Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Blog - Archivum


’10szept24
1 hozzászólás
Szereted-e magad? És egyáltalán – miért fontos ez?
Szereted-e magad? És egyáltalán – miért fontos ez?

Egy spanyol filozófus egykoron azt írta: "Az emberi lélek térképén nincs még egy annyira kevéssé ismert vidék, mint a szerelemé". Ha ez így van, akkor társadalmunk közkeletű ábrándja a szerelemről – miszerint elég megtalálnunk a megfelelő társat, egymásba szeretnünk, majd családot alapítunk, és ezzel megváltottuk jegyünket az örök üdvösség és biztonság birodalmába – nem sokkal ér többet, mintha turistáknak szóló útikönyvet lapozgatnánk egy idegen országban.

Bedőlve ennek az illúziónak, hajlamosak vagyunk elhinni, hogy párkapcsolatunk magától, különösebb odafigyelés és erőfeszítés nélkül, előre kiszámítható módon kibontakozik majd.

Kategóriák: Szerelem

’10szept17
6 hozzászólás
Vállalkozol-e a nagy kalandra?
Vállalkozol-e a nagy kalandra?

Most először a történelem során a párok magukra vannak utalva: maguknak kell kitalálniuk, miért és milyen módon akarnak együtt élni, miként alakítsanak ki egészséges, jól működő kapcsolatot. Fontos felismernünk, mennyire új ez a helyzet. Mindannyian járatlan utakat taposunk egy javarészt felderítetlen vidéken. Ez egyben komoly kihívást is jelent, hiszen nem kevesebbet kíván tőlünk, mint hogy útra keljünk felkutatni valódi önmagunkat. Egy szerelmi kapcsolat talán a legjobb lehetőség az efféle kalandos utazásra. Amikor a szerelmet hívjuk segítségül, hogy az élet őserőit felébressze bennünk, az ezzel járó próbatételt nagy kalandként élhetjük meg. Ily módon az intimitás ösvénnyé válik, melyen haladva számos felfedezésben és felismerésben lehet részünk. Párkapcsolataink most először tudatossá válnak.” (John Welwood)

Kategóriák: Együtt

’10szept10
5 hozzászólás
Tudod-e, te mit akarsz?
Tudod-e, te mit akarsz?

Elgondolkodtál már azon, vajon miért vonzod be gyakran ugyanazt a típusú embert az életedbe, vagy miért akkor és úgy lett vége a kapcsolataidnak?

Idegesítő lehet, amikor fogalmunk sincs arról, hogy egy-egy minta miért nem változik meg, még akkor sem, amikor már felismertük, és nagyon szeretnénk átalakítani. Így az lesz a vége, hogy vagy önmagunkat, vagy a másikat hibáztatjuk, amikor egy kapcsolat véget ér. Nem lenne hasznos, ha megfejthetnénk az emberek közti vonzódás rejtélyét?

Kategóriák: Gyorssegély

’10szept03
25 hozzászólás
Mit akar a nő?
Mit akar a nő?

Egy alkalommal ezzel a kérdéssel fordult hozzám valaki:

- Kriszta, szerinted mit akarnak a nők? Mit kéne tennem, hogy megkedveljenek, akikkel találkozom? Attól tartok, az, hogy ilyen vagyok, meg olyan, meg amolyan, az nem lesz nekik elég jó. Szerinted milyenné kellene válnom?

Válaszul úgy éreztem, ezt az igazat szóló, kedves humorral fűszerezett történetet szeretném megosztani vele, és veled is:

Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben az annak erdejében vadászott.

A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt annak, aki vét más tulajdona ellen. De meghatódott a rokonszenvesnek talált Artúr fiatalságától, és szabadságot kínált neki, feltéve, hogy 1 éven belül helyesen válaszol egy nehéz kérdésre.

A kérdés pedig így szólt: Mit akar valójában a nő?

Kategóriák: Együtt

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim