Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Az élet szép!

’12márc02
4 hozzászólás
Az élet szép!

Hol másutt, mint a női mosdóban került sor arra a beszélgetésre, amit egy egész napos találkozó egyik szünetében ejtettünk meg. Annával – aki szintén gyógyító -, azon tanakodtunk, mi lehet az oka annak, hogy annyi a magányos ember, aki – bárhogy próbálja -, mégsem talál párra.
- Szerintem az, hogy rettegnek – mondta Anna.
- Rettegnek? Mitől? – kérdeztem.
- Attól, hogy úgy maradnak. Attól, hogy a helyzet sohasem fog megváltozni, és még hosszú éveket kell egyedüllétben leélniük. Legalábbis az én barátnőimet – akik néha hozzám járnak elsírni a bánatukat -, ez aggasztja a legjobban.
- De hát éppen így tartják magukat benne! – mondtam, bár tudtam, hogy ezzel Anna is ugyanúgy tisztában van.
- Igen, én is mindig azt válaszolom nekik, hogy pont ezen kellene változtatniuk. A kesergés és félelem helyett inkább pozitív hozzáállásra lenne szükségük. Csak így válhatnak nyitottá és vonzóvá, csak így történhet meg velük, amire vágynak!

Ezen a ponton vissza kellett rohannunk a terembe, mert folytatódott a program. Én azonban tovább gondolkodtam azon: miért olyan nehéz kialakítani, és aztán fenntartani pozitív hozzáállásunkat? És tulajdonképpen miért vált ez az utóbbi időben még sokkal fontosabbá, mint korábban?

Azt már régóta tudom, hogy hatalmas erő rejlik a pozitív gondolkodásban. A pozitivitás ugyanis nem azt jelenti, hogy tagadjuk a problémákat, és a "homokba dugjuk a fejünket", hanem azt, hogy a látszólag negatívban is meglátjuk a pozitívat. Gondolj csak bele: a teremtés mindig pozitív. Ha pozitívak vagyunk, összeköttetésbe lépünk a teremtő erőnkkel. Pozitívnak lenni azt jelenti, hogy panaszkodás helyett elfogadjuk, ami van, és igyekszünk kihozni belőle a lehető legjobbat. Előfordul, hogy az élethelyzeteken, amelyekbe belecsöppenünk, egy ideig nem tudunk változtatni. De mi dönthetjük el, hogyan viszonyulunk hozzájuk, és hogyan érezzük magunkat bennük. Amikor pozitívan gondolkodunk, akkor a megoldásokra és a lehetőségekre fókuszálunk.

Azt biztosan te is tudod már, hogy minden pillanatban információkat küldesz magadról az „éterbe”: egy speciális, csak rád jellemző rezgést, amelyre a válasz azonnal el is indul feléd. És amint ez megtörténik, a jelenlegi és jövőbeni körülményeid is elkezdenek megváltozni, válaszul a rezgésre, amit kiküldtél. Furcsa, de gyakorlatilag az egész univerzumra hatással vagy azzal, amit érzel, gondolsz, mondasz és teszel. Minden (minden!) megnyilvánulásod arról mesél, mi az, amiben hiszel; mi az, amire vágysz.

Ahhoz azonban, hogy valóban eszerint is tudjunk élni, és szeretetteli rezgéseinkkel képesek legyünk létrehozni, majd megtartani a számunkra ideális szerelmi kapcsolatot, néhány rendkívül mélyen gyökerező hiedelmet kell átalakítanunk magunkban. Ők azok:

  • A fejlődés és vágyaink megvalósulása kizárólag fájdalmas tapasztalatokon, küzdelmen és sok munkán keresztül történhet meg. Vagyis amíg nem tettem le eleget az asztalra; amíg nem váltam elég jóvá és széppé; amíg nem felelek meg minden külső elvárásnak, addig nem érdemlem meg a párkapcsolati boldogságot.
  • A külső (a fizikai érzékszerveinken keresztül megtapasztalható) világ fontosabb, mint a belső (mindaz, ami a lélek, az érzések, és a látomások birodalmába visz). Vagyis ahhoz, hogy megtaláljam a párom, minden hétvégén el kell mennem bulizni, ott nagyon jól kell kinéznem, fel kell mutatnom, mim van (autó, magas fizetés és pozíció, drága lakás), és mindenáron el kell érnem, hogy felfigyeljenek rám.
  • A jóból nem jut mindenkinek. Tehát úgyis hiába próbálkozom, a legjobb pasikat és a legszebb nőket már elkapkodták, nekem csak a maradék juthat.

Ismerősen hangzanak ezek a gondolatok? Vagy te már a „másik oldalon” állsz? Te már tudod, hogy

  • valójában minden könnyedén az öledbe hullik, mihelyt megértetted, hogy az élet – mindig és minden pillanatban – TÉNYLEG szép?
  • minél többet teszel annak érdekében, hogy rendszeres kapcsolatban légy a saját lelkeddel; valódi önmagaddal; az intuícióddal; halk belső hangoddal, annál hamarabb megérkezik az életedbe a szerelem?
  • mindenből van bőven (neked tetsző férfiakból/nőkből is, sőt olyanokból is, akiknek épp te tetszel), és mindenki megkaphatja mindazt, amire vágyik?

Ez a gondolati váltás egy pillanat alatt bekövetkezhet, a te életedben is. Egyvalamit kell csak tenned: tisztán tartani magadban a teret ahhoz, hogy az új gondolat kicsírázhasson és gyökeret ereszthessen. Ez pedig rendszeres takarítást és folyamatos figyelmet kíván, épp azért, mert a minket körbevevő világ jó része még a régi hiedelmek szerint él. De egy biztos: csak rajtad múlik, hogy mikor milyen gondolatot választasz magadnak.

Ehhez a belső takarításhoz két programot is ajánlok most neked.

 

Március 6-án (kedden) Az élet szép című meditációs est

átélésével óriási lépést tehetsz annak érdekében, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem. A meditáció hatására ugyanis

  • mély hálát érzel mindazért, ami máris jelen van az életedben;
  • jókedvűvé és vonzóvá válsz;
  • egyre jobban érzed magad a bőrödben;
  • felismered, hogy valójában erős vagy és magabiztos;
  • mély, pozitív változáson megy át az, ahogy önmagadra, a többi emberre, és a világra tekintesz;
  • mindez megemeli a rezgésszintedet, és a jó dolgok elkezdenek beáramlani az életedbe.

Kattints ide >>> a részletekért!

 

Szerdánként pedig a Párkapcsolati Gyorsszerviz keretében várlak.

Ez egy különleges, személyre szabott gyógyító folyamat, amelyben épp azokra az elavult hiedelmeidre nézünk rá, amelyek eddig megakadályoztak a párkapcsolati boldogság megélésében. Miután tudatosítottad, könnyedén szélnek eresztheted őket, és többé nem fognak az utadba állni.

Kattints ide >>>, és válaszd ki magadnak a legmegfelelőbb időpontot!

 

Aztán pedig írd meg a hozzászólások között: Te hogyan tartod fenn a pozitív hozzáállásodat? Milyen helyzeteken segített már át az, hogy hittél benne: a végén minden jóra fordul? Vagy épp ellenkezőleg: ez neked egyáltalán nem megy? Nem hiszel benne? Marhaságnak, „népbutításnak” tartod? Szerinted mi kell ahhoz, hogy valóban harmóniában és szerelmes, meghitt közelségben élhessünk egymással?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Andi’12 márc 02 - 11:58

Szia Kriszta,
Ez így tényleg nagyon szép és igaz! Jómagam azt tapasztalom, hogy ahhoz, hogy működjön a pozitív gondolkodás, sőt, hogy spontán pozitívvá váljon és ne választás kérdése legyen, nagyon sok blokkoldás, néha előző életekbeli utazás is szükséges (ami nem kell, hogy fájjon). Hogy kijöjjenek a gócok, oldódjanak a karmák, átjárhatóvá váljon energiarendszerünk, hogy visszasimuljunk létezésünk természetes állapotába. És akkor a külvilában is minden spontán és azonnal megtörténik.
Nagyon köszönöm Neked a csodás írásokat, és kívánok Neked és kedves Olvasóidnak is örömteli gyógyulást, szerelmet, életet!:)

polixeny’12 márc 03 - 10:10

Kedves Kriszta!
Pozitív embernek mondom magam, mindig próbálom a pozitív oldalát nézni a dolgoknak. Viszont viszonylag sokáig nem volt párom, nehéz időszak volt. Azóta megtaláltam a legtökéletesebb személyt, nagyon boldog vagyok vele. És most jön a DE! épp a sok csalódás, negatív tapasztalatom a férfiakkal mindig arra sarkall, hogy ne bízzak meg teljesen, ne adjam oda teljesen a szívem. Egy szóval félek. Párom erre semmi okot nem ad, nagyon türelmes, figyelmes és szeretjük egymást. Amiről az előttem szóló ír, bennem is van valami góc, amit nem tudok magamban feloldani. Keresem magamban a gyökerét, de még nem fedte fel. Van valamilyen gyakorlat, útmutatás, ami ezt a gócot feloldja bennem? Előre is köszönöm válaszod!

Sarkadi Kriszta’12 márc 12 - 12:27

Kedves Andi!

Köszönöm a kedves, megerősítő szavakat, meg a jókívánságokat.

Egyetértek veled: valóban sok belső takarításra van szükség ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a pozitív hozzáállásunkat, és ehhez kiválóak azok a módszerek, amiket te is felsoroltál. És ezek valóban nem fájdalmat hoznak, hanem felismerést, elengedést, megkönnyebbülést, örömet.

Szeretettel,

Kriszta

Kriszta

Sarkadi Kriszta’12 márc 12 - 12:34

Kedves Polixeny!

Minden ilyen helyzetben az segít a leginkább, ha elkezded magadat minél jobban megismerni, és fokozatosan feltérképezed, milyen félelmek és vágyak rejlenek lényed legmélyén.

Ebben a segítségedre lehet A MÚZSA CSÓKJA című, egy éves online kurzus, amit itt az oldal alján a Vásárlás menüpontra kattintva tudsz megrendelni.

De, ha lehetőséged van rá, akkor szívből ajánlom a SZERELEMTEREMTŐ MEDITÁCIÓS ESTEKEN való részvételt is. (Oldal alja: Programok.) Itt minden alkalommal valódi, belső lényünkkel, a lelkünkkel kapcsolódunk, ez pedig elindítja azokat a gyógyító folyamatokat, amelyekre szükségünk van.

És természetesen szívesen látlak egyéni konzultáción is. Ehhez csak telefonálnod kell, és egyeztetünk egy időpontot.

Szeretettel,

Kriszta

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim