Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Legyen tiéd a szerelem ajándéka!

’12máj18
hozzászólok
Legyen tiéd a szerelem ajándéka!

Hurrá, újra itt a születésnapunk! Májusban az igazából Szerelem oldal betöltötte második életévét!

Jelentem, úgy tűnik, járni már tudunk, és a beszéd is egyre jobban megy.

Kalandozásaink során rengeteg új barátra tettünk szert, számtalan remek játékot találtunk ki önmagunk és a többiek épülésére és szórakoztatására.

Természetesen ez ismét egy jó alkalom arra, hogy megajándékozzalak valami különlegessel. Az ötletet épp az elmúlt év egyik kedvenc könyve adta:

Elif Safak: Szerelem.

A különleges név egy török írónőt takar, akinek ez a harmadik, magyarul megjelent könyve. A több szálon futó történet egyrészt Anatóliában, a 13. századi Konyában játszódik, és az iszlám nagy költője és egyben leghíresebb misztikusa, Rumi és az ismeretlen, impulzív dervis, a tebrizi Semsz páratlan barátságáról szól. Másrészt pedig a 21. századi háziasszony, Ella életét követi, aki önmagát is meglepve, váratlanul átadja magát a szerelem sodró áramlatának.

A könyv alábbi néhány sora megmagyarázza, hogy miért éppen innen választottam ajándékot neked.

A 21. század nem különbözik sokban a 13. századtól. Mindkét század történései így jelennek majd meg a történelem lapjain: soha nem látott, példátlan vallási viszályok, kulturális csatározások, előítéletek, félreértések, a mindenhol ragályként terjedő bizalmatlanság, bizonytalanság, félelem és erőszak; félelem mindentől, ami Más. Zavaros idők. Ilyen időkben a szerelem nem csupán kedves szó, hanem valódi iránytű.

Egy olyan világban, ahol senki nem talál időt a szerelem finomságaira, a „szerelem törvénye” még nagyobb jelentőséggel bír.

Ez is egy olyan könyv, amelynek záró szavait elolvasva még percekig ültem csendben, mosolyogva. Feltöltött és átalakított, hitet, reményt, gyönyörködnivalót nyújtott. Arra tanított, a szerelem nagyon sokféle lehet: számtalan formában repít minket a boldogság szárnyain – ha engedjük. Erről szól a következő idézet.

Mindenki azt tudakolja tőlem, hogy miért szeretem Semszet ennyire. Mit is válaszolhatnék erre? Aki ezt kérdezi, az úgysem érti meg. Aki pedig érti, az nem tesz fel ilyen kérdéseket.

Eszembe jutott Harun al-Rasid kalifa története. A kalifa hallotta, hogy Medzsnún őrülten szereti Lejlát, és kíváncsi lett Lejlára.

Azt gondolta magában: - Ha ennyire megbabonázta Medzsúnt, akkor bizonyára nagyon szép nő lehet, aki százszor szebb és bájosabb a többi nőnél. – Nőttön-nőtt a kíváncsisága, és minden aljas trükköt bevetett, hogy legalább egyszer láthassa Lejlát.

Végül megtalálták Lejlát, és a kalifa palotájába hozatták. Felékesítették, felcicomázták, és a színe elé vitték. Amikor Leila elhúzta a fátylát, Harun al-Rasid nagyot csalódott. Senki ne gondolja, hogy Lejla csúnya, nyomorék, vagy öreg lett volna. Csak nem volt rendkívüli vonzereje. Ő is földi halandó volt számos hiányossággal, akárcsak a többi nő.

A kalifa nem leplezte a csalódását: - Hát őt hívják Leilának? Vajon mit látott benne Medzsnún? Hiszen csak egy közönséges nő. Semmiben nem különbözik a többitől.

Lejla ezt hallván nevetett: - Igen, én Lejla vagyok, de te nem vagy Medzsnún – felelte. – Csak akkor tudnád megfejteni a szerelemnek nevezett titkot, ha képes lennél Medzsnún szemével látni engem.

Vajon megértheti-e a családod, a barátaid, a tanítványaid, amit Harun al-Rasid kalifa sem ért fel ésszel? Hogyan magyarázzam el azoknak, akiknek nincsen szemük a látásra, hogy milyen különleges ember Semsz? Hogyan tudnám megértetni velük: ahhoz, hogy a tebrizi Semszet láthassák, félre kell tenniük az előítéleteiket, és Medzsnún szemével kell nézniük?

A szerelem csak üres frázis annak, aki nem szerelmes. Ostoba fecsegés, sületlenség, amelyet csak az ért meg, aki szerelmes. Aki viszont szerelmes, az nem tudja elmagyarázni. Akkor mégis hogyan lehet szavakba önteni a szerelmet?

A költői kérdésre megtalálod a válaszokat, ha elolvasod ezt a kiváló, izgalmas regényt. Magáról a könyvről még többet megtudhatsz, és kedvezményesen meg is rendelheted a Könyvajánlóban >>>.

Most pedig jöjjön végre a várva várt AJÁNDÉK!

A történet egyik főszereplője a szúfi dervis, Semsz. Vándorlásai és életútja során a tapasztalatait 40 szabályban foglalta össze, amit addig csiszolt, amíg úgy nem érezte, hogy teljessé váltak, és mindent elmondanak arról, hogyan lehet boldogan, szerelemben, valódi életet élni. Ezt a negyven szabályt találod meg a hanganyagban, amit az alábbi képre (vagy ide >>>) kattintva azonnal le is tölthetsz.

Kattintás után megnyílik az oldal, ahol a hanganyag található. Ha a narancssárga mezőben lévő, nagy fehér nyílra kattintasz, meghallgathatod az anyagot. Ha pedig fölötte, a lefelé mutató szürke nyílra kattintasz (ezt itt lent a képen pirossal bekarikáztam neked), akkor elkezdődik a letöltés. (Ehhez a saját gépeden meg kell majd adnod azt a helyet, ahová a mentést kéred.)

Ahhoz, hogy új módon, a vágyaid szerint élj, arra van szükség, hogy rendszeresen, akár naponta többször is megfogalmazd erre vonatkozó szándékaidat. Csak így tudod átírni azokat a programokat, amelyek régi – a boldogságodat már nem szolgáló – mintáid fogságában tartanak. Ennek lesz kiváló eszköze ez a hanganyag, ha rendszeresen meghallgatod – akár odafigyelve, akár úgy, hogy hagyod: tevékenységeid közben a háttérből duruzsoljon.

Aztán írd meg a hozzászólások között: Melyik „szabály” tetszett a legjobban? Melyikről érezted úgy, hogy igazán megérinti a szívedet? Vagy melyik az, amelyiket nem érted, vagy nem tartod igaznak? Vagy van olyan, amelyiket nagyon fontosnak tartod, de érzed, hogy nagy kihívást jelent beépíteni az életedbe?

A könyvben és a 40 ajánlásban is nagyon sok szó esik arról, ha ténylegesen szerelemre vágyunk, képesnek kell lennünk arra, hogy elengedjük irányítási vágyunkat, és megengedjük, hogy a szerelem kitöltsön, felemeljen, megforgasson, átalakítson. Ezt az elengedő-megengedő folyamatot tudod felerősíteni és meggyorsítani, ha eljössz MOST VASÁRNAP (10.00-18.00-ig) az

 

Üres kézzel – ELENGEDÉS elvonulásra.

 

1. Meditációban megtapasztalod, hogy

  • az életedben már most minden tökéletesen működik;
  • biztonságos, bőséges, és szeretetteli univerzumban élsz;
  • milyen érzés átadni magad a neked rendelt legmagasabb jó megtörténtének.

2. Elsajátítasz egy egyszerű módszert, amellyel minden gondodat átadhatod, abban a pillanatban, amint felmerül.

3. Egy szertartás keretében elengedsz mindent, amiről úgy érzed, éppen most akadályoz abban, hogy olyan legyen a szerelmi életed, amilyenre szíved legmélyéről vágysz.

Kattints ide >>> a részletekért, és egy váratlan fordulattal gyere, tarts velünk!

Várlak!

Addig pedig átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Szerelem


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim