Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’11máj27
13 hozzászólás
Menjek vagy maradjak?
Menjek vagy maradjak?

Mielőtt befejezel egy párkapcsolatot, vagy változtatsz a formáján, vizsgáld meg, vajon azért teszed-e, mert a kapcsolat már nem működik, vagy azért, mert a saját életed nem működik. Előfordul, hogy valaki azért akar kilépni egy szerelmi kapcsolatból, mert az életében túl sok a stressz, és úgy tűnik, hogy zűrzavaros élethelyzetéből az egyetlen kiút az, ha befejezi a kapcsolatát. Az is megtörténhet, hogy azért szakítunk a párunkkal, mert úgy érezzük, az életünk unalmas, vagy már nincs benne élet. Nézz hát magadba, és tedd fel a kérdést …

Kategóriák: Gyorssegély

’11máj20
14 hozzászólás
Tudtad, hogy csak 3 lépésnyire vagy a szerelemtől?
Tudtad, hogy csak 3 lépésnyire vagy a szerelemtől?

Mi lenne, ha azt mondanám: nem a te dolgod tudni, hogyan fogsz összetalálkozni a szerelmeddel? Mi lenne, ha azt mondanám: a te dolgod mindössze annyi, hogy készen állj, hajlandóan és nyitottan arra, hogy szeretetet adj és befogadj? Hiszen nem igazán tudod azt sem, honnan „jön” a levegő, amelyet belélegzel – mégis hiszel benne, hogy mindig ott van, és a rendelkezésedre áll. Ugyanez igaz a szerelemre is: mindig ott van, és a rendelkezésedre áll. Mindössze három egyszerű lépést kell megtenned ahhoz, hogy ideális társad megjelenjen az életedben.

Kategóriák: Egyedül

’11máj13
15 hozzászólás
A legszebb ajándék, amit adhatsz
A legszebb ajándék, amit adhatsz

Az igazából Szerelem egyéves születésnapját ünnepli, és ez alkalomból te kapod az ajándékot! Hiszen semmiféle évfordulóig nem juthattam volna el, ha nem lennétek rendszeres olvasói az oldalnak, és lelkes hozzászólói az írásoknak.

Az ötlet, hogy mi is legyen az ajándék, hamar megérkezett, mivel már többen, többször is kértétek tőlem, hogy ezt a különösen szép és megható anyagot valamilyen módon tegyem hozzáférhetővé az oldalon. Olvasd hát el keletkezésének történetét!
 

Kategóriák: Együtt

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim