Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’11ápr27
7 hozzászólás
Miért fontos, hogy felismerd és kifejezd, amit érzel?
Miért fontos, hogy felismerd és kifejezd, amit érzel?

Párkapcsolataim többsége megsínylette, hogy nem voltam tisztában a saját érzéseimmel – sőt, még büszke is voltam arra, hogy ugyanolyan összeszedett és határozott vagyok, mint egy férfi. Évtizedek óta tanulom, mit jelent nőnek, mint jelent sebezhetőnek, mint jelent odaadónak, mit jelent nyíltnak és őszintének lenni.

Persze, a férfiak sincsenek sokkal jobb helyzetben: más okokból ugyan, de ők is azt tanulták, hogy az érzések és az érzelmek kifejezése nem helyénvaló.

Pedig hát mi más a szerelem, mint érzelmek erőteljes áramlása? Hogyan érhetjük el, hogy megszülessen bennünk és velünk maradjon a szerelem, ha bezárulunk az érzelmek előtt? Ha kényelmetlenül érezzük magunkat, amikor a sajátunkat észleljük, és ugyancsak feszengünk, amikor valaki más érzéseinek vagyunk a tanúi?
 

Kategóriák: Kommunikáció

’11ápr15
9 hozzászólás
Így hajózz a szerelem tengerén!
Így hajózz a szerelem tengerén!

A Facebook-on talált bejegyzést követően érdekes beszélgetés indult el arra vonatkozóan, hogy ez most egy valódi szerelmes üzenet, vagy pedig megint egy reklámfogás; hogy vajon ki lehet az a szerencsés, akire így várnak; hogy kinek tetszik ez a fajta megnyilatkozás és kinek nem; hogy hányan vannak, akik szívesen lennének az üzenet címzettje, de alacsony önértékelésükből fakadóan biztosak benne, hogy nem ők azok; hogy mennyien vannak, akik nagyon vágynak erre a fajta kényeztetésre, de ritkán van benne részük, stb..

Persze, az én fantáziámat is elindították az olvasottak, ám annyi irányba, hogy semmiképpen sem fért volna bele egy hozzászólás kereteibe ott, a Facebook-on. Ezért lett belőle egy egész blogbejegyzés – olvasd tovább itt!
 

Kategóriák: Kommunikáció

’11ápr08
26 hozzászólás
Honnan tudod, hogy igaz szerelemre leltél?
Honnan tudod, hogy igaz szerelemre leltél?

Könnyen megkapod a választ, ha megvizsgálod magadban, vajon ki tudnád-e őszintén, szívből mondani az alábbi öt állítást a kedvesednek.

Sok – a párkapcsolatokra vonatkozó – félreértést lehet tisztázni azzal, ha megengedjük, hogy ezek a gondolatok hassanak ránk. Ha képesek vagyunk ezek szerint működtetni a kapcsolatunkat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy két szabad, önmagában is teljes életet élő, a másik felé örömmel forduló ember kötötte össze az életét.

Az első állítás így hangzik …

Kategóriák: Együtt

’11ápr01
5 hozzászólás
Így hívd magadhoz a szerelmet és a társadat!
Így hívd magadhoz a szerelmet és a társadat!

Amikor szerelmesek vagyunk, eltölt a határtalan öröm. Amikor szerelmesek vagyunk, nem érezzük a szétválasztottságot. A szeretet ezen páratlan, ragyogó, nagyszerű érzése az, amire a legmélyebbről vágyunk, amit a legszenvedélyesebben magunkhoz ölelünk, és amely a legteljesebben kitölt, amikor megérkezik az életünkbe. A szellemünk számára a szerelem egy csodálatos szentély; érzelmeink számára pedig megfürdőzés a teljes átélésben.

Fontos, hogy higgy benne: a szerelem rád is vár. Megérdemled, alkalmas vagy rá, és megengedheted magadnak, hogy megnyílj egy ilyen csodálatos megtapasztalásnak. Ezért tedd magad elérhetővé: készítsd fel magad kívül és belül, és kezdd el az izgatott várakozást, tudva, hogy a szerelmed bármelyik pillanatban betoppanhat.

Hallgasd meg, hogyan éneklünk erről …
 

Kategóriák: Szerelem

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim