0 igazából Szerelem - Online kurzus 1 - Elengedlek, továbblépek
 

Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Elengedlek, továbblépek - online kurzus

Elengedlek, továbblépek - online kurzus

Négyhetes online-kurzus a szakítás vagy a válás okozta fájdalom enyhítésére, a sebzettség begyógyítására, lelki békéd visszanyerésére, valamint a régi kapcsolatokhoz való ragaszkodás felszámolására, hogy hamarosan újra megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

 

 

GYERE, TARTS VELÜNK, HA

 • szakított veled a szerelmed és összetört a szíved;
 • te szakítottál vele, de mégis fáj;
 • a kapcsolatnak már rég vége, te mégis folyamatosan csak őrá vágysz;
 • mindenkit a régi párodhoz hasonlítasz, és senki nem üti meg a mércét;
 • úgy érzed, most, hogy ő elment, te már senkinek sem kellesz;
 • mindent megteszel, mégsem érkezik meg az életedbe a szerelem.

Amikor valaki, akit szeretünk, kilép az életünkből, a veszteség gyakran rémültté és magányossá tesz bennünket. A teher akkora lehet, hogy úgy érezzük, nem bírjuk elviselni. A fájdalom ilyenkor törvényszerű, hiszen „meg kell gyászolnunk” a veszteséget. Ám az már nem feltétlenül szükséges, hogy ezt a terhet hosszú hónapokig, akár évekig cipeljük. Ha új kapcsolatra vágyunk, tudatos lépéseket kell tennünk annak érdekében, hogy a régi teljes elengedésével teret teremtsünk az életünkben az újnak.

A kurzusban található gyakorlatok hatására a friss fájdalom nem feltétlenül fog egyik napról a másikra elmúlni, de az elvégzésükkel létrehozhatsz magadnak egy olyan belső teret, amelyben szeretetteli módon viszonyulhatsz az érzéseidhez, és elkezdheted összetört szíved gyógyítását.

Ahhoz, hogy idővel újra képesek legyünk hinni a szerelemben, valaki mást megismerni, a bizalmunkba fogadni, és megszeretni, 4 fontos lépést kell megtennünk, amelyek a következők:

1. ELFOGADÁS

Amikor összetörik a szívünk, a gyógyulási folyamat első lépése az elfogadás. Valóban, szívünk legmélyéről el kell fogadnunk, ami történt. El kell fogadnunk, és meg kell „gyászolnunk” a veszteséget, ami ért bennünket – hiszen valakit vagy valamit elveszítettünk. Elveszítettük a lelki békénket; vagy valakit, akit szerettünk; talán identitásunk egy részét; a bizalmat; a hitet. De ha újra egésszé akarunk válni, és szeretnénk erőnk teljében továbblépni, akkor muszáj elfogadnunk, ami történt.

Mindez nagyon szépen hangzik, de talán benned is azonnal felmerül a gondolat: persze, próbálom én elfogadni, de nem megy! A kurzus első hetének gyakorlataival az elfogadás birodalmába teszünk egy utazást, és ahhoz kapsz módszereket, hogy valóban képes légy elfogadni a történteket.

 

2. MEGBOCSÁTÁS

A gyógyulási folyamatok mindegyikében az egyik legfontosabb összetevő a megbocsátás. Megbocsátás nélkül nagyon nehéz ténylegesen továbblépni. Egy olyan helyzetben, ahol hűtlenség, csalódás, vagy bántalom történt, gyakran hatalmas kihívást jelenthet elengedni a múltat, és valóban megbocsátani minden érintettnek. De nem adhatom másnak azt, amit nem adok meg magamnak. Ezért nagyon fontos, hogy először is megbocsássunk saját magunknak.

A kurzus második hetében a megbocsátás témakörét járjuk körül. Olyan gyakorlatokat végzünk el, amelyek átsegítenek az engesztelhetetlenségünk emelte falon, és a folyamatban megbocsátunk önmagunknak, és másoknak. Ha ténylegesen megadod magadnak a szükséges időt és teret ahhoz, hogy megszülessen benned a megbocsátás, csodálatos változásokat fogsz tapasztalni.

 

3. ELENGEDÉS

Talán azért van szükséged erre a kurzusra, mert elvesztettél valakit, akit szeretsz, talán azért, mert véget ért egy számodra fontos kapcsolat. Bármilyenek is a körülmények, amikor késznek érzed magad, elérkezik az ideje, hogy elbúcsúzz ettől az embertől. Ekkor lesz szükséged azokra a gyakorlatokra - és az elengedő szertartás lépéseire -, amelyeket a kurzus harmadik hetében küldök el neked.

Fontos, hogy mindezt tedd a saját ritmusodban. Ne engedd, hogy bárki is siettessen. Tudni fogod, mikor jött el az idő, mikor állsz készen az elengedésre. De a harmadik héten arra is szánunk időt, hogy megünnepeljük ezt az embert; megünnepeljük a kapcsolatot. Visszaemlékszünk a szép időkre, a jó dolgokra – legyen ez egy hálatelt búcsúzás.

 

4. A JÖVŐ LÁTOMÁSA

A kurzus negyedik hetében már azzal foglalkozunk, hogy elképzeljük azt az új jövőt, amelyben ismét erősek, egészségesek, örömtelik és boldogok vagyunk. Megerősítéseket és vizuális emlékeztetőket készítünk magunknak arról, hogyan szeretnénk élni és miket szeretnénk megtapasztalni. Végiggondoljuk, mi mindennel támogathatjuk magunkat ebben a folyamatban, és kik azok, akiktől segítséget kérhetünk, amikor elakadunk.

Megünnepeljük ezt a négy hetet, amit önmagunkra, összetört szívünk gyógyítására fordítottunk. Most már tudjuk, hogy a folyamat elindult, az elengedés zajlik, hamarosan továbblépünk (vagy már meg is tettük), és újra megérkezik az életünkbe a szerelem.

 

MIT KAPSZ MÉG?

A heti rendszerességgel érkező, az elengedést és a továbblépést támogató gyakorlatsorokon kívül:

 • Mindegyik levéllel érkeznek olyan általános tippek, amelyek abban segítenek, hogy egy krízis helyzetet könnyebben átvészelj. A kurzus végére egy olyan lista lesz a kezedben, amelyet akkor is használhatsz, ha nem szakítás miatt, hanem más okból kerülsz nehéz szituációba.
   
 • Tagja leszel egy levelezőlistának, melyet (rajtam kívül) csak azok olvasnak, akik megvásárolták ezt a kurzust; így
  • megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat és megválaszolhatjuk felmerülő kérdéseinket;
  • egy támogató közösség tagjaivá válunk, akikkel később személyesen is találkozhatunk;
  • a kurzus gyakorlatain kívül további ötleteket adhatunk egymásnak;
  • összebarátkozhatunk;
  • kiönthetjük a szívünket olyanoknak, akik hasonló cipőben járnak vagy jártak.
    
 • Természetesen a listáról bármikor leiratkozhatsz. Ha magadban akarsz dolgozni, nem áll szándékodban az átélteket megosztani, a többiek levelezése pedig kifejezetten zavar, akkor egy kattintással kikerül a neved a csoportból. Ezt a csoport nem fogja észlelni, így még magyarázatra sincs szükség.

Gyere, csatlakozz hozzánk, és dolgozzunk együtt azon, hogy eltakarítsd az útból belső akadályaidat, és így megszülethessen benned, és veled maradjon a szerelem!

 

A RÉSZTVEVŐK VÉLEMÉNYE

► Kedves Kriszta! Engedd meg, hogy megköszönjem a munkádat! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra, és hogy rá tudtál venni, hogy bízzak benned.

Nagyon jól felépített, összeszedett "művek" érkeztek hozzám. De ami a legfontosabb, hogy benne voltak azok az érzések, gondolatok amelyek jelenleg foglalkoztatnak. A legnagyobb eredmény, hogy rávettél arra, hogy kiírjak magamból minden jót és rosszat. Nem is értem, hogy eddig miért nem tettem meg. Jártam régebben két pszichológushoz is, de ezt egyik sem javasolta. A Te munkád sokkal többet ért, mint az ott töltött órák. A nagy különbség, hogy Te adtál feladatokat, amelyek kidolgozása közben el tudtam mélyülni az érzéseimben, sőt az egész életemben.

Nagyszerű megoldásokat kínáltál arra, hogyan lehet feloldani magamban a feszültséget, enyhíteni a bánatot, a hiányérzetet. Ez nagyon fontos volt, mert már amikor olvastam az írásod, könnyebbséget éreztem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mindent csináltam végig, illetve nem mindig sorrendben. És a kurzus közben történt egy nem várt esemény, ami kicsit összezavart és kellett egy kis idő, amíg megint tudtam koncentrálni.

Külön kiemelném azt, hogy olyan pozitív módszereket adtál nekem, amiért külön hálás vagyok. Ezek már bőven túlmutatnak a kurzus témakörén. Ami legjobban tetszett az, hogy rávettél, hogy arra kell koncentrálni, ami van és jó, valamint a hála "használatára". Tényleg; az ember hajlamos ezeket elfelejteni és teljesen beszűkül a tudata és csak a rosszat látja. Az írás közben sikerült néha könnyeket fakasztani, ami külön öröm, mert már rég nem tudtam sírni, így korábban az ebből származó lélek-könnyítés is elmaradt.

Még egyszer hadd köszönjem meg a munkádat és további sok sikert kívánok! Valószínűleg az 52 hetes kurzusra is jelentkezem, mert már várom az új leveleket, gondolatokat Tőled. Szeretettel, Csaba.

 

Szia Kriszta! Először is szeretném megköszönni neked ezt a négy fantasztikus hetet. Nagyon hasznosnak bizonyult ez az időszak számomra. Sokat tanultam belőle, és megpróbálom továbbra is hasznosítani a tanácsaidat, és e szerint cselekedni, hogy minél előbb ténylegesen pontot tudjak tenni ennek a 35 évnek a végére, és én is új, boldog és kiegyensúlyozott életet élhessek vagy egy új társsal, vagy egyedül.

Nagyon sajnálom, hogy véget ért ez az online kurzus, mert igazán sokat tanultam és sok erőt merítettem belőle. A magamnak való megbocsátás, saját magam megismerése, szeretete és elfogadása: ez ment a legnehezebben. Ami még nagyon nehéz, hogy annak az embernek kívánjak új és boldog szerelmet, akit annyi időn keresztül a társamnak hittem és nagyon szerettem. Úgy elengedni, hogy Ő boldog legyen, én pedig itt maradok a fájdalmammal, kétségek közt vergődve ...

De mára már valamelyest oldódott ez a fajta kín és szenvedés. Továbbra is gyakorolni és meditációkat hallgatva, kikapcsolódni, sétálni és új barátokra próbálok nyitni és abban is bízom, hogy hamarosan rendbe jönnek a dolgaim és az életem. Köszönöm!!!

Remélem, egyszer személyesen is találkozunk egy kurzusodon, és örömmel számolhatok be neked arról, hogy hogyan alakult az életem. Nagyon szépen köszönök mindent! Szeretettel, Judit.

 

Igen, kérem a leveleket! Mit tegyek?

 

 Az Elengedlek, továbblépek online kurzus díja:

Ft 6.500,-

 • Ha szeretnéd mostantól négy héten át megkapni a leveleket, amelyek enyhítik a bánatodat, és szeretettel támogatnak egy új élet kialakításában, akkor kattints a sárga Megrendelem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová az online kurzus díját át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. (Ez után küldöm el a számlát is, amit kinyomtathatsz, ha szükséged van rá.)
 • Másnap (vagy az általad az űrlapon választott napon) pedig már meg is érkezik e-mail postaládádba az első levél.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
   

Jelentkezz most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Megosztás

Termék kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva További referenciák