Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Az esküvői fotó titka

’13szept16
hozzászólok
Az esküvői fotó titka

- Csodálatos érzés volt, hogy a barátnőm egyik tanúja lehettem az esküvőjén! Olyan rendkívüli nő, és annyira megérdemelte ezt a szerelmet – lelkendezett egy réges-régi ismerősöm, és már kotorászott is a táskájában a fotókért. – Nézd – mondta – mindenkinek fehérbe kellett öltöznie, ilyet még sohasem láttam! És látod a menyasszonyt meg a vőlegényt? Látod, hogy ragyognak?
- Igen, tényleg – mosolyogtam én is, ahogy a kezembe vettem az egyik képet, de aztán elakadt a szavam. A férfit nem, de a nőt biztosan ismerem – gondoltam – honnan? Talán színésznő, vagy énekes, vagy más híresség? Nem! Hanem … el sem akartam hinni, úgyhogy gyorsan megkérdeztem:
- Hogy hívják a barátnődet?
- Évi. Horváth Évi.
- Akkor ő az. Ismerem.
- Tényleg? Honnan?
- Körülbelül másfél évvel ezelőtt találkoztunk először. Akkor egyéni konzultációra jött – meséltem még mindig a fotóban gyönyörködve -, aztán pedig részt vett néhány meditációs esten. Annyira örülök, hogy végre szerelmesnek látom! Ezek szerint elvégezte azt a belső munkát, amibe belekezdett.
- Igen, sokat változott az utóbbi időben! De te most komolyan beszélsz? A barátnőm a te ügyfeled, és én nem is tudok róla? Azonnal kifaggatom, ha újra találkozunk!

Nem csak ő faggatta ki Évit, hanem hazaérve én is megkerestem a címét, és gyorsan megírtam neki, mennyire örülök a boldogságának. Évi „postafordultával” válaszolt is, és felhatalmazott, hogy (a nevét megváltoztatva) a levelét veled is megosszam. Íme:

Kedves Kriszta!

Köszönöm szépen a jókívánságokat, tényleg nagyon boldog vagyok! Tudod mi ebben még a számodra is érdekes dolog? Ezt el kell mesélnem.

Amikor hozzád jártam a nagyszerű, közös meditációkra, és nagyon lent voltam lelkileg, akkor egyszer azt láttam, hogy egy fehér hajón vagyok fehérben, - sőt, mindenki más is fehérben -, a kislányom is ott volt, egy gyönyörű nyugodt vízen siklott a hajó és ünnepeltünk - mindenki boldog volt, csupa öröm és nevetés, majd felrepültünk a kislányommal. Annyira tiszta és meghatározó látomás volt! Aztán picit el is felejtettem.

Akkor még nem gondoltam, hogy mekkorát változik az életem, hogy megtalálom azt a férfit, aki boldoggá tesz. Nemrég jöttem rá, az esküvőm előtt, hogy tulajdonképpen ez a látomásom valósul meg, anélkül, hogy tudatosan irányítottam volna. Teljesen misztikus! Csodálatos esküvőnk volt fehérben a hajón, boldog emberekkel, akiknek reményt adtunk, hogy létezik a csoda: a szerelem...

És arra is emlékszem, amikor az első találkozásunkkor azt mondtad, hogy engedjem a nőiességemet uralkodni: ne legyek annyira kemény, irányító üzletasszony. Most hagyom, hogy az én drága Tündéremberem megélhesse azt, hogy férfi, én pedig elengedtem sok-sok mindent, imádok nő lenni.

Közben újra elhelyezkedtem, munkám is van, olyan, amit szívesen végzek. Úgy tűnik, minden a helyére kerül.

Nagyon hálás vagyok, hogy akkoriban segítettél nekem, hogy oda járhattam hozzád megnyugodni, töltődni.

Szeretettel puszillak

Évi

Azért is örültem annyira e „véletlen” találkozásnak a fotókon Évivel, mert egyébként hónapok óta nem tudtam róla semmit. Amikor a legutóbbi Lélekmelengető Esten is elbüszkélkedtem ezzel a történettel, valaki meg is kérdezte:
- Tényleg, Kriszta, mitől függ az, hogy valaki meddig jár hozzád? Miért van az, hogy mi itt már kezdünk közösséggé formálódni, mások pedig csak egyszer jönnek el – annak ellenére, hogy remekül érzik magukat?

Akkor csak röviden válaszoltam, ám aztán tovább gondolkodtam a kérdésen, és négy (nyilván rendkívül leegyszerűsített) kategóriát alkottam.

  • A céltudatosak

Ők pontosan tudják, mit akarnak, amikor először megjelennek nálam. Legyen az egyéni konzultáció, meditációs est, vagy lélekmelengető est, addig jönnek, amíg a célt el nem érik. Mivel céltudatosak, minden szükségest megtesznek, így elég hamar megérkeznek a célba, és onnantól kezdve nem hallok felőlük. (Aminek részben örülök, mert sejtem, ez azt jelenti, minden rendben velük.)

  • Az elkötelezettek

Ők azok, akik egy vagy két találkozás után mélyen elköteleződnek önmaguk fejlődése mellett, és egy-egy belső réteg meggyógyítása után szívesen haladnak egyre mélyebbre. Gyakran az emberek mellett is elköteleződnek, akikkel egy-egy ilyen alkalommal összetalálkoznak, így szívesen eljönnek újra és újra. Ezért az ő finom átalakulásukat nyomon követhetem, és együtt örülhetek velük.

  • A fontolva haladók

Ők azok, akik úgy érzik, nem sietnek sehova, és egy-egy ilyen találkozás hosszú hetekre vagy hónapokra elegendő belső munkát ad nekik. Nem érzik szükségét, hogy újra részt vegyenek valamin, mert épp eléggé el vannak foglalva azzal, ami a korábbi találkozás mentén indult el bennük. Ők néha felbukkannak újra, ilyenkor egyeztetjük, mi minden történt a legutóbbi találkozásunk óta, aztán jó ideig megint nem tudunk egymásról semmit.

  • A továbbállók

Ők azok, akiknek nem arra van szükségük, ami azokban a csoportokban vagy egyéni konzultációkon zajlik, amelyeket én hívok életre. Másfajta energiára, másfajta megközelítésre vágynak, így – miután egyszer vagy kétszer megtapasztalták ezt - továbbállnak. Mivel róluk sem tudok aztán már semmit, remélem, hogy végül megtalálják azt az utat, amely őket is elvezeti valódi, szeretetteljes önmagukhoz, és ezen keresztül a szerelemhez, a beteljesült párkapcsolathoz.

Mindenesetre rendkívül boldoggá tesz, amikor így, vagy úgy, de eljut hozzám a híre, hogy valaki rálelt a szerelemre és a párkapcsolati boldogságra, részben az itt olvasottak vagy a velem való találkozás hatására. Azért írom, hogy részben, mert a valódi munkát mindenki önmaga végzi el – én csak a kísérő, az útjelző tábla, a katalizátor vagyok.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

 

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: 8 biztos jele annak, hogy jó úton jársz. Arról szól, miből veheted észre, hogy az álmod bizony megvalósulni készül, és a szerelmed hamarosan megérkezik …

(Az esküvői fotókat Sarkadi Petra - Vanadine Pix - készítette.)

Kategóriák: Együtt


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim