Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeretet és harmónia - meditációs est szeptember 19-én

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Időpont: 2013. szeptember 19. csütörtök, 18.00-20.30
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál


Miről szól?

A Szeretet és harmónia című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Már most is nagyon sok szeretet van benned, hiszen, ha nem így lenne, nem éreznéd a hívást, hogy ezen a meditációs estén még inkább megnyisd magad a szeretet befogadásának, és annak, hogyan adhatsz belőle egyre többet másoknak is. A meditáció során megnöveled szeretetet adó és elfogadó képességedet, valamint összekapcsolod a szívedet és az elmédet. A feltétlen szeretet ugyanis nem csak a szívben, hanem az elmében is születik - így hatja át a bölcsesség minősége is.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Szeretet és harmónia című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

A Szeretet és harmónia című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • szeretnéd megtapasztalni, milyen a feltétel nélküli szeretet;
 • szeretnél harmóniát és boldogságot teremteni az életedben;
 • hiszel a szeretet erejében - abban, hogy még a legnehezebb helyzeteken is átsegít;
 • szeretnéd "felkészülten" várni ideális társad megérkeztét;
 • szeretnél közelebb kerülni a számodra fontos emberekhez;
 • érzed, hogy valami benned már egy ideje kinyílásra vár.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Egyszer azt olvastam (vagy hallottam?) valahol, hogy egyetlen fontos dolgunk van: megtanulni a szívünkkel gondolkodni, és az elménkkel érezni. Vagyis tudatosan össze kell kapcsolnunk ezt a két fontos szervet - persze nem fizikai, hanem szellemi értelemben. A kis herceg is így szól az azonos című könyvben: Jól csak a szívével lát az ember. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés: Ezek mind nagyon szép, értékes, és igaz gondolatok, de hogyan lehet ide eljutni? Mit tegyek, hogy képes legyek - önmagamat és másokat - feltétel nélkül szeretni? Például azt teheted, hogy eljössz erre a meditációs estre - itt ugyanis épp erről lesz szó.

A Szeretet és harmónia című meditációs est hatására

 • egész lényedet áthatja az együttérzés, a bölcsesség és a mély megértés;
 • a szeretet magasabb minőségét sugárzod magadból, ettől vonzódni kezdenek hozzád az emberek;
 • egyre könnyebbé válik az életed;
 • képes leszel a szíved örömteli útját követni;
 • megjavulnak a kapcsolataid;
 • gyógyulnak régi sebzettségeid;
 • könnyebben kezeled a konfliktusos helyzeteket;
 • egyre inkább képes leszel szeretettel reagálni a legkülönbözőbb szituációkban.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti programra vágysz, akkor inkább válaszd a Lélekmelengető Estet. A Szeretet és harmónia című meditációs est középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és belső bölcsességünk hangját.

 

Miért épp Szeretet és harmónia a címe?

A szeretet az univerzum legerőteljesebb energiája. Amikor az életünket kitölti a szeretet, harmóniába kerülünk mindennel és mindenkivel. Mindannyian a szeretet kiapadhatatlan forrásai vagyunk, ám ezt újra és újra meg kell tapasztalnunk ahhoz, hogy az ellenkezőjét állító régi mintáink leomolhassanak, és szabadon áramolhasson ez a csodálatos energia. Amikor ez megtörténik, ténylegesen csodákkal telik meg az életed. Már nem szükségból vágysz a szerelemre, ezért ideális társad egyszer csak megjelenik az életedben, és ugyanazt a szeretetet kapod vissza tőle, amit te is folyamatosan sugárzol magadból. Ha pedig melletted van a társad, akkor a viták szinte maguktól elsimulnak, és a kapcsolatotokba visszatér az öröm és a béke.


A JELENTKEZÉS MÓDJA

1. Görgesd lejjebb az oldalt, és töltsd ki a megrendelő űrlapot. (Pipáld ki a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is.)

2. A Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival.

3. Aztán kapsz egy másik e-mailt, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

4. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

5. A helyszínről legkésőbb a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

1. írj nekem egy e-mailt, amiben megírod az alábbiakat:

 • A meditációs est neve és dátuma
 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Postai címed
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

4. A helyszínről legkésőbb a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

Ha valami miatt ezek egyike sem sikerülne, kérlek, feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.

 

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Krisztát soha nem láttam tanácstalanul, tétován, pesszimistán, hitetlenül. Mostanában leggyakrabban énekesnőként hallgatom a hangját és örülök a társaságának. Nagyon becsülöm azért, mert ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára; abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Nincs kétségem afelől, hogy sorra el is fogja érni mások számára elérhetetlennek tűnő céljait."

Bene János, tréner, cégtulajdonos

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos További referenciák

Korábbi írásaim