Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Hogyan riassz el mindenkit? A legjobb szereleműző tippek!

’13júl05
1 hozzászólás
Hogyan riassz el mindenkit? A legjobb szereleműző tippek!

Leggyakrabban olyan emberekkel találkozom, akik szerelemre, harmonikus párkapcsolatra vágynak, ezért arról beszélgetünk (és arról írok itt a blogban), mit tehetünk annak érdekében, hogy ez minél hamarabb a része legyen az életünknek.

Ám jártamban-keltemben találkozom olyanokkal is, akik észre sem veszik, hogyan űzik messzire a szerelemnek még a lehetőségét is. Ezért arra gondoltam, ma összefoglalom, mi az, amit tőlük tanultam. Így aztán választhatsz, hogy a szerelemvonzó vagy a szereleműző javaslatokat fogadod-e meg …

 

1. Hívd fel magadra a figyelmet azzal, hogy folyamatosan panaszkodsz.

Valahányszor megkérdezik, hogy vagy, mondd el, milyen nehéz a sorsod. Meséld el, hogy téged mindenki csak bánt, és kihasznál. Sorold fel azokat az eseteket, amik bizonyítják, bárhová mész, ott csak elutasítással és nehézségekkel találkozol. Ha valaki mégis felemlegetné életed esetleges pozitívumait, azt azonnal cáfold meg, és világosítsd fel, hogy az öröm bizony mulandó. Ha pedig arra vetemedne, hogy néhány új ötletet hozna szóba, feltétlenül magyarázd el neki - mindegyikről külön-külön, és jó alaposan -, hogy a te esetedben miért nem működhet egyik sem.

 

2. Ne arra figyelj, amit beszélgetőpartnered mond, hanem arra, te mit fogsz mondani, ha ő végre elhallgat.

Miközben ő beszél, gondolatban gyűjtsd össze, mi minden az, amivel többnek mutathatod magad. Ha azt hallod, hogy a kedvenc cd-jéről mesél, akkor gondosan dolgozd ki azt a történetet, amit majd elmesélsz arról, te hogyan hallgattad élőben ugyanezt a zenét, és az mennyire sokkal jobb volt. Ha arról áradozik, mennyire szereti a munkáját, gondolatban vedd sorra, a te munkahelyed miért sokkal jobb, mint az övé. Ha előhozza, milyen sok mindent lehet csinálni nyáron, feltétlenül világosítsd fel, hogy az igazi szabadságot a téli sportok jelentik, és részletesen meséld el az összes, idetartozó élményedet, a gyerekkorodtól kezdve a mai napig.

 

3. Miközben beszélgetsz valakivel, csinálj valami mást is, mert így vagy igazán hatékony.

Amikor valaki beszél hozzád, egyáltalán nem fontos a szemébe nézned. Nyugodtan írj sms-t a telefonodon, vagy ellenőrizd és válaszold meg az e-mailjeidet. Ha felhív valaki, azonnal vedd fel, hiszen ez mutatja, mennyire fontos ember vagy. Minél többen keresnek telefonon mondjuk az első randevú alkalmával, annál jobb. Időnként vedd elő a naptáradat, és írd bele halaszthatatlan teendőidet, hogy egyértelművé váljon, mennyire elfoglalt vagy. A mai világban az az igazán vonzó, aki egyszerre több dologra is képes figyelni, így egy ilyen találkozás alkalmával az a legfontosabb, hogy bebizonyítsd: te is ilyen vagy.

 

4. Minél gyakrabban vágj a másik szavába.

Ez is a hatékonyság része. Semmi értelme végighallgatnod, mit akar mondani a beszélgető partnered, hiszen te úgyis tudod előre. Így rögtön válaszolhatsz rá, időt spórolva ezzel. Arról nem is beszélve, hogy valójában nem fontos, amit mond – amit te készülsz mondani, az százszor érdekesebb, szórakoztatóbb és értékesebb. Valahányszor félbeszakítod, érezteted vele, hogy ehhez a témához is jobban értesz, mint ő, így gyorsan elérheted, hogy felnézzen rád, és a csodálóddá váljon. Örülni fog, hogy nem kell semmit végigmondania, mert te mindenre azonnal tudod a választ. Hamarosan érezni fogja, hogy annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy még a gondolatait is kitalálod ...

 

5. Mindenképpen hívd fel mások figyelmét a tévedéseikre.

Bármilyen lelkesen is mesél neked valaki a terveiről, kötelességed figyelmeztetni őt a buktatókra. Ilyenkor ugyanis nem a támogatásodra, és szeretetteljes bátorításodra van szüksége, hanem arra, hogy logikusan levezesd, miért nem lehetséges az, amiről beszél. Ha boldogan szárnyalni látod, azonnal rántsd le a földre, mert az élet nem habos torta, és te vagy az, aki figyelmeztetheted őt erre. Minél inkább elveszed a kedvét attól, hogy önmagát vállalva, a saját útját járja, annál biztosabb lehetsz benne, hogy kapcsolatotok kihívásoktól mentes és kiszámítható lesz.

 

Mire idáig értél az olvasásban, remélem, már mosolyogsz, és tudod, hogy csak vicceltem. Én remekül szórakoztam közben, és lehet, hogy egyszer majd folytatom is, hiszen ez csak a jéghegy csúcsa: még hosszan lehetne sorolni az ilyen típusú „jó” tanácsokat. De örömmel olvasom a te – hasonló jellegű – javaslataidat is, úgyhogy, ha van kedved, írd meg a hozzászólások között!

Szóval semmiképpen sem szeretném, hogy megfogadd ezeket a tanácsokat, sőt, mindegyiknek épp az ellenkezőjét javaslom – persze csak abban az esetben, ha szerelemre és párkapcsolati boldogságra vágysz. Így, ha ez ügyben szeretnél tenni valamit, akkor nagy örömmel ajánlom figyelmedbe az alábbi programokat.

 

Lélekmelengető Est

július 11-én csütörtökön, 18.00-21.00

  • Ez az este három óra szeretés. Három óra olyan emberek társaságában, akik olyannak szeretnek, és fogadnak el, amilyen vagy.
  • Három óra „akadálymentesítés” és takarítás: mindannak a lehámozása rólad, amely megakadályozza, vagy megnehezíti, hogy meglásd, és megmutasd szeretnivaló, valódi önmagad.
  • Ez az este arról szól, hogy pontosan úgy vagy jó, ahogy vagy. Arról szól, hogy elhidd, és megtapasztald ezt.
  • Ez az este a meghitt közelségről szól. A meghitt közelségről, ami három óra alatt is kialakul, szinte vadidegen emberek között, amikor valódi figyelemmel fordulunk egymás felé.
  • A meghitt közelségről, amelyre mindannyian vágyunk, és amelyet lehetőséged és jogod van megtapasztalni a szerelemben; a párkapcsolatodban; a barátaiddal; a családoddal; a munkatársaiddal.

Olvass tovább, és jelentkezz be itt >>>!

 

Szeretet és harmónia – meditációs est

július 25-én csütörtökön, 18.00-20.30

Ebben a meditációban

  • a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg;
  • harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal;
  • mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget;
  • képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet;
  • a szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Olvass tovább és jelentkezz be itt >>>!

 

Itt vagyok, kedvesem! – szerelemteremtő online kurzus szingliknek

Indulás: július 12-én!

  • A 9 alkalommal, hetente egyszer megérkező e-mailekben finoman, és kedvesen, és szórakoztatóan ráveszlek arra, hogy odafigyelj önmagadra.
  • Kérdéseimmel abban segítelek, hogy tisztázd, mire is vágysz valójában a szerelem és a párkapcsolati boldogság területén.
  • Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel felismerheted és kitakaríthatod régi, elavult korlátozó hiedelmeidet, hogy többé ne akadályozhassanak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.
  • Belevonlak néhány játékos gyakorlatba, amelyek elvégzésével egyre több új dolgot próbálsz ki, és így fokozatosan felkészíted magad arra a belső változásra, amely magával hozza ideális társadat is.

Olvass tovább, és rendeld meg itt >>>!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>


P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Érezted már magad alkalmatlannak a szerelemre? Arról szól, hogy az alkalmatlanság érzése tévedés, épp ezért magad mögött is hagyhatod …

Kategóriák: Kommunikáció


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Niki’13 júl 26 - 14:57

Kedves Kriszta,

Nagyon jól összeszedted a lehető legvisszataszítóbb dolgokat.
Azonban a tárház kimeríthetetlen... :)
A hagyományos "kézzel-lábbal eszik, hangosan böfög aztán nyerítve röhög" mellett azért ott van spirituális körökben bőven az életmegoldó kéretlen tanácsadó, akit aztán tényleg nehéz leszerelni mert csak segíteni akar. :)
Szerencsére a mostani párom nem ilyen.
Sőt, szégyenszemre magamat véltem felfedezni a földrerántós résznél. De úgy gondolom egy határig szükséges, ha a másik túlzottan elszállna, legalább elmondani hogy reálisan milyen esélyek vannak. Úgyis azt csinálja majd amit jónak lát. :)

Jót derültem :) Köszi :)

Niki

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim