Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’10nov26
3 hozzászólás
Az ellentétek vagy a hasonlóságok vonzzák egymást?
Az ellentétek vagy a hasonlóságok vonzzák egymást?

Amikor tizenöt évvel ezelőtt könnyűbúvár vizsgát tettem, egy több szempontból is izgalmas szakasza kezdődött az életemnek. Rendszeresen merültem, és olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikkel más körülmények között sohasem találkozhattam volna. Emlékszem, akkoriban szingli voltam, és izgatottan latolgattam a lehetséges esélyeket a különböző búvárcsapatok férfi tagjaira vonatkozóan. Sok meglepetés is ért: ekkor éltem át először, hogy bár többeket is vonzónak találtam a stílusuk és az első benyomás alapján, később kiderült, hogy valójában semmilyen módon nem tudunk egymáshoz kapcsolódni.

Máskor viszont előfordult, hogy az óriási különbségek nem, hogy taszítottak, hanem éppen nagyon is vonzottak valakihez.

Így később, amikor már tudatosabban foglalkoztam a szerelem és a párkapcsolat kérdésével, a következő megállapítást tettem: ...

Kategóriák: Kommunikáció

’10nov19
11 hozzászólás
Rajtad még a páncél?
Rajtad még a páncél?

Fogd meg belső gyermeked kezét, kucorodjatok bele egy kényelmes fotelba, és hallgassátok a mesét:

Grasper és a többiek azzal töltötték a napjaikat, hogy élelmet kerestek, és igyekeztek közel maradni a helyhez, amelyet otthonuknak hívtak. Majd egy napon egészen különös dolog történt Grasperrel – furcsán érezte magát; mintha nem férne bele többé a testbe, amelyben élt. Hirtelen minden megváltozott körülötte. Grasper kétségbeesetten próbálta megérteni, hogy mi történik, ezért körülnézett, és legnagyobb ijedelmére azt látta, hogy a páncélja kettétörött: már nem a testét borítja, hanem mellette hever, a földön. Rémülten látta, hogy testének tökéletes sziluettje magára hagyatva fekszik a homokban...

Kategóriák: Együtt

’10nov12
15 hozzászólás
Tényleg elérhető vagy?
Tényleg elérhető vagy?

Ha gyerekként valaha is próbálkoztál azzal, hogy az utcán fel és alá járkálva, szemedet a járdára szegezve összegyűjts néhány forintot (vagy még régebben: fillért), akkor tudod, hogy milyen az, amikor megpróbálod magad elérhetővé tenni olyasmi számára, amit lehetetlennek gondolsz. Hiszen az emberek nem hagynak pénzt az utcán azért, hogy mi aztán izzadt kis tenyerünkbe összegyűjthessük, mégis, ha eléggé elszánt vagy, és elég sokáig gyalogolsz a házak között, van rá esélyed, hogy rábukkansz néhány pénzdarabra.

Amikor a szerelem számára teszed magad elérhetővé, az valami ehhez nagyon hasonlatos dolog.

Kategóriák: Egyedül

’10nov05
19 hozzászólás
Akár melletted van a társad, akár nincs, nyisd meg neki a szíved!
Akár melletted van a társad, akár nincs, nyisd meg neki a szíved!

Kint ültem régi házunk teraszán, kezemben a bögrével, amelyből a forró kávé illata szállt fel, és a kerten át a messzeségbe bámultam. Az elmúlt napok történésein merengtem, és éreztem, hogy akkori párommal a kapcsolatunkban valami végérvényesen véget ért. Összeomlott a világ, amit építettem magamnak, összetörtek a dédelgetett álmok. Most elveszítem a férfit, akivel azt hittem, az egész életemet le fogom élni. Elviselhetetlennek tűnt a gondolat, amely már napok óta emésztett.

Ekkor egy nagyon furcsa dolog történt. Mintha halkan a fülembe súgta volna valaki: - Ő az, akit te választottál magadnak. Most megérkezik majd az, akit Isten választott neked. – Ettől a gondolattól elöntött a nyugalom, és mosolyogni kezdtem. Eltűnt a fájdalom és a helyét izgatott várakozás vette át: Tényleg így lenne? És vajon ki lesz az? És milyen? Hogyan fogunk találkozni?

Kategóriák: Kommunikáció

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim