Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’20ápr26
hozzászólok
Kimondjam? Ne mondjam?
Kimondjam? Ne mondjam?

Számtalanszor előfordul, hogy szeretnénk az érzésünket, egy megfigyelésünket, vagy akár a bírálatunkat megosztani valakivel. Ám hatalmas a kockázat. Az illető talán megsértődik, vagy faképnél hagy bennünket, mi pedig ott maradunk egyedül. Mi segít a döntésben?

Kategóriák: A hét témája

’20ápr19
hozzászólok
Már most is az új életedre készülsz fel
Már most is az új életedre készülsz fel

A mostani, otthonmaradós idők kifejezetten kedveznek annak, hogy az életünk dolgain töprengjünk. Így, ha van kedved, fogj egy füzetet, és - az itt leírt kérdéseket felhasználva - kezdd el a naplóírást még ma! A válaszaid nem csak remek krónikái lesznek ennek az igazán különleges időszaknak, hanem olyan értékes inspirációt jelenthetnek, amelyből talán évekig táplálkozol majd.

Kategóriák: A hét témája

’20ápr12
hozzászólok
Hurrá, nyaralunk! Vagy mégsem?
Hurrá, nyaralunk! Vagy mégsem?

Ahogy a nyaralás napjai és hetei alatt együtt töltünk szinte minden percet, úgy töltjük most együtt ezt az időszakot, amelyet látszólag nem is mi választottunk, hanem a koronavírus terjedése rótt ránk. És úgy tűnik, jóval hosszabbra nyúlik, mint a megszokott vakációink.

Ezt az összezárt időszakot azoknak is kihívás jól viselni, akik egyébként sokat vannak együtt. Ám ha te eddig nem így rendezted be az életedet, akkor ez most kifejezetten nehéz lehet.

Nem érted azokat a cikkeket, amelyek arról szólnak, milyen fantasztikus ez az időszak, mert végre sokat vagyunk együtt, és mindenre jut idő. Lehet, hogy te inkább arra vágynál, hogy lehessünk végre egy kicsit külön.

Azért írok most erről, hogy tudd, nem veled van a baj. Nem arról van szó, hogy annyira szerencsétlen lennél, hogy még rendesen otthon lenni sem tudsz. Ez egy kihívást jelentő helyzet mindenkinek. Ebben pedig az lehet a segítségedre, ha ...

Kategóriák: A hét témája

’20ápr05
hozzászólok
Légy te az, aki most utat mutat
Légy te az, aki most utat mutat

Minden változás és minden krízis alaposan próbára teszi a tűrőképességünket, és most pont egy ilyen helyzetben vagyunk. Álmunkban sem jutott volna eszünkbe, hogy egyik napról a másikra ennyire megváltozhat az életünk.

Van, akinek a hétköznapjai borultak fel azzal, hogy most otthonról dolgozik, van, akinek hirtelen iskolát és óvodát kell biztosítania a gyerekeinek, van, akinek megszűnt a munkája és a bevétele is, és van, aki kénytelen magával a betegséggel is megküzdeni.

Ilyenkor természetes, hogy ...

Kategóriák: A hét témája

’20ápr01
hozzászólok
Áprilisi előrejelzés: az érzelmek hónapja
Áprilisi előrejelzés: az érzelmek hónapja

Nem csak, hogy megérkeztünk áprilishoz, az általában szeszélyes, sok esőt hozó hónaphoz, hanem a járványügyi intézkedések miatt az egész életünk fenekestül felfordult.

Semmi értelme ilyenkor azon bosszankodnunk, hogy az időjárás - vagy adott esetben az életünkre hatást gyakorló külső körülmények - miért nem az elvárásaink szerint alakulnak. A bosszankodástól sem az idő, sem az adott helyzet nem fog megváltozni, a kedvünk viszont garantáltan egész napra borús lesz.

Ugyanez a helyzet az érzéseinkkel és az érzelmeinkkel is. Sok olyan van közöttük, amelyeket nem akarunk érezni, mert ...

Kategóriák: Szerelmi előrejelzés

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim