Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tudtad, hogy csak 3 lépésnyire vagy a szerelemtől?

’11máj20
14 hozzászólás
Tudtad, hogy csak 3 lépésnyire vagy a szerelemtől?

Mély meggyőződésem, hogy az igazi szerelem megtalálása lehetséges mindenki számára, minden életkorban. Ehhez csak annyi szükséges, hogy hajlandó légy felkészíteni magad az összes lehetséges szinten arra, hogy mágnesesen vonzóvá válj. Ha pedig még arra is képes vagy, hogy elhidd: a kedvesed nem csak, hogy létezik, hanem ugyanígy éppen téged keres, és hamarosan rád is talál, akkor végképp elkerülhetetlenné válik, hogy a szerelem megérkezzen az életedbe!

Sok tanításban olvashattad vagy hallhattad már, hogy azokat az embereket és dolgokat vonzzuk magunkhoz, akik és amik egybecsengenek személyes meggyőződéseink (hiedelmeink) kiterjedt rendszerével. Ha nem hiszel benne, hogy a rád váró társ létezik, és egyszer összetalálkoztok, akkor – nos, kitalálhatod – igazad lesz! Valószínűleg nem fogjátok egymás útját keresztezni.

Akár tetszik, akár nem, világunk egyik alaptörvénye szerint mindig azt hívod be az életedbe, ami alapvető meggyőződéseidet tükrözi. Tudom, ez rosszul hangzik, mert „visszatolja” a felelősséget ránk: ha ezt az alaptételt elfogadjuk, többé nem hibáztathatjuk a körülményeinket és a többi embert mindazért, ami velünk történik. Ám épp ebben rejlik a jó hír is: meggyőződéseink fokozatos átalakításával átalakul az életünk is. (Szándékaim szerint épp ebben támogatlak minden egyes blogbejegyzésem megírásával …)

Tehát amikor azt szeretnéd, hogy a szerelem, és vele együtt a szeretett társ valósággá váljon az életedben, elengedhetetlenül fontos, hogy szert tegyél arra a meggyőződésre, hogy a kedvesed, a lélektársad, a számodra ideális partner létezik, és már el is indult feléd.

Életünk történései mindig azt tükrözik vissza nekünk, amit önmagunkról, a többi emberről, és általában a világról gondolunk. Ha abban hiszünk, hogy a világ egy szeretetteli, barátságos hely, akkor az esetek többségében ezt fogjuk megtapasztalni. Ám, ha abban hiszünk, hogy a világ egy zavaros, idegesítő, és félelmetes hely, akkor ez válik valóságunkká. Tehát ahhoz, hogy megérkezzen az életedbe, és aztán veled is maradjon a szerelem, a legeslegfontosabb lépés, hogy elhidd: mindez lehetséges.

Mi lenne, ha azt mondanám: nem a te dolgod tudni, hogyan fogsz összetalálkozni a szerelmeddel? Mi lenne, ha azt mondanám: a te dolgod mindössze annyi, hogy készen állj, hajlandóan és nyitottan arra, hogy szeretetet adj és befogadj? Hiszen nem igazán tudod azt sem, honnan „jön” a levegő, amelyet belélegzel – mégis hiszel benne, hogy mindig ott van, és a rendelkezésedre áll. Ugyanez igaz a szerelemre is: mindig ott van, és a rendelkezésedre áll. Mindössze három egyszerű lépést kell megtenned ahhoz, hogy ideális társad megjelenjen az életedben.

 

1. Szándék

Fogalmazd meg, hogy mi az, amire vágysz, és minden nap mondd el magadnak hangosan, hogy emlékeztesd magad. Például így: Megnyitom a szívem. A szeretet érzésével és gondolatával élem a mindennapjaimat. Tudom, hogy a szerelem itt van bennem és körülöttem. Örömmel és izgatottan várom, hogy megérkezzen a társam.

 

2. Takarítás

Kezdd el módszeresen kitakarítani a szíved, a tested, a lelked, a szellemed, és az otthonod – vagyis az életed különböző aspektusait – annak érdekében, hogy semmi se állhasson a szerelem útjába.

Amikor elkezded magadhoz vonzani a lélektársadat, érdemes felkutatni minden olyan hiedelmedet, amely megakadályozhatja, hogy ez az ember megérkezzen az életedbe. A hiedelmek olyan következtetések, amelyeket a valóság természetéről alkottál. A hiedelmek képesek semmissé tenni a szív mágneses munkáját, ugyanakkor meg is erősíthetik azt, és a segítségedre lehetnek abban, hogy magadhoz vonzd a társadat.

TakarításEngedj el minden negatív üzenetet, amelyet eddig önmagadnak sugalmaztál, például: Senki nincs, aki annyira kiteljesedett lenne, mint én, akit ugyanazok a dolgok érdekelnének, mint engem. Nehéz új emberekkel találkozni. Már benne vagyok a korban, így senkinek se kellek. Ha már egy ideje dolgozol azon, hogy magadhoz vonzd a partneredet, mégsem sikerül, engedj el minden hiedelmet, ami arra vonatkozik, hogy a szerelemre nehéz rátalálni; hogy nem vagy szerethető; hogy nincsenek egyedülálló férfiak vagy nők, mert mindenki foglalt már.

Kezdj el ezekkel a korlátozó hiedelmekkel dolgozni, és változtasd meg őket. Mondd el magadnak, hogy léteznek olyan lelkek, akik épp olyan kiteljesedettek, mint te; hogy a lélektársaddal összetalálkozni könnyű, és így tovább. Csípj fülön minden negatív gondolatot arról, hogy miért nem lehetséges számodra, hogy magadhoz vonzd a lélektársadat, vagy találkozz vele. Majd pedig alakítsd át őket olyan pozitív megerősítésekké, amelyek abban támogatnak, hogy elhidd: mindez igenis lehetséges.

 

3. Felkészülés

Éld az életedet olyan intenzíven, amennyire csak tudod. Ne várj lélektársadFelkészülés megérkezésére azzal, hogy megtedd mindazt, amire vágysz. Vannak olyan dolgok az életedben, amelyekről azt gondolod, majd akkor fogsz bele, ha veled lesz a kedvesed? Tedd meg ezeket a dolgokat most! Menj el kirándulni, hegyet mászni, sátorozni, utazni és táncolni; végezz el tanfolyamokat, tanulj meg új dolgokat, és minden lehetséges módon tágítsd a tudatosságodat. Tegyél meg mindent, amitől élettel telinek érzed magad! Ha azért keresed a társad, hogy elkezdhess másképp élni; hogy belefoghass valamibe; hogy elutazhass helyekre, gondold végig, hogy mik ezek – mi az, amit másképp szeretnél csinálni attól fogva, hogy megérkezik a társad?

Most képzeld el, hogy ezekbe a dolgokba már most belefogsz, még azelőtt, hogy a kedveseddel találkoznál. Légy kreatív, és találd meg a módját, hogyan kezdhetnél el már most így élni. Amint ezeket a lépéseket megteszed, mágneses vonzást kezdesz gyakorolni a lélektársadra. Az életteliséged növekszik, a fényed pedig egyre ragyogóbbá válik. Kezdj el azon gondolkodni, hogyan élhetnéd már most azt az életet, amelyről eddig azt gondoltad, hogy majd a szerelmed hozza el neked.

Ez a három lépés rendkívül egyszerű és hatásos. Tényleges megvalósításukhoz megalkottam egy 9 hetes online kurzust, amelynek az

  • Itt vagyok, kedvesem! szerelemteremtő online kurzus

nevet adtam Ebben a 9 hétben nem csak megteszed ezt a három lépést, hanem az önismereti gyakorlatok, és a szertartások erejével rendkívüli módon meg is támogatod a folyamatot. A 9 hét végére

  • pontosan fogod tudni, hogy mire vágysz egy kapcsolatban;
  • kialakul benned a meggyőződés, hogy lélektársad létezik, és hamarosan találkozol vele;
  • korlátozó hiedelmeidet kitakarítod, és támogatóakra cseréled;
  • életteli, pozitív energiákkal töltődsz fel, amitől mágnesesen vonzóvá válsz;
  • számtalan új, lelkesítő ötleted születik arról, hogyan készítheted fel magad a szerelem betoppanására.

Kattints ide a részletekért:

Itt vagyok, kedvesem! szerelemteremtő online kurzus >>>

 

Aztán pedig írd meg a hozzászólások között: te milyen – tudatos vagy nem tudatos – lépéseket tettél, amikor legutóbb beköszöntött az életedbe a szerelem? Hogyan találtatok egymásra a társaddal? Meséld el megismerkedésetek történetét!

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

zita’11 máj 21 - 14:47

egy szakítás után 5 hónapig padlón voltam. rengeteget foglalkoztam magammal: egyéni terápia, témába vágó könyvek, stb.. aztán egy februári nap rámjött a nyitnikék: emberek közé vágytam, besokalltam az egyedülléttől. nem pasizni szerettem volna, csak intenzíven élni. elkezdtem sportolni, befejeztem a pszichotápiát és elkezdtem a táncterápiát. minden szempontból nyitni kezdtem. valentin napkor egyedül voltam, de meggyújtottam 3 piros gyertyát és arra a gondolatra összpontosítottam, hogy most eljött az ideje a társnak. rá egy hétre volt egy randim, ami megdobogtatta a szívem, és hosszú idő óta elöször éreztem bármit is. eltelt egy rövid időszak, majd egy pár lettünk és vagyunk. jól érzem magam a bőrömben, bár nem egyszerű az életem. úgy érzem a fél éves szenvedés + önismereti munka meghozta a gyümölcsét. máshogy látom magam, a kapcsolataimat, a hozzáállásomat bármihez. szerencsésnek érzem magam.

Vali’11 máj 21 - 22:41

Kriszta!
Nagyon sok szuper tanácsot adtál Köszönöm.
Hozzászóló Zita elérhetőségét megkaphatnám.
Vagy kérlek add meg az én cimemet. jozsavaleria@gmail.com

Gratulálok Neked.
Köszönöm a segitséget.

agnesagnes’11 máj 22 - 02:43

valóban sok értékes gondolatot osztottál meg Velünk Kriszta. Én ugyanakkor a "szerelem" szóban nem hiszek, tapasztalataim alapján, amikor két Lény összetalálkozik, ott vmi sokkal magasabb rendűbb (már, ha valóban egymáshoz valók) alakul ki kettejük között. ugyan akkor a "takarítás" miért is szükséges, hiszen az elfogadás arról szól, hogy olyannak fogadom el a másikat, amilyen. ha tehát valakinek vannak hozott "dolgai", azokkal együtt fogom azt a másikat szeretni. minden ember külön életet él, mindenki a sajátját. és időnként ezek a selyemszálak összetalálkoznak és mellett haladnak (fontos, hogy ne egymás előtt vagy után legyen!!). de ettől még én s ajátomat fogom élni... viszont a másiktól amit kapunk, a lesz az ajándék, a plusz. 9 év után, 9 hónapp ezelőtt lett vége a kapcsolatomnak. januárban megismerkedtem vkivel (az illető nem egyedülálló), varázslat és fájdalom, közben tudom, hogy így kellett lennie..... mások 20 év alatt nem élnek át ilyen csodákat, talán életükben sohasem... a helyzetet nem tudom, hogyan lesz tovább és, amit már nem tudsz megoldani, add fel az Univerzumnak... és várj... addig pedig élet nektárja a most pillanata.. hiszen az időben nincsen visszaút... ölellek Benneteket...

agnes acsai’11 máj 22 - 02:49

köszönjük az értékes gondolatokat, viszont számomra a "szerelem" fogalom nem létezik.... ezt az érzést sokkal magasabb rendűnek gondolom (már, ha valóban két Lény igazi találkozásáról van szó). a "takarítás" miért is szükséges? hiszen a másikat úgy fogadom el, ahogyan az van... minden ember külön életét él, a sajátját.... és időnként ezek a selyemszálak összetalálkoznak/összekapcsolódnak és egymás mellett haladnak (fontos, hogy ne egymás előtt és után legyen!!), de ettől még én Én vagyok, saját Életemmel. a boldogságom magamtól függ, amit a másik ad az egy ajándék, az a plusz. 9 év után, 9 hónappal ezelőtt lett vége a kapcsolatnak.... hihetetlen sokat kaptam, büszke vagyok, hogy ennyit tapasztalhattam ezáltal a férfi által... januárban megismerkedtem valakivel (családos)... de ez a varázslat+fájdalom... mások 20 évet várnak ennyi csodára, nekem folyamatosan van benne része, szellemi egészség és érzelmi egészség szinten... a kimenetelét nem tudom, de amit nem tudunk itt megoldani, fel kell adnunk az Univerzumnak...

ölellek Benneteket!

Marietta’11 máj 24 - 15:42

Sziasztok! Én egyett értek Krisztával. Ezt ma már saját tapasztalatatombol gondolom igy mint ő. 20 év házssság után elhagyott a férjem, nagyon nehezen hevertem ki . 3 év után egyik naprol a másikra megalált a szerelem, ami a mai napig alig tudok elhinni, pedig ennek má 4 honapja. A Krisza oldalát régen olvasgattam és a szándék a takaritás,a felkészülés szakaszain én kersztül mentem ahhoz, hogy másik férfit beengedjek a szívembe. Ez 40 év felett aloban hihetetlen és nagy boldogság annak az ambernek akinek megadatik, és én boldog vagyok hogy nekem megadatik, mert most ugy érzem mindig erre és ilyen szerelemre vágytam. Ezért ugy gondolom mindent elfogok követni hogy meg is őrizzem ezt a boldogságot... Mindenkinek kívánom találja meg a boldogságot ugy mint Én, és Kriszta írásaiban nagyon sok elgondolkodtato ítanács van, ami sok segítséget ad atovábbiakban nekünk...

Sarkadi Kriszta’11 máj 25 - 09:58

Kedves Vali!

Örülök, hogy segítettek az itt olvasott gondolatok.

A hozzászólók elérhetőségét nem tudom megadni neked, mert hozzám sem érkezik több információ, mint amit itt, a képernyőn látsz. Talán Zita újra erre jár, elolvassa, amit írtál, és megkeres e-mailben.

Szeretettel,

Kriszta

sanyika’13 jan 04 - 19:51

A szerelem nem létezik. Minden nőt elrontott már az internet. És nem a szerelemmel foglalkoznak. Hanem olyanok lettek, mint az utcalányok.

sanyika

Sarkadi Kriszta’13 márc 04 - 09:44

Kedves Sanyika!

Ebben a hozzászólásodban 4 korlátozó hiedelmedet fogalmaztad meg. Amíg így gondolkodsz, addig valóban csak ilyen nőkkel fogsz találkozni. A hiedelmeid ugyanis nem teszik lehetővé, hogy észrevedd azokat a nőket, akik másmilyenek.

Szeretettel,

Kriszta

BlueDragON’14 jan 21 - 15:09

de én, hogy keressekvalakit, ha nincs nyerő külsőm? Így esélytelen

BlueDragON

Sarkadi Kriszta’14 febr 25 - 15:17

Kedves BlueDragOn!

Az is egy korlátozó hiedelem, hogy nyerő külső szükséges a párkapcsolat létrejöttéhez. Sajnos, amíg így gondolod, addig ezt is fogod megtapasztalni. Valahányszor észreveszed, hogy hatással van rád ez a gondolat, cseréld ki erre: "Épp olyannak szeretem magam, amilyen vagyok. Megérkezik az életembe az a társ, akinek pont én kellek, pont így."

Szeretettel,

Kriszta

Jocó’15 febr 17 - 00:00

Tiszteletem Mindenkinek!
Azt honnan tudom, hogy hiszek e rendesen illetve, hogy mindent jól csinálok?
Ha nem hiszek, akkor hogyan tudok hinni?
A hit nem egy döntés, a hit tapasztalatra épül.
Én ezeket hiszem több mint 10 év tapasztalata alapján:
- Túl kevés az olyan lány aki akibe szerelmes lehetek és ráadásul szabad is, ezért túl kicsi az esélye, hogy jókor jó helyen majd össze is jövök vele.
- A szerelem egy önző dolog, én pl. abba leszek szerelmes, akik elég szép, és elég kedves, és ez 10-ből 8 férfinál ugyan így van, és aki összejön egy lánnyal az a többiektől veszi el a lehetőséget.
Mit csináljak?

Anita’15 márc 27 - 13:29

Kedves Kriszta
Neten ismerkedtem meg 1 férfival. Ő talált rám. 3 hónapja csevegünk de még nem találkoztunk. Kicsit furcsálom mert úgy gondolom, ha felkeltettem az érdeklődését akkor azon lenne, hogy tudjunk többet beszélni meg minél hamarabb találkozni. Van úgy, hogy írok neki és több napig nem válaszolt amit azzal indokolt nincs mindig internet neki. Rádásul munkahelyén nem engedélyezett a netezés. Olyan nyögvenyelősnek érzem de nem az én részemről, hanem az övéről. Mit tegyek felejtsem el?Pedig annyira örültem neki, hogy megtalált mert a képzeletemben pont egy ilyen társat írtam le magamnak. Stimmelt a munka,stílus, jellem, szinte minden. Még az érdeklődésünk is közös, mondta is, hogy jól kijönnénk egymással.

Anita

Helén’19 szept 26 - 09:05

Szisztok !
(Eloszor bocsanat a helyes irasi hibaim ért ha lesznek. )

2018.12.26-an ismerkedtem meg a 2 parommal akivel a tarskereson talaltunk ugy mond egymasra , elkezdtunk beszelgetni de altalabban a beszelgetesunk annyi volt hogy
- Szia !
- Mizu?
- Hogy vagy?
Ugyan ott lakot ahol az egyik ismerosom , pont meselte hogy még vart a padon beszelgetett egy fiuval éppen varta munkatarsait .
Amikor az ismerosom meselte tudtam kirol beszel hiszen ezekrol tudtam , nagymamam munkatarsa ez a hölgy egyébkent .
Vittuk haza kb olyan 17:40korul lehetett
akkor pilantottam meg hogy egy magas fiu epp el halad a kocsink mellett munkas ruhaban , valamit mondtak neki a munkatarsai azon mosolygot es annyira megtetszet a mosolya olyan mast ereztem kulonleges erzest mikor abban a pillanatban meglattam öt.
Irtam is neki egyböl hogy lattam es hogy beszelgetett az egyik ismerosommel aztan eljött a nap amikor vegre szemelyesen is beszelgethetunk egymassal nem csak a facebook-on amikor oda ertem
jött szemben velem es ujra ereztem ezt az erzest izgultam vajon tetszem e neki es hogy ugyan mi lesz ebbol.
23 eves vagyok de az életemben sokat szenvedtem de leginkabb adtol h az anyukam es az apukam elhagyott(Igen sajnos , de nem szamit mar elmult.)

lenyeg az egesznek letezik az igazi szerelem es keresztezheti az utunkat is csodalatos erzes mikor at jar egy erzes a boldogsag amikor erzed hogy a masik fel is szeret :)

Helén’19 szept 26 - 09:12

Pedig csak egy csö miatt jott le , ez egy igazi kis tortenet a mi tortenetunk ma 9honapja hogy velem el es boldog parkapcsolatban elunk , elmeselte az eletett es azon gondolkoztam vajon nem ö az akit kerestem hiszen vegig elmentunk egymas mellet az eletunk kezdetétöl , hiszem abban hogy eljött a hercegem csak nem feher lovon hanem feher buszon jött el ertem , elrabolta a szivem , éreztem mar sajnos a hianyat es akkor ereztem igazan hogy hianyzik a masik felem szo szerint ereztem azt hogy hiaba akarok mosolyogni ez a latszat mosoly alarc amit neha felveszek de nem tudtam nevetni egesznap sirtam es ereztem azt hogy az eletem nem teljes , nincs velem az a ferfi aki a vilagom ö az oxigenem nelkulle nem létezem :) <3
Hat ennyi lenne köszönöm :)

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim