Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tiszta érzésekkel - egynapos MEGBOCSÁTÁS elvonulás március 25-én, DEBRECENBEN

Ez az elvonulás egy olyan lehetőség, amellyel örökre megváltoztathatod azt, ahogy önmagadhoz, a másik emberhez, és a közöttetek kialakuló meghitt, szerelmi kapcsolathoz viszonyulsz. Vágyaink akkor valósulnak meg a legkönnyebben, ha tudatosan tisztán tartjuk belső terünket – tisztán az elvárásoktól, a félelmektől, a sérelmektől. Ezen az elvonuláson egy érzelmi nagytakarításra várlak, aminek végeztével végre újra tiszta energiák áramlanak az életedben.

Időpont: 2018. március 25.
vasárnap, 9.00-17.00
Helyszín: Debrecen


Miről szól?

Amíg valami rá nem irányítja a figyelmünket, észre sem vesszük, mennyi haragot táplálunk másokkal és önmagunkkal szemben. Pedig a helyzet az, hogy ők is, és mi magunk is mindig, minden helyzetben a tőlünk telhető legtöbbet és legjobbat nyújtjuk.

Gondolj csak bele, és idézz fel egy helyzetet a múltból, amit azóta megbántál;

 • ami bárcsak másképp történt volna;
 • amikor szavakkal vagy tettekkel – akár szándékosan, akár nem - ártottál valakinek.

Őszintén nézz magadba, és válaszold meg a kérdést: mindazzal a tudással és tapasztalattal, amivel akkor rendelkeztél, képes voltál-e másképp cselekedni? Az őszinte válasz az, hogy nem: később, vagy ma, amikor már jobban rálátsz a helyzetre, amikor nagyobb a megértésed, és amikor bölcsebb vagy már, talán másképp reagálnál – de akkor az volt a tőled telhető legtöbb. És ezzel így vannak mások is. Bármennyire is azt várnánk el tőlük, hogy úgy működjenek, ahogy mi szeretnénk, ez nem lehetséges. Úgy működnek, ahogy működnek. És mi azért haragszunk rájuk, mert azok, akik.

Teljesen felesleges tehát ezt a haragot tovább táplálnunk magunkban: ettől semmi sem lesz jobb, sőt: lelkünkben egyre nő a negatív energia, amellyel a saját boldogulásunkat is akadályozzuk.

A Tiszta érzésekkel című elvonulás tehát arról szól, hogyan bocsáthatunk meg

 • önmagunknak, és
 • mindenkinek, akivel kapcsolatban sérelmeket őrzünk.
   

Kinek szól?

Te is érezted már azt, hogy mindent megteszel, mégsem változik semmi? Elolvastad a megfelelő könyveket; elképzelted, amit szeretnél; mozgásba lendítetted a vonzás törvényét … az életedbe mégsem érkezik meg a szerelmes társ – az a férfi vagy nő, aki olyan tisztelettel és szeretettel bánik veled, amilyet valóban megérdemelsz?

Ha életünk bármely területén elakadást észlelünk, annak gyakran saját bűntudatunk az oka. Valahol, valamikor az életünk során tettünk vagy mondtunk valamit, ami miatt annyira szégyelljük magunkat, hogy úgy érezzük: nem érdemeljük meg a boldogságot. És a vágyott társ (vagy meglévő kapcsolatunkban a vágyott változás) hiába várakozik ott az ajtóban, nem tudjuk azt szélesre tárni, és beengedni őt, mert önmagunk iránt táplált haragunk sötét felhője elrejti előlünk a kulcsot. Így nem jöhet létre az a boldog, örömteli párkapcsolat, amelyben szabadon szárnyalhatunk.

A Tiszta érzésekkel című egész napos találkozóra várlak téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen;
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett;
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz.

Gyere el akkor is, ha egyedül vagy éppen, és akkor is, ha úgy érzed, jelenlegi kapcsolatodra ráfér a felújítás!
 

Miért érdemes eljönnöd?

A Tiszta érzésekkel workshop egy olyan lehetőség, amellyel örökre megváltoztathatod azt, ahogy

 • önmagadhoz,
 • a másik emberhez, és
 • a közöttetek kialakuló meghitt, szerelmi kapcsolathoz viszonyulsz.

Szeretném, ha eljönnél, részesülnél ebből, és velünk együtt ünnepelnéd új, szerelmes életed kezdetét.

Ezen a napon

 • megbocsátasz önmagadnak,
 • megbocsátasz a szüleidnek és eddigi partnereidnek;
 • megbocsátasz más, fontos embereknek az életedben,
 • meggyógyítod régi sebzettségedet, amely eddig visszatartott a tartós boldogságtól,
 • felszabadítod eddig rejtett, örömteli életet teremtő energiáidat.

Mindezek hatására

 • képes leszel a hétköznapokban is a belső békét választani a harag és a sérelmek helyett;
 • vidámabb, könnyedebb, pozitívabb lesz az életed;
 • a vágyaid váratlanul elkezdenek megvalósulni;
 • meglévő kapcsolataid harmonikusabbá válnak;
 • ha éppen nincs melletted társ, végre igazán nyitottá válsz arra, hogy befogadd őt az életedbe.
   

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni.

A Tiszta érzésekkel című találkozónkon épp ezért arra nyílik alkalmunk, hogy olyan új szokásokat próbáljunk ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy nyitottá váljunk a szerelemre, és a harmonikus párkapcsolatra. Résztvevőként olyan módszerek birtokába jutsz, amelyekkel a szerelem területén (is) megteremtheted magadnak azt az életet, amit megálmodtál magadnak.

1. Olyan megbocsátás gyakorlatokat végzünk, amelyeket könnyedén beilleszthetsz a hétköznapjaidba is.

2. Végigvezetlek egy meditációs folyamaton, amelyben

 • felébred benned az együttérzés;
 • megnyílik a szíved;
 • megbocsátasz magadnak és másoknak;
 • elengedsz minden olyan energiát, amely mások révén kapcsolódott hozzád és nem kívánt hatással van rád.

3. Egy gyógyító szertartás keretében felkészülünk szerelemmel, könnyedséggel és bőséggel teli új életünkre.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozót követő 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy új szokásaid alakuljanak ki, amelyek a megbocsátáson át elvezetnek a szerelemhez.

 

A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta! Nekem nagyon sokat adott ez az elvonulás. Ráébredtem arra, hogy a megbántás-megbocsátás is egy adok-kapok játék az életben, s ha megbántott valaki, akkor nézzem meg én is, hogy én mivel bántottam meg őt. Mert ha valaki megbánt, s én "viszontválaszul" megbántom, akkor valójában bosszút állok rajta, de a harag ott marad a szívemben ... Igazából azt kell megtanulnom, hogy ha megbántanak, akkor bocsássak meg a másiknak, bosszú és harag helyett. A kurzuson gyakorolt "képkiragasztós" módszer sokat segített ebben a felismerésben. Köszönöm! Könnyebb szívvel és bölcsebben folytatom tovább utamat ... (Gabi, 33)

Ők is ajánlják:

"Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta csoportját választania. A csoportos munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye bármely csoportban."
(Villányi Péter, www.villanyipeter.hu)

 

"Kriszta mer olyan dolgokról beszélni, amiket mások inkább eltitkolnának. Azért is ajánlom, mert hiteles. Arról beszél, amit megélt, és meri azt mondani, hogy nem tudom, ha nincs tapasztalata valamiről. Aki fejlődni szeretne, útmutatást és sok-sok elfogadást kap tőle az úton."
(Kudlik Ildikó, www.ildikokudlik.hu)

 

 

"Krisztát közel húsz éve ismerem. Először trénerként találkoztam vele, életem első trénereként. Neki is köszönhetem, hogy új hivatást találtam. Így már a saját mentoromként is tisztelhettem: segített, támogatott, ösztönzött, megbecsült. Barátságának nem is tudom, mióta élvezhetem a gyümölcseit: minden találkozásunk alkalmával kapok tőle olyan gondolatot, ami előre lendít a saját utamon. Meggyőződésem, ha találkozol vele, ez veled is így lesz."
(Bene János, www.generativ.hu)

 

 

Kinek nem való?

Ezt a napot beszélgetéssel, játékokkal és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés teljes szívünkből megbocsátani, , akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel e napot.
 

Miért Tiszta érzésekkel a címe?
 

Meggyőződésem, hogy vágyaink akkor valósulnak meg a legkönnyebben, ha tudatosan tisztán tartjuk belső terünket – tisztán az elvárásoktól, a félelmektől, a sérelmektől. Ezért ez az elvonulás a Tiszta érzésekkel címet kapta. Tekints erre a napra úgy, mint egy érzelmi nagytakarításra, aminek végeztével végre újra tiszta levegő, és tiszta energiák áramlanak a testedben, a lelkedben, a szellemedben.

 

Mennyibe kerül?

 

A csoportban való részvétel díja:

 

Ft 13.000,-

 

Mit tartalmaz ez az összeg?.

 • A program szakértő levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, gyakorlatokkal és önismereti játékokkal.
 • Jegyzetelésre és naplózásra alkalmas füzetet és tollat.
 • A helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
 • A találkozó utáni, négy hetes online kurzust.
   

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

 

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

 

 

A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani.

Ezzel kapcsolatban Koncz Edit, az elvonulás debreceni szervezője hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és minden tenni- és tudnivalóról részletesen tájékoztat.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

 

Ez tényleg működik?

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mitől vagyok olyan biztos abban, hogy mindez megtörténik veled. Egyrészt azért, mert az elmúlt 28 évben már számtalanszor éltem át azt az örömteli tapasztalatot, hogy a közös munka (csoportos vagy egyéni tanácsadás) során a velem kapcsolatba kerülők életében bekövetkezik a vágyott változás. Másrészt azért, mert tudom, hogy a módszereim működnek: tisztában vagyok vele, hogy az új tudás kizárólag akkor válik ténylegesen az életünk részévé, ha azt észlelésünk lehető legtöbb szintjén megéljük. Ezért ezen a napon

 • hallásod befogadja, amit a többiek és én elmesélünk;
 • a látásod elraktározza mindazt, ami történik közben;
 • a gyakorlatok, a játékok, a meditáció és a szertartás során a tested megcsinálja azt, amire az újfajta működéshez szükség van, így az mélyen, sejtszinten rögzül;
 • a beszélgetésekben megosztod a többiekkel az átélteket, amivel újraprogramozod az elmédet;
 • mindettől öröm járja át a szívedet, ez pedig inspirációt ad ahhoz, hogy a tanultakat az elvonulás után, hétköznapi környezetedben is alkalmazd.

Szóval kérlek, hozz döntést most, nehogy egyszer csak arra ébredj, hogy lemaradtál valami nagyon fontosról!

 

Jelentkezz most!

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv,

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhahd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

 

Kategóriák: Szerelemvonat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs További referenciák

Korábbi írásaim