Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Táplálod vagy pusztítod a szerelmet?

’13aug30
1 hozzászólás
Táplálod vagy pusztítod a szerelmet?

A szerelmet a szokásainkon keresztül tápláljuk vagy pusztítjuk – gyakran úgy, hogy észre sem vesszük.

A szokás olyasmi, amit szinte öntudatlanul teszünk:

  • viselkedésünk részévé vált, így anélkül történik velünk, hogy észrevennénk;
  • megszoktuk, így anélkül tesszük, hogy különösebben oda kellene figyelnünk rá;
  • beletanultunk, így erőfeszítés nélkül is jól megy.

Ha szerelemre vágysz, és harmonikus párkapcsolatban akarsz élni, érdemes feltérképezned, vajon a szokásaid efelé visznek-e, vagy pedig éppen ellenkezőleg: abban erősítenek, hogy továbbra is egyedül, vagy társas magányban töltsd a napjaidat.

Ám rendszeresen ismétlődő gondolatainkat vagy tetteinket néha nehéz észrevenni, mert épp a megszokás fátyla rejti el őket. Arra gondoltam, most leleplezek néhányat …

 

1. Mindig a tökéletes pillanatra vársz?

Önmagam előtt akkor lepleződtem le, amikor a ruhásszekrényemben válogatva sorra „átlapoztam” néhány kedvencemet, arra gondolva, hogy ezeket majd akkor veszem föl, amikor eljön a megfelelő alkalom: egy különleges helyre megyek; vagy olyasvalakivel találkozom, aki számomra különlegesen fontos; vagy tökéletes hozzá az időjárás; vagy valami speciális ügyet fogok aznap elintézni.

Az, hogy tökéletes pillanat nincs, ezért, hát élj a most-ban, szinte már közhelynek számít, de gondolkodtál-e azon, hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt jelenti, hogy MA

  • felveszed a kedvenc ruhádat;
  • beszélsz vagy találkozol azokkal, akiket szeretsz;
  • megteszel valamit csak önmagadért;
  • finom ételeket eszel;
  • olvasni kezded a könyvet, amit hetekkel ezelőtt vettél;
  • sokat mosolyogsz és nevetsz;
  • örülsz annak, ami van;
  • lépsz egyet egy vágyad megvalósulása felé;
  • és még sorolhatnám.

Ha mindig a tökéletes pillanatra vársz, megérkező szerelmedet sem veszed észre, mert éppen a várakozás állapotában vagy, és nem az orrod elé nézel, hanem valahová a távoli jövőbe.

Ha mindig a tökéletes pillanatra vársz, sohasem éled át a kedveseddel mindazt, amit szerelmetek kezdeti időszakában együtt elterveztetek. Észre sem veszed, és máris megkezdődtek a szürke hétköznapok.

Ha mindig a tökéletes pillanatra vársz, sohasem élsz igazán, hanem csak vársz – így természetes vonzerőd is csak halványan, visszafogottan érződik.

Valóban nem tudhatod, hogy lesz-e holnap, és ha lesz, milyen lesz. Ezért hát fogj hozzá, most azonnal! Mi teszel meg még ma, amivel eddig a tökéletes pillanatra vártál?

 

2. Észrevétlenül mások életét éled?

Ehhez nem kell más, mint az, hogy a figyelmed középpontjában mindig mások legyenek. Arról gondolkodsz és beszélgetsz, hogy

  • milyen élete lehet kedvenc sorozatod főszereplőinek;
  • mit főzött a szomszédasszony;
  • már megint bútort tologatnak a fölső lakók;
  • a munkahelyeden ketten ma is összevesztek;
  • milyen furcsaságokat írnak a facebook-on az ismerőseid;
  • milyen irigylésre méltó élete van egyeseknek;
  • milyen szomorú sorsa van másoknak; stb.

Az biztos, hogy amíg róluk gondolkodsz, biztosan nem kell felvállalnod a felelősséget a saját életedért. Amíg róluk gondolkodsz, esélyed sincs arra, hogy meghalld az önmagadra vonatkozó gondolatokat: azokat a korlátozó hiedelmeket, félelmeket és aggodalmakat, amelyek visszatartanak attól, hogy a szerelem és a párkapcsolati boldogság beköszöntsön az életedbe. Amíg róluk gondolkodsz, mindig lesz lehetőséged másokat hibáztatni mindazért, ami veled történik.

Ha tehát azon kapod magad, hogy másokról gondolkodsz - sőt beszélgetsz -, hagyd abba, és tereld a figyelmedet önmagad felé. Kezdetnek kipróbálhatod az alábbi kérdéseket:

  • Hogy érzem most magam?
  • Milyen testi, lelki és szellemi táplálékra vágyom?
  • Mi okozná most a legnagyobb örömet?
  • Mi mindenért vagyok hálás?
  • Milyen számomra fontos irányban teszem ma meg az első lépést?

Csak így lesz lehetőséged arra, hogy fokozatosan lehámozd magadról a rád rakódott elvárásokat, és elkezdd a saját életedet élni. Így tudod lassan feltérképezni, hogy mi az, amire ténylegesen vágysz. És így érkezhet meg az a partner, aki ebben a valódi társad lesz.

 

3. Kitartasz olyan szeretők és barátok mellett, akik bántanak?

A helyzetet és a vele járó érzéseket sajnos biztosan ismered:

  • Jókedvűen mentél el a találkozóra, és kétségekkel a szívedben jöttél el onnan.
  • Ki akartad önteni a szívedet, de csak a másik beszélt másfél órán át.
  • Megígérte, hogy ott lesz, de nem jött el, fel sem hívott.
  • Támogatásra és bátorításra számítottál, de csak kritikát és irigy megjegyzéseket kaptál.
  • A vita után újra közeledni akartál, de ő szóra sem méltatott, ridegen elzárkózott.

Ha az ilyen és ehhez hasonló helyzetek gyakran előfordulnak veled, akkor bizony rossz társaságba keveredtél, és ezen érdemes sürgősen változtatnod. Félre ne érts: nem a másikat kell átalakítanod, hanem a kapcsolatotok kereteit. Nem feladatod sok időt tölteni olyan ember társaságában, aki elbátortalanít, elkedvetlenít, vádol, kritizál, és akarva-akaratlan összezúzza az önbecsülésedet.

Lehet, hogy szereted ezeket az embereket. Lehet, hogy fontosak neked. Lehet, hogy a családod tagjai. Akkor is hátraléphetsz annyit, hogy ne legyen alkalmuk sem szóban, sem tettekkel bántalmazni téged.

Csak így nyerheted vissza és tarthatod meg az erődet. Azt az erőt, amitől sugárzóvá és vonzóvá válsz. Azt az erőt, ami azt tükrözi, aki valójában vagy: szeretetteljes és szeretnivaló, csodálatos emberi lény.

Mindhárom szeptemberi programmal abban szeretnélek támogatni, hogy legyen erőd megtenni azokat a lépéseket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy szerelemben, párkapcsolati boldogságban élj.

 

Lélekmelengető Est

szeptember 5-én csütörtökön, 18.00-21.00

Ez az este neked szól, ha szeretnél valódi, belső erőre szert tenni. Neked szól, ha arra vágysz, többé ne tudja megingatni az önmagadba vetett hitedet az, hogy mások mit mondanak, vagy mit tesznek. Neked szól akkor is, ha szeretnéd úgy igazán szeretni magad kívül és belül; szeretni a testedet; a gondolataidat; az érzéseidet; az álmaidat; a vágyaidat. Neked szól, ha érzed: annál, ami most van, valójában sokkal több minden lehetséges a számodra – és szeretnéd felismerni az odavezető utat.

Olvass tovább és jelentkezz itt >>>!

 

Szeretet és harmónia - meditációs est

szeptember 19-én csütörtökön, 18.00-20.30

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Olvass tovább, jelentkezz itt >>>!

 

Párkapcsolati Gyorsszerviz - egyéni konzultáció

szeptember 26-án, csütörtökön

Ez egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben. Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd akkor, ha már melletted van a kedves. Itt megtudod azt is, mit szükséges meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy végre megérkezzen a hozzád méltó partner.


Olvass tovább, válassz időpontot itt >>>!


Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

 

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Megtettél-e minden tőled telhetőt? Arról szól, mit tehetünk, amikor a kapcsolatunk - talán épp a megszokások miatt - szürkülni kezd, vagy krízisbe kerül ...

Kategóriák: Szerelem


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Petyus’13 aug 30 - 12:06

Bingo ;-))

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim