Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Visszaszerezheted-e, aki elhagyott?

’12jún15
17 hozzászólás
Visszaszerezheted-e, aki elhagyott?

- Kétségbe vagyok esve, és a segítségét kérem – mondta a mély férfihang a telefon másik végén -. Alkalmas időben hívom?
- Persze, mondja csak, hallgatom – válaszoltam, és biztos voltam benne, hamarosan időpontot egyeztetünk, és aztán személyes konzultáció formájában folytatjuk.
- Egy hónappal ezelőtt elhagyott a kedvesem, és mostanra úgy érzem, nem tudok nélküle élni. Vissza akarom kapni őt. Arra gondoltam, Ön talán ismer valamiféle szerelmi mágiát, amivel visszacsalogathatnám magamhoz.
- Ebben sajnos nem tudok segíteni. Ha találkozunk, abban tudom támogatni Önt, hogy szeretettel elengedje a volt kedvesét, begyógyítsa az esetlegesen keletkezett sebzettséget, és felkészítse magát egy új szerelemre. Annak ugyanis nem látom értelmét, hogy magához kössön valakit, aki már nem akarja Önt.
- De miért?! Én úgy érzem, mi ketten örökre összetartozunk …
- Igen, ez lehet, hogy így van. Ebben az esetben viszont azért nincs szükség mágiára, mert újra egymásra fognak találni. A kapcsolatuk jelenlegi formáját azonban mindenképpen el kell engedni, hiszen mindaz, ami eddig történt, az a szakításhoz vezetett. Ha mindketten megújulnak, akkor megújulhat a kapcsolatuk is.
- Hát, nem tudom … én mégis inkább azt szeretném, ha minden úgy lenne, mint régen … Nem arra való a vonzás törvénye is, hogy bevonzzuk az életünkbe mindazt, amire vágyunk? Én ezt a nőt akarom, nem mást!

A beszélgetést még folytattuk egy darabig, de végül nem találkoztunk, így nem tudom, mi lett a történet vége. Ám nem csak ő, hanem sokan mások is megkérdezték már tőlem, miért van az, és mi a teendő akkor, amikor váratlanul kilép az életünkből, akit szeretünk. Tudom, mert átéltem, hogy ilyenkor egy darabig az a leghőbb vágyunk, hogy valahogy visszaszerezzük őt, kerül, amibe kerül. Ám azt is tudom már, hogy épp ezzel a ragaszkodással okozzuk magunknak a legnagyobb fájdalmat.

Amikor nem ragaszkodsz az általad kitervelt végkifejlethez, hanem könnyedén elengeded, aki/ami távozni akar az életedből, akkor valami sokkal jobb megtörténtének készíted elő a talajt. És valóban lehetséges, hogy a lezárult kapcsolat egy magasabb szinten folytatódik, de ehhez is az szükséges, hogy ténylegesen elengedd mindazt, ami eddig történt.

Csak azért, mert úgy véled, vagy úgy érzed, hogy egy bizonyos személy az ideális társ számodra, ez még nem biztos, hogy így van. Ha ő nem elérhető számodra, mert már továbblépett, vagy nem akar veled lenni, vagy valaki mást választott, akkor a hozzá való ragaszkodás helyett sokkal fontosabb, hogy a figyelmedet áthelyezd mindazokra, akik nyitottak, elérhetőek, és téged akarnak.

Ezt az „átállást” akkor tudod könnyedén megtenni, ha megválaszolod magadnak a kérdést:

Melyek azok az érzések; melyek azok az élmények, amelyeket ezzel az emberrel át akarok élni?

Ezt azért fontos tisztázni, mert ebben a pillanatban talán úgy véled, ezekhez az érzésekhez és élményekhez kizárólag ezen az emberen keresztül juthatsz el, ám ez tévedés! Az élet épp azt akarja megmutatni neked, hogy mindez másképpen is lehet – gyakran sokkal örömtelibb és izgalmasabb módon, mint azt valaha is elképzelted volna.

Azt nem szükséges megértened, hogy miért nem lehet a „tiéd” ez a bizonyos partner. Azt viszont fontos felismerned, hogy mindaz, aminek a megtapasztalására vágysz, azonnal a tiéd lesz, mihelyt elengeded azt, ami már nem szolgál téged, sőt – esetenként árt neked.

Tudom – mert ezt is megtapasztaltam -, mennyire fájdalmas az, amikor olyasvalaki közelségére vágysz, aki nem akar veled lenni. Ilyenkor talán te is megteszel minden tőled telhetőt, és arra törekszel, hogy abból, ami van, kihozd a legjobbat, és elérd, hogy ami nem működik, az mégis működjön … ám eljön a pillanat, amikor felismered, hogy olyasvalamire vágysz a másiktól, amit ő nem tud neked adni.

Ha ekkor valamilyen módon (mágiával, a vonzás törvényével, érzelmi zsarolással, fenyegetőzéssel, stb.) mégis magadhoz láncolod a másikat, csak további szenvedést teremtesz magadnak. Ehelyett inkább

  • engedd őt el,
  • gondold végig, hogyan akarod érezni magad egy ideális párkapcsolatban, és
  • engedd meg, hogy az élet elhozza neked azt az igazi társat, akivel mindezt valóban megélheted.

Ebben a folyamatban rendkívüli támogatást jelenthet az

 

Elengedlek, továbblépek - online kurzus
 

Ez egy négy hetes belső utazás a szakítás vagy a válás okozta fájdalom enyhítésére, a sebzettség begyógyítására, lelki békéd visszanyerésére, valamint a régi kapcsolatokhoz való ragaszkodás felszámolására, hogy hamarosan újra megszülessen benned és veled maradjon a szerelem. Neked szól, ha

  • szakított veled a szerelmed és összetört a szíved;
  • te szakítottál vele, de mégis fáj;
  • a kapcsolatnak már rég vége, te mégis folyamatosan csak őrá vágysz;
  • mindenkit a régi párodhoz hasonlítasz, és senki nem üti meg a mércét;
  • úgy érzed, most, hogy ő elment, te már senkinek sem kellesz;
  • mindent megteszel, mégsem érkezik meg az életedbe a szerelem.

Végül neked szól akkor is, ha nagyon szeretsz valakit, de már felismerted, hogy nem ő a melléd való társ, és szeretnéd, ha könnyebben menne az elengedés.

Kattints ide és rendeld meg itt! >>>

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Ha szerelemre vágysz, hagyj fel néhány régi szokással! Arról szól, milyen régi beidegződéseidet érdemes elengedned ahhoz, hogy újra beköszöntsön a szerelem …

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Csaba’12 jún 15 - 11:06

Ostobaság azt hinni, hogy aki el akar hagyni minket, az vissza fog jönni - önámítás, és semmi más. Nem mellesleg milyen identitásromboló olyasvalakit visszafogadni, aki egyszer már leértékelt árunak minősített minket.

Csaba

Anita’12 jún 15 - 11:13

Nagyon tetszik az irasod Kriszta! Koszi!
Szep napot kivanok Neked.

Anita

Lilla’12 jún 16 - 21:19

Kell a fenének! Semmi értelme olyan valakire időt és energiát pazarolni, aki átjáróháznak nézi a másikat, és nem becsülte meg sem a személyét, sem azt a sok jót, amit kapott tőle. Továbbá semmi értelme egy olyan kapcsolatra időt és energiát pazarolni, ami bizonyítottan és kipróbáltan nem működik.
Csaba, abszolút igazad van!

Lilla

Julcsy’12 júl 04 - 16:20

Igen, azt hiszem el kell engednem...-még nem tudom hogyan, s miképp fogom átvészelni azt az időt, amit eddig azzal töltöttem, hogy vártam,vártam,vártam rá...-de bíznom kell önmagamban, és megtalálni azt a belső boldogságot, ami nélküle is meg van...meg lesz remélem...

Erzsi’12 szept 24 - 15:17

Jó volt elolvasni a hozzászólásokat.
Elengedés szituáció mind más, de meríthetünk és segíthet a fájdalom "Gyomorgörcs" enyhítésében, ha átgondoljuk a kapcsolatunkat. Ha így alakult nem is volt az igazi. Csak halasztottuk, legyünk intelligensek az elengedésnél! Későbbiekben megnyugtatóbb és baráti kapcsolat is alakulhat.

Erzsi

zoli’13 okt 16 - 00:41

sziasztok segitségeteket kérem.az a helyzet hogy a párom kiszeretett belőllem és én még mindig szeretem tiszta szivemből hogy tudjam vissza szerezni vagy egyáltalán van rá esély hogy vissza kapjam.? válaszotokat előre is köszi.

zoli

Angelika’15 jún 16 - 01:48

nekem is volt egy párom.több idöt töltöt a barátaival és bárosnökkel flörtölt.nagyon fájt.muszálj volt hogy erös legyek és véget vessek mindennek.többször békülni akart de nekem ilyen ember nem kell.

Angelika

Csabi’17 ápr 06 - 05:33

Sziasztok. Nekem most lett vége. Nem tudok vele mitcsinálni igy döntött fáj az bisztos mikor csak szo nélkül elhagy és te tudod mindent meg tettél, a barátnöje annyit mondott hogy tudja soha nem lesz olyan barátja mint én. Ez mind szép csak legalább tisztázhata volna ennyi ki jár az embernek.

Csabi

Egy elhagyott’17 júl 14 - 17:30

Minden ember más mint a többi, így a kapcsolatok variációs lehetősége is korlátlan - ahogy a szakításoké, és azok megélése is.

Arról már nem is beszélve, hogy azzal akivel szakítottak nem is tud feltétlenül tisztán gondolkodni.
Én sem, ebben a helyzetben.

Azokkal a hozzászólókkal viszont egyáltalán nem értek egyet akik azt írták előttem, hogy az nem működhet, hogy egy esetleges különment pár, eltelt hosszabb-rövidebb idővel és még több közben szerzett tapasztalattal, ne tudná "újrakezdeni", -és ezt nem véletlenül tettem idézőjelbe.
Újra megismerni egymás ÚJ énjét , ez lehetséges.

Szakított velem a párom, mert voltak olyan dolgok amiket nem tudott elfogadni, tolerálni.
Teljes mértékben megértettem az indokait.
Ezek az én rossz tulajdonságaim voltak.
Kellett ez a "pofon", hogy kimozduljak, tegyek azért, hogy azokat a dolgokat levetkőzzem, amik nekem sem voltak jók...és természetesen senkinek körülöttem.

Most éppen belepusztulok az elvesztése miatt érzett fájdalomba, de tudom, hogy ebből merítve van erőm és lendületem jobb emberré válni.

...és igen, lehet bízni joggal abban, hogy idővel újra felfedezzük egymást...immár tanulva a korábban elkövetett hibákból, amiket abban az előző kapcsolati szakaszban még nem tudtunk megoldani másképp.

Az elhagyott

Tomasz’17 szept 09 - 13:16

Sziasztok.
Már 3 hete hogy a feleségemmel összevesztünk. Elküldött most válásról megy a beszélgetés. Nagyon szenvedek ö látni sem akar mindent megpróbáltam. Öszinte voltam vele, de ő nem hisz már nekem többet. Pedig sose kellett volna kételkednie bennem. 20 évet voltunk eggyütt , elsö látásra szerelmes lettem belé. Voltak jó és rossz napok. Az utóbbi pár évben nagyon féltékeny volt sokmindenkire. Ok nélkül. Ebből hatalmas vitáink voltak , és most úgy tünik elveszítettem azt az embert aki a legfontossab volt számomra a világon. A mai napig szerelmes vagyok belé , de ő nem hisz nekem. Kértem tőle hogy kérjünk segitséget a félreértések megbeszéléséhez , mediátort , de ő hallani sem akar róla. Nincs mit tennem el kell engedjem. Nagyon fáj , de szeretném hogy boldog legyen. Nem tudom én merre induljak mindenhol őt fogom keresni.

Klári’18 márc 02 - 12:54

Engem is elhagyott a párom 10 év után. Ő 59 évesen szerelmes lett és az érzés tőle rögtön szakított egy 30 évesre nőért. Már eltelt több hét dolgai elvitel. Pokolian érzem magam. Folyton ő jár a fejembe mert még mindig szeretem. A testi tünetek elviselhetetlen. Már 6 kilót fogytam. Úgy érzem ennek soha nem lesz vége.

Anett’19 júl 19 - 16:17

Elhagytam, mert nem szeretett. Nekem nagyon fáj.

A.

Kovek’20 máj 20 - 03:03

Szomorú dolgok ezek,amiket utólag ovlasunk...Engem ma hagyott el barátnöm,jegyben jártunk 4 év után...Az élet nehézségeire annyit mondott jobb nekünk külön...Ergo jobb neki a könnyebb út...31 éves férfi vagyok túl tüzön vizen...Mindig arra törekedtem, hogy jobb ember legyek...Természetesen siekrtelenül,viszont jobb lettem,szerényen büszke vagyok rá.A lényeg az, kedves társaim, hogy van olyan, hogy nincs ok, nem vagy rossz , nem vagy túl jó sem,mégis elhagynak,csak igy...Egyszer csak...És akkor csodálkozol...Miért? Higgyétek el nekem...Valaki másért...

Hello’21 ápr 11 - 21:58

Tudna segíteni 11 vagyok, de szerelmes. Egy fiúba, elhagyott,azt mondja mást szeret. Szeretném vissza kapni. Pls segítsen

Pls

Sarkadi Kriszta’21 ápr 13 - 17:46

Kedves Hello,

Ebben a blogbejegyzésben mindent leírtam arról, hogy szerintem mi a teendő akkor, amikor vissza akarunk szerezni valakit. Ezen kívül még a segítségedre lehet a könyvem is: Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül. Itt tudsz róla mindent elolvasni, és - ha megtetszett - megrendelni:

http://igazabolszerelem.hu/vasarlas/reszletek/22_szerelmeskonyv-se_testben_se_lelekben_ne_legy_egyedul/

Szeretettel,

Kriszta

szuszi’22 máj 31 - 13:31

30 éve elhagyott é ma is fj,ma is várom hogy örténjék brmi,de jöjjn vissza hozzá,szeressen újra. öngyilkosságon gondolkodom nap min nap. mittegyek

szusi katalin

szuszi’22 máj 31 - 13:37

megírtam a fájdalmam,de az elküldéshez nem értek,öreg vagyok.kár h nrm láthajátok,olvashatjátok.nem baj,leírtam,talán irtt is vannak csodák,köszönök mindent

szusi katalin

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim