Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’10máj28
4 hozzászólás
Legyünk társak a teremtésben!
Legyünk társak a teremtésben!

Amikor a Pozitív Gondolkodók Napjára készültem, döbbenten vettem észre, hogy ami elsőre „kiömlött” belőlem a papírra, az legalább négyórányi anyag – a felkérés azonban másfél órára szólt -, így kénytelen voltam jelentősen megnyirbálni a mondanivalómat.

Így kezdett el körvonalazódni az ötlet, hogy szívesen töltenék el az Ariadné fonalának olvasóival akár egy egész napot is azzal, hogy az igazából szerelem témakörében körbejárunk néhány mindenki számára fontos gondolatot. Ebből rögtön megfogalmazódott a kérdés: de melyek legyenek ezek?

Kategóriák: Kommunikáció

’10máj21
119 hozzászólás
Mikor ér véget egy kapcsolat?
Mikor ér véget egy kapcsolat?

Tizenhat évvel ezelőtt, egy téli napon, szilveszter előestéjén, sétára hívott akkori párom. Hosszan gyalogoltunk a gyönyörű csillagokkal teleszórt, hideg téli éjszakában. Később világosan emlékeztem rá, hogy a csomó a gyomromban már a séta kezdetén megjelent, ám okát csak a beszélgetés végén értettem meg. Miután az oldalamon sétáló, szívemnek kedves férfi egy kellemesen követhető eszmefuttatásban összefoglalta az együtt (házasságban) eltöltött négy évet, gondolatait az alábbi mondattal zárta:

- Szóval az a helyzet, hogy...
 

Kategóriák: Egyedül

’10máj14
24 hozzászólás
Kérj egy csodát!
Kérj egy csodát!

Ahogy látod, elkészült, elindult, megszületett a

www.igazabolszerelem.hu!

Ez már önmagában egy csoda! Képzeld – utánaszámoltam – pontosan kilenc hónappal ezelőtt fogant meg a gondolat, hogy ebben a formában, ezzel a témával szeretnénk foglalkozni!

Én nagyon sokszor megnyitom az oldalt, csak azért, hogy gyönyörködjek benne – nem hiába az én "gyermekem", nekem nagyon tetszik! Remélem, te is így leszel vele!

És most pedig jöjjön, amit a szerelemben megtapasztalható csodákról szeretnék megosztani veled. Azóta, hogy elkezdtem önmagammal ismerkedni, nagyon sokféle felismerésre jutottam. Sőt, azt is megtapasztaltam, hogy egy-egy ilyen felismerésnek több rétege létezik – ahogy egyre inkább készen állok rá, úgy tudhatok meg egyre többet ugyanazon oldalamról.

Kategóriák: Gyorssegély

’10máj07
1 hozzászólás
Téged hogyan tett próbára a szerelem?
Téged hogyan tett próbára a szerelem?

"Legmélyebb emberi szükségletünk egyáltalán nem anyagi jellegű: legmélyebb szükségletünk az, hogy lássanak minket. Szükségünk van kalandra. Szükségünk van a dolgok értelmére. Szükségünk van identitásra. Szükségünk van szeretetre. Aki szeretetteli pillantással tekint ránk, képes feltámasztani a fizikai halálból. Sokan vannak, akik folyamatos stresszben élik az életüket, pusztán azért, mert nem látja őket senki, olyanok mint egy fogaskerék egy élettelen gépezetben. A misztikus szerelem a feltámadás és a gyógyulás birodalma. Nem csak abban segít, hogy túléljünk egy lélektelen világot; abban támogat, hogy átalakítsuk azt. ...

Kategóriák: Egyedül

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim