Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Blog - Archivum


’10dec31
11 hozzászólás
Boldogan élsz-e a kedveseddel 2011-ben?
Boldogan élsz-e a kedveseddel 2011-ben?

- És mit tennétek akkor – kérdezte a Mester a sokaságtól -, ha Isten maga közvetlenül hozzátok szólna, és azt mondaná: - MEGPARANCSOLOM, HOGY LÉGY BOLDOG, AMÍG CSAK ÉLSZ E VILÁGON! Akkor mit tennétek? – És a sokaság hallgatott, néma csönd borult a dombvidékre, a völgyekre, amelyeket a tömeg ellepett. És a csöndben felhangzott a Mester szava:
- Boldogságunk útján találhatunk rá a tanulnivalóra, amelynek kedvéért ezt a létidőt választottuk. Ezt tanultam én a mai napon.
 

Kategóriák: Szerelem

’10dec17
16 hozzászólás
A társam nem azért van, hogy kielégítse a vágyaimat
A társam nem azért van, hogy kielégítse a vágyaimat

Hanem miért? Mi másért kerülnénk össze, mint azért, hogy aztán boldogan éljünk, míg meg nem halunk, lesve és teljesítve közben egymás kívánságait?

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, azt hinni, hogy a társunk dolga úgy gondoskodni rólunk, mintha az édesapánk vagy az édesanyánk lenne. Ha azt várjuk el tőle, hogy megadja nekünk, amire szükségünk van, azzal lényegében lefelé húzzuk a kapcsolatot, mert akár megadja azt, ami nekünk kell, akár nem, minden rossz érzésünkért őt fogjuk hibáztatni.

Egy kapcsolat célja a boldogság, ami nem attól függ, hogy a társunk teljesíti-e a mi vágyainkat. A boldogság forrása az, ha mi magunk képesek vagyunk kapcsolatot teremteni, adni és kapni, és áthidalni a különbségeket, hogy a bizalom magasabb szintjén ötvözzük a kapcsolatunkat.

Kategóriák: Együtt

’10dec10
10 hozzászólás
Állj meg egy pillanatra, és szeress!
Állj meg egy pillanatra, és szeress!

Minden hasznos vagy szép tárgynál sokkal fontosabb, hogy azokkal, akiket igazán szeretünk, legyenek közös élményeink. Amikor azokra a férfiakra gondolok, akikkel eddig hosszabb-rövidebb időre összesodort az élet, és felteszem magamnak a kérdést, hogy mi az, amit köszönök, képek jelennek meg közös életünkből, amelyeknek mind van egy azonos tulajdonsága: élményekhez kötődnek. A leginkább arra emlékszem, és azért vagyok hálás, amit együtt átéltünk. És amikor egy kapcsolatban már nem éreztem jól magam, annak oka részben az is volt, hogy egyre ritkultak a közös élmények. Arra kérlek, tehát, hogy a növekvő feszültség és a gyorsuló rohanás közepette állj meg egy pillanatra, és fejezd ki a szeretetedet. Maga az együttlét öröme, a közös élmény, vagy az ismeretlen kaland az, ahol újra és újra rácsodálkozhatunk magunkra és egymásra – ezért inkább arra törekedj, hogy ebből legyen jó sok; a halmozódó tárgyakból pedig inkább kevesebb.

Kategóriák: Szerelem

’10dec03
9 hozzászólás
Mersz-e őszinte lenni?
Mersz-e őszinte lenni?

"Mirellának az eddigi kapcsolatai nem jöttek össze igazán. A benne lévő nagyfokú lelki érzékenységet sokáig egy kapcsolata sem bírta ki. Látta a partnerei érzéseit és mindig tudta azt is, ha őszintétlenek voltak vele szemben. Ettől legnagyobb részük megijedt és továbbállt. Azokkal pedig, akik el tudták ezt fogadni, azért nem volt szerencséje, mert egyiküket sem érezte az igazinak.

Kevin tetszett neki, az első pillanattól kezdve. A vele való találkozás új, eddig nem ismert dimenziókat nyitott meg benne. Végre egy kapcsolat, ahol a totális őszinteség és a szívek nyitottsága mindkét félnél adott.

Mirella a végére akart járni az érzéseinek.
- Én ugyan a fokozatosságnak vagyok a híve, de most szeretnélek tisztán látni téged és láttatni magamat is.
- Én benne vagyok. Menjünk a szobámba ..."

Kategóriák: Szerelem

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim