Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Alapok - szerdai szerelmes útravaló

’15okt21
hozzászólok
Alapok - szerdai szerelmes útravaló

Vajon mi a párkapcsolati boldogság alapja? Mi az, amire biztosan építhet bárki - függetlenül attól, hogy férfi vagy nő; fiatal, vagy öreg? Tényleg csak azon múlna az egész, hogy szeretem-e magam vagy sem?

Akárhányszor is merül fel ez a kérdés, a válaszom mindig ez: igen, úgy tűnik, minden ezen múlik; a személyes, a párkapcsolati, a hivatásbeli boldogság, sőt az egészséges élet, valamint az anyagi bőség is. Sokan nem is tudják, hogy nem szeretik magukat, pedig észrevenni egyszerű: akkor szereted magad, ha az életed minden egyes részlete mélységes elégedettséggel tölt el. Így, ha úgy érzed, már valamennyire megszeretted magad, akkor is, mindig van lehetőséged arra, hogy még több örömmel teljen meg az életed.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában nem szeretik magukat. Úgy vélik, az, hogy sikeresek életük egy-egy területén, azt jelenti, hogy az önszeretetük megfelelő. Ám ez gyakran feltételhez kötött szeretet: akkor szeretem magam, ha jól csináltam ezt is, meg azt is, meg amazt is. A valódi önszeretet viszont önmagunk feltétel nélküli elfogadásán alapul - akkor is, ha éppen semmit sem csinálunk "jól".

Ha körülnézel az életedben, mit látsz? Minden apró részlete mélységes elégedettséggel tölt el? Ha nem, ez azt jelenti, van tere annak, hogy még inkább megszeresd magad. Amíg önszereteted nem teljes, nem tudod magadhoz engedni az ajándékokat, amelyekkel az élet minden pillanatban elhalmozni kíván. Meggyőződésem, hogy az élet bőséges: minden a rendelkezésünkre áll abban a pillanatban, amint képesek vagyunk azt elfogadni.

Így aztán, ha valóban szeretetteljes kapcsolatokban akarsz élni, amelyben örömteljes, könnyed, nevetéssel teli hétköznapok sorjáznak egymás után, akkor bizonyítsd be, hogy szereted magad. Minden egyes napon szánj egy kis időt csak magadra: amikor azt teszed, amihez kedved van; ami táplál; ami feltölti minden részedet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az az apró lépés, amit ma megteszek magamért?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megengedem magamnak, hogy életem minden területén boldog legyek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim