Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2020 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Szeretet és harmónia - meditációs est szeptember 19-én

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Időpont: 2013. szeptember 19. csütörtök, 18.00-20.30
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál


Miről szól?

A Szeretet és harmónia című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Már most is nagyon sok szeretet van benned, hiszen, ha nem így lenne, nem éreznéd a hívást, hogy ezen a meditációs estén még inkább megnyisd magad a szeretet befogadásának, és annak, hogyan adhatsz belőle egyre többet másoknak is. A meditáció során megnöveled szeretetet adó és elfogadó képességedet, valamint összekapcsolod a szívedet és az elmédet. A feltétlen szeretet ugyanis nem csak a szívben, hanem az elmében is születik - így hatja át a bölcsesség minősége is.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Szeretet és harmónia című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

A Szeretet és harmónia című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • szeretnéd megtapasztalni, milyen a feltétel nélküli szeretet;
 • szeretnél harmóniát és boldogságot teremteni az életedben;
 • hiszel a szeretet erejében - abban, hogy még a legnehezebb helyzeteken is átsegít;
 • szeretnéd "felkészülten" várni ideális társad megérkeztét;
 • szeretnél közelebb kerülni a számodra fontos emberekhez;
 • érzed, hogy valami benned már egy ideje kinyílásra vár.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Egyszer azt olvastam (vagy hallottam?) valahol, hogy egyetlen fontos dolgunk van: megtanulni a szívünkkel gondolkodni, és az elménkkel érezni. Vagyis tudatosan össze kell kapcsolnunk ezt a két fontos szervet - persze nem fizikai, hanem szellemi értelemben. A kis herceg is így szól az azonos című könyvben: Jól csak a szívével lát az ember. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés: Ezek mind nagyon szép, értékes, és igaz gondolatok, de hogyan lehet ide eljutni? Mit tegyek, hogy képes legyek - önmagamat és másokat - feltétel nélkül szeretni? Például azt teheted, hogy eljössz erre a meditációs estre - itt ugyanis épp erről lesz szó.

A Szeretet és harmónia című meditációs est hatására

 • egész lényedet áthatja az együttérzés, a bölcsesség és a mély megértés;
 • a szeretet magasabb minőségét sugárzod magadból, ettől vonzódni kezdenek hozzád az emberek;
 • egyre könnyebbé válik az életed;
 • képes leszel a szíved örömteli útját követni;
 • megjavulnak a kapcsolataid;
 • gyógyulnak régi sebzettségeid;
 • könnyebben kezeled a konfliktusos helyzeteket;
 • egyre inkább képes leszel szeretettel reagálni a legkülönbözőbb szituációkban.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti programra vágysz, akkor inkább válaszd a Lélekmelengető Estet. A Szeretet és harmónia című meditációs est középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és belső bölcsességünk hangját.

 

Miért épp Szeretet és harmónia a címe?

A szeretet az univerzum legerőteljesebb energiája. Amikor az életünket kitölti a szeretet, harmóniába kerülünk mindennel és mindenkivel. Mindannyian a szeretet kiapadhatatlan forrásai vagyunk, ám ezt újra és újra meg kell tapasztalnunk ahhoz, hogy az ellenkezőjét állító régi mintáink leomolhassanak, és szabadon áramolhasson ez a csodálatos energia. Amikor ez megtörténik, ténylegesen csodákkal telik meg az életed. Már nem szükségból vágysz a szerelemre, ezért ideális társad egyszer csak megjelenik az életedben, és ugyanazt a szeretetet kapod vissza tőle, amit te is folyamatosan sugárzol magadból. Ha pedig melletted van a társad, akkor a viták szinte maguktól elsimulnak, és a kapcsolatotokba visszatér az öröm és a béke.


A JELENTKEZÉS MÓDJA

1. Görgesd lejjebb az oldalt, és töltsd ki a megrendelő űrlapot. (Pipáld ki a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is.)

2. A Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival.

3. Aztán kapsz egy másik e-mailt, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

4. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

5. A helyszínről legkésőbb a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

1. írj nekem egy e-mailt, amiben megírod az alábbiakat:

 • A meditációs est neve és dátuma
 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Postai címed
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

4. A helyszínről legkésőbb a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

Ha valami miatt ezek egyike sem sikerülne, kérlek, feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.

 

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Egyéni konzultáció Krisztával

Eltakarítjuk belső akadályaidat, és ezzel szabad utat adsz a szeretet és a szerelem áram- lásának.  Tovább »

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus

"Kriszta maga a SZERETET két lábon. Sz - mert színes, E - mert esendő, R - mert romlatlan, E - mert eszes, T - mert tiszta, E - mert emberi és T - mert tanító."

Kudlik Ildikó, coach, tréner, író, festőművész További referenciák

Korábbi írásaim