Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Megérkezel a szerelembe, amikor kitakarítasz belül

’12okt26
11 hozzászólás
Megérkezel a szerelembe, amikor kitakarítasz belül

Amikor ragaszkodsz valamely sérelmedhez, az olyan, mintha állandóan sötét napszemüveget viselnél, amely eltorzítja mindennek a látványát, amire csak ránézel. Sőt, azt szeretnéd, ha mindenki más is ugyanilyen szemüvegen keresztül nézné a világot.

Amikor megbocsátasz, ezt a szemüveget veszed le magadról, és meglepetve tapasztalod, hogy kinyílik, megfényesedik a világ.

Amikor ragaszkodsz a sérelmeidhez, az olyan, mintha négy-öt, a végletekig megpakolt, súlyos bőrönddel szeretnél eljutni a zsúfolt repülőtér másik végébe, hogy elintézd a felszállással járó adminisztrációt. Lassan haladsz, többeknek nekiütközöl, folyik rólad a víz, rettenetesen küzdelmesnek érzed az egészet, és egyre bosszúsabb leszel.

Amikor megbocsátasz, magad mögött hagyod a teherként visszahúzó bőröndöket, és könnyedén, mosolyogva indulsz tovább.

Amikor megbocsátasz, újra élvezni kezded az életet, sokat nevetsz, és egyre inkább meglátod a szépséget önmagadban és másokban. Amikor megbocsátasz valakinek, megbocsátasz magadnak is. Amikor megbocsátasz magadnak, megbocsátasz másoknak is.

A megbocsátásnak semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire értékes, vagy értéktelen, vagy „jó”, vagy „rossz” az, akiről szó van. Ahhoz sincs köze, hogy az, akinek megbocsátasz éppen, megérdemli-e ezt, vagy sem. Ahogy a szeretetet, úgy a megbocsátást sem lehet kiérdemelni. Amikor megbocsátasz, a saját terheidet pakolod le, a saját életedet teszed napsugarasabbá, a saját vágyaid beteljesülése előtt tisztítod meg az utat.

A megbocsátás nem jelenti azt, hogy valakinek, aki bánt vagy bántott téged, meg kell engedned, hogy továbbra is ezt tegye. Amikor megbocsátasz neki, pusztán önmagadat szabadítod fel – neki tudnia sem kell arról, hogy mi zajlik benned. Te vagy az, aki innentől sokkal tisztábban látod önmagadat, és a kapcsolatotokat is: miközben újra képes vagy szeretettel fordulni valaki felé, akire korábban haragudtál, az ebből fakadó erő most már támogat abban, hogy meghúzd a határaidat, ott, ahol szükséges.

Többé nem érzel bűntudatot amiatt, hogy az vagy, aki, így képes vagy vállalni, kifejezni és kérni, ami jólesik, ugyanakkor nemet mondani arra, ami árt neked.

Mivel megszűnik a késztetés, hogy bosszút állj, egyre nyíltabban és tisztábban kommunikálsz, mert már nincs szükséged arra, hogy manipulálj másokat.

Lényed minden szintjén érezhető a megkönnyebbülés: nagyobbakat lélegzel, egyenesebben jársz, többet mosolyogsz, nyitottabb a szíved, és olyan, mintha mázsás súlyok gördültek volna le a vállaidról.

Így aztán a helyzet rendkívül egyszerű: ha továbbra is ragaszkodsz a sérelmeidhez, és nem vagy hajlandó megbocsátani, akkor továbbra is azt fogod tapasztalni, hogy akiket szeretsz, egyre csak távolodnak, az annyira hiányolt szerelmes társ pedig csak nem akar megérkezni az életedbe.

És a megoldás is rendkívül egyszerű: mindössze annyit szükséges tenned, hogy engedélyt adsz magadnak a gyógyulásra. Elég kifejezned a szándékodat valahogy így:

Megengedem, hogy meggyógyuljak. Hajlandó vagyok megfontolni, hogy talán máshogy is viszonyulhatok magamhoz és másokhoz, mint eddig. Megbocsátom, ami történt. Elengedem a félelmet, a haragot és a fájdalmat. Szabad vagyok.

Rendkívüli, megvalósító erővel töltöd fel ezt a szándékot, ha olyan emberek csoportjában nyilvánítod ki, akik maguk is ezt az utat járják, és együttérzésükkel, szeretetükkel támogatnak, és megtartanak ebben a folyamatban. Így arra invitállak, tarts velünk, és használd ki a november elejéhez kapcsolódó, különleges energiákat! November 4-én, vasárnap koronázd meg a hosszú hétvégét egy olyan eseménnyel, amely végre elindít a szerelemmel és boldogsággal teli, könnyedén élt élet ösvényén!

 

Tiszta érzésekkel – MEGBOCSÁTÁS elvonulás
november 4. vasárnap, 10.00-18.00

Ez a nap egy olyan lehetőség, amellyel örökre megváltoztathatod azt, ahogy önmagadhoz, a másik emberhez, és a közöttetek kialakuló meghitt, szerelmi kapcsolathoz viszonyulsz. Szeretném, ha eljönnél, részesülnél ebből, és velünk együtt ünnepelnéd új, szerelmes életed kezdetét.

Ezen a napon

  • megbocsátasz önmagadnak;
  • megbocsátasz a szüleidnek és eddigi partnereidnek;
  • megbocsátasz más, fontos embereknek az életedben;
  • meggyógyítod régi sebzettségedet, amely eddig visszatartott a tartós boldogságtól;
  • felszabadítod eddig rejtett, örömteli életet teremtő energiáidat.

Mindezek hatására

  • képes leszel a hétköznapokban is a belső békét választani a harag és a sérelmek helyett;
  • vidámabb, könnyedebb, pozitívabb lesz az életed;
  • a vágyaid váratlanul elkezdenek megvalósulni;
  • meglévő kapcsolataid harmonikusabbá válnak;
  • ha éppen nincs melletted társ, végre igazán nyitottá válsz arra, hogy befogadd őt az életedbe.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozót követő 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy új szokásaid alakuljanak ki, amelyek a megbocsátáson át elvezetnek a szerelemhez.

Részletek itt >>>!

 

Figyelj! Van még más is:

November 6-án kedden az Önbizalom építés meditációs est hatására erősnek, jónak, magabiztosnak fogod érezni magad. Hinni kezdesz a képességeidben, és felfedezed, mennyire alkalmas vagy rá, hogy a szerelemben is megtapasztald, amit szeretnél. Ezt az új önképet kezded el kisugározni a világba, így mások is magabiztos, határozott embernek látnak ezentúl. Részletek itt >>>!

 

November 7-én szerdán (bejelentkezés alapján egész nap) a Párkapcsolati Gyorsszerviz (korábban Szerelmi jóslás – másképp) keretében ránézünk azokra a régi mintákra, amelyek eddig fogva tartottak, aztán feloldjuk őket, hogy szabadon szerethess másokat, és ők szabadon szerethessenek téged. Részletek itt >>>!

 

Emlékezz: Olyan társat hívsz magadhoz (vagy olyan van melletted éppen most), amilyen te vagy belül. Ha őszinte, szeretetteljes, bizalmon és valódi elköteleződésen alapuló párkapcsolatra vágysz, akkor először a saját belső teredet érdemes megtisztítanod minden olyan elraktározott érzelemtől, amelyek eddig észrevétlenül mérgeztek. Bocsáss hát meg mindazoknak, akikről úgy érzed, ártottak neked. És bocsáss meg magadnak, ha úgy érzed, ártottál másoknak.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Engedd el a régit, engedd be az újat! Arról szól, hogyan születhetsz újjá azután, hogy kitakarítottad magadból, amire már nincs szükséged ...

Kategóriák: Kommunikáció


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Zsuzsa’12 okt 26 - 14:46

Kedves Kriszta!

Olyan társat hívsz magadhoz (vagy olyan van melletted éppen most), amilyen te vagy belül. -Ez valóban igaz,de egy kicsit elbizonytalanodtam. Én hűen, és teljes szívemből szeretem a párom, de ő talán még nem érett meg arra,hogy egy nő mellett lekösse magát. Én nem vagyok ilyen. Bár azt mondja szeret, és leélne velem egy életet,de tudom,hogy megcsalna,amint mód van rá. Hogy is van ez? Te biztosan tudod erre a választ!
Én elengedtem mindent,ami rossz, hiszen követem az írásaidat, és sikerült már döntéseket is hoznom "általad". De ebben az esetben nem tudom a helyes választ!
Köszönöm!

Zsuzsa

Sarkadi Kriszta’12 okt 26 - 16:26

Kedves Zsuzsa!

Amikor azt mondod, hogy "tudom, hogy megcsalna, amint módja lenne rá", akkor tudatosítsd magadban, hogy ez egy gondolat. Egy ítélet, ami a te fejedben van, és sok másik, ehhez hasonló gondolat táplálja.

Nem tudhatod, hogy mi történne valójában. Mivel azonban szemmel láthatóan sokat gondolsz rá, elég nagy az esélye, hogy meg is történik. Ez is egy kivetülése annak, hogy olyan a párod, amilyen te vagy belül. Amit te gondolsz róla, ő olyanná válik. Még ha szeretne is másmilyen lenni, az, hogy te gondolatban becsuktad őt ebbe a dobozba, nagyon megnehezíti számára a változást.

Amikor attól félsz, hogy a párod megcsal, akkor arra érdemes ránézned, mennyire bízol saját magadban; mennyire tartod értékesnek és vonzónak magad. Mennyire köteleződtél el önmagad, a kapcsolatotok és a párod mellett? Tényleg 100 %-ban önmagadat adod minden helyzetben?

Szeretettel,

Kriszta

Kata’12 okt 27 - 03:36

Nálam valamilyen (de milyen?) okból ellenkezőleg működnek a dolgok. A nyakam tetteem volna rá, hogy soha nem csalt meg a férjem és kiderrült, hogy évekig. Nagyon akarom, de nem tudom megbocsátani. Áthidalhatatlan árok került közénk részemről.
A másik, hogy amit nagyon akartam,hittem és reméltem, annak mindig az ellenkezőjej jött be,pedig nincsenek irreális igényeim.

Sz. Kata

Zsuzsa’12 okt 27 - 08:29

Drága Kriszta!
Igazad van, semmiképpen sem szeretném bevonzani azt,hogy hűtlenek hozzám! De ne haragudj, én fogalmaztam rosszul! Tudom, és láttam, és tapasztaltam,hogy hűtlen volt! Számtalan lehetőséget teremtett magának a félrelépésre, és azt csak ő tudja,hogy a lány visszautasította vagy megtörtént a dolog! elindult a gondolattal,hogy másra vágyik, és tett is érte,hogy akár, ha egy kalandra is, de az új mindig izgalmas. Csak akkor miért a sorozatos: Szeretlek, nekem nem kell más, és csak te vagy. ????

Zsuzsa

marietta’12 okt 29 - 06:09

szia nálam is ez a probléma énís beképzelem hogy megcsal és ö erre mindig azt mondja hogy soha nem tenne ilyet és én nem tudom mit higgyek mert féltem de lehet hogy komolyan gondolja mert mi mikor összejöttünk ö azt mondta hogy nem akar már ugrálni ö komoly kapcsolatot szeretne de belül félek.

sz. Marietta

Kata’12 nov 02 - 18:21

Kedves Kriszta!
VAn rá lehetőség, hogy valahogyan privát úton tudjak veled levelezni? Felmerült pár kétségem és szükségem lenne a segítségedre, tanácsodra, de félek, ha ide leírom a dolgot, ráismer valaki a történetre... Tényleg nem élnék vissza a bizalmaddal, nem küldenék napi 2ezer levelet és szemetet sem:-) ha megoldható, itt a címem:blue.tiger@freemail.hu

Sarkadi Kriszta’12 nov 11 - 10:40

Kedves Zsuzsa!

Akkor viszont lehet, hogy érdemes őt elfogadnod ilyennek. Valószínűleg neki van megoldandója ezzel. Szerintem valóban téged szeret igazán, és te vagy a társa, de egy meggyógyítatlan belső sebzettség hajtja őt a többi nő felé.

Ha egyébként mindent megkapsz a kapcsolatban, amire vágysz, tehát nem hanyagol el téged, sokat vagytok együtt, a szexualitás is rendben van, akkor nem tudsz mit tenni, mint elfogadni az ő ilyen működését.

A problémát az jelenti, ha vannak megoldatlanságok a kapcsolatotokban, és ő ezt nem veled megbeszélve rakja rendbe, hanem kiviszi, és megpróbálja valaki mástól begyűjteni, ami hiányzik.

Szeretettel,

Kriszta

Sarkadi Kriszta’12 nov 11 - 10:45

Kedves Kata!

Mégis fontos lenne megbocsátanod. Elég annyit tenned, hogy minden nap teszel egy apró lépést, akár csak annyit, hogy gondolatban elmondod: Megbocsátok neked. Megbocsátok magamnak. Szabadok vagyunk.

És persze segíthet még a Megbocsátás meditációs cd, amit az oldal alján, a Vásárlás menüpontra kattintva megrendelhetsz.

Szeretettel,

Kriszta

Sarkadi Kriszta’12 nov 11 - 10:50

Kedves Marietta!

Úgy tűnik, a te belső félelmedet lenne érdemes átalakítani, ami pedig az önbizalomhiányból, az alacsony önértékelésből fakad.

Ebben segítségedre lehet a Szeretem magam című meditációs cd, melyet az oldal alján, a Vásárlás menüpontra kattintva megrendelhetsz.

Szeretettel,

Kriszta

Gina’12 nov 18 - 11:46

Kedves Kriszta!

A párommal kb egy hónapja összezördültünk. Én ki voltam akadva a melóm miatt, már egy ideje gyűltek a dolgok és nem volt olyan meghitt az egész, mint amit szerettem volna, ezt felhoztam neki, erre azt mondta, ha nem érzem jól magam, menjek el. - Beszélgetni nem nagyon tudtunk, nem olyan típus. - Azóta kibékültünk, megváltoztak a dolgok, mindketten megújultunk.
Viszont aznap este én nem aludtam nála, és nemrég láttam, hogy amint elmentem, rögtön elkezdett pornó képeket nézegetni... Ez szerinted milyen reakció? Normális? Illik erre rákérdezni? Vagy ne érdekeljen?

Köszönöm a választ előre is!

Gina

Sarkadi Kriszta’12 nov 20 - 14:46

Kedves Gina!

Tudtommal sok ember számára teljesen természetes az internetes erotikus/pornó képek és videók nézegetése. Az az optimális, ha az ettől felébredő izgalommal aztán a párunkat "támadjuk le".

Arra kell csak figyelni, hogy a pornó nézegetése ne helyettesítse a közösen megélt, szeretetteli szexualitást, illetve ne várjuk el egymástól azt a viselkedést, amit ezekben a filmekben látunk.

Azt írtad, nehéz a pároddal megbeszélni dolgokat, így talán azzal se jutnál messzire, ha erre rákérdeznél. Ha úgy látod, hogy nincs romboló hatással a kapcsolatotokra, sőt, esetleg még fel is dobja azt, akkor nincs vele semmi baj.

Szeretettel,

Kriszta

Kriszta

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim