Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’11jún29
3 hozzászólás
5 újabb tipp a párkapcsolati harmóniához
5 újabb tipp a párkapcsolati harmóniához

Amikor ragaszkodunk az álláspontunkhoz és nem vagyunk hajlandóak engedni belőle, természetesen mindig találunk érveket igazunk bizonyítására. Ám ilyenkor mindig felmerül a kérdés: Mit szeretnél jobban: azt, hogy igazad legyen, vagy azt, hogy boldog légy? Ugyanis az állandó háborúzás helyett választhatjuk a béketeremtést is. Nekem sokat segített az ilyen viták hevében, ha arra gondoltam: Vajon milyen katasztrófa következik be, ha most engedek? A válasz mindig ez volt: semmilyen. Hiszen csak önbizalomhiányban szenvedő egómnak volt fontos, hogy mindig neki legyen igaza …

Kategóriák: Kommunikáció

’11jún17
20 hozzászólás
Ha szerelemre vágysz, hagyj fel néhány régi szokással!
Ha szerelemre vágysz, hagyj fel néhány régi szokással!

Nyilván tisztában vagy már a törvényszerűséggel: azt látod, amiben hiszel. Ugyanis egyáltalán nem arról van szó, hogy milyen férfiak és nők találhatók a környezetedben, illetve, hogy maradt-e néhány igazán jó pasi, és gyönyörű nő. Egyáltalán nincs szükséged arra, hogy sok ilyen, meg olyan férfi vagy nő vegyen körül. Amire szükséged van, és amire szíved mélyéről vágysz, az egy bizonyos ideális társ. Ő pedig már készen áll, és csak arra vár, hogy végre megváltoztasd a látásmódodat, és képes légy észrevenni őt.

Kategóriák: Egyedül

’11jún10
10 hozzászólás
Hány békát akarsz még megcsókolni?
Hány békát akarsz még megcsókolni?

Vannak néhányan, akik számára a szerelem mindig is egy könnyen érkező, szívesen maradó, természetes dolog. Ám sokkal többen vagyunk, akik számára a szerelem időről időre küzdelmessé válik, akár egyedül, akár párkapcsolatban élünk. A szinglik keményen dolgoznak azon, hogy társra leljenek, a kapcsolatban lévők pedig keményen dolgoznak azon, hogy megszerezzék és megtartsák a számukra fontos szeretet-mennyiséget. Ám ennek egyáltalán nem szükséges így lennie. Te is képes vagy olyan emberré válni, akit körbevesz valamiféle különleges aura, egyfajta belső kisugárzás, ami egyszerűen nem tud mást, csak szeretetet vonzani. Minél mosolygósabb és szeretettelibb vagy belül, annál könnyebben érkezik meg az életedbe a szerelem. Így válsz szerelem-mágnessé.

Kategóriák: Szerelem

’11jún03
5 hozzászólás
A lezárult kapcsolat is siker
A lezárult kapcsolat is siker

Ha valaki elhagyni készül – vagy épp a közelmúltban hagyott el – téged, vagy közömbösen, esetleg elutasítóan viselkedik, ne kezdj el azon rágódni, hogy mit mondhatnál vagy tehetnél annak érdekében, hogy újra a közeledbe csalogasd. Inkább gondolkodj el azon, vajon a másik tettei hogyan tükrözik mindazt, ami tebenned zajlik. Kérdezd meg magadtól: Milyen módon léptem ki ebből a kapcsolatból én magam? Talán érzelmileg nem voltál elérhető egy ideje, vagy fizikailag nem voltál már jelen. Valószínűleg számtalan kétséged merült fel a kapcsolatra vonatkozóan, illetve intuitív üzeneteket kaptál arról, hogy változtatnod kellene rajta, vagy befejezned, de mégsem tettél semmit.

Kategóriák: Gyorssegély

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim