsolatunkra vonatkozóan, beszéljünk először arról, hogy mi az, ami nem szerelem. Így, ami megmarad, az csak a szerelem lehet.

Mi az, ami nem szerelem?

Kategóriák: Szerelem

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim