Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ami nem megy, ne erőltesd!

’12szept25
1 hozzászólás
Ami nem megy, ne erőltesd!

Érezted már azt, hogy olyan, mintha az egész világ összefogott volna ellened?

Megfogalmazod a szándékaidat, kitűzöd a céljaidat, elképzeled, amint a vágyad megvalósul, akciótervet készítesz … majd számtalan erőfeszítést teszel annak érdekében, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd.

Mégis, függetlenül attól, milyen sokat teszel érte, látszólag egyre több és több akadály tornyosul előtted, és a szerelem, a boldog, harmonikus párkapcsolat csak nem akar megérkezni az életedbe.

Nos, ez az a pillanat, amikor el kell engedned az egészet, és abba kell hagynod az erőlködést. Engedd el a minden apró részletig kidolgozott elképzelésedet arról, hogyan fog mindez megtörténni, ÉS engedd el az ellenállásodat: engedd meg, hadd történjen az, ami számodra is a lehető legjobb, csak talán nem vagy a tudatában.

Feldmár András (Kanadában élő, magyar pszichoterapeuta) így fogalmazta ezt meg:

Mondjuk, az élet az olyan, hogy én itt állok, és millió labda jön felém. Vannak kék labdák, piros labdák, fehér labdák, fekete labdák, mindenféle színű labdák repülnek felém, Ha van egy ideálom, akkor az olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem fekete labdák kellenek.

S akkor hiába jön felém mindenféle labda, egyik sem kell, várom a fekete labdákat, és káromkodom, hogy olyan kevés fekete labda van, sohasem jön fekete labda. De már egy piros elment, amit elkaphattam volna, vagy tizenöt sárga, meg rózsaszín, meg mindenféle, nekem azonban nem kellenek, mert én olyan ember vagyok, aki feketére vágyik.

Tehát, ha az embernek van egy ideálja, akkor rengeteg dolog történhet meg, de ő elsétál mellettük. Észre sem veszi az ilyen kegyeket, mert van egy ötlete, van egy elképzelése arról, hogy neki mi kell, s ki ő, s közben elveszíti azt, amije éppen van, mert valami másért küszködik.

Szerintem ez rettenetes dolog. Mikor pedig végre kap egy feketét, akkor rájön egy év múlva, hogy a fekete nem is jó.

Ilyenkor kell tehát lehetővé tenned, hogy az élet átvegye az irányítást. Ugyanis csak akkor szűnnek meg az akadályok, és kezdenek el tényleg megvalósulni az álmok, amikor többé nem dolgozol a természeti törvények ellen, és nem próbálsz meg minden egyes történést előre meghatározni.

Húsz évvel ezelőtt, amikor az üzleti világban kezdtem el dolgozni, azt tanultam, hogy ne pazaroljam az időt, jól használjak ki minden egyes percet. Számtalan remek ötletet kaptam arra, hogyan tölthetem el hasznosan még azt a 10 percet is, amikor mondjuk, sorban állok valahol, vagy más módon kényszerülök várakozni. Örültem ezeknek, mert úgy éreztem, ebben az egyre gyorsuló életritmusú világban csak így boldogulhatok.

Ám amikor ugyanezt a gyorsaságot a szerelem bevonzásában, vagy a párkapcsolati harmónia megteremtésében akartam megélni, rájöttem, hogy ez nem lehetséges.

Persze, jól jönnek az időnket kordában tartó módszerek, amikor hajlamosak vagyunk halogatni, vagy nehezünkre esik egy adott feladatra koncentrálni. Ám amikor valódi (szeretetben, örömben, odaadásban gyökerező) életünk megteremtéséről van szó, akkor egy ponton el kell engednünk a lépésről-lépésre kidolgozottságra való törekvést, és meg kell engednünk, hogy szinte magától megtörténjen az, ami még annál is jobb, amit mi magunk el tudtunk képzelni.

Átéltél már ilyet? Könnyen utánanézhetsz, ha végiggondolod az alábbiakat:

  • Válaszd ki egy olyan élményedet a közelmúltból, amikor sikeresen elértél valamit; amikor megtörtént az, amire már régóta vágytál.
  • Majd haladj visszafelé az időben, és keresd meg azt a pontot, amikor ez a vágy megfogalmazódott benned; amikor kitűzted magad elé célként, vagy amikor elküldted az univerzumnak a kérésedet.
  • Most pedig gondold végig az eseményeket, a történéseket; a „részeredményeket” – azt, hogy mi minden zajlott e két időpont között; milyen lépések vezettek a beteljesüléshez. Minden pontosan úgy alakult, ahogy eltervezted? Vagy időnként váratlan, izgalmas kanyarokat vett az odavezető ösvény?

A válasz valószínűleg az lesz, hogy nem, nem pontosan úgy történtek a dolgok, ahogy vártad, a vágyad mégis teljesült; a célodat elérted. Saját élményed ismeretében így aztán még jobban láthatod, hogy teljesen fölösleges minden apró részlethez ragaszkodni: ezzel csak az energiádat vesztegeted.

Azonban valamiről, ami számodra fontos, egyszerűen csak levenni a figyelmedet, egyáltalán nem olyan egyszerű. Akkor tudod könnyedén megtenni, ha a figyelmedet abban a pillanatban áthelyezed valami másra. Hogyan?

  • Ha eddig minden erődet a szerelem bevonzásába fektetted, akkor most engedd ezt el, és kezdj el magaddal törődni, magadra figyelni.
  • Ha már régóta csak magadra figyelsz, akkor most engedd ezt el, és kezdj el másokra figyelni. A családodra, a barátaidra, a rászorulókra.
  • Ha már régóta csak másokkal törődsz, akkor most engedd ezt el, és kezdj el a lelked hangjára figyelni, és segítségével fogalmazd meg a hivatásodat, az életfeladatodat.
  • Ha egy ideje mást sem teszel, mint azt kérdezgeted, mi az életfeladatod, akkor most engedd ezt el, és nézz körül, megérkezett-e időközben a szerelem, és ott toporog-e az ajtóban a párod.

És így tovább. Hallgass az intuíciódra, és ne erőltesd, ami éppen megakadni látszik. Vedd le róla a figyelmedet, tedd rá valami másra, és engedd, hogy kibontakozzon egy olyan megoldás, ami neked talán sohasem jutott volna eszedbe.

Az ilyen elakadásokat azonban okozhatja valamiféle önszabotázs is, méghozzá azért, mert személyiségünk több, különböző részből áll. Például létezhet egy engedelmes énünk, egy lázadó énünk, egy szülői énünk, egy gyermeki énünk, egy magabiztos énünk, egy félős énünk, és így tovább. Személyiségrészeknek, vagy alszemélyiségeknek nevezzük őket.

Legtöbb alszemélyiségünket gyerekkorunkban vagy fiatalkorunkban fejlesztettük ki. Gyerekkori énünk, a környezetünk, valamint akkori céljaink alapján ők döntöttek arról, hogy adott pillanatban mi a legjobb nekünk. A kép, amelyet alszemélyiségeid alkottak rólad, illetve arról, hogy mi az, amit meg akarsz teremteni, valószínűleg már réges-régen idejét múlta.

Valahányszor új célokat tűzöl magad elé, erről tájékoztatnod kell alszemélyiségeidet is, hogy együttműködhessenek veled az elérésükben. Látszólag az új céljaid ellen dolgoznak, de csak azért, mert még mindig abban támogatnak, hogy elérj olyan régi célokat, amelyek többé nem fontosak számodra.

 

Szeptember 27-én csütörtökön 18.00-20.00-ig az

Együtt, könnyedén - meditációs est

során az egyik fontos alszemélyiséged együttműködését fogod elnyerni annak érdekében, hogy végre megszülethessen benned, és veled maradjon a szerelem.

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és foglald le a helyed!

 

A feljebb már egyszer idézett Feldmár Andrástól hallottam azt is, hogy egyetlen dolgot nem szabad tennünk, ha harmonikus párkacsolatban szeretnénk élni: megsértődni. Mert amikor valaki megsértődik, ott megáll a kommunikáció. Mégpedig azért áll meg, mert valaki nem akarta kimondani vagy meghallani, ami éppen következett volna. Ezért inkább megsértődött.

Október 7-én vasárnap 10.00-18.00-ig az

Őszinte szavakkal - KOMMUNIKÁCIÓ elvonuláson

olyan eszközöket tanítok neked, amelyek megkönnyítik, és áramlóvá teszik meglévő, vagy hamarosan megérkező pároddal a kommunikációt. Hogy ne kelljen senkinek se megsértődni ...

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és foglald le a helyed!

 

És íme, egy VADONATÚJ PROGRAM! Ebben a pillanatban jött le a tervezőasztalról, és

október 17-én szerdán 18.00-20.00-ig már indul is a

Boldogságteremtők Köre!

A program során épésről-lépésre felmérjük, pontosan mi az, ami személy szerint neked boldogságot okoz, és a kilenc hét alatt beépítjük az életedbe. A sok örömnek, amit átélsz közben (és amelyek a 9 hét végeztével egyszerűen megtartható szokások formájában életed részévé válnak) a "mellékterméke" az lesz, hogy a kapcsolataid is rendeződnek:

  • Ha egyedül vagy, megszűnik benned a hiány kínzó érzete, sőt, remekül érzed magad a bőrödben. Ez pedig ellenállhatatlanul odavonzza ideális társadat.
  • Ha kapcsolatban vagy, a figyelmed lekerül arról, a párod mi mindent csinál "rosszul", és átkerül önmagadra, arra, hogy neked mi esik jól. Ettől nyitottabbá, elfogadóbbá, nyugodtabbá válsz, és a problémák maguktól elsimulnak, vagy könnyen megbeszélhetővé válnak.
  • Ha kifejezetten zűrös, vagy se-veled-se nélküled kapcsolatban vagy, itt erőt kapsz ahhoz, hogy hátralépve ránézz a kapcsolatodra, és felismerd, merre érdemes továbbindulnod.
  • Ha szakítás után vagy, 9 héten át lehetőséged nyílik arra, hogy megerősítsd és tápláld magad. Felgyorsul az elengedés folyamata, és újra készen állsz a szerelemre.

Köztünk a helyed e 9 hét során, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó folyamatba, amelyben elkezded megteremteni pontosan azt az életet, amire vágysz!

Kattints ide >>>, olvasd el a részleteket, és foglald le a helyed!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Szereted. Ő is szeret. Mégis … Konkrét javaslatokat találsz benne arra vonatkozóan, hogyan teheted még harmonikusabbá a kapcsolatotokat.


Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Rozália’12 szept 25 - 14:48

Én már 5 éve szeretnék egy társat azért, hogy teljes legyen az életem, ez ideig azonban még nem jött össze ez a dolog. Most már úgy döntöttem, hogy elengedem ezt az egész társkeresősdit, mert azt hiszem, túl görcsösen akartam, hogy legyen egy testi-lelki-szellemi társ az életemben. Különböző társkereső oldalakon próbálkoztam, meg a mindennapokban is nyitott szemmel jártam, valami miatt mégsem sikerült megtalálnom, akire vágytam, illetve egyszer - nem is olyan régen, talán 4 hónapja - találkoztam egy olyan férfivel, akit elképzeltem magamnak, de ő nyilván nem engem keresett, mert nem folytatódott a kapcsolatunk, pedig én nagyon szerettem volna. (egyébként 63 éves vagyok, és lehet, hogy már nem is jön senki nekem az életben) Abban bízom, ha most sikerül ezt a görcsös keresést elengednem, akkor jön el az a társ, akit szeretnék.

Rozália

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim