Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szerelemre lelni és azt megtartani ilyen egyszerű …

’12máj25
hozzászólok
Szerelemre lelni és azt megtartani ilyen egyszerű …

Érezted már úgy, hogy annál, ami van, sokkal többre vágysz? Érezted már a vágyat arra, hogy igazán szerethess, és átéld, hogy igazán szeretnek? Érezted már a benned rejlő csodálatos, erős, gyógyító szeretetet, amely alig várja, hogy valódi, teljes odaadással átölelhessen valakit?

Lehet, hogy nem érezted még, mert meg sem engedted magadnak. De lehet, hogy érezted már, csak gyorsan lebeszélted róla magad, mondván, ez biztosan nem normális, és úgysem lehetséges.

Néhány hete felhívott egy barátnőm, és ezt mondta kétségbeesett hangon a telefonba:
- Kriszta, én azt hiszem, megőrültem.
- De jó, akkor a lehető legjobb úton jársz! – válaszoltam, és megnyugtattam, mostanában ez a természetes. Akik beleengedik magukat a folyamatba, azok rendkívüli gyorsasággal tapasztalják meg az érzékelésük, és ezzel az egész életük átalakulását. Ez azzal jár, hogy végre megengedjük magunknak, hogy ténylegesen eltérjünk a már nem működő régi mintáktól, és annyira másként kezdünk el érezni és viselkedni, mint korábban, hogy nem csak a környezetünk, hanem mi magunk is furcsának találjuk.

Szóval, ha ez a helyzet veled is, tudd, hogy minden a legnagyobb rendben van. Lényünk alapvető eleme, hogy folyamatosan meg akarjuk haladni a korlátainkat, és néha úgy érezzük, annyi van belőlük, hogy az élet nem más, mint egy merő küzdelem. Küzdesz azért, hogy végre megtaláld a szerelmet és a párodat, küzdesz azért, hogy elsimuljanak a konfliktusok a meglévő párkapcsolatodban, és küzdesz azért, hogy kigyógyulj a legutóbbi szakítás okozta fájdalomból.

Pedig a küzdelem szükségtelen, ha felismered, elméd mennyire csodálatos, és mennyire kihasználatlan eszköz. Az elménk képes a gyógyításra, az igazság felismerésére, vágyaink beteljesítésére, az idő meghaladására, nehéz életesemények megoldására, és még ennél is sokkal, sokkal többre. A legtöbb ember tart saját elméjének hatalmától, és ezért inkább beleragad bizonyos kedvezőtlen helyzetekbe, csak azért, hogy bizonyítsa saját erőtlenségét. Ám mindezek ellenére az elme képes megtalálni a legjobb megoldást még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is. Amikor ténylegesen hajlandó vagy arra, hogy egy nehéz helyzetből valóban megtaláld a kiutat, a válasz – vagy legalábbis a válaszhoz vezető első lépés – mindig megérkezik.

- De akkor miért nem találtam még meg a szerelmemet, és miért van annyi megromlott kapcsolat, és miért boldogtalanok az emberek?! – kérdezheted, hiszen, ha valóban birtokunkban van ez a kivételes eszköz, akkor öröm, béke, szerelem és boldogság kellene, hogy uralkodjon az egész világon.

Nos, az nem mindegy, hogy elméd melyik részét használod gondolkodásra, mivel ennek mentén születnek a döntéseid. Az egyik rész a személyiségedhez kapcsolódik, azt tartja fenn: ez határozza meg, hogy kinek és milyennek tartod magad. Itt laknak a korlátozó hiedelmek, amelyek a múlt tapasztalataira épülve megmondják neked, hogy mit lehet és mit nem. Innen származnak azok a gondolatok, amelyek elhitetik veled, hogy létezésednél fogva nem vagy elég értékes, és állandóan így vagy úgy kell viselkedned ahhoz, hogy először megszerezd, aztán pedig megtartsd a figyelmét annak a nőnek/férfinak, akit kiválasztottál. Úgy érzed, állandóan tenned kell valami „fontosat” annak érdekében, hogy a végén megveregethesd a vállad: lám, ezt is elértem!

Ez mindaddig rendben is van így, amíg ténylegesen eléred, amit szeretnél.

Ám, ha azt tapasztalod, hogy minden tőled telhetőt megteszel, az életedet mégsem tölti ki a szerelem úgy, ahogyan szeretnéd, akkor itt az ideje az elméd másik felét koordináló, felsőbb énedhez (a lelkedhez, a belső bölcsességedhez, az univerzumhoz, az isteni vezettetéshez) fordulni. Az egész életed sokkal könnyebbé válik, amikor elkezdesz elméd ezen részével együttműködni, mivel ennek épp az a dolga, hogy megoldja a problémáidat, és ezt ráadásul követhetetlenül gyorsan teszi.

Lehet, mindez szokatlannak tűnik neked, mégis, kezdd el megtapasztalni. Amit felfedezel, talán életed legértékesebb felismerése lesz.

1. Fogalmazd meg, mi a probléma az életedben. Nincs melletted szerelmes társ? Kihívásokkal telivé vált a kapcsolatod a partnereddel? Összetört a szíved a legutóbbi párkapcsolatod lezárultával?

2. Érezd az érzéseket, amiket ez kelt benned: Félelem? Harag? Üresség? Magány? Szomorúság? Szégyen? Fontos, hogy megengedd magadnak az érzést. Nem kell attól tartanod, hogy eluralkodik rajtad: minél inkább hagyod lenni, annál hamarabb eloszlik.

3. Jelentsd ki, hogy hajlandó vagy megtalálni a megoldást, és rendelkezel az ehhez szükséges bátorsággal.

4. Add át az egészet felsőbb énednek. (Elképzelheted például azt, hogy belefújod egy léggömbbe, majd összekötöd az alját, és hagyod ellebegni.)

5. Ez után légy hajlandó megtenni mindent, amire inspirációt érzel. Ez fogja a helyzetet a megoldás irányába mozdítani.

Ez túl egyszerű, ez nem működhet így! - mondja most a személyiségedhez kapcsolódó elme-rész, akinek az a fontos, hogy saját különlegességedbe vetett hitedet erősítse azzal, hogy elhiteti veled: a megoldást csakis te magad találhatod meg, hosszas, gondolkodással és mérlegeléssel töltött órák (napok, hetek, évek) után.

A személyiséged azzal van elfoglalva, hogy egy gyönyörű történetet (alkalmanként egy jól felépített drámát) gyártson abból, mennyire különleges is vagy. Akkor érzed ennek szükségét, amikor értéktelennek tartod magad. A felsőbb éned viszont ismeri valódi értékességedet, és nem vágyik másra, mint megáldani téged a gyógyulással, és azzal, hogy életedből eltűnjenek a problémák.

Kérd meg felsőbb énedet, hogy hozza el neked az igaz szerelmet, vagy mutassa meg nagyon világosan mi az, ami akadályoz abban, hogy megtaláld. Amikor kiderült számodra, hogy mi az, ami visszatart, kérd meg felsőbb énedet, hogy segítsen elengedned a ragaszkodást olyan dolgokhoz, amelyekről eddig úgy gondoltad, boldoggá tesznek. Ne akard, hogy a probléma vagy a tünet eltűnjön. Inkább azt kérd, hogy a problémát generáló félelem szűnjön meg benned. Kérd meg felsőbb énedet, hogy a félelem illúzióját emelje ki az elmédből. Így automatikusan fellépsz az igazából szerelem felé tartó utazásod következő lépcsőjére.

Ugyanezt a kapcsolatot hozzuk létre és erősítjük mindkét program során, melyeket a jövő hétre kínálok neked.

 

Égi randevú - meditációs est

Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot. Elmondhatod neki, hogy mire vágysz, és megkérdezheted tőle, ő mit szeretne megkapni tőled. Létrehozunk egy olyan lelki összeköttetést, amely lehetővé teszi, hogy a köztetek lévő szerelem már a fizikai találkozás előtt elkezdjen kibontakozni. Szíveitek között felépítünk egy hidat, amellyel elkezditek vonzani egymást.

Kattints ide >>> a részletekért!

 

Párkapcsolati Gyorsszerviz

A Párkapcsolati Gyorsszerviz egy különleges, rendkívül erőteljes, gyógyító módszer. Segítségével mély felismeréseid születnek arra vonatkozóan, hogy milyen kölcsönhatások működnek éppen most a szerelmi életedben. Felmérheted, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy éppen alakuló kapcsolatban, vagy azt, hogy milyen párkapcsolati csapdákat lenne érdemes elkerülnöd. Ez a személyes találkozó neked szól, ha

  • éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
  • kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
  • a kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
  • döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
  • szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
  • se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
  • felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Kattints ide >>> a részletekért!

Várlak!

Addig pedig írd meg a hozzászólások között: Milyen tapasztalataid vannak mindezzel? Milyen nehéz helyzetben segített meglátni a kiutat, amikor elengedted a megoldás keresésének görcsös kényszerét? Hogyan segít a szeretet és a szerelem megtapasztalásában a lelkeddel – a felsőbb éneddel – való összekapcsolódás?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim