Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Lélekmelengető Est március 27-én: hogy önmagad lehess!

Ez az este neked szól, ha szeretnél valódi, belső erőre szert tenni. Neked szól, ha arra vágysz, többé ne tudja megingatni az önmagadba vetett hitedet az, hogy mások mit mondanak, vagy mit tesznek. Neked szól akkor is, ha szeretnéd úgy igazán szeretni magad kívül és belül; szeretni a testedet; a gondolataidat; az érzéseidet; az álmaidat; a vágyaidat. Neked szól, ha érzed: annál, ami most van, valójában sokkal több minden lehetséges a számodra – és szeretnéd felismerni az odavezető utat.

Időpont: 2014. március 27. csütörtök, 18.00-21.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Ez az este három óra szeretés. Három óra olyan emberek társaságában, akik olyannak szeretnek, és fogadnak el, amilyen vagy.

Három óra „akadálymentesítés” és takarítás: mindannak a lehámozása rólad, amely megakadályozza, vagy megnehezíti, hogy meglásd, és megmutasd szeretnivaló, valódi önmagad.

Ez az este arról szól, hogy pontosan úgy vagy jó, ahogy vagy. Arról szól, hogy elhidd, és megtapasztald ezt.

Ez az este a meghitt közelségről szól. A meghitt közelségről, ami három óra alatt is kialakul, szinte vadidegen emberek között, amikor valódi figyelemmel fordulunk egymás felé.

A meghitt közelségről, amelyre mindannyian vágyunk, és amelyet lehetőséged és jogod van megtapasztalni a szerelemben; a párkapcsolatodban; a barátaiddal; a családoddal; a munkatársaiddal.
 


Kinek szól?

Ez az este neked szól, ha szeretnél valódi, belső erőre szert tenni.

Neked szól, ha arra vágysz, többé ne tudja megingatni az önmagadba vetett hitedet az, hogy mások mit mondanak, vagy mit tesznek. (Vagy mit nem mondanak, és mit nem tesznek.)

Neked szól akkor is, ha szeretnéd úgy igazán szeretni magadat; szeretni magad kívül és belül; szeretni minden porcikádat; szeretni a testedet; a gondolataidat; az érzéseidet; az álmaidat; a vágyaidat.

Neked szól, ha érzed: annál, ami most van, valójában sokkal több minden lehetséges a számodra – és szeretnéd felismerni az odavezető utat.
 

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a csapatban erőre, és támogatásra lelsz.

Bátorságra teszel szert, ha már ott toporogsz a valódi, szeretnivaló önmagadhoz vezető út kapujában, de eddig nem mertél belépni.

Kitartásra ösztönöz, ha már elindultál az úton, de néha megbillensz, és úgy érzed, a mások elvárásainak való megfelelés nem volt jó ugyan, de mégis olyan ismerős és kényelmes …

Meggyőződésem, hogy önmagad megismerése, és feltétlen szeretete AZ út, amely a szerelemhez, és a boldog harmonikus párkapcsolathoz vezet. Ha szereted és táplálod magad, akkor

 • nem várod el valaki mástól, hogy ezt megtegye helyetted;
 • könnyedén fordulsz szeretettel és valódi figyelemmel mások felé;
 • szívesen adsz, hiszen bőven van, miből;
 • mosolygóssá, nevetőssé, vonzóvá válsz;
 • az életedet egyre inkább olyanná alakítod, ahogy neked az a legjobban tetszik.
   

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Amire biztosan számíthatsz:

 • mélyeket beszélgetünk, és figyelünk egymásra;
 • talán sírunk is, de biztosan nevetünk;
 • tanulunk egymástól;
 • alkotunk, rajzolunk, írunk;
 • választ kapunk a kérdéseinkre;
 • játszunk és gyakorlatozunk;
 • kicsit meditálunk;
 • alaposan feltöltődünk;
 • később is használható eszközöket viszünk magunkkal;
 • házi feladatot kapunk.

Sőt! Tovább is van:

Másnaptól rendszeresen kapsz tőlem egy levelet, amiben mindig újabb kérdéseket találsz. Ezeket megválaszolva (az a legjobb, ha egy erre rendszeresített naplóba leírod őket) még közelebb kerülsz valódi lényedhez, és folytatod igazi, szeretetteljes önmagad „kicsomagolását”.

És még:

A Facebook-on létrehozunk egy exkluzív, zárt csoportot (benne lenni nem kötelező), ahol tovább folytatjuk a beszélgetést, a szeretést, egymás támogatását. Megválaszoljuk egymás kérdéseit, és elmeséljük a sikerélményeinket.
 

 

Kinek nem való?

Akkor nem való neked, ha inkább vársz még egy kicsit, mielőtt elindulsz valódi önmagad felé.

Nem való neked akkor sem, ha úgy véled, ez az egész „találkozzunk, beszélgessünk, fejlődjünk, szeressünk” dolog egy marhaság.

Ne gyere el akkor sem, ha szívesen vagy egyedül, és nem vágysz meghitt közelségre sem a szerelemben, sem a párkapcsolatodban, sem másokkal.

És nem való neked akkor sem, ha továbbra is a körülményeket és a többi embert kívánod okolni mindazért, amit megtapasztalsz az életedben.

Akkor gyere el, ha már tudod (vagy nagyon szeretnéd elhinni, és tudni), hogy a szerelemmel teljes, örömteli életedhez vezető ajtó kulcsa nálad van.
 

 

A résztvevők véleménye:

Kedves Lélekmelengető Társaim! Csodás öröm és meghatottság van bennem a csütörtök este után. A gondolataim szárnyalnak, inspirációim, és ötleteim egyre jobban áramlanak, melyeket köszönök nektek. Számomra a női lét, az adás és kapás, a befogadás és elfogadás kiteljesülését hozó, megkapó élmény volt ez a három óra. Ajándék ez minden lélek számára, akik szeretnék a szeretet megélni, tapasztalni, átérezni, tapintani.... Kinyíltunk, mint az eljövendő tavasz virágai! (Tanyó Henrietta)

► Sziasztok! Tündéri este volt, kinyíltam és befogadtam. Megismertem értékes embereket, és ráléptem a célhoz vezető út első kockájára. Még rengeteget kell tanulnom, de jövök legközelebb is és nagyon figyelek ... Magamra is és másokra is. Ma reggel odaálltam a tükör elé és többször is kimondtam a bűvös mondatot 'Szeretem magam!' És így is éreztem ... Szóval köszi a tegnapi estét és találkozunk egy hónap múlva (legkésőbb). Vigyázzatok magatokra és mosolyogjatok minél többet - én egyfolytában vigyorgok, ha a tegnap estére gondolok. (Szabina)

Sziasztok Kedves Csoporttagok! Hálás vagyok, hogy összehozott így bennünket a gondviselés. Több csoportban jártam már, próbálgattam, hogy őszinte legyek magamhoz, és magamról másoknak, de zavart, feszengést hozott, vagy éppen a szereplési vágyamat elégítette ki, de ez az igazi önmagamra figyelés rovására ment. A racionális énem számtalanszor elvetett egy-egy képet, érzést ami felszínre jött, amire rá kellet volna néznem inkább, vagy szeretett családtagjaim fegyelmeztek, mert „elragadtattam” magam. Kriszta, neked külön hálás vagyok, hogy létrehoztál egy „energiamezőt” ahol soha nem tapasztalt biztonságban érzem magam. Nagy élmény volt megtapasztalni a csoport önfegyelmét a magunkon való munkálkodás, és a meghallgatás terén egyaránt. Az az érzésem, hogy mindannyian olyan életutat jártunk be, amihez nagy kitartás, és rengeteg erő kellett. Most nincs más dolgunk, mint innentől kezdve ezt rendszeresen magunkra fordítani, így vagy úgy. Kriszta mindent megad ehhez, sőt, a megfoghatatlant is, amire nekem még szavaim sincsenek. Fellelkesültem a tegnapi naptól, úgyhogy ebben a szellemben is köszönök el. Kalandra fel! (Mariann)

► Kedves Kriszta! Amit leginkább kiemelnék, az az út, amit eddig nem is sejtettem, hogy végig kell még járnom, de a tegnapi este rávilágított. Idáig egyfolytában azon járt az agyam, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy párt találjak. Közben pedig elfeledkeztem arról az alaptézisről, hogy ha saját magamat nem szeretem, akkor hogyan várhatnám ezt másoktól? Szóval számomra talán ez a közeljövő legnagyobb kihívása, hogy saját magamban megteremtsem a saját "páromat", akit el tudok fogadni, akiben bízok, akit szeretek. Köszönöm, hogy ehhez hozzásegítettél. Remélem, hogy lesz alkalmam még részt venni ilyen találkozókon. (Anikó)
 

 

Miért Lélekmelengető Est a neve?

Az a szándékom ezzel az estével, hogy emelkedett, lelkes hangulatban távozzon mindenki, aki eljön. Amióta a saját önismereti és spirituális utamat járom (idestova 19 éve), azóta tudom, mekkora erő rejlik az ilyen találkozókban, és milyen nagy szükségünk van arra, hogy ezen a módon is folyamatosan tápláljuk magunkat.

Ebben a három órában a lelked jut táplálékhoz. A lelked kapja meg azt a figyelmet, amit régóta kér tőled, bár olyan kedves és halk hangon, hogy gyakran elnyomja a külvilág zaja, vagy saját elméd állandó fecsegése.

Amikor valódi, szeretetteljes lényed szerint kezdesz el élni (és egyre inkább meghallod és követed a lelked hangját), akkor tulajdonképpen egy hátraarcot csinálsz: úgy döntesz, többé nem a külvilág fogja meghatározni a gondolataidat és az érzéseidet, hanem te magad. Ez egy bátor, és szükségszerű döntés. Társakkal sokkal, de sokkal könnyebb – mind elindulni az úton, mind végigjárni azt.

Gyere, és próbáld ki! Várlak!

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

 

A Lélekmelengető Est részvételi díja:

Ft 4.500,-

(mentes az adó alól)

1. Ha szeretnél részt venni a csoportban, kérlek, írj nekem egy e-mailt, amiben add meg az alábbiakat:

 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés (ha van)

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

4. A helyszínről a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: 36 20 935 4144.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Találkozó-sorozat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Ahhoz, hogy valaki másnak a szívében olvasni tudjunk, úgy kell ismernünk a szívünket, ahogy Kriszta ismeri a sajátját. Biztonságban van, aki hozzá fordul."

Névai András Péter Nándor, fotóművész, USA, Arizona

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta További referenciák

Korábbi írásaim