Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kérj egy csodát!

’10máj14
24 hozzászólás
Kérj egy csodát!

Ahogy látod, elkészült, elindult, megszületett weboldalunk, a

www.igazabolszerelem.hu!

Ez már önmagában egy csoda! Képzeld – utánaszámoltam – pontosan kilenc hónappal ezelőtt fogant meg a gondolat, hogy ebben a formában, ezzel a témával szeretnénk foglalkozni!

Én nagyon sokszor megnyitom az oldalt, csak azért, hogy gyönyörködjek benne – nem hiába az én "gyermekem", nekem nagyon tetszik! Remélem, te is így leszel vele!

És most pedig jöjjön, amit a szerelemben megtapasztalható csodákról szeretnék megosztani veled.

Azóta, hogy elkezdtem önmagammal ismerkedni, nagyon sokféle felismerésre jutottam. Sőt, azt is megtapasztaltam, hogy egy-egy ilyen felismerésnek több rétege létezik – ahogy egyre inkább készen állok rá, úgy tudhatok meg egyre többet ugyanazon oldalamról.

Az egyik ilyen – önmagamra vonatkozó – megállapítás felszíne az, hogy cselekvő, megoldás orientált ember vagyok. Szeretem kézben tartani a dolgokat, és ha valahol elakadok, gyorsan megtalálni, hogyan léphetek tovább.

Később kiderült, ez még azt is jelenti, hogy igazából csak akkor érzem biztonságban magam, ha kézben tartom a dolgokat. Ha tudom, hogy mi a következő lépés; ha tudom, hogy a szeretteim közül ki, hol van éppen, és mivel foglalkozik; ha tudom, hogy pontosan mivel töltöm a holnapi napot, stb.

Ez így első hallásra nem olyan borzasztó, ám én mégis azt kezdtem el érezni, hogy mindezzel korlátozom is magam. Kevés teret engedek az intuíciónak, a kreativitásnak, a kalandnak, a váratlan események izgalmának, a meglepetés erejének, a rácsodálkozás örömének. Így elszántam magam arra, hogy fokozatosan csökkentem a szoros ellenőrzést életem eseményei felett, és arra törekszem inkább, hogy átadjam az irányítást egy nálam hatalmasabb teremtő erőnek, ami (vagy aki) úgyis jobban tudja, hogy adott helyzetben mi lenne a helyes lépés.

Ennek eredményeképpen rendre olyan helyzetekbe kerültem, ahol a végletekig tehetetlennek éreztem magam, és nem is volt más választásom, mint átadni az irányítást. Az ilyen esetekben jött jól Chuck Spezzano: If It's Heartbreak It Can Be Healed (Az összetört szív gyógyítható) című könyvének utolsó fejezete, melyet le is fordítottam:

KÉRJ EGY CSODÁT

Minden pár - akiket valaha is ismertem - találta már magát olyan helyzetben, amely látszólag a kapcsolat végét jelentette. E nehéz szituációk oka nyilvánvalóan valamilyen félreértés, hatalmi harc, élettelenség, rossz irány választása, vagy egy tudattalan törés. Fontos tudni, hogy még az ilyen helyzetek mélyén sem vagyunk tehetetlenek, és nem maradunk vigasz nélkül.

Munkám során első kézből tapasztalhattam meg, hogy az emberek elsősorban spirituális lények, és a személyes, valamint a kollektív fejlődés eredményeképpen mindannyian felismerjük ezt. Egyáltalán nem szükséges, hogy mindent mi magunk végezzünk el, mivel – bennünk vagy rajtunk kívül – létezik egy erő, amely irányt ad utazásunknak. Talán egy bizonyos vallás hívei vagyunk, talán egyszerűen csak tudatában vagyunk mélyen spirituális és békés lényegünknek – lényünk középpontjának -, így képesek vagyunk egy magasabb hatalomra támaszkodni, hogy vezessen minket. Néha félre kell állnunk és abba kell hagynunk a harcot azért, hogy e spirituális béke kecsesen megalkothassa a maga csodáit.

igazából Szerelem - Csoda

Amikor nehéz, vagy megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerülünk, kérhetünk egy csodát. Amikor így teszünk, meghívjuk az összes olyan segítő erőt, amelyet az univerzum nekünk tart fenn. Semmi vesztenivalónk nincs, viszont megnyerhetünk mindent azzal, hogy magasabb erőink kezébe helyezzük a dolgokat. Amikor hitünket a spirituális szeretet tiszta energiájába helyezzük, csakis a siker melegen átölelő ragyogását tapasztalhatjuk meg.

Megoldhatatlan konfliktusok terhe alatt sok kapcsolat meghajol és eltörik. Így ilyen helyzetekben ne habozz segítséget kérni a minket körülvevő erőktől – a szellem vagy az univerzum tiszta szeretetétől.

Ha egyelőre nem tartozik mindennapi szokásaid közé az, hogy csodáért folyamodsz, talán érdemes kipróbálnod, és adnod ennek a lehetőségnek egy esélyt. Semmit nem veszíthetsz, viszont mindent elnyerhetsz. Amikor abbahagyod az ítélkezést, és inkább a szeretetet vagy a megbocsátást választod; amikor a hitedet és a bizalmadat arra használod, hogy végre megpillantsd az igazságot; amikor figyelmen kívül hagyod a bizonyítékokat, amelyeket a valóság illúziója kínál neked, akkor nyitottá válsz a befogadásra, és lehetővé teszed egy csoda megtörténtét. Tiéd lehet egy csoda pusztán azáltal, hogy kérsz egyet.

Mondd hát el magadnak: Csodákat kérő képességemet most elkezdem megismerni, hogy elkezdhessem megváltoztatni életem megoldhatatlannak tűnő helyzeteit.

Akár kezdd minden napodat ezzel: válaszd ki a legkínzóbb problémát, amivel éppen most szembesülsz (vagy a környezetedben valaki), és szíved legmélyéről kérj egy csodát!

Kíváncsian várom a tapasztalataidat, akár gyakorlott „csodakérő” vagy, akár ennek az írásnak a hatására kezdtél bele. Írd meg a hozzászólások között!

Az elmúlt hetekben sokszor kértem csodát egy bizonyos helyzetre, ami a kedvesemmel kialakult - és a csoda megérkezett! De ezt inkább majd személyesen mesélem el, ha valamelyik csoportomban találkozunk …

Jut eszembe! Találkozhatunk előbb is! Holnap, a Pozitív Gondolkodók Napján, ahol arról beszélgetünk, mi a nők és mi a férfiak felelőssége a párkapcsolati kommunikációban; illetve mi az az érzelmi kockázatvállalás, és miért van rá egyáltalán szükség; valamint hogyan vezet mindez az örömteli, boldog párkapcsolathoz.

Gyere el, és töltődjünk fel együtt a sok hasonlóan gondolkodó ember, és a remekbe szabott előadások energiájában!

A részletekért kattints ide:

Pozitív Gondolkodók Napja – az örömteli emberi kapcsolatokért.

Ott találkozunk!

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Tetszik?


Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Rózsa’10 máj 14 - 12:21

Kedves Kriszta,
a weboldal gyönyörű és már most látom, rengeteg hasznos információt rejt. Hálásan köszönöm az ajándék könyvet is. További sok sikert a tevékenykedésedhez.
Szeretettel

Rózsa

Domján Móni’10 máj 14 - 16:38

Hú, nagyon szép lett az oldal, tényleg! Látszik, hogy sok munka van benne. Az ajándék-könyvnek én is nekiestem, és már meg is ütött benne egy-két gondolat. Az egyik, hogy ha hirtelen erős vonzalmat érzünk valaki iránt, akkor biztosan valamilyen destruktív játszmánk akadt össze a másikkal. De hát nem ez történik minden esetben? Pont azért, hogy a régi fájdalmat újrajátszva esélyt kapjunk a gyógyulásra. Szerinted van olyan, amikor más alapon választunk párt?

Domján Móni

Sarkadi Kriszta’10 máj 14 - 18:46

Domján Móninak

Most, hogy már egy ideje tudatosabban szemlélem önmagamat és a kapcsolataimat, azt látom, hogy mindegyikben számtalan gyógyítani való került felszínre, és részben emiatt is választottuk egymást.

Ugyanakkor az A Course In Miracles-ben azt olvastam, hogy amikor a gyógyulás megtörtént, a kapcsolatban résztvevők döntenek arról, hogy továbbra is együtt maradnak, és élnek a jól megérdemelt boldogságban, vagy továbblépnek, és új tanulnivaló után néznek.

Épp ezért azt gondolom, hogy létezik olyan is, hogy valakivel "csak" azért kerülünk össze, hogy boldogan éljünk, és nincs semmi gyógyítanivalónk - legalábbis nem egymással. Én egy ilyen párt ismerek.

Mintha most olyan időket élnénk, amikor a saját érdekünkben fel kell gyorsítanunk gyógyulási folyamatainkat, és ezért válnak olyan intenzívvé a kapcsolataink. Mintha lennénk egy páran, akik újra és újra a tanulást választjuk - még ha ez azt is jelenti, hogy néha több időt töltünk árnyékaink társaságában, mint az öröm és a boldogság ragyogásában.

Kriszta

Eszter’10 máj 14 - 22:10

Nagyon szép lett a weboldal, gratulálok hozzá. :)

Berni’10 máj 15 - 13:30

Szívből kívánom,hogy ezt a csodát minél több ember láthassa!Köszönöm a sok kedves,hasznos gondolatot!Nekem segített!A könyvért is hálás köszönet!
Sok Szeretettel:

Berni

Alexandra’10 máj 16 - 17:41

Nagyon jó lett a weboldalad.Rengeteg hasznos tanácsot tartalmaz.Köszönet érte

Szandi

Wittmann Viki’10 máj 16 - 18:08

Kedves Kriszta,

Szeretettel gratulálok a tegnapi Pozitív gondolkodók napja előadásodhoz.Nagyon élveztem.Éreztem ahogy árad az energia és a szeretet a teremben.A nap végére szó szerint lemerültek az energiáim és már csak a béke maradt.Fantasztikus élmény volt.:)
Szerintem nagyon sok ember a gyógyírt keresi lelki sérelmeire , a párkapcsolatban.Így elvárásokkal teli a másik iránt és ekkor szoktak kezdődni a pár-bajok.Ám szerintem nagyon fontos hogy ne az ellenségünket lássuk a párunkban.Én két csodáról is szeretnék mesélni neked.Az egyik a tegnapi PGNapja a másik a sorsemberemmel,szövetségesemmel való találkozás.Gondolom te is hiszel a sorsemberekbe.
folyt...

Viki

Wittmann Viki’10 máj 16 - 18:08

Őt a vezetőoktatómban találtam meg.Ő volt az a személy aki felnyitotta a szemem,és meglátta bennem a nőt ,amikor az még nem is volt jelen.
És segített átalakítani a gondolkodásmódomat,energiát adott.Ő 35 éves házas én 18 éves ,akármilyen furcsa is barátságunk.Mi egymás szövetségesei ,építői vagyunk.Bármit elmondhatok neki és önzetlenül tiszta szívből örülünk egymás sikereinek.
Számomra a boldogság:Meglátni minden emberben a csodát.
Orosházi vagyok,azt szeretném kérdezni,hogyha összehívnék egy kis csoportot,lenne e kedved lejönni előadást tartani?
Szeretettel:

Viki

Sarkadi Kriszta’10 máj 16 - 21:28

Wittmann Vikinek

Kedves Viki!

Igen, ahogy így belegondolok, körülöttem is vannak sorsemberek, bár még sohasem használtam velük kapcsolatban ezt a kifejezést. Olyan igaz barátoknak látom őket, akikkel elfogadjuk egymást pontosan olyannak, amilyenek vagyunk. A barátságunk nem függ attól, hogy milyen gyakran beszélünk vagy találkozunk, viszont minden helyzetben számíthatunk egymásra.

Az orosházi előadással kapcsolatban írd meg az ötleteidet ide: ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu, és kitaláljuk, hogy legyen. Számomra nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljusson a hír, hogy létezik igazából szerelem, és megvan a módja annak, hogy mindenki életébe megérkezzen, és szívesen maradjon.

Kriszta

Veres Kriszta’10 máj 20 - 09:19

Szia Kriszta,
Tolmácsolom feléd Év-Kör Csoportom egyik tagjának megélést a Pozitív Gondokkozók Napján. Azt mondta, hogy ő erre az előadásra várt. Meditációra, elmélyülésre, megnyílásra, érintésre.
Örülök a sikerednek :-)
Szeretettel,

Veres Kriszta

Sarkadi Kriszta’10 máj 24 - 17:17

Rajna Gabinak

Kedves Gabi!

Nagyon köszönöm az elismerő szavakat - különösen azért, mert ezek szerint sikerül a honlapon keresztül közvetíteni mindazt, amit szeretnénk: a harmóniát, a szerelmet, a békét.

Szeretettel,

Kriszta

Gyöngyő’10 máj 27 - 05:54

Szép lett nagyon! IgazábólSzeretem:-)

Gyöngyő

Anette’10 szept 03 - 13:31

Sok ideje foglalkozom ezotériával,és mindenféle misztikus dolgokkal!Tudni illik,ezek a dolgok tényleg működnek,és nem kell nagy erőfeszítéseket tenni mindehhez,élj tudatosan és egy tanács:A Hálát soha ne feledjétek,hisz minden napot illetve minden kérést Hálával kell befejezni!ui.:Nagyon jó az oldal,gratulálok hozzá!üdvüzlet egy 24 éves lány..

Toth Sándorné Mária’10 nov 05 - 10:12

Kedves Marika!

Meghívlak erre az oldalra én is most regisztráltam gondolom TE IS FOGSZ.

Puszi neked:Aranka

Mógorné Szöke Mónika’10 dec 24 - 09:48

Nagyon nagyon tettszik Békés boldog Ünnepeket kivánok neked Sok sok puszi Mónika

Mógorné Szöke Mónika

meggi’11 febr 13 - 17:14

csodat szeretnek kerni...gyonyoru ez az oldal, es keresem a lehetoseget , ahol irhatnek neked....mert szuksegem van segitsegre....nagyon nagyon kerem adjon meg egy cimet ahova leirhatnam tortenetem, szamomra a csoda az lenne ha tudna segiteni vagy meghallgatna....ketsegbe vagyok esve....

koszonettel meggi

Sarkadi Kriszta’11 febr 14 - 12:57

Kedves Meggi!

Ide írhatsz: ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu. Ha pedig az oldal alján a Programok menüpontra kattintasz, aztán pedig lejjebb görgetve megkeresed a Szerelem coaching leírását, akkor megtalálod a módját a személyes tanácsadásra való bejelentkezésnek.

Ám fontos tudnod, hogy ebben az írásban a csoda kérése nem egy személyhez kötődik, hanem saját belső bölcsességünkhöz, az univerzumhoz, Istenhez. Tehát ezt a csodát már most is kérheted, anélkül, hogy velem találkoznál.

Szeretettel,

Kriszta

meggie’11 máj 09 - 08:09

kedves Kriszta es mindenki aki hisz a csodakban kerlek titeket ebbe a honapban kerjetek a csodat velem, egy csodalatos 21 honapos kislanyert....csodara van szuksege, imara hitre es szeretetre....kerlek segitsetek!

Gyuri’13 márc 09 - 22:11

“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.” (Antoine de Saint-Exupéry)

Üdv.

Mészáros szilvi’15 jan 16 - 14:51

Én 2 férfi közt örlődöm nem tudom melyiknek az emlékét öljem meg a másikkat
megtartani magamnak
csak a csodákban vagy az ő hitébben hiszek
Férfi neve Ellya a másik András

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim