Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ének - szombati szerelmes útravaló

’16jan16
1 hozzászólás
Ének - szombati szerelmes útravaló

Talán te is jártál már Deva Premal és Miten valamelyik koncertjén. A zenéjük évek óta a kedvencem, és amikor Magyarországon járnak, élőben is meghallgatom őket. Szanszkrit és angol nyelvű mantrákat énekelnek szép és egyszerű dallamokkal, így könnyű követni őket. Az, hogy a közönség együtt énekel velük, szinte természetes.

Egy alkalommal különleges dolog történt. Miten arra kérte a férfiakat, hogy most csak ők énekeljenek. Sőt, tegyék ezt úgy, hogy felállnak a helyükről, és gondoljanak arra, hogy most a nőknek énekelnek, a hangjukkal biztosítva őket a támogatásukról.

Közel kétezren voltunk a teremben. Legalább 500 férfi állt fel, és kezdte el Mitennel együtt énekelni a dalt. Csodálatos, valóban erőt adó érzés volt. Beleborzongtam, annyira igaz volt minden, ami elhangzott: mind a szavak, mind a dallamok.

Ráébredtem, hogy mindig is imádtam a férfiak hangját hallani. Boldoggá tesz, ha a kedvesem hangját hallhatom akár a telefonban, akár amikor találkozunk. Gyönyörűnek találom a férfi énekesek hangját, bármilyen regiszterben énekeljenek is. Szeretem hallgatni, amikor férfiak egymás között beszélgetnek, viccelődnek, nevetnek.

Egy pillanatra visszaemlékeztem minden férfira, aki fontos nekem, és felidéztem a hangjukat. Hálát adtam azért, hogy hallhattam, hallhatom őket. Sokan nem értik, mennyire igaz, amikor ezekkel a szavakkal telefonálunk rá valakire, akit szeretünk: Csak a hangodat akartam hallani.

Valakinek a hangját hallani, erőt ad. A hangodat hallatni erőt ad - neked és a környezetednek is. Akár férfi vagy, akár nő, a hangod bátorít, támogat, és közvetíti a szeretetet, amit érzel. Bátran ajándékozd hát meg vele azokat, akik fontosak neked. Engedd, hogy a hangod rezgése körbeölelje, megvigasztalja, felemelje a szeretteidet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kinek a hangja a legkedvesebb számomra?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Arra használom a hangomat, hogy kifejezzem a szeretetemet és az elismerésemet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél magadnak olyan életet teremteni, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, akkor gyere el a február 14-én induló, Az élet szerelmesei találkozósorozatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Manócska’16 jan 16 - 18:09

Jaaj deee szééép :D !

Manócska

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim