Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Párkapcsolati Gyorsszerviz: december 6. kedd - idén utoljára!

A Párkapcsolati Gyorsszerviz egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben. Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd akkor, ha már melletted van a kedves. Itt megtudod azt is, mit szükséges meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy végre megérkezzen a hozzád méltó partner. Olvass tovább, és jelentkezz be!

Időpont: 2016. december 6., kedd
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

Miről szól?

Talán látsz magad körül olyanokat, akikről úgy gondolod, hogy kifejezetten szerencsések a szerelemben és a párkapcsolataikban. Ám egy boldog, harmonikus kapcsolat valójában sokkal több mindenen múlik, nem pusztán a szerencsén. Sőt, ismered a szerencse meghatározását? Szerencse az, amikor a lehetőség összetalálkozik a felkészültséggel. Tehát újra ugyanott vagyunk, amiről már annyit beszéltünk: nincs más teendőd, mint felkészíteni magad arra, hogy megérkezzen az életedbe, és aztán veled is maradjon a szerelem.

A Párkapcsolati Gyorsszerviz alkalmával használt Szerelem Kártya, valamint a kettőnk között zajló beszélgetés épp ebben lesz a segítségedre: megmutatja

 • hogyan növelheted meg szerelemvonzó képességedet;
 • mi az, ami visszatart álmaid megvalósulásától;
 • min lenne érdemes változtatnod;
 • hogyan hozhatsz jobb döntéseket;
 • hogyan tartsd meg a szerelmet a kapcsolatodban;
 • milyen lehetőségeid vannak a továbblépésre;
 • milyen ajándékokat hordozol, amelyek építik a kapcsolataidat;
 • milyen támogatásra számíthatsz a folyamatban, amelyben vagy.


Kinek szól?

A Párkapcsolati Gyorsszerviz egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben. Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd.

A Párkapcsolati Gyorsszerviz neked szól, ha

 • éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
 • kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
 • a kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
 • döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
 • szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
 • se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
 • felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Neked szól akkor is, ha egyelőre nem akarsz sem egy csoport, sem a Szerelem Szerviz hosszabb folyamatában elköteleződni, hanem egy gyors, megoldásorientált, felismeréseket és gyógyulást hozó, intenzív beszélgetésre vágysz.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Akár tudomást veszünk róla, akár nem, egyre növekszik belső igényünk arra, hogy életünk minden területén pontosan olyan életet éljünk, amilyenre szívünk legmélyéről vágyunk. Ám régi mintáink, valamint a társadalmi és kulturális elvárások keményen tartanak minket, és gyakran nehéz a megfelelő lépéseket megtennünk a számunkra jó irány felé. Amikor a Párkapcsolati Gyorsszerviz keretében találkozunk, azt fogod érezni, hogy itt végre önmagad lehetsz, végre te vagy a fontos, itt nem kell elvárásoknak megfelelned. Ebben az önmagadra szánt, megszentelt időben és térben összekapcsolódhatsz a lelkeddel (a belső bölcsességeddel, a valódi lényeddel, a felsőbb éneddel), és választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amelyek oly régóta foglalkoztatnak.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Amikor találkozunk, röviden megbeszéljük a helyzetet, amiben vagy, azért, hogy eldönthessük, pontosan mire is vagy kíváncsi; milyen kérdésedre szeretnél választ kapni; merrefelé rejlik benned az az elakadás, amely megnehezíti, hogy szerelemben, boldog, harmonikus párkapcsolatban élj. Ez után kezdődik a gyógyítás, amelyhez egy speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett, mély felismeréseket hozó kártyacsomagot választottam.  

A folyamatban Chuck Spezzano: The Love Pack (A szerelem kártyái) nevet viselő kártyáit használjuk. A szerzőről már sokat olvashattál a blogban, hiszen rengetegszer idéztem a szavait: évek óta nagy örömmel tanulok tőle a könyvein, a video-előadásain, a hírlevelén, a blogbejegyzésein, és ezen a kártyán keresztül. Mondanivalója alapjaiban változtatta meg azt, ahogyan önmagamra, a szerelemre, és a párkapcsolataimra tekintek. Az ő tanításain keresztül tudtam a gyakorlatba is átültetni azt a látásmódot, miszerint csak tőlem függ, hogy mit élek át a kapcsolataimban.

A kártyán keresztül pontos útmutatást kapsz arra vonatkozóan, hogy milyen irányba érdemes elindulnod annak érdekében, hogy szerelmi életedet épp olyanná alakítsd, amilyennek megálmodtad.

 

Kinek nem való?

Találkozásunk alkalmával rólad fogunk beszélgetni, és arról, mit tehetsz annak érdekében, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolat terén megvalósuljanak az álmaid. Ezért, ha arra vágysz, hogy az életed alakulásáért a felelősséget közösen valaki másra (a párodra, az exeidre, a szüleidre, a kormányra, a csillagok állására, az időjárásra, a világválságra, stb.) hárítsuk, akkor csalódni fogsz, ezért erre a célra keress inkább valaki mást.
 

Miért Párkapcsolati Gyorsszerviz a neve?

Beletelt egy kis időbe, mire meghallottam, mennyien kérdezik meg tőlem, hogy foglalkozom-e szerelmi jóslással. Sokáig azt válaszoltam, hogy nem, mivel egy határozott elképzelésem volt arról, hogy az mi. Ám eljött a pillanat, amikor rádöbbentem, hogy az én kezemben is van egy kiváló eszköz arra, hogy a szerelmi életünk alakulását feltérképezzük. Ráadásul egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ne csak információkat gyűjtsünk, hanem valódi változásokat indítsunk el.

Ezért e találkozásoknak először Szerelmi jóslás – másképp volt a neve. Ám rá kellett döbbennem, hogy ez a név - bár vonzó, mégis - félrevezető, mert kimarad belőle a lényeg: itt nem a jövő lehetséges előrejelzéséről van szó, hanem a jelenben akadályt képező blokkok feloldásáról.

Mégis - vagy épp ezért - egyre többen jöttek, így én magam is egyre jobban láttam, mi is történik egy-egy ilyen találkozón, illetve a beszélgetésünk hatására: mély belátás, és gyors gyógyulás. Így hamarosan megszületett az új elnevezés, ami sokkal jobban leírja ezt a folyamatot: Párkapcsolati Gyorsszerviz.

A folyamatban négyféle kártyával - négyféle megközelítéssel – dolgozunk.

1. Problémák
Az itt megjelenő fogalmakon keresztül felismerjük azokat a csapdákat és belső korlátokat, amelyek visszatartanak attól, hogy azt éljük át a szerelemben és a kapcsolatainkban, amit szeretnénk. Amikor felismerjük, hogy mi az, ami megakadályozza a boldogság és a harmónia megélését, képesek vagyunk átalakítani a nehézséget okozó helyzetet.

2. Gyógyulás
Ezek a kártyák az örömteli élethez szükséges alapelveket tartalmazzák. Segítségükkel meggyógyíthatjuk negatív hozzáállásunkat, eddigi nehézségeinket pedig a tudatosság és az önbizalom ajándékaivá alakíthatjuk. Alkalmazásukkal képessé válunk arra, hogy élvezzük a párkapcsolatainkat átható szerelmet. Elengedjük a szenvedés iránti tudattalan igényünket, és az öröm általi fejlődést és tanulást választjuk.

3. Szerencse
Ezek a fogalmak örömmel töltenek el, és válaszokat adnak a kérdéseinkre. Irányt mutatnak, kellemes ritmussal töltik fel az életünket, és boldoggá tesznek. Remekül ellensúlyozzák a problémák okozta nehézségeket. Általuk visszakerülünk az élet könnyed áramlásába, minden megoldódik, és eljutunk abba a lelkiállapotba, ahol létrejön társunkkal a meghitt kapcsolódás.

4. Ajándékok
Ezek a fogalmak az élet ajándékait jelképezik, amelyek azt hivatottak üzenni nekünk, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére az Univerzum szeret minket. Ha befogadjuk őket az életünkbe, ezek az ajándékok minden nehéz helyzetben a segítségünkre lesznek. Támogatást nyújtanak, válaszokat hoznak, és örömet okoznak még a legsötétebbnek tűnő pillanatokban is. Ezek az ajándékok a valóság magasabb szintjeiről érkeznek, amelyek felszabadítanak, meggyógyítanak, valamint eltöltenek szeretettel és boldogsággal.

Az, hogy ebből a négyféle megközelítésből melyek jelennek meg a kérdésed megválaszolására húzott kártyákban, egy pontos térképet rajzol eléd. Innentől kezdve nincs más teendőd, mint követni a térképen kirajzolódó útvonalat, és megérkezel a párkapcsolati boldogság állapotába.
 

Résztvevői vélemények:

Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm a találkozás lehetőségét! Kedves és nyitott személyiséged már önmagában példaértékű számomra, az pedig különösen, amilyen türelemmel figyeltél rám, engedve, hogy önmagamban találjam meg a válaszokat. Döbbenetes volt, hogy az akadályokat jelző kártyák pontosan arra mutattak rá, amiket legbelül én is éreztem, és most, hogy bizonyosságként néztem szembe velük, már képes leszek/vagyok elfogadni és elengedni őket. Bevallom, a találkozás igencsak felkavarta az „állóvizet”, de biztos vagyok benne hogy ez elengedhetetlen az igazi gyógyuláshoz. Már aznap éreztem, hogy a beszélgetés közelebb vitt belső nyugalmamhoz, ami alapvető és valójában egyetlen célom. A többit úgyis adja az ÉLET.

Az első alkalom elkezte az elmúltnak és elengedettnek hitt érzelmek felkavarását, a másodikat majdnem végig pityeregtem, pedig összeségében véve igazán jó kártyákat kaptam, node az a három akadály…. Túlságosan telitelálat volt mind. Mióta eljöttem, folyamatosan azon töprengek, hogy jó, jó, elengedés gyakorlatok, meditáció miegyéb, de honnan fogom én azt tudni, hogy már nem sunnyognak ott a mélyben, és nem bántanak soha többé? A válasz nem sokat késlekedett, a Csodakurzus egyik leckéjéből ma megértettem: ezek az akadályok általam kiagyalt, nem létező illúziók. Ha hozok egy ŐSZINTE DÖNTÉST, ami az IGAZSÁG mellett szól, akkor MINDEN TÁMOGATÁST megkapok ahhoz, hogy az eddig “dédelgetett” illúziók semmissé váljanak. Úgy érzem, a találkozónk pontosan egy ilyen támogatás volt. Ismét nagyon köszönöm! Sok-sok szeretettel, minden jót! (Bori)

► Kedves Kriszta! Érdekesnek és kellemesnek találtam a Veled való beszélgetést, s remélem, hogy hasznomra fog válni. Bár a kérdésem egy konkrét személlyel való kapcsolatomra, illetve annak nehézségeire vonatkozott, azon keresztül a saját személyiségem problémái mutatkoztak meg. Kíváncsian várom, hogy mennyire jön be a jóslás. Amúgy nem vagyok tájékozott jóslás ügyben, Hozzád azért mentem el, mert nagyon szimpatikusak voltak számomra a hírleveleid. (Gyöngyi)

Kedves Kriszta! Számomra ez a beszélgetés egy újra-találkozás volt önmagammal. A sebezhetőségemmel, a vágyaimmal, és olyan dolgokkal, amikkel már régen találkoztam, mert nehéz velük együtt lenni. Egyedül. Krisztával mindez megtörtént, mert a nyitottsága, az elfogadása, a tekintete mind azt üzente, hogy itt bármit lehet. Az egy óra végére a nehéz pillanatok után felszabadultságot, könnyűséget éreztem, és azt, hogy újra tisztábban és reménytelibben látom a jelent és a jövőt. Köszönöm Neked még egyszer! (Kata)

► Kedves Kriszta! Örültem, hogy elmentem hozzád, és most négyszemközt beszélgethettünk. Ugyan egy kicsit szkeptikus voltam, adhat e még nekem a kártyajóslás - amit már többször kipróbáltam, mintegy igazolást keresve - útmutatást, reményt. Úgy érzem a válasz igen. Mint minden, amit ezzel a témával kapcsolatban írsz, beszélsz, ez is rendhagyó. MÁSKÉPP. Megértetted a problémámat, kétségeimet, és segítettél tömören megfogalmazni a kérdést, amire a kártya majd válaszol. Meglepett, hogy azt a kártyát húztam ki elsőnek amit keresek, amire vágyom, és amit szégyelltem magamnak is bevallani : A SZERELEM. A második kártya, amit kihúztam, útmutatásul szolgál, hogy mit kell tennem, hogy a gátlásoktól és akadályoktól megszabaduljak. Ez a legnehezebb, eddig nem sikerült. Nem lesz könnyű a sokféle elvárástól felszabadítani magam. A beszélgetés Veled elindított bennem egy pici reménysugarat, talán sikerülhet. És a legfantasztikusabb a harmadik kártya, a megvalósulás maga. Ez adja a reményt, hogy ne adjam fel, mert sikerülni fog, ha én nem gátolom. Bevallom, két napig találkozásunk hatása alatt voltam, nagyon jól éreztem magam. Tegnap már ismét a tehetetlenség és a kétkedés foglalkoztatott. Jó, hogy leírhatom. Elővettem azt a kártyát amit útravalóul húztam: Találkozás a szerelemmel.

Az első kártya a diagnózist állította fel, a második a kúrát, amit a gyógyuláshoz alkalmazni kell. A harmadik kártya a gyógyulás ténye. Fantasztikus, hogy milyen pontos volt a diagnózis és a kezelés folyamata is. Ez viszont számomra problematikus, mert időben nem lehet meghatározni, hogy meddig tart. Ez az időszak a reményé is, hogy sikerülni fog. Nekem ez eddig nem sikerült, hosszú a lábadozás, sokszor belefáradok, de nem adtam fel, és ezután sem fogom. Ebben segítettél, köszönöm. Remélem hamarosan értesíthetlek, hogy végre MEGGYÓGYULTAM. (Pálma)
 

Hogyan lehet bejelentkezni?

Kérlek, kattints a Jelentkezem most gombra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot. Az űrlapon fogod látni azt is, hogy a lehetséges időpontok közül melyek szabadok még. A találkozásunk 60 percig tart.

Válaszlevelemben visszaigazolom, hogy az időpont megfelelő, illetve tájékoztatlak a helyszínről.

Ha nem akarsz a levelezéssel bíbelődni, jelentkezz be az alábbi telefonszámon: + 36 20 935 4144.

 

Mennyibe kerül?

Az egyórás Párkapcsolati Gyorsszerviz díja:

9.000,- Ft

(mentes az adó alól),

melyet a találkozásunkkor kérek el tőled.

 

Ez a módszer tényleg működik?

Sok-sok éve annak, hogy rádöbbentem: olyan mérhetetlen „mindentudás” lakozik bennem, amit felfogni sem tudok. Csak hozzáférésem nem volt sokáig. Ám ebben nincs semmi különleges: ugyanez a mindentudás benned is ott van. A kártyák olyan – speciálisan erre a célra tervezett, és erőteljes vizuális élményt is nyújtó – eszközök, amelyek a hozzáférést biztosítják ehhez a tudáshoz. Sok más eszköz is létezik, sokat kipróbáltam, és több is van, amit a mai napig használok. A kártyák a kedvenceim közé tartoznak: egyszerűségük és szépségük újra és újra csodálattal tölt el. Nem kell mást tenned, mint megnyitni magad belső bölcsességednek, és engedni, hogy a kártyák és a beszélgetésünk hatására te is ráhangolódj a mindentudás csatornájára. Te magad leszel a bizonyíték arra, hogy ez mennyire egyszerű és hatásos.

Jelentkezz be most, hogy kiválaszthasd a neked legmegfelelőbb időpontot! Várlak!
 

Kategóriák: Egyéni konzultáció

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője)

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető További referenciák

Korábbi írásaim