Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

8 biztos jele annak, hogy jó úton jársz

’12szept17
8 hozzászólás
8 biztos jele annak, hogy jó úton jársz

Valahányszor egy csoportban beszélgetni kezdünk a vágyainkról, szinte mindig felmerül a türelem kérdése. Sokan mondják el, hogy türelmetlennek érzik magukat, és attól tartanak, nem bírják kivárni, amíg a szerelem végre betoppan az életükbe.

Így arra gondoltam, összegyűjtök neked néhány olyan megfigyelést, amiből észreveheted, hogy az álmod bizony megvalósulni készül, és a szerelmed hamarosan megérkezik. Íme:

 

1.  Rendszeresen elképzelsz egy olyan örömteli jelenetet, amelyben ott van melletted a kedvesed, és a szerelem szinte tapintható köztetek.

Saját megtapasztalásaidnak te vagy a teremtője – akár tudsz erről, akár nem. Életed eseményei arra a rezgésre rezonálva alakulnak, amelyet gondolataid hatására kibocsátasz – akár tudsz erről, akár nem. Ezért amikor szerelmet és boldog, harmonikus párkapcsolatot akarsz az életedbe hívni, akkor olyan gondolatokat kell választanod, amelyek erről szólnak, és az ezzel kapcsolatos jó érzéseket hozzák létre.

Szánj rá minden nap néhány percet, és képzeld el, milyen, amikor ott van melletted épp az a társ, akire vágysz, és engedd meg, hogy a megjelenő jó érzésektől felragyogjon arcodon az örömteli mosoly!

 

2. Minden nap teszel valamit az ügy érdekében.

Készítsd fel az otthonod, készítsd fel a szíved! Ha ebben a pillanatban betoppanna a kedvesed, mindent úgy találna, ahogy szeretnéd? Van számára hely az otthonodban; az életedben? Lenne időd, amit vele töltesz? Jól érzed magad a bőrödben? Törődsz magaddal? Sok örömteli pillanatot élsz át? Kipróbálsz új dolgokat? Találkozol új emberekkel? Egy vidám, elégedett, könnyed és nyitott társat találna magának a személyedben?

Minden nap tegyél meg egy apró lépést, amely ebbe az irányba vezet!

 

3. Nem ragaszkodsz az elképzelésedhez arról, hogy az álmod pontosan hogyan fog megvalósulni.

Engedd, hogy az élet elrendezze a részleteket! Pontos tervek és határidők helyett kíváncsisággal és izgatott várakozással tekints az előtted álló napokra és hetekre. Légy nyitott mindenre, ami történik, és engedd bele magad a váratlan helyzetekbe.

Minden nap tedd fel magadnak a kérdést: Ma milyen meglepetés ér? Milyen csodákkal akar megajándékozni az élet?

 

4. A szerelem, és a boldog, harmonikus párkapcsolat tényleg fontos neked.

Nem csak azért keresed a társad, mert a környezetedben mindenki ezt teszi. Nem csak azért vágysz párkapcsolatra, mert a szüleid már követelik az unokát. Nem csak azért akarsz együtt élni valakivel, mert a kultúra, a média és a társadalom azt sugallja: nem elég értékes az, aki egyedül él.

Tisztázd magadban, hogy miért fontos neked a szerelem és a párkapcsolat. Takarítsd ki magadból azokat az elvárásokat, amelyek nem a tieid. Érj el arra a pontra, ahol biztos lehetsz benne: csakis azért vágysz a szerelemre és a párkapcsolati harmóniára, mert elköteleződtél önmagad mellett, és tudod, hogy ezzel még inkább kiteljesíted az életedet.

 

5. Már most tudod, ki az a 3 ember, akinek elsőként elújságolod a hírt.

Olyannyira, hogy szinte hallod, amint lelkendezve mesélsz nekik arról, hogyan történt az egész, és mennyire boldog vagy most. Sőt, azt is látod előre, hogy rendszeres találkozásaitok vagy telefonbeszélgetéseitek alkalmával mindig egyre nagyobb és nagyobb boldogságról számolsz be nekik. Ők pedig örömmel támogatnak ebben, hiszen szeretnek, és jólesik hallaniuk, hogy megint megvalósult egy álmod.

 

6. Sokkal többet mosolyogsz és nevetsz, mint általában.

Hiszen szerelmes vagy! Szereted magadat, az egész életedet, a többi embert, mindenkit, akivel találkozol. Örülsz minden pillanatnak, mert tudod, hogy minden azért történik, hogy egyre közelebb és közelebb vigyen a beteljesüléshez.

Valahányszor felzaklat valaki vagy valami, tudod, hogy ez nem más, mint egy üzenet arról, mi az, amit magadban tisztáznod kell még. Azért, hogy mire a kedvesed megérkezik, még kevesebbre csökkenjen mindaz, aminek a meggyógyításában éppen ő segít majd neked.

 

7. Nem arra fókuszálsz, hogy pontosan ki és milyen lesz ez az ember, hanem arra, hogyan fogod érezni vele magad.

Épp a napokban meséltem valakinek arról, mennyire különbözőek voltak azok a férfiak (mind kívül, mind belül), akiket szerettem, és akikkel együtt éltem. Igazán nem tudnám megmondani, hogy melyik férfi az „esetem”, és melyik nem. Abból tudom, hogy ő „az”, hogy hogyan érzem magam a társaságában.

Így aztán neked sincs más dolgod, mint újra és újra felidézni azt az érzést (mind a testedben, mind a lelkedben), amit a szeretett kedves mellett rendszeresen át akarsz élni. Minél gyakrabban, és minél intenzívebben teszed ezt, annál nagyobb vonzerőt gyakorolsz rá. Meglátod: amikor megérkezik, kívül-belül nagyon fogtok egymásnak tetszeni …

 

8. Néha úgy viselkedsz, és úgy beszélsz, mintha a kedvesed máris ott lenne melletted.

Megsimogatod az ágyban a tiéd mellett lévő párnát; reggel behunyod a szemed, rágondolsz, és elmeséled neki, mivel foglalkozol aznap; este pedig arról mesélsz, hogyan telt a napod.

Időnként írsz neki egy levelet, amit majd akkor küldesz el, amikor már a címét is tudod. Megírod neki, hogyan képzeled közös életeteket, és mi mindent fogtok együtt átélni és megvalósítani.

Nos, mennyit találtál, ami már így van? Minél többet, annál rövidebb idő van hátra a kedvesed megérkezéséig. Ha pedig keveset, vagy egyet sem, akkor nincs más dolgod, mint szépen sorban beépíteni az életedbe mindegyiket.

Eközben én is örömmel támogatlak abban, hogy magadhoz hívd a társadat, és átadd magad a szerelemnek; a boldog, harmonikus párkapcsolatnak. Éppen most az alábbi programokból válogathatsz:

 

Korlátok nélkül - meditációs est

szeptember 20-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig

Erre a meditációs estre várlak Téged is, ha

  • úgy érzed, valami blokkolja az energiáidat, és nem tudsz előre lépni, bármennyire is szeretnél;
  • szeretnéd saját határtalanságodat végre megtapasztalni;
  • szívesen elengeded azt, amire már nincs szükséged;
  • szeretnél erőre és kitartásra szert tenni a számodra fontos területeken;
  • vágyod a változást és félsz is tőle, ezért szeretnéd, ha kiegyensúlyozottan menne végbe;
  • szeretnél rugalmasabbá válni;
  • erőfeszítés helyett könnyedségre vágysz.

Ebben a meditációban ténylegesen megtapasztalhatod azt a bizonyos egység-élményt. Azt, amikor eggyé válsz mindennel, ami létezik, és megérzed, hogy valóban hatalmadban áll megteremteni mindent, amire vágysz.

Kattints ide >>>, tudj meg róla többet, foglald le a helyed!

 

Szerelmi jóslás - másképp

szeptember 25-én, kedden

Ez egy különleges, izgalmas, erőteljes gyógyító hatással rendelkező, egyéni konzultációs módszer. Beszélgetésünk folyamatában felismered azokat a csapdákat és belső korlátokat, amelyek visszatartanak attól, hogy azt éld át a szerelemben és a kapcsolataidban, amit szeretnél. Amikor felismered, hogy mi az, ami megakadályozza a boldogság és a harmónia megélését, képes vagy átalakítani a nehézséget okozó helyzetet.

Kattints ide >>>, tudj meg róla többet, válassz magadnak időpontot!

 

Őszinte szavakkal

egynapos kommunikáció elvonulás október 7-én vasárnap, 10.00-18.00

A boldog, örömteli párkapcsolathoz elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elvárások helyett kéréseket megfogalmazni, és mindent, ami felmerül, megbeszélni a kedveseddel. Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a hozzád méltó partner. Ezen a napon olyan módszereket tanítok neked, melyekkel elérheted, hogy meglévő, vagy leendő pároddal a beszélgetésekből vádaskodás és hatalmi harc helyett mély megértés, együttérzés, és szeretet szülessen.

Kattints ide >>>, tudj meg róla többet, foglald le a helyed!

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Hogyan teremthetsz meghitt közelséget? Arról az 5 alapgondolatról szól, amelyek meghatározzák a szerelmi életedet - akár tudsz róla, akár nem ...

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Zsuzsanna’12 szept 17 - 12:45

Kedves Kriszta!
Végiggondolva leveled pontjait, örülök, hiszen nekem ezek beépültek már az életembe, most már legyen itt a párom!
Úgy legyen ahogy írtad, ez minden vágyam.
szép napot és sok mosolyt.

Zsuzsy

Rita’12 szept 17 - 13:14

Kedves Kriszta!
Már régóta olvasom a blogodat, nagyon sokat segítettél az írásaiddal. Sajnos még nem jutottam el hozzád a távolság miatt, de egyszer ezt is leküzdöm majd.
A mostani írásodhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy aki nem szeretne már olyan társat, aki együtt él vele, vajon annak is működnek a fent megadott pontok? Az egyik pontban írod, hogy el kell mondani 3 embernek... Én ilyet nem szeretnék... Ezt a pontot én szeretném kihagyni, akkor fog működni? Vajon találhatok olyan férfit, aki nem együtt-lakást szeretné megélni, hanem csak a szerelmet? Akkor is lehetséges őszinte, igazi szerelem?

Rita

Sarkadi Kriszta’12 szept 17 - 16:43

Kedves Rita!

Persze. Ha már pontosan tudod, hogy mire vágysz (és ennek nem része az együttélés), akkor azt fogod megteremteni. Nem kötelező együtt élni, és hozzád egy olyan társ fog érkezni, aki szintén nem vágyik erre.

Akkor is lesznek a hétköznapjaidnak olyan részei, amelyek megváltoznak attól, hogy ő az életed része lesz. Így érdemes megvizsgálnod, hogy ezek könnyen felszabadíthatók-e?

Nem muszáj elmondani három embernek. Ez a pont inkább arról szól, hogy amikor már lelkendezve mesélsz másoknak a benned ébredező, egyre jobb és szeretettelibb érzésekről, akkor tudhatod, hogy közel a pillanat. Sőt, azt is lehet, hogy csak kigondolod, kinek mondanád el, és hogyan, de aztán nem teszed meg. Az a fontos, hogy a képzeletedben élénken lejátszódjon.

Bár amikor az ember lányát úgy istenigazából elragadja a szerelem, azt nagy öröm világgá kürtölni ...

A szerelem nincs helyhez kötve. Akkor is megszületik köztetek, ha nem tervezitek az együttélést. Ám lehet, hogy annyira megszeretitek egymást, hogy meggondoljátok magatokat ...

Szeretettel,

Kriszta

Ildikó’12 szept 18 - 09:13

Kedves Kriszta!
Rendszeresen olvasom a cikkeidet, kapom a hírleveleket, sok programot találok, ami nagyon érdekelne, amin szívesen részt vennék....de 2 * 2 órányi utazásra lakom Budapesttől, így tulajdonképpen a legtöbb programod, meditációs ested elérhetetlen számomra. Vidékre nem tervezel programokat? Tudom, hogy nem menne heti rendszerességgel, de 2-3 havonta egy szombat, vagy péntek délután?
Köszönöm válaszod és további erőt és egészséget kavánok választott hivatásodhoz!

Ildikó vidékről

Rita’12 szept 18 - 15:50

Kedves Kriszta!

Köszönöm a kedves válaszod :)

Rita

Sarkadi Kriszta’12 szept 26 - 12:51

Kedves Ildikó!

Szívesen megyek el bárhová. A kihívást mindig a megfelelő létszámú résztvevő összetoborzása okozza. Ebben ugyanis nem tudok részt venni, ezt valakinek fel kell vállalnia ott, helyben. Ha úgy látod, hogy ez működhet így, akkor egyeztethetünk időpontot és témát.

Szeretettel,

Kriszta

Borosnyay Péter’12 szept 29 - 22:21

Kriszta !

8-ból 7 megvan ...
:-)))))))))))))))))))
YUPPIIIIIIIIIIIIIIIII !

1. naponta (többször)
2. a szívem kész, az otthonom is alakul :-))
3. rendben van
4. rendben van
5. négyet írtam, nem baj ?
6. rendben van
7. hmmm ... minél gyakrabban ???
8. ezen még van mit tuningolni

Köszönöm :-)))

Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm.

Petyus

Edit’16 máj 11 - 22:14

8/8 ;) már alig várom hogy eljöjjön

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim