Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szívből szeretni, híven ...

’13máj24
7 hozzászólás
Szívből szeretni, híven ...

Ha régóta olvasóm vagy, akkor talán már vártad is, hogy mikor érkezik az a bizonyos májusi ajándék. Az igazabolszerelem.hu oldal ugyanis májusban ünnepli a születésnapját, és az idén éppen

háromévesek vagyunk!

Ez alkalommal Marianne Williamson: Illuminata című könyvéből egy gyönyörű imádságot választottam, és ezt készítettem el neked egy 9 perces, letölthető hanganyag formájában. A címe:

Imádság a szeretetteljes kapcsolatokért.

Minél többször meghallgatod, annál tisztábbá teszed a teret a szívedben. Így olyan társat hívsz az életedbe, akivel őszinte, mély elköteleződésen alapuló kapcsolatban lesz részed; ha pedig már melletted van a párod, akkor a konfliktusok elsimulnak, és a kapcsolatotok még meghittebbé válik.

Kattints a képre, majd pedig a kék DOWNLOAD gombra, és már a tiéd is!

Ám hogy ezen a héten se maradj olvasnivaló nélkül, ugyanebből a könyvből lefordítottam egy fejezetet is arról, hogy mit is jelent szívből szeretni. Íme:

♦ Intim kapcsolódásaink célja mindig az, hogy egymás tökéletesedésének bábái legyünk. A szerelem lényege az, hogy megmutassa az önmagunkban és a másikban ragyogó fényt. Ez a feladatunk itt a földön, és így, vagy úgy, de mindannyian megtanuljuk ezt a leckét.

Ha mindennek nem vagyunk tudatában, ha képtelenek vagyunk felnőni ahhoz a megszentelt kihíváshoz, hogy szívből szeressünk valakit, akkor a kapcsolataink katasztrofálisak lesznek, és ezek a kisebb-nagyobb katasztrófák fognak a fejlődésre motiválni. Ha pedig tudatosak vagyunk és figyelmesek, akkor a fejlődés folyamatát a szeretet okozta örömön keresztül tapasztaljuk meg, és nem lesz szükségünk a fájdalmon keresztüli tanulásra.

A Kabbala (a misztikus bölcsesség egyik tárháza) szerint minden fűszál fölé egy angyal hajol, aki ezt súgja neki:
- Növekedj, növekedj, növekedj!
Ugyanez az angyal őrködik minden egyes párkapcsolat fölött, és gyengéden fejlődésünk következő szakasza felé lökdös – függetlenül attól, hogy a szívünket a szeretet fénye, vagy a kétségbeesés árnyéka nyitja-e meg. Megválaszthatjuk, hogy szeretünk-e, vagy sem, ám nem választhatjuk meg, hogy fejlődünk-e, vagy sem.

Akivel egymásba szeretünk, azzal egy megszentelt kalandban leszünk útitársak. Partnerünkkel lehetőségünk nyílik arra, hogy a dolgok középpontja felé haladjunk. A meghitt kapcsolódás spirituális terében megkapjuk az erőt a gyógyuláshoz, és a gyógyításhoz.

A gyógyulás érdekében viszont a napvilágra kell hoznunk sebzettségünket. Így aztán a társunk, akivel a legmélyebb szerelmen osztozunk, gyakran ugyanaz, akivel a legmélyebb fájdalmon osztozunk. Amikor ugyanis valakit mélyen a szívedbe engedsz, a vele érkező sötétséget ugyanúgy magadba fogadod, mint a vele érkező fényt. Muszáj elfogadnunk mindkét oldalt. A képességünk, hogy elfogadjuk partnerünk árnyékos oldalát, és a hajlandóságunk arra, hogy megmutassuk a sajátunkat, sebezhetővé tesz minket. Ám ezek megszentelt sebződések; a megszentelt gyógyulás előfutárai.

A meghitt közelség nem jelenti azt, hogy mindketten tökéletesek vagytok. Még csak azt sem jelenti, hogy az egyikőtök tökéletes. Azt jelenti, mindketten megértettétek, hogy mindannyian sebeket hordozunk, és mindannyian azért vagyunk itt, hogy ezeket begyógyítsuk. Életed bármely területe akkor indul el a beteljesedés felé, ha megérted a célját – a meghitt közelség célja pedig a gyógyulás.

A társunkhoz való mély, meghitt, intim kapcsolódás arra hív minket, hogy a részvétel egy magasabb szintjét kutassuk, és ne elégedjünk meg a romantikus illúziók vagy az elavult erkölcsi felfogás korlátolt gondolatformáival. A felszínes megállapodások helyett az őszinte elköteleződés iránti vágyat ébreszti fel bennünk.

Mindez azt a törekvésünket jelenti, hogy mindig jelen legyünk a szeretet számára. Ez felnőtt viselkedést kíván, és időnként kifejezetten nehéz feladatnak bizonyul. Belső erőfeszítést és kitartást igényel, valamint az érzelmi fájdalom elviselésének képességét, ugyanis ez a folyamat fokozatosan levagdossa rólunk az életünk során gondosan felépített, védekező mechanizmusainkból álló páncélzatot. Ez a létező legbátrabb törekvés, amely rendkívüli tiszteletet ébreszt mind önmagunk, mind a társunk iránt.

A valódi közelség művészete valójában az angyalok művészete, hiszen nem szól másról, mint hogy megtanulunk a világ árnyékos oldala fölé emelkedni, és ott megfürdőzünk a valódi szeretet fényében.

A programokon - ahol személyesen is találkozhatunk - azt a belső takarítást végezzük, amely lehetővé teszi, hogy valóban szívből, magunk köré emelt falak nélkül szeressünk. Ráadásul ilyenkor megtapasztalhatod azt a meghitt közelséget is, amely nem csak a párkapcsolatodban jöhet létre, hanem bárkivel, akivel őszintén, nyitottan összekapcsolódsz. Most három ilyen lehetőséget ajánlok a figyelmedbe.

 

Teremtő összhang – meditációs est

május 30-án csütörtökön, 18.00-20.30

Ebben a meditációban felvesszük a kapcsolatot azzal az én-részünkkel, aki - úgy tűnik - szabotálja, hogy szerelemben, harmonikus párkapcsolatban éljünk. Várlak Téged is, ha

  • nem érted, miért nem teszel lépéseket olyan dolgok érdekében, amelyekről tudod, hogy a javadra válnak;
  • észrevetted, hogy néha önmagad "ellenében" cselekszel;
  • szívesen felismered és elengeded az automatizmusaidat;
  • szeretnél tudatosabbá válni a párkapcsolatodban és más kapcsolataidban is;
  • szeretnéd végre nem csak kitűzni, hanem el is érni a céljaidat.

Olvass tovább és jelentkezz be itt >>>!

 

Párkapcsolati Gyorsszerviz – egyéni konzultáció

június 6-án csütörtökön

Ez egy különleges, izgalmas és erőteljesen gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben.

  • Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy
  • milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd akkor, ha már melletted van a kedves.
  • Itt megtudod azt is, mit szükséges meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy végre megérkezzen a hozzád méltó partner.

Olvass tovább, és válassz időpontot itt >>>!

 

Lélekmelengető Est

június 13-án csütörtökön, 18.00-21.00

  • Ez az este három óra szeretés. Három óra olyan emberek társaságában, akik olyannak szeretnek, és fogadnak el, amilyen vagy.
  • Három óra „akadálymentesítés” és takarítás: mindannak a lehámozása rólad, amely megakadályozza, vagy megnehezíti, hogy meglásd, és megmutasd szeretnivaló, valódi önmagad.
  • Ez az este arról szól, hogy pontosan úgy vagy jó, ahogy vagy. Arról szól, hogy elhidd, és megtapasztald ezt.
  • Ez az este a meghitt közelségről szól. A meghitt közelségről, ami három óra alatt is kialakul, szinte vadidegen emberek között, amikor valódi figyelemmel fordulunk egymás felé.
  • A meghitt közelségről, amelyre mindannyian vágyunk, és amelyet lehetőséged és jogod van megtapasztalni a szerelemben; a párkapcsolatodban; a barátaiddal; a családoddal; a munkatársaiddal.

Olvass tovább, és jelentkezz be itt >>>!

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

 

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Szerelemre lelni és azt megtartani ilyen egyszerű … Arról szól, hogyan használhatod az elmédet arra, hogy épp olyanná tedd a szerelmi életedet, amilyenné szeretnéd …
 

Kategóriák: Szerelem


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Kata’13 máj 25 - 22:36

Kedves Kriszta,köszönjük az ajándékot.
Nagyon j
ó kis meditáció,kedves Tőled
Már 3 év telt el???

Andrea’13 máj 26 - 12:19

köszönöm a meditációt. minden jót neked!

Gyenese Andrea

Noémi’13 máj 27 - 12:20

Kedves Kriszta!
Köszönöm! A továbbiakra is minden jót kívánok Neked!

üdvözlettel: Noémi

Sarkadi Kriszta’13 máj 29 - 14:29

Kedves Kata, Andrea, és Noémi!

Én köszönöm, hogy megírtátok, mekkora örömet okozott nektek az ajándék. Hozzon sok örömet az életetekbe!

Szeretettel,

Kriszta

Andi’13 jún 18 - 20:33

Kedves Kriszta!
Tudnál nekem segíteni, hogyan beszélgessek a párommal a jövőnkről? Vagy bármilyen érzelmekről? Vagy akár a szexről? Nem igen hajlandó ezekről beszélni, mindig, mikor beszélgetést kezdeményezek, átvált egy hivatalos, érzelemmentes stílusra, nincs kedve, faggatásnak érzi, felesleges beszélni, stb, mintha bántanám, vagy nem is tudom. De számomra fontos lenne, hogy lelki társak is legyünk, mindent meg tudjunk beszélni. Mit tudsz ilyenkor javasolni? Nekem fontos ő, de nem szeretnék érzelemmentesen, semmibe sem belegondolva élni mellette, ki tudja meddig... Szeretem, és csak emiatt nem tudnám otthagyni... Valami kompromisszum csak kell legyen! Bár ő szerinte sosem lesz érzelmes, és ha nem tetszik nekem, elmehetek. Máskor azzal jön, hogy neki most 2-3 évig biztos a munka az első. Nem tudom, mit tegyek, kérlek adj valami tanácsot! Köszönöm előre is, és sok sikert a továbbiakban is a programokhoz!

Andrea

Sarkadi Kriszta’13 okt 30 - 12:23

Kedves Andi!

Valóban nehéz helyzetben vagy, mert sajnos azok az emberek, akik nem szeretnek ezekről a dolgokról beszélgetni, nem nagyon változnak. Ráadásul abból, amit leírsz, nekem úgy tűnik, hogy ő teljesen elutasítja benned azt a kívánságot, hogy valóban odafigyeljetek egymásra, és megbeszéljétek, ami fontos.

Tudom, nagyon rosszul hangzik, de lehet, hogy nem ő életed méltó párja.

Szeretettel,

Kriszta

gőre gábor’20 ápr 12 - 17:13

A szeretett nő

Szemébe belefelejtkezel,
Úgy érzed, megérkezel
Közelében otthon vagy!
Az ő szíve, annyira nagy
Szeretete be, és kitölt
Vele átéled az időt!
Minden egyes percet
Ha szereted, és ő szeret!
Nem vágysz, gondolsz másra!
Mindig csak, egyedül rája!
Óhajtásod minden szavára
Reszketve, epedve vágysz
Ő szeretet, a minden, a vágy!
Melletted, legyen, lehess,
Ő a szeretet, kit szeress!
Másnak nincs értelme!
Ez a teli szív szerelme!
2016. 10. 07.
Terikének

gőre gábor

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim