Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Észreveszed, amikor megérkezik?

’13ápr19
hozzászólok
Észreveszed, amikor megérkezik?

A férfi sóvárogva figyelte a nőt. A múlt héten vette észre, amikor futás közben a szokásos köreit rótta. Valójában nem is tudta megmagyarázni, mitől találta olyan vonzónak. De arra vágyott, hogy végre megszólíthassa, a szemébe nézhessen, hallhassa a hangját.

Két-háromnaponta találkoztak össze mintegy véletlenül, mindig ugyanazon a helyen – úgy látszik, mindketten szerettek errefelé futni. A férfi végül dűlőre jutott, és onnantól már csak a megfelelő alkalmat kereste.

Egy napon változtatott az útvonalán, és a találkozási ponttól ő is arra indult tovább, amerre a nő. Remélte, lesz alkalma elkapni a nő pillantását, és megszólítani őt. Fontos volt, hogy a szemébe nézhessen. Ha a nő akarja, ebből tudhatja, hogy kivel van dolga. És ő is ebből fogja látni, hogy tényleg érdemes-e beszélgetést kezdeményezni.

A park bejáratához érve a nő futásból gyaloglásra váltott, és előhúzta a telefonját. Megérintette a képernyőt, füléhez emelte a készüléket, és beszélni kezdett:
- Nem, bemegyek még előtte a kávézóba. Csak néhány perc. Ne várjatok rám, kezdjétek el.

Aztán – már nem futva, de még mindig sebes léptekkel – újra telefonjának képernyőjére kezdett figyelni, és gyorsan írni kezdett valamit. Szemmel láthatóan a nélkül is jól ismerte az utat, hogy fel kellett volna néznie.

A férfi csak a kávézó szót hallotta, és már tudta is (vagy inkább csak remélte), melyikről van szó. Ez remek lesz – gondolta, ott majd meg tudom szólítani.

A nőt a kávézóban már jól ismerték, és a pultos széles mosollyal kérdezte:
- A szokásosat, Gabi?

A választ meg sem várva, már készítette is a hatalmas papírbögrét, Gabi fizetett, fogta a kávét és már ment is, közben szemét egy pillanatra sem vette le a telefonjáról.

A férfinak esélye sem volt.

Ha az arkangyalok tudnának dühöngeni, akkor Chamuel (aki többek között azért felelős, hogy az egymást keresők összetalálkozzanak) most mérgesen csapott volna egyet a levegőbe. Vagy így kiáltott volna fel:
- Mi a fenének kaptak ezek szabad akaratot?! Hiszen azt sem tudják, mit akarnak! Most már újra telefonál, és a barátnőjének panaszolja, hogy hiába várja, csak nem érkezik meg az életébe a szerelem, értelmes férfiak nem hogy a szórakozóhelyeken (tegnap este járt az egyikben), de még az utcán sincsenek! De hát csak föl kellett volna néznie! Ide tereltem az orra elé! Tamás minden kritériumnak megfelel, amit Gabi felírt a listájára!

De Chamuel ehelyett továbbra is csak szeretettel mosolygott, sőt, vidáman kuncogni kezdett, mert már látta is maga előtt az újabb képet, amiben valahogy majd azt kell elérnie, hogy Gabi a telefonja nélkül találkozzon össze Tamással. Vagy talán még jobb, ha nála van a telefon, és egyszer csak tönkremegy. A működésképtelen készülékkel a kezében elkeseredetten, tanácstalanul felnéz, és akkor …

Mennyi macera – gondolta végül - csak azért, hogy elérjem, nyitott szemmel járjanak, és észrevegyék egymást! De hát épp ettől olyan mulatságos játék ez! Eszébe jutott a legutóbbi hasonló eset, amiből hatalmas kalamajka keveredett: ott odáig kellett elmennie, hogy az éppen társat kereső férfi átmenetileg ne férhessen hozzá nem csak a telefonjához és a laptopjához, de az autója kulcsához sem …

Nos, ha magadat teszed meg e történet egyik főszereplőjének, mit találsz? Te nyitott szemmel jársz? Nyitva van a szíved? Észreveszed, amikor valaki közeledni szeretne hozzád? Engeded?

Ha nincs melletted a társ, akire vágysz – mert még nem engedted oda -, az csak annyit jelent, hogy még nem állsz készen. Van egy részed, aki még mindig tart valamitől, és ezt hajtogatja: Jaj, még ne, még várjunk egy kicsit! Ő az, aki megakadályozza, hogy nyitott szemmel járj, és észrevedd, amikor valaki felfigyel rád. Ő az, aki azt sugdossa a füledbe, hogy telefonálni, e-maileket olvasni, a facebook-on nézelődni, egy könyvbe vagy egy magazinba mélyedni, a tennivalóinkat elintézni, egyik helyről a másikra rohanni sokkal, de sokkal fontosabb, mint

  • új dolgokat kipróbálni;
  • ismeretlen helyekre menni;
  • másik útvonalon járni;
  • rácsodálkozni a szépségre;
  • szóba elegyedni;
  • kíváncsian kérdezni és figyelni;
  • jókedvűen rámosolyogni a szembejövőkre;
  • megállni egy pillanatra, és beengedni mindazt, ami körülvesz.

A sokatok által már ismert és szeretett meditációs esttel, valamint egy VADONATÚJ online kurzussal szeretnélek támogatni abban, hogy ez a belső felkészülés megtörténjen benned, és a lehető leghamarabb eljöjjön a kedveseddel való találkozás pillanata.

 

Égi randevú – meditációs est

május 2-án csütörtökön, 18.00-20.30

Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot, és elérjük, hogy végre elinduljatok egymás felé. Hogy ne kelljen mást tenned, csak nyitott szemmel járnod …

Olvass tovább, és jelentkezz be itt >>>!

 

Itt vagyok, kedvesem!

szerelemteremtő online kurzus: ÚJ!

A 9 alkalommal, hetente egyszer megérkező e-mailekben finoman, és kedvesen, és szórakoztatóan ráveszlek arra, hogy odafigyelj önmagadra. Kérdéseimmel abban segítelek, hogy tisztázd, mire is vágysz valójában a szerelem és a párkapcsolati boldogság területén. Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel felismerheted és kitakaríthatod régi, elavult korlátozó hiedelmeidet, hogy többé ne akadályozhassanak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél. Belevonlak néhány játékos gyakorlatba, amelyek elvégzésével egyre több új dolgot próbálsz ki, és így fokozatosan felkészíted magad arra a belső változásra, amely magával hozza ideális társadat is. Hogy ne legyen más dolgod, csak észrevenni, amikor már ott áll melletted …

Olvass tovább és rendeld meg itt >>>!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>


P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Mi kell a szerelemhez? Arról szól, mit tehetsz így, a tavasz kezdetén azért, hogy felkészülj a szerelemre, vagy felfrissítsd meglévő kapcsolatodat …
 

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim