0 Itt vagyok, kedvesem! - szerelemteremtő online kurzus szingliknek
 

Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Itt vagyok, kedvesem! - szerelemteremtő online kurzus

Itt vagyok, kedvesem! - szerelemteremtő online kurzus

A 9 héten át érkező levelekben kérdéseimmel abban segítelek, hogy tisztázd, mire is vágysz valójában a szerelem és a párkapcsolati boldogság területén.

Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel felismerheted és kitakaríthatod régi, elavult korlátozó hiedelmeidet, hogy többé ne akadályozhassanak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Belevonlak néhány játékos gyakorlatba, amelyek elvégzésével egyre több új dolgot próbálsz ki, és így fokozatosan felkészíted magad arra a belső változásra, amely magával hozza ideális társadat is.

 

Kinek szól?

Ez a kurzus neked szól, ha úgy érzed, eljött az ideje annak, hogy újra megnyisd a szíved, és szeretetteljes önmagadat megmutasd az életedben soron következő társnak.

Neked szól, ha hajlandó vagy minden héten néhány órát arra szánni, hogy életednek ezzel a fontos területével (a szerelemmel és a párkapcsolati boldogsággal) valóban törődni kezdj.

Neked szól, ha információk helyett most inkább gyakorlati tennivalókra és ötletekre vágysz, és érzed magadban a tenni akarást.

Mindenképpen neked szól, ha eddig csak sóvárogva olvastad a jobbnál jobb programokról szóló leírást, de a távolság miatt egyiken sem tudtál részt venni. Egy online kurzushoz ugyanis nem kell sehová sem menned: otthonod kényelméből végezheted el az összes feladatot (kivéve, amelyiket nem – időnként azért neked is ki kell dugnod az orrodat jól ismert komfort zónádból …)

 

Miért érdemes elvégezned a kurzust?

Egyrészt azért, mert remekül fogsz szórakozni közben. Vannak, akik úgy vélik, ez nem fontos, és korábban én is így gondoltam. Azóta azonban rájöttem, hogy szórakozva a legkönnyebb tanulni. Arról nem is beszélve, mennyire vonzó egy jókedvű, nevetős férfi vagy nő, aki minden nap tesz valamit önmagáért! Így végig arra törekszem majd, hogy legyen elegendő játékosság a feladatokban, amikkel ellátlak.

Azért is érdemes elvégezned, mert így végre nem kell azt érezned, hogy a sors tehetetlen áldozata vagy, aki képtelen arra, hogy meglelje a párját. A kurzus végeztével (és már közben is) érezni fogod, amint eltölt az erő és a lelkesedés; annak a bizonyossága, hogy jó úton haladsz, és a végén tárt karokkal vár rád a társad.

Hétről hétre újabb és újabb felismeréseid lesznek, amelyek mentén egyre tisztábbá válik a kép; egyre jobban látod majd, mi tartott eddig vissza; és egyre határozottabban tudod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy végre tényleg úgy élj, ahogy szeretnél.

A 9 hét alatt új szokásaid alakulnak ki, és több olyan eszközt kapsz, amelyeket a kurzus végeztével is tovább használhatsz. Így biztosítod, hogy ezentúl könnyedén önmagadon tartsd a figyelmedet, és azon, amire szíved mélyéről vágysz. (Hiszen bizonyára már tudod: életedet az határozza meg, aminek a figyelmedet ajándékozod.)
 

Hogyan történik mindez?

9 héten át minden héten kapsz tőlem egy levelet (email-ben), amiben több mindenre kérlek.

 • Lesznek benne olyan feladatok, amelyekhez 30-60 percnyi figyelem, és elmélkedés szükséges. Ami ilyenkor felbukkan, azt érdemes egy külön erre szánt naplóba leírni.
 • Lesznek benne olyanok is, amelyek arra kérnek, minden nap tölts néhány percet azzal, hogy felidézed, mi az, ami igazán fontos neked. Az első három hétben ehhez megerősítéseket, a másodikban a naplódban megválaszolandó kérdéseket, a harmadikban egy meditációt kapsz.
 • És lesznek benne olyan feladatok is, amelyekben arra kérlek, hogy menj el otthonról, és intézz el, szerezz be, vagy élj át valamit.
   

Kinek nem való?

Ha éppen most párkapcsolatban vagy, és feltöltődésre, vagy önmagaddal, valamint a kapcsolatoddal való törődésre vágysz, akkor válassz inkább A múzsa csókja, vagy a Szeretlek, kedvesem! online kurzusok közül.

Az Itt vagyok, kedvesem! online kurzus kifejezetten olyanoknak készült, akik egyedül vannak, és szeretnének végre összetalálkozni ideális partnerükkel.

Ha friss a szakítás vagy a válás élménye, akkor egyelőre várj a megrendeléssel. Lehet, hogy ebben az esetben érdemes előbb az Elengedlek, továbblépek online kurzust elvégezned.

Akkor sem ajánlom neked ezt a kurzust, ha tudod, hogy nem fogod végigcsinálni a gyakorlatokat, amiket ajánlok. Ez esetben ugyanis nem történik meg, amit szeretnél, és csalódott leszel.

És nem érdemes megrendelned akkor sem, ha nem hiszel a belső munka erejében. Ha azt gondolod, hogy a tartósan boldog párkapcsolat létrejöttéhez és fenntartásához nincs szükség önismeretre és fejlődésre, akkor nem leszel motivált abban, hogy elvégezd a gyakorlatokat, így a hatásukat sem tudod megtapasztalni.
 

Miért Itt vagyok, kedvesem! a címe?

Boldogan tenném, de nem tudom megígérni neked, hogy a 9. hét végére már ott is fog toporogni az ajtódban a társad. Annak ellenére írom most ezt, hogy tudom: azért igen nagy a valószínűsége, hogy ez mégiscsak így történik.

Ám amit biztosan ígérhetek, az a "készen állok!" érzése. A kurzus végeztével azt fogod érezni, hogy

 • lelked házának minden ablakát megpucoltad, és csak úgy árad be a szikrázó, életteli napfény;
 • az ajtód tárva-nyitva, a friss levegő illata megtölti az orrod, a madárcsicsergés pedig dalra fakasztja a szíved;
 • kipakoltál mindent, ami fölösleges, és helyet teremtettél az újnak.

Tisztán és örömmel várod a kedvesedet, aki megérkezésekor egy jókedvű, nyitott és játékos, újjászületett önmagaddal találkozik.

Gyere, és próbáld ki! Várlak!

 

Összefoglalva: mi az, amit kapsz?

 

 • 9 héten át, 9 inspiráló levelet;
 • az első 3 hétben 21 megerősítést;
 • a második 3 hétben 21 felismerést hozó kérdést;
 • a harmadik 3 hétre egy - a szerelmeddel összekapcsoló - meditációt;
 • 9 új tapasztalatokat hozó tennivalót;
 • 9 elvégzendő gyakorlatot, vagyis 9 olyan eszközt, amelyek abban támogatnak, hogy megfogalmazd a szándékodat, elatakarítsd az akadályokat, és felkészülj a szerelem megérkezésére.

 

 

Igen, kérem a leveleket! Mit tegyek?

 

 Az Itt vagyok, kedvesem!  online kurzus díja:

Ft 8.500,-

 • Ha szeretnéd mostantól 9 héten át megkapni a szerelmet és párkapcsolati boldogságot teremtő leveleket, kattints a sárga Megrendelem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová az online kurzus díját át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. (Ekkor küldöm el a számlát is, amit kinyomtathatsz, ha szükséged van rá.)
 • Másnap (vagy az általad az űrlapon választott napon) pedig már meg is érkezik e-mail postaládádba az első levél.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
 • A még lejjebb található, régi megrendelő lappal pedig kérlek, ne törődj, hamarosan már nem lesz látható.
   

Jelentkezz most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Megosztás

Termék kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője) További referenciák