Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mágnes Műhely - kétnapos szerelemvonzó elvonulás: október 4. és 11. (vasárnap)

Szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára? Ezen a két hétvégi napon 8 különleges meditációban veszünk részt, amelyek mély, belső átalakulást hoznak létre, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem. Nyitott vagy az újra? Gyere, tarts velünk, és használd ki összegyűjtött friss energiáidat: engedd be az életedbe a szerelmet és a társadat! 

 

Időpont: 2015. október 4. és 11. vasárnap, 10.00-18.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli Pályaudvarnál


Miről szól?


Sokféle oka lehet annak, ha úgy érzed, szíved legmélyéről vágysz egy társra, ő viszont valahogy mégsem akar megérkezni. Én most ezek közül kettőt emelnék ki, mivel ezeket rakja rendbe a Mágnes Műhely. 

 • Mivel valahol mélyen nem hiszel benne, hogy te is érdemes vagy arra, hogy örömteli boldogságban élj a pároddal, rendre elszalasztod a kínálkozó alkalmakat, vagyis öntudatlanul megakadályozod, hogy létrejöjjön ez a szeretetteli kapcsolódás.
 • Mivel elvesztetted a kapcsolatot a szíveddel, nem tudod eldönteni, hogy mire is vágysz valójában. Az, ahogyan a párkapcsolatokat elképzeled, az általad látott mintákból, illetve a társadalmi és kulturális elvárásokból táplálkozik.

Talán te is ismered Feldmár Andrást, a Budapesten született, Kanadában élő pszichiátert, akitől én is rengeteget tanultam a szabad, őszinte, kötöttségek és szégyenérzet nélküli kapcsolatok létrehozásáról és fenntartásáról. Tőle idézek most:

Egy spontán és őszinte, autentikus ember csak olyan családból származhat, ahol nem voltak erős akaratok, nyomás, irányok, amit a gyereknek követnie kellett. Minél nagyobb a nyomás, annál inkább elfelejti a gyerek, hogy ő mit akar, otthagyja a saját szabadságát, hiszen csak arra van ideje, hogy reagáljon a mások akaratára. Így vagy elkezd engedelmeskedni és teljesíteni, vagy fellázad és ellenáll. Sem az engedelmesség, sem a lázadás nem autentikus.

Viszont a fent említett család olyan ritka, mint a fehér holló. A többség, magamat beleszámítva, csak úgy találhatja meg az utat ahhoz, hogy autentikus legyen, hogy terápiában és meditációban rengeteg időt tölt egy olyan “légüres térben”, ahol

 • védve van a mások véleményétől, vágyaitól, akaratától és
 • végre odafigyelhet a saját szívére. 

Mivel éveken keresztül elhanyagoltuk a szívünket, miért szólna hozzánk csak azért, mert most egyszerre odafigyelünk. Meg kell győznünk a saját szívünket, hogy mostantól kezdve soha többé nem fogjuk elhanyagolni és egyszer csak, csodák-csodája, meg fog szólalni.

Minden meditációnak többek között az is a célja, arra ad módszereket, hogy megszabadítson az automatikus szokás-mintáktól és helyettük megszólalhassanak a szívből jövő visszhangok. Ehhez elsősorban az szükséges, hogy lelassuljunk és odafigyeljünk arra, ami történik, amit csinálunk.

Mindenki tapasztalhatja, hogy ha túl gyorsan vezetünk egy autópályán a lehetséges kijáratokat észre sem vesszük. Amit nem veszünk észre, az már nem lehetőség, tehát elveszítjük a szabadságunkat a sebesség miatt. Sajnos a belátás, hogy a szokásaim rabja vagyok, nem elég arra, hogy megszabaduljak tőlük.

Amikor már tisztán látom, hogy itt jön egy kijárat, most elhagyhatnám a szokásos utat és letérhetnék az autópályáról egy ismeretlen mellékútra, a döntést meghozni meglepően nehéz. Bátorság és az akaraterőm teljes bedobása szükséges ahhoz, hogy otthagyjam a megszokott irányt. Nehéz, de lehetséges.

Ezért a Mágnes Műhely gerincét egy 8 meditációból álló, lélektárs-behívó kurzus adja. Ebben a két napban (illetve a közöttük eltelő héten) egy sűrített, rendkívül erős impulzus ér, így a belső változás megtörténik, és elindít az ideális társad felé vezető úton. Valószínűleg úgy fogod érezni, mintha kívül-belül jól megdolgoztak volna, és valamiféle gyorsítópályára került volna az életed.

Tehát készen állsz rá, hogy találkozz a lélektársaddal? Ez az elvonulás ugyanis arról szól, hogyan hívhatod magadhoz azt az ideális partnert, aki 

 • kiteljesíti, aki vagy; 
 • a lelked szintjén is kapcsolódik hozzád; és
 • a szeretet forrása a számodra. 

A két nap, valamint a közöttük eltelő hat nap során sokat tanulunk önmagunkról, és megvizsgáljuk, szükséges-e még tennünk valamit annak érdekében, hogy készen álljunk arra a szerelmi kapcsolatra, amelyre szívünk legmélyéről vágyunk. 

 

 

Kik azok a lélektársak?

A lélektársak olyan szeretteink, akikkel mély kapcsolódást élünk át, és akikkel azonos vagy hasonló az utunk és az életfeladatunk.

Lélektársad talán azért érkezik az életedbe, hogy veled együtt ugyanazokat a tapasztalatokat élje meg, és ugyanazokat a tudnivalókat sajátítsa el. De lehet olyasvalaki is, aki spirituális fejlődésedet támogatja azzal, hogy segít neked több mindent megtanulni önmagadról, valamint módot kínál arra, hogy megnyisd a szívedet.

Lélektársad lehet

 • valaki, akivel ugyanazon a szellemi úton jártok;
 • valaki, akivel együtt munkálkodtok a világ szebbé tételén; és
 • olyasvalaki is, akivel arra köteleződtök el, hogy életet adtok gyermekeiteknek, és felnevelitek őket.  

 

Kinek szól?

Köztünk a helyed e hétvégén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó folyamatba, amelyben összekapcsolódhatsz leendő társaddal. A két (plusz hat) napos Mágnes Műhely neked szól, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak; 
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz;
 • hajlandó vagy felismerni és elengedni azokat az illúziókat, téves hiedelmeket, valamint másoktól átvett mintákat, amelyek már nem szolgálnak téged; 
 • hajlandó vagy összekapcsolódni belső bölcsességeddel - lelked hangjával -, és az ő iránymutatásait követve új, tiszta, szeretetteli életet kezdeni;
 • megelégelted az egy helyben topogást, és végre szeretnéd rendbe rakni az életedben a szerelem és a párkapcsolat „területét”;
 • valódi változást szeretnél;
 • örömmel válsz részévé egy jókedvű, támogató közösségnek.

Szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára? Szeretnél egy nagyot lendíteni azon, ahogy a mindennapjaidat éled? Szeretnél új módon viszonyulni saját magadhoz? Szeretnél több örömet és felszabadultságot megtapasztalni? Szeretnéd valóra váltani az álmaidat?

Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, jelentkezz már most! Induljunk el ezen az úton együtt, és találkozzunk!

 

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ezen a 2+6 napon több rendkívül erőteljes módszert ötvözünk:

 • A meditációk során módosult tudatállapotba kerülünk, amelyben sokkal könnyebb megtenni azokat a lépéseket, amelyekre a boldogságunk megteremtéséhez szükség van. Meditáció közben összekapcsolódunk saját belső bölcsességünkkel, és felvesszük a kapcsolatot leendő társunk lelkével is.
 • Ez a módosult tudatállapot (a szíveddel való összekapcsolódás) teszi lehetővé, hogy végre megmutatkozzon előtted, mi az, amire valójában vágysz: lehántva róla a régi mintákat, valamint a kulturális és társadalmi elvárásokat. Innentől kezdve pedig szinte gyerekjáték lesz mindezt megvalósítani.
 • A meditációban átélteket önismereti gyakorlatokkal és játékokkal rögzítjük és tudatosítjuk.
 • A két vasárnap közötti hat napban egyszerű, otthon végezhető feladatokkal tovább mélyül az első napon elkezdődött folyamat.
   

Mire számíthatsz még?

 • Huszonöt éves tanítói tevékenységem során sokszorosan megtapasztaltam, hogy ha intenzív, tudatos figyelmet irányítunk életünk egy területére, akkor ott elkerülhetetlen a változás. Ezt fogod átélni te is a két hétvégét követő hetekben.
 • A meditációk természetéből fakadóan újra és újra szeretettel töltődünk fel, ami – azon kívül, hogy minket is gyógyít -, kisugárzik a környezetünkre. Ezáltal válunk mágnessé, és így kezdjük el magunkhoz vonzani azt, aki épp a mi szerelmes társunk akar lenni.
 • Megtanuljuk, hogyan kapcsolódhatunk rendszeresen a belső bölcsességünkkel, így később is, bármikor létre tudjuk hozni a kapcsolatot.
 • Rendszeresen gyakorlatoztatni fogjuk a fantáziánkat – ez szükséges ahhoz, hogy megteremthessük azt az életet, amire vágyunk.
 • A folyamat végére megszületik benned az a belső erő, amely folyamatosan megerősít majd abban, hogy jó úton jársz, és a megfelelő helyen és időben össze fogsz találkozni ideális társaddal.

Én mindenesetre azt szeretném, hogy minden résztvevő új, boldog, kiteljesedett életet élő emberként induljon haza a második nap végén. Ezért arra kérlek, hogy ez alkalommal tedd félre a kifogásokat, meg a jól bevált magyarázatokat arra vonatkozóan, hogy miért nem tudod ezt vagy azt megtenni. Ehelyett hallgass a szívedre és jelentkezz bátran erre az izgalmas utazásra!
 

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

A Mágnes Műhelyben való részvétellel két teljes napot, (közte pedig minden nap kb. 30 percet) szánunk arra, hogy figyelmünket koncentráltan arra fordítsuk, amit a szerelem és a boldog, örömteli párkapcsolat vonatkozásában átélni szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy ez idő alatt számtalan olyan új érzelmi és gondolati mintád alakul ki, amelyek vágyaid megvalósításában ezután folyamatosan támogatnak. 

Az első vasárnap végén megkapod azt a 6 feladatot, amelyből egyet-egyet minden nap érdemes elvégezned. Így a második vasárnapon már úgy találkozunk, hogy közben jelentős takarítást végeztél régi mintáid és korlátozó hiedelmeid terén.

A két napban átélt 8 meditáció témái az alábbiak lesznek:

1. A lélek-központunkból való kapcsolódás megteremtése

 • Elkezdjük végiggondolni, hogy milyen partnerre, milyen párkapcsolatra vágyunk;
 • meditációban összekapcsolódunk saját lelkünkkel; és
 • felvesszük a kapcsolatot a lehetséges partnerek lelkével is.

2. Lélekszintű találkozás

 • Eldöntjük, meghatározzuk, véglegesítjük, hogy mire vágyunk;
 • elkezdjük kinyitni a szívünket, hogy befogadhassuk, aki/ami érkezik.

3. Ismerkedés a lélektársunkkal

 • Elkezdünk megismerkedni a másikkal: ő mire vágyik egy kapcsolatban?

4. Szerelmi kapcsolatunk lehetőségeinek feltérképezése

 • Megnézzük a jövőt: milyen lesz a kapcsolatunk együtt? 
 • Mi a kapcsolatunk magasabb célja?
 • Milyen leckéket kell majd megtanulnunk együtt?

5. Felkészülés a társunkkal való kapcsolódásra 

 • Felkészülünk a kapcsolat létrejöttére;
 • elménket és szívünket összekapcsoljuk;
 • elkezdjük az önmagunkról kialakított képet kitágítani;
 • elengedjük a múltat, és megbocsátjuk, amit szükséges;
 • feloldjuk blokkoló hiedelmeinket;
 • elkezdjük örömteli, boldog életünket kialakítani.

6. Tanácskozás belső bölcsességünkkel

 • Belső tanácsadónktól kérünk segítséget: a vele való beszélgetésben ránézünk, hogy tényleg akarjuk-e ezt a kapcsolatot;
 • átalakítjuk azokat a gondolatokat és hiedelmeket, amelyek arról szólnak, hogy nem lehet részünk valódi, örömteli párkapcsolatban;
 • megnézzük, hogy mi az, ami visszatart;
 • mi az, amitől esetleg félünk; és
 • mi az, amit még tudnunk kell.

7. Találkozás személyiségünk különböző részeivel

 • Találkozunk személyiségünk azon részével, aki esetleg ellenáll a kapcsolat létrejöttének. 
 • Minden alszemélyiségünkkel együttműködést alakítunk ki, összehangoljuk a tevékenységüket. 

8. Szerelmes társunk behívása az életünkbe

 • Most már készen állunk rá, és behívjuk lélektársunkat.
 • Megünnepeljük az egyesülést, és energiával töltjük fel a kapcsolatot. 
 • A fizikai világban is megteremtjük számára a helyet. 

 

 

Ők is ajánlják:

"Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta csoportját választania. A csoportos munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye bármely csoportban." (Villányi Péter, www.villanyipeter.hu)

 

"Kriszta minden csoporthelyzetben teljes személyiségével jelen van, valamint képes csatornát alkotni a spirituális és földi energiák között, amely energiaáramlás így az általa vezetettek számára is hozzáférhetővé válik. Mindez óriási mértékben segít másoknak is megtapasztalni a saját jelenlétüket, utat találni valós önmagukhoz, amely különleges lehetőség a személyes fejlődésben való előrelépéshez, tudatosságunk emeléséhez."
(Domján Móni, www.monikaesatarot.blog.hu)"Már ezerszer meggyőződtem a saját párkapcsolataim fontos dilemmáikor és nehéz pillanataiban, hogy nem látok tisztán, amikor nyakig benne vagyok az adott helyzetben. A Krisztával átélt közös csoportok mindig segítettek rálátni magamra és a kapcsolatra. Megnyugodtam, és szeretettel tudtam visszalépni ezekbe a helyzetekbe."
(Demeter István, lhtraining.hu)

 

 

A résztvevők véleménye:

Hogy mit adott nekem a Mágnes Műhely hétvégi elvonulás? Elsősorban két nagyon kellemes és nyugodt, de munkás napot. Ezeken a napokon azt tapasztaltam, hogy a meditációk sokkal mélyebbről indították el a folyamatot bennem. Hiába olvastam el a témában a legalkalmasabb könyveket, mégis csak elmélet maradt, és a gyakorlati elsajátítás, a hitem megerősítése ezen a hétvégén nyert értelmet. A folyamatos meditációk során egyre többet tudtam meg magamról, a lelki társamról, akivel kapcsolatban már nincsenek kétségeim. Sziklaszilárd hittel tudom, hogy a megfelelő időben és helyen találkozni fogunk, ezért megnyugvás, felszabadultság és öröm van bennem. A legfontosabb tapasztalat amit meg szeretnék osztani, hogy ameddig megérkezik, addig is ÉLVEZZÜK AZ ÉLETET! :) Köszönöm még egyszer, hogy részt vehettem ezen az elvonuláson! (Csongrádi Ágnes, www.dekorfestes.shp.hu)

► Kedves Kriszta! Még friss az élmény, de lehet, hogy korai a válasz. :) Ma - két nappal a Mágnes Műhely után - hazafele jövet a buszon megismerkedtem egy sráccal. Annak ellenére, hogy a nőkhöz vonzódom, ennek azért van nagy jelentősége, mert általában idegenekkel nehezen kezdeményezek beszélgetéseket. Ez alkalommal viszont magától értetődő volt - már, amikor felszállt a buszra. Csak akkor még nem ült le mellém, gondolkodott még egy megállót. Érdekes volt, ahogy az élet odasodorta mellém. A buszról való leszállás után folytatódtak a furcsa események. Az aluljáróban egy néni rózsákat árult, gondolkodás nélkül mentem oda hozzá - pedig úgymond épp nincs kinek vennem. A néni szálanként nem adta el a rózsákat, így egy kilenc rózsából álló csokorral a kezemben kelltettem meglehetősen nagy feltűnést az utcán. Már csak a nézésükből el tudom képzelni milyen gondolatok fordultak meg a mellettem elhaladó nők fejében ... Miután a hazaértem, a kilenc rózsát rövidebbre vágva hosszúkás pohárban különböző helyeken helyeztem el a lakásban. Az este további pozitív élményeit nehezen öntöm szavakba ... inkább belső történések, mint külső események. Holnap elképzelhető, hogy új történetekkel jelentkezem. Üdvözlettel és köszönettel: Marci

A Mágnes-kör olyan volt, mint egy lézeres szemműtét. Gyorsan, nagyon pontosan, és viszonylag kevés és gyorsan gyógyuló szövődménnyel állította vissza az éleslátásom. Annak szabadsága és felelőssége azonban, hogy meggyógyult szemem világát az életben mire fókuszálom, már a Mágnes-kör alatt mindvégig és persze utána is megmaradt nálam. Azért jöttem el, mert egy több éve tartó, kizárólag önállóan végzett belső tisztítási / önismereti / fejlődési folyamatban több hónappal korábban teljesen elakadtam. Éreztem, hogy a szerelem / párkapcsolat témában valami óriási gát van bennem, egy végső akadály, amit nem ismerek, és amit egyedül nem tudok feloldani. Ezen mindenképpen tovább akartam lépni, ha kell, akkor segítséggel. Kellett. A csoportban merőben új megtapasztalások értek: mélyebb önismeret, a tudat teremtő erejének még erőteljesebb felismerése és megélése, mint korábban. Nehézséget az okozott, hogy sokszor elsőre sok(k) volt a meditációk során kapott élmény-, kép- és érzésanyag, fáradtan, összekuszálódva, néha teljesen elerőtlenedve éreztem magam. Aztán mindig meglepően gyorsan összeálltak a képek, gondolatok, iránymutatások a rá következő napokban. Nagyon sok új élmény ért: új barátságok születtek az életemben; nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam mind a külsőmre, mind a belső kisugárzásomra vonatkozóan; esetenként már-már ijesztően megvalósult - fizikálisan is! - a tudat teremtő hatalma. A tanfolyam sok új nézőpontot hozott, önbizalmat adott és bátorítást a további munkához. A teremtés és az egyensúly örömteli állapota mindenkit széppé és gazdaggá tesz. Az újabb résztvevőknek ezt javaslom: bizalom, bátorság, következetesség, nyitottság. Merjük megosztani másokkal a saját érzéseinket, élményeinket, illetve figyeljünk másokra is, de szigorúan ítélkezés, összehasonlítás és megmentési vágy nélkül. Ja, és sok papírzsepi! (Izabella)

► Amikor eldöntöttem, hogy részt veszek, úgy éreztem, nem bírok fölállni a padlóról egymagam. Szomorú voltam nagyon. Szerencsére a folyamatban rádöbbentem, hogy jobban szeretek élni, mint nem élni. Kíváncsi is vagyok, mit csinálok még ezen alakomban e földgolyón. S ezek a gondolatok és érzések erősebbek, mint a depresszióm. Két kivételesen szép meditációm volt. Az egyik a 4., amelyikben találkoztam gyönyörű, vad, s szabad lélektársammal. Vele. Akire vágyom. Érzem az érzést, amivel meg fogjuk egymást érezni. S a 8. volt a másik gyönyörséges. Abban in concreto "összeházasított" bennünket a végtelen, kicsit szürkés óceánparton egy angyalfiú. Egy sírós, fájós, nehéz meditációm volt. Ez az 5. számú. Ebben régi emlékek szakadtak föl, melyek a férfinéptől való elzárkózásomban nagymértékben hatottak. A gyakorlatok során minden alkalommal elengedtem valakit, valamelyik sebem elkezdett hegesedni, volt, amelyik begyógyult. Iszonyat sebességgel hagytam hátra fájó emlékeket, illetve fordítottam át magamban értelmezésüket. Szüleimmel egy eddigitől teljesen eltérő kapcsolat alakult ki köztünk: természetesebb. Összejött két zenei formációm, akikkel már előadásaink is voltak. Ez pont erre az időre esett, s megkönnyített szívemmel, ill. folyamatosan könnyebbülővel nyugodtabban tudtam hinni létrejöttünkben. Az elengedéseket iszonyat begyorsította ez a folyamat. Szerintem sokszor ennyi időbe telt volna egyedül elengedni, egyáltalán megtalálni az elengednivalókat. Határozottan jobban vagyok. Új kapcsolatok jöttek életembe. Annak ajánlom, aki úgy érzi, egyedül nem megy, s biztonságra, illetve szakértő mesterre vágyik. De fontos, hogy gondold komolyan. (Gyöngyő)
 

 

Kinek nem való?

Ezt a két napot beszélgetéssel, játékokkal, meditációval, és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik.

Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés szereteten, tiszteleten és elköteleződésen alapuló kapcsolatban élni a szerelmeddel, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel ezeket az órákat. 

 

Miért Mágnes Műhely a címe?

A résztvevőkből egy egymást támogató és bátorító csapat alakul, akik elszánták magukat arra, hogy végre bevonzzák életükbe az ideális társat azáltal, hogy saját maguk válnak azzá.

Az a célunk, hogy elkezdjünk mágneses vonzást gyakorolni arra az emberre, aki épp hozzánk való. 

Két teljes napot (és hat napon át kb. fél-fél órát) töltünk belső műhelyünkben, és azon dolgozunk, hogy létrehozzuk magunknak azt az életet, amire vágyunk: a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot.

 

Mennyibe kerül?

A Mágnes Műhely részvételi díja:

25.000 Ft

 

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a sárga Jelentkezem most! gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová a részvételi díjat át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, vagy legkésőbb a találkozó előtti pénteken, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
   

Jelentkezz most!

Várlak szeretettel.

Kategóriák: Elvonulás

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta További referenciák

Korábbi írásaim