Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Senkit nem kell megszerelni

’16aug17
hozzászólok
Senkit nem kell megszerelni

Mi lesz azokkal az emberekkel, akik nem tudnak kapcsolódni? Mi lesz azokkal a férfiakkal, akik nem tudnak elköteleződni? Akikben olyan mélyek a sebzettségek, hogy nem lehet hozzájuk közel kerülni? Hiszen csak egy nő tudja meggyógyítani a sebzett lelkét, és csak akkor, ha hagyja …

Ez a kérdés a Fantomember című szerelmes útravaló olvastán érkezett hozzám, és most örömmel szentelek neki egy újabb, teljes írást.

Az én tapasztalatom az, hogy bármi történt is köztünk, amíg a kapcsolatunk tartott, mindaz, ami miatt találkoztunk, megtörtént. Mindkettőnknek szükségünk volt gyógyulásra, és ezt megkaptuk egymástól. Ha nem így lenne, a kapcsolatunk még mindig tartana.

Az egóm szeretné azt gondolni, hogy én és egyedül én vagyok alkalmas arra, hogy valakinek az életében mérföldkő legyek, de szerencsére már tudom, hogy nem így van. Addig vagyunk együtt, amíg ez a dolgunk, és aztán mindketten továbblépünk. Új kapcsolataink szövődnek, amelyekben tovább gyógyulunk és tovább fejlődünk.

Az egóm gondolja azt is, hogy a másiknak valami baja esik nélkülem. Ő az, aki úgy véli, tudja, a másiknak mit, hogyan kellene tennie, mit kellene megtanulnia, mit kellene meggyógyítania magában. Ám amíg ezt gondolom, addig sajnos egy hatalmi játszmában tartom mindkettőnket. Ebben a játszmában én vagyok az, akivel minden rendben, ő pedig az, akivel valami baj van, amit meg kellene szerelni.

Ezért én most már úgy vélem, hogy továbbra is minden rendben lesz azokkal az emberekkel, akikkel egy ideig együtt jártuk az utunkat, és akikről valaha azt gondoltam, valami baj van velük. Nincs baj. Jól vannak, és én is jól vagyok.

Egyetlen teendőm van csupán: magamban megszeretni és ezáltal meggyógyítani azokat a részeket, amelyeket őbenne megpillantottam. Így járulok hozzá az egész világ gyógyulásához. Ezért időnként felteszem magamnak a kérdést: Ki az, akinek még ma is szívesen megmondanám, mit kellene tennie? Mit mutat ez meg rólam?

Válaszold meg te is, aztán írd meg a hozzászólások között, mire jutottál!

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a természet erejével feltöltődni, és közben a párkapcsolati boldogság témájában elmélyülni, gyere el szeptember 22-25. között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Együtt


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim