Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerelem Szerviz - beszélgetünk, hogy ráébredj az erődre

Amikor igazából jelen van a szerelem, a partneredben egyben társra lelsz. Egységet és harmóniát élsz át, miközben vele vagy. Amikor ez a harmónia megbomlik, ez annak a jele, hogy személyiségünk egy korábban megsebzett része gyógyulásra vágyik. Amikor a gyógyulás megtörténik, visszaáll a harmónia is. Amikor a Szerelem Szervizben találkozunk, abban tudlak támogatni, hogy eltakarítsd az útból belső akadályaidat, és így újra megszülethessen benned, és veled maradjon a szerelem. Kattints, hívj fel, jelentkezz be, várlak!

Ha ehhez további információkra van szükséged, akkor olvass tovább ...

Találkozás

MIRŐL SZÓL EGY ILYEN TALÁLKOZÁS?

Elsősorban rólad. Arról, hogy milyen érzések, gondolatok vannak benned most; hogy érzed magad az életedben; mi az, amin változtatni szeretnél. Jó sok kérdést teszek fel neked, hogy alaposan körbejárhassuk a helyzetet, és olyan információkra is rábukkanjunk, amelyekről talán még te magad sem tudtál. Ezek mind abban segítenek, hogy egyre tisztábban lásd a helyzetet. Ez pedig azért fontos, mert így fogod tudni megfogalmazni, hogy mi az, amire a lelked mélyéről vágysz; melyik ösvény az, amelyen szeretnéd, ha egy ideig veled együtt mennék.

 

KINEK SZÓL A SZERELEM SZERVIZ?

Feltétlenül találkozzunk, ha

  • egyedül vagy, és szeretnéd megtalálni ideális társad;
  • párkapcsolatban vagy, de úgy érzed, nem vagy maradéktalanul boldog, és szeretnél változtatni ezen;
  • sok a nehézség a kapcsolatodban és nem tudod eldönteni, mi most a teendő;
  • szakítás előtt, vagy közben, vagy után vagy, és támaszra, valamint útmutatásra van szükséged.

A Szerelem Szerviz formájában való találkozás neked szól akkor is, ha nem szívesen viszed be egy csoportba a kérdéseidet, hanem szeretnél inkább személyes figyelemben részesülni.

 

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

Támogatlak.Biztos lehetsz benne, hogy építő módon kommunikálok. Bármi is történik a beszélgetésünk során, számíthatsz rá, hogy csak olyasmit mondok, ami közelebb visz a céljaidhoz. Ha összezavarodtál, megértem. Ha elakadtál, türelmesen várok. Ha lelkesen elújságolod egy győzelmedet, együtt ünneplek veled. Sohasem foglak hibáztatni, kritizálni, panaszkodni neked, vagy pletykálni rólad.

Nyíltan kommunikálok. Igen, lehetséges egyszerre építőnek és nyíltnak lenni. Időről időre meg foglak kérni, hogy valamit kezdj el, vagy hagyj abba, vagy csinálj másként. Természetesen tiszteletben tartom, ha azt választod, nem kívánsz eszerint cselekedni.

Azt fogod érezni, hogy a beszélgetéseink során végre önmagad lehetsz, végre te vagy a fontos, itt nem kell elvárásoknak megfelelned, és ebben az önmagadra szánt, megszentelt időben és térben összekapcsolódhatsz a lelkeddel (a belső bölcsességeddel, a valódi lényeddel, a felsőbb éneddel), és nyugodtan megfogalmazhatod, mire vágysz valójában. Azután pedig eszközöket kapsz ahhoz, hogy mindezt megvalósítsd.          

 

MIRŐL LESZ SZÓ? MI FOG TÖRTÉNNI?

1. Figyelek rád.

A teljes figyelmemet szentelem annak, hogy meghalljam, amit mondasz; amit megpróbálsz elmondani; és amit nem tudsz kimondani. Az idő legjavát azzal töltjük, hogy elmondhass nekem - és ezáltal megfogalmazhass magadnak - mindent, ami fontos.

2. Elmondom, amit gondolok.

Amikor úgy érzed, mindent elmondtál, megosztom veled a gondolataimat, az ötleteimet, a megfigyeléseimet az általad felvázolt helyzettel, dilemmával vagy lehetőséggel kapcsolatban. Végigvezetlek egy folyamaton, amelyben megfogalmazzuk, hogy hol állsz most, és innen hová szeretnél eljutni. Részletesen megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen az az ideális állapot, amelyben lenni szeretnél.

3. Javaslatokat teszek.

Figyelek rád.

Részben azért vagyok alkalmas arra, hogy a hozzám fordulókat sikeresen támogassam, mert rendkívüli örömet jelent a számomra, amikor tanúja vagyok a külső és belső átalakulásnak, ami ilyenkor megtörténik. Ugyanis én azt akarom, hogy egészséges, boldog és sikeres légy. Azt akarom, hogy élvezd az életet. Azt akarom, hogy rátalálj a szerelemre, és képessé válj arra, hogy megtisztítsd, majd tisztán is tartsd magadban a teret ahhoz, hogy a szerelem egy boldog, örömteli párkapcsolat formájában veled maradjon. Azt akarom, hogy olyan életet élj, amely téged is, és másokat is inspirál. Ezért a munkám egyik része az, hogy mindezekben legalább három lépéssel előtted járok, ugyanakkor azonosulni tudok azzal a helyzettel is, amiben te vagy éppen. Ezért ötletekkel és javaslatokkal fogok előállni, amelyek kipróbálása előrevisz az utadon.

4. Támogatlak.

Mindenkinek, aki szeretne elérni valamit, ami számára fontos, szüksége van egy kívülállóra, aki teljes támogatással, együttérzéssel, és elismeréssel fordul felé. Ez nem egy „bólogató Jánost” jelent, hanem olyasvalakit, aki tapasztalatból tudja, mi mindenre van szükség ahhoz, hogy végigjárjuk az utat, amin elindultunk.

 

MIT MONDANAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK?


Kedves Kriszta! A kemény munka, hogy tudatos gondolkodással fordítsak korábbi 45 évemben megszokott elégedetlenkedésemen és elfogadásba kerüljek önmagammal, a veled való beszélgetéseknek és a sok sok olvasmánynak köszönhetően meghozta életembe a várt változást. Önmagam elfogadása egyik napról a másikra - csak úgy, mint egy elengedés érzés - jött be az életembe, pedig a kezdeti hetekben napi tükörgyakorlataim eredménye alapján már nem is számítottam rá, hogy elérhetem ezt a célt. Önmagam elfogadásának jutalma a nyugalom és annak lehetősége, hogy figyelmemet kiterjeszthetem a további fejlődésemre.

Már nem gondolok arra, hogy mit fog mutatni a mérleg, és nem haragszom a mérlegre "már előre". Viszont minden nap ráállok azzal a meggyőződéssel, hogy annyit fog mutatni, amennyivel harmóniában van a testem önmagammal. Fogyókúra és hókuszpókuszok nélkül, egész napos tudatos gondolkodással értem el, hogy a testem elkezdett átalakulni. (4 kg-ot adtam le "fejben" való munkával 10 nap alatt!) És köszönhetően azoknak a pozitív megerősítéseknek, amiket együtt alkottunk meg, és mantraként zengnek bennem egész nap! És megtapasztalom nap mint nap, hogy az elme segíti a testet - nem szenvedek éhségérzettől és ha nem is figyelek oda, mégis számomra egészséges ételeket veszek magamhoz, mintha ez természetes lenne a számomra. Most már az, de nem volt ez mindig így...

Meditációs CD-d elhozta számomra a megnyugvás adta biztonságérzetet, szóval, hálával és szeretettel gondolok rád.
(P. Csilla)

► Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm, hogy a találkozásaink során olyan új gyakorlatokat mutattál, és olyan pozitív gondolatokat ébresztettél bennem, melyek hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban megismerjem és elfogadjam magam. Hosszú utat tettem meg, sokat fejlődtem, falakat bontottam le magam körül, most hihetetlen nyugalmat érzek magamban (még akkor is amikor körülöttem mindenki feszült), mert tudom, hogy sok munkával, a tőled kapott házi feladatokkal és gyakorlással, napról napra közelebb kerülök a céljaimhoz és ahhoz, amire igazán vágyom. (Eszter)


 

KINEK NEM VALÓ?

Azokkal tudok jól dolgozni, akik valóban vágynak a változásra, és ezért hajlandóak új nézőpontból tekinteni önmagukra, a többi emberre, és az életükre. Hajlandóak arra, hogy kipróbálják, amiket javaslok, és így eldönthessék, hogy az számukra működik-e vagy sem. Ezért, ha úgy véled, hogy a te szerelmi életedet rendbetenni az én dolgom, és neked közben nincs semmi teendőd, akkor inkább keress egy másik szakértőt.

 

MIÉRT ÉPP SZERELEM SZERVIZ A NEVE?

A Szerelem Szervizben összeforrasztjuk, ami eltörött; megjavítjuk, ami elromlott; felújítjuk, ami elöregedett; kitakarítjuk, ami eldugult; üzemanyaggal töltjük fel, ami kifogyott ... Mindezt tesszük annak érdekében, hogy testileg, lelkileg és szellemileg is felkészítsünk téged arra, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem.

 

MEDDIG TART?

Egy találkozás általában 60 percig tart. Eközben én arra törekszem, hogy ezalatt is annyi útravalót kapj, ami elegendő ahhoz, hogy egyedül is folytatni tudd az utadat. Előfordul, hogy négy vagy öt találkozásra van szükség ahhoz, hogy a szerelemhez vezető legfontosabb lépéseket megtegyük. Ám, ha mindketten úgy érezzük, akkor megállapodhatunk heti rendszerességű, többszöri találkozásban is.

 

MILYEN MÓDSZEREKET HASZNÁLUNK?

  • Beszélgetünk, hogy megfogalmazzuk a szándékodat.
  • Önismereti gyakorlatokat végzünk, hogy eltakarítsuk az útból azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek eddig megakadályozták, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.
  • "Házi feladatokat" kapsz, hogy elkezdd felkészíteni a szívedet, az otthonodat, a környezetedet a szerelem megérkezésére, ha egyedül vagy, és visszatérésére, ha kapcsolatban vagy.
  • Vezetett meditációkban összekapcsolódhatsz a lelkeddel - bölcs tanácsadóddal -, és megtanácskozhatod vele legfontosabb ügyeidet.
  • Szertartással tesszük emlékezetessé a vágyott változás kiemelkedő pontjait.

Újjászületsz.

MIÉRT PONT EZEN A NAPON?

Amikor bejelentkezel, telefonon egyeztetjük, hogy mikor találkozunk. Itt az oldalon azért találsz mindig egy kijelölt napot, mert a rendszer csak így teszi lehetővé, hogy a Szerelem Szerviz a programok között megjelenjen.  

A beszélgetés díja: Ft 9.000,-  / óra (tartalmazza az áfát).

Bejelentkezéshez hívj telefonon (munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között) ezen a számon:

36 20 935 4144

Várlak!

Kategóriák: Egyéni konzultáció

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla

"Kriszta sokoldalú, érett személyiség, bölcs asszony, aki napról napra teljesebben éli életét, használja lehetőségeit, képességét, tehetségét saját maga és mások boldogulása érdekében. Saját magát mindenestül vállalja, képes szembenézni hibáival, gyengeségeivel, ugyanakkor magától értetődő természetességgel, büszkén mutatja meg tudását, erejét, szépségét."

Domján Mónika, tarot tanácsadó, pszichológus, tréner

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta További referenciák

Korábbi írásaim