Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

7 ötlet vonzerőd és önbizalmad megsokszorozására

’13jún21
hozzászólok
7 ötlet vonzerőd és önbizalmad megsokszorozására

Hamvába holt remények … összetört álmok … számtalan „mi lett volna, ha” kezdetű gondolat … rengeteg fájdalom … elpazarolt évek …

Ilyen, és ehhez hasonló rémálmokkal mindannyian találkoztunk már, akik vettük a bátorságot, hogy megtapasztaljuk a szerelmet, és párkapcsolatban éljünk azzal, akit szeretünk.

Így aztán valószínűleg számodra is ismerősek a félelmek és a kétségek, amelyek időről időre beférkőznek az elmédbe, miközben társad megtalálásának, vagy kapcsolatotok építésének folyamatában vagy.

Mindez nem csak kellemetlen, hanem annál sokkal rosszabb: a félelem és a kétség – azon keresztül, hogy kikezdi az önbizalmadat -,

  • visszatart attól, hogy új emberekkel ismerkedj meg;
  • megállít a már megkezdett önismereti, önmagadat fejlesztő úton;
  • megakadályozza, hogy vállald és megmutasd valódi, szeretnivaló önmagad;
  • csökkenti a belőled áradó természetes vonzerőt.

Ám van itt még egy nagyon fontos dolog: ha a szerelem felé vezető, belső takarítással járó úton félelmet és kétségeket tapasztalsz, az annak a jele is lehet, hogy épp a legjobb irányba tartasz! Hiszen ez az út azzal jár, hogy kilépsz a komfort zónádból, és kockázatot vállalsz. Ha nem állítod magad kihívások elé, akkor nem fejlődsz – ez ilyen egyszerű. Amikor viszont bátran előrelépsz, és új utakat próbálsz ki, az időnként félelmetes lehet; így a félelem egy bizonyos mennyisége valójában a benned zajló folyamatok egészséges része.

A túl sok kételkedés viszont alááshatja az önbizalmadat, ami arra késztet, hogy megtorpanj, és akaratlanul is visszatartsd magad a szerelem és a párkapcsolati boldogság felé vezető úton.

Fontos tehát, hogy megtaláld az egyensúlyt a mérleg két nyelve között, és a félelem jelzéseit felhasználva továbbra is a célod felé haladj, miközben nem engeded, hogy a túl sok kétely kikezdje az önbizalmadat. Így a mai írásomban olyan ötleteket gyűjtöttem össze neked, amelyek segítségével önbizalmadat akkor is magas szinten tarthatod, amikor átmenetileg félelmekkel és kétségekkel szembesülsz.

1. Emlékeztesd magad gyakran arra, mi az, amire vágysz.

Az önbizalom és a vonzerő tartós jelenléte szándékaid tisztázásából fakad. Ha pontosan látod és érzed mindazt, amit a párkapcsolatodban át akarsz élni, és ezt minden nap újra felidézed, akkor semmilyen kétség nem tud ettől eltéríteni.

2. Tudatosítsd, hogy mindaz, amit átélsz, egy folyamat része.

Ahogy az életben minden, az önbizalmad kialakítása, és a vonzerőd növelése is egy folyamat, amit elkezdtél valamikor, és még mindig tart. A folyamatok arra késztetnek, hogy fejlődjünk, mindez pedig időbe telik, és belső erőfeszítést igényel.

Amikor elfogadod, hogy vágyott életed megteremtése nem történik meg varázsütésre (bár ennek a lehetősége sincs kizárva), akkor elkezded élvezni az utazást, és észreveszed saját fejlődésedet minden apró mozzanatban.

 

3. Ne hagyd abba! – vagy, ha mégis …

Amikor feladod egy célodat, az csak annak a jele, hogy ezen a területen még nem köteleződtél el. Ha valóban fontos neked a szerelem és a párkapcsolati boldogság, akkor képes vagy kitartóan végigjárni az odavezető utat. Ha azonban gyakran feladod, és sutba dobsz mindent, ami már működni kezdett, akkor meg kell kérdezned magadtól:

  • Valóban ez az, amire vágyom?
  • Az én vágyam ez? Vagy csak valamilyen külső elvárásnak próbálok megfelelni?
  • Ha nem ez, akkor mi az én igazi vágyam?

4. Ne ácsingózz mindenki elfogadására.

Lehetsz akármilyen magabiztos, vonzó, és szexi, akkor is lesznek olyanok, akiknek nem fogsz tetszeni. Jobb, ha erre már most felkészülsz. Rendkívül felszabadító érzés, amikor ténylegesen el tudod fogadni ezt a gondolatot.

Amikor ez megtörténik, többé nem ébreszt benned kétséget egy másik gondolat: Mi lesz, ha valaki kritizálni, bírálni kezd?

Tudod mit? Teljesen mindegy, mit csinálsz, ki vagy, hogyan viselkedsz, hogy nézel ki – biztosan lesz, akinek nem tetszik, és gondolatban vagy szavakban lekicsinylő elméleteket gyárt rólad.

Ezért hát teljesen fölösleges időt és energiát adnod az ezen való töprengésnek.

 

5. Magabiztosan, és kedvesen fogadd a bókokat és az elismerést.

Az, amit hangosan kimondasz magadról, az éppolyan fontos, mint a belső párbeszéd, ami az elmédben zajlik. Hogyan szoktál reagálni, amikor valaki megdicsér? Például ezt mondja:
- Hű, de csodásan nézel ki ebben a ruhában! – mire te:
- Ó, hát nem is tudom, féltem, hogy nem fog rám jönni, de aztán mégis belefértem …

Ezzel nem csak magaddal folytatsz az önbizalmadat aláásó beszélgetést, hanem a másikat is tájékoztatod erről. Így esélyt adsz neki arra, hogy csatlakozzon hozzád, és ő is azt kezdje el vizsgálni, vajon hol lehet rajtad az a felesleg, ami miatt nehezen fértél bele a ruhába. Ehelyett reagálj inkább így:
- Köszönöm; jólesik, hogy ezt mondod. Örülök, hogy neked is tetszik.

Sugározz önbizalmat befelé is, kifelé is.

6. Válogasd meg a társaságodat.

Légy óvatos, amikor eldöntöd, kivel találkozol, és mit művelsz vele. Ez talán most úgy hangzik, mint amit kamaszkorodban hallottál a szüleidtől – ahogy nekik is többnyire igazuk volt, úgy most is érdemes megfontolnod a tanácsot, bár egy merőben más szempontból.

Amikor panaszkodó, kesergő, másokat hibáztató, és a körülményeket okoló emberekkel vagy együtt, akkor hajlamos vagy átvenni a gondolkodásmódjukat, és egyszeriben sötéten kezded látni a világot, amitől könnyedén elillan a gondosan felépített önbizalmad és vonzerőd.

Amikor azonban támogató, elismerő, szeretetteljes, önbizalommal és vonzerővel rendelkező emberek társaságában vagy, akkor ugyanígy hajlamos vagy átvenni a gondolkodásmódjukat, és egyre könnyebben megy önmagadban is meglátni és táplálni a jót, a szépet, a szeretnivalót.

7. Ismerd, szeresd, gyógyítsd magad.

Ha meg akarod tudni, milyen vagy, és a szerelem, valamint a párkapcsolati boldogság érdekében mit fontos meggyógyítani magadban, akkor elég körülnézned az életedben, és megfigyelni, kikkel találkozol, mivel telik a napod, és mit élsz át közben.

Ám amíg ez a fajta tudatosság kialakul benned, addig szükséged lehet olyan tanításokra, amelyek elindítanak, és egy ideig vezetnek ezen az úton. Ezért gondoltam arra, hogy most három ilyen programot is ajánlok neked, válogass kedvedre!

 

Minden lehetséges – meditációs est

június 27-én csütörtökön, 18.00-20.30

  • Ebben a meditációban megnyitod a szívedet, és végre elhiszed, hogy a szerelemben is megkaphatsz mindent, amire vágysz, és hogy a párkapcsolati boldogság könnyedén megérkezik hozzád.
  • Megteremtesz egy olyan környezetet, amely tápláló, szeretetteli, és támogató a számodra.
  • Megtanulod befogadni a szeretetet és a bőséget.
  • Egyre inkább képessé válsz arra, hogy elfogadd az élet neked szánt, örömteli ajándékait.

Olvass tovább és jelentkezz be itt >>>!

 

Párkapcsolati Gyorsszerviz – egyéni konzultáció

július 4-én csütörtökön

Ez egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben.

  • Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy
  • milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd akkor, ha már melletted van a kedves.
  • Itt megtudod azt is, mit szükséges meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy végre megérkezzen a hozzád méltó partner.

Olvass tovább, és válassz időpontot itt >>>!


Lélekmelengető Est

július 11-én csütörtökön, 18.00-21.00

  • Ez az este három óra szeretés. Három óra olyan emberek társaságában, akik olyannak szeretnek, és fogadnak el, amilyen vagy.
  • Három óra „akadálymentesítés” és takarítás: mindannak a lehámozása rólad, amely megakadályozza, vagy megnehezíti, hogy meglásd, és megmutasd szeretnivaló, valódi önmagad.
  • Ez az este arról szól, hogy pontosan úgy vagy jó, ahogy vagy. Arról szól, hogy elhidd, és megtapasztald ezt.
  • Ez az este a meghitt közelségről szól. A meghitt közelségről, ami három óra alatt is kialakul, szinte vadidegen emberek között, amikor valódi figyelemmel fordulunk egymás felé.
  • A meghitt közelségről, amelyre mindannyian vágyunk, és amelyet lehetőséged és jogod van megtapasztalni a szerelemben; a párkapcsolatodban; a barátaiddal; a családoddal; a munkatársaiddal.

Olvass tovább, és jelentkezz be itt >>>!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

 

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: 10 + 1 tipp: Így szeresd a tested!  Arról szól, mennyire mostohán bánunk a testünkkel, és mennyire fontos „őt” megszeretnünk, úgy, ahogy van …
 

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim